Äänestämättä jättäminen on IHMISOIKEUS, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja kunnat

Anonyymi

EK-medioissa meneillään kovaa aivopesu-kampanjaa, petettyjen kansalaisten pakottamiseksi vaaliuurnille, korruptio-kuntavaaleissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935622/quotdrive-inquot-aanestyskopit-demokratian-halventamista-korruptiovallan-kauppaamista

Täytyy olla epätoivoa korruptiopäättäjien keskuudessa, kun kansalaisten ei anneta enää itse päättää, haluavatko äänestää, vai eivät, kuten demokratioissa, vaan tullaan tyrkyttämään ja käytännössä pakottamaan äänestämään. Sitähän tuollainen "drive in"-aasikärry-vaalikoppien tyrkyttäminen on.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

Ja huom. emme ole PetosPersKokoomuslaisia, emme äänestäisi niitä koskaan.

Enemmistö rikkaiden EU-valtioiden "tukipaketteja" vastustavista, Suomen kansalaisista ei äänestäisi PetosPersKokoomusta koskaan.

Äänestämättä jättäminen on IHMISOIKEUS, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja kuntien päättäjät.

23

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miten sinun sananvapauttasi on rajoitettu? Miten sinua on painostettu äänestämään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sinun sananvapauttasi on rajoitettu? Miten sinua on painostettu äänestämään?

        Etkö lue EK-medioita ja EK-Yle:ä, ole kuullutkaan mm. "drive in"-vaalikopeista korruptio-kuntavaaleissa ?


    • Anonyymi

      Äänestän koska sitten voin arvostella politiikkaa.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikan "arvostelu" ei ruoki nälkäisiä, eikä anna 800€/kk orjuuseläkeläisille oikeusturvaa.

      Sananvapauksia estetään mm. rekisteröitymispakoilla, eli kuka-kukin-on-tittel-ym tekniikalla ja valta-asemilla temputtamisilla, joihin osallistuminen, on alisteisiin asemiin, eli köyhyyteen pakotetuille, suora uhka henkiin kohdistuneena.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/finsk-ekonomi-vaentas-vaexa-26-procent-i-aar.IhC_d_i91

      Suomen korruptiovaalien, rikkaiden maiden EU-tukipaketetteja, mainostetaan Ruotsissakin.

      Äänestyspakko- ja painostaminen, eivät kuulu aitoihin demokratioihin, oikeus-sivistysvaltioihin.

    • Anonyymi

      Mene lääkäriin, jos et kestä normaaliin elämään liittyviä asioita.

    • Anonyymi

      Palautteen antaminen on tärkeää aina. Miten muuten politiikkaan voi vaikuttaa? Seuraavana annamme kesäkuussa palautetta kevään hallitukksen touhuista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään aitoa "edustuksellista demokratiaa", ei Suomessa enää ole. Kansanedustajat, jotka usein toimivat myös kuntien päättäjinä, eivät voisi vähempää olla kiinnostuneita siitä, miten toista miljoonaa, köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt kansalaiset, kuten 800€/kk orjuuseläkeläiset, tulevat toimeen, kun eläke ei riitä edes välttämättömiin kuluihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      EK-Yle:kin sen myöntää, että päätöksenteko on jo pitkälti EU:ssa ja valehtelee härskisti, kuinka upporikkaat Italia ja Espanja, muka olisivat "köyhiä maita". Eivät ole.

      Kieltäydymme äänestämästä aitoa demokratiaa vastaan, kansalaisoikeuksiamme vastaan. 800€/kk ei ole sairaus-kansaneläke, vaan ihmiskauppaa, jota ahneet korruptiopäättäjät veroparatiisi-sotemonopolien kanssa,tekevät Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

    • Anonyymi

      SoiniKatainenHilloahojen EU-tukipaketin VALEvastustaminen, on juuri se keino ja menetelmä, jossa eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, ajaa sen rikkaiden EU-valtioiden veroparatiisi-tukipaketin lävitse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

      EK-medioissa annetaan ymmärtää, että jos vastustat EU-tukipakettia, oletkin säälittävä PetosPersKok, joita selkeä enemmistö Suomen kansalaisista ei ole, eikä koskaan tule olemaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Yle väittää Marinin suulla, että "hoitoonpääsy on ongelma". Jos pääministeri on noin tietämätön, ja pihalla Suomen kansalaisten todellisuudesta, eli sen ensisijaisen, aidon oikeusturvan puuttumisesta, 500 000:lta äärimmäiseen köyhyyteen pakotetulta 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, niin on todellakin syytä, pysytellä kaukana korruptiovaaleista ja kieltäytyä äänestämästä, moisen tietämättömyyden ja korruption ylläpitoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

    • Anonyymi

      Korruptio yltää jo perustuslaki-valiokuntaan, tosin se ei ole mikään yllätys, onhan siitä ollut huolestuttavia, äärioikeistolaisia merkkejä nähtävissä, jo vuosia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

      Samanlainen veroparatiisi-sote-pörssyrityksien korruptio, kuin eduskunnassa ja ministeriöissä,on nyt sitten selkeästi nähtävissä perustuslaki-valiokunnassa, sen lausunnossa, jossa keskitytään täysin epäolennaisiin, veroparatiisi-sotemonopolien etuja ajaviin seikkoihin, ja jätetään suuret perustuslailliset ongelmat, kuten Suomen kansalaisten puuttuva oikeusturva, 800€/kk orjuuseläkkeet, joilla ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eivät aidosti toteudu enää 2021, täysin käsittelemättä, ne ohitetaan kylmästi ja piittaamattomasti, kuin niitä ei olisikaan, vaikka ne ovat jokaisen kansalaisen silmien edessä, joka ikinen päivä, nähtävissä yhteiskunnassa.

      Vaadimme rikostutkintoja perustuslaki-valiokuntaan, veroparatiisi-soteyrityksien kytköksien, osakkuuksien, ym riippuvuuksien ilmoittamatta jättämisistä ym yhteyksistä äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisi-soterikollisuuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960005/perustuslakivalikokunta-on-veroparatiisi-sote-korruptiossa-sen-paatokset-ovat-laittomia-

    • Anonyymi

      Sun oikeus on sun ääni. Anna se sille, johon luotat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suhmuri-EK on hajoitettava!

    • Anonyymi

      PetosPersliikeKok-eiliset ovat "suhmuri-EK", Äärioikeiston järjestäytyneitä Veroparatiisivarkaita, jotka nyt levittävät aggressiivisesti vihaa ja väkivaltaa netissä kaikilla alustoilla.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

      Ei pidä päästää Veroparatiisi-populistiporvareita, varastamaan yhteisiä verovarojamme, jotka on tarkoitettu, jokaisen Suomen kansalaisten oikeusturvaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

      Jos haluatte syödä leipää ja lapsillenne tulevaisuuden - karttakaa väkivaltaisia ja vihaa netissä ja yhteiskunnassa levittäviä, äärioikeiston Veroparatiisi-populistiporvari-varkaita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Pahviäärioikeiston valetutkija Heebo Keskinkertainen ja feikki-demokratiaa, eli äärioikeiston järjestäytynyttä Veroparatiisi-rikollisuutta edustavat pahvipresidentti, eivät ansaitse leipäänsä.

      https://yle.fi/uutiset/3-11892227

      Missä on "nettipoliisi" silloin, kun PetosPersliikeKok-eilisten, kuntavaali-teema vihaa ja väkivaltaa, levitetään netissä ja yhteiskunnassa, pahonpidellään puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita ym solvataan työttömiksi ja syrjäytetyiksi pakotettuja Suomen kansalaisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

    • Anonyymi

      Ne joilla niitä etuja on, luulevat turvaavansa etuoikeutensa, korruptiopoliitikkoja äänestäessään, mutta hekin ovat väärässä. Korruption ominaispiirre on, että lopulta kaikki muut, paitsi korruption ytimessä olevat, eli veroparatiisimonopolien pörssikeinottelijat juoksupoikineen hyötyvät, kaikki muut tulevat häviämään.

    • Anonyymi

      En aio äänestää lisää puoluetukiaisia !!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe