Espanja "ennakoi" EU-tukipakettia, korottamalla sairaus-kansaneläkkeitä

Anonyymi

Ruotsi, jossa sairaus-kansaneläkkeet, on pidetty koko ajan, köyhyysrajan yläpuolella, korottamassa myös.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

Espanja tosiaan "ennakoi", Suomen köyhyyteen piestyjen sairaus-kansaneläkeläisten, luvattujen 1 250€/kk minimieläkkeiden, siirtämistä Espanjan aurinkoon sikäläisille sairaus-kansaneläkeläisille.

https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko Ruotsissa asumistukea? Suomen perusturva on Ruotsin tasoa, kun takuueläkkeeseen lisätään asumistuki ja mahdollinen toimeentulotuki.

  • Anonyymi

   Suomen on kaadettava EU tukipaketti ja neuvoteltava suomalaisten kannalta parempi paketti. Neuvottelemaan ei kuitenkaan pidä enää ikinä lähettää nenästävedettäviä, oman kansan kurjistajia. Me suomalaiset veronmaksajat ansaitsemme vaan paljon parempaa kuin Marinin vedätyspaketin.

  • Anonyymi

   Sivistys-oikeusvaltioissa, aidoissa demokratioissa ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET kansalaisten oikeusturvana, eikä iäkkäitä ihmisiä, vammaisia ja vakavia sairauksia sairastavia, temputeta byrokratialla ja vale"takuu"eläkkeillä, joilla ei taata muuta, kuin pahentunutta köyhyyttä, puuttuvaa oikeusturvaa, eli puuttuvia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926616/attendon-johtajien-harski-tapaus-menee-poliisin-rikostutkintaan-ruotsissa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   27
   2672
  Aihe