Äänestämättä jättäminen on IHMISOIKEUS, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja kunnat

Anonyymi

EK-medioissa meneillään kovaa aivopesu-kampanjaa, petettyjen kansalaisten pakottamiseksi vaaliuurnille, korruptio-kuntavaaleissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935622/quotdrive-inquot-aanestyskopit-demokratian-halventamista-korruptiovallan-kauppaamista

Täytyy olla epätoivoa korruptiopäättäjien keskuudessa, kun kansalaisten ei anneta enää itse päättää, haluavatko äänestää, vai eivät, kuten demokratioissa, vaan tullaan tyrkyttämään ja käytännössä pakottamaan äänestämään. Sitähän tuollainen "drive in"-aasikärry-vaalikoppien tyrkyttäminen on.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

Ja huom. emme ole PetosPersKokoomuslaisia, emme äänestäisi niitä koskaan.

Enemmistö rikkaiden EU-valtioiden "tukipaketteja" vastustavista, Suomen kansalaisista ei äänestäisi PetosPersKokoomusta koskaan.

Äänestämättä jättäminen on IHMISOIKEUS, kun korruptio läpäisee eduskunnan ja kuntien päättäjät.

22

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Miten sinun sananvapauttasi on rajoitettu? Miten sinua on painostettu äänestämään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten sinun sananvapauttasi on rajoitettu? Miten sinua on painostettu äänestämään?

    Etkö lue EK-medioita ja EK-Yle:ä, ole kuullutkaan mm. "drive in"-vaalikopeista korruptio-kuntavaaleissa ?


  • Anonyymi

   Äänestän koska sitten voin arvostella politiikkaa.

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikan "arvostelu" ei ruoki nälkäisiä, eikä anna 800€/kk orjuuseläkeläisille oikeusturvaa.

   Sananvapauksia estetään mm. rekisteröitymispakoilla, eli kuka-kukin-on-tittel-ym tekniikalla ja valta-asemilla temputtamisilla, joihin osallistuminen, on alisteisiin asemiin, eli köyhyyteen pakotetuille, suora uhka henkiin kohdistuneena.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/finsk-ekonomi-vaentas-vaexa-26-procent-i-aar.IhC_d_i91

   Suomen korruptiovaalien, rikkaiden maiden EU-tukipaketetteja, mainostetaan Ruotsissakin.

   Äänestyspakko- ja painostaminen, eivät kuulu aitoihin demokratioihin, oikeus-sivistysvaltioihin.

  • Anonyymi

   Mene lääkäriin, jos et kestä normaaliin elämään liittyviä asioita.

  • Anonyymi

   Palautteen antaminen on tärkeää aina. Miten muuten politiikkaan voi vaikuttaa? Seuraavana annamme kesäkuussa palautetta kevään hallitukksen touhuista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitään aitoa "edustuksellista demokratiaa", ei Suomessa enää ole. Kansanedustajat, jotka usein toimivat myös kuntien päättäjinä, eivät voisi vähempää olla kiinnostuneita siitä, miten toista miljoonaa, köyhyyteen ilman aitoa oikeusturvaa jätetyt kansalaiset, kuten 800€/kk orjuuseläkeläiset, tulevat toimeen, kun eläke ei riitä edes välttämättömiin kuluihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   EK-Yle:kin sen myöntää, että päätöksenteko on jo pitkälti EU:ssa ja valehtelee härskisti, kuinka upporikkaat Italia ja Espanja, muka olisivat "köyhiä maita". Eivät ole.

   Kieltäydymme äänestämästä aitoa demokratiaa vastaan, kansalaisoikeuksiamme vastaan. 800€/kk ei ole sairaus-kansaneläke, vaan ihmiskauppaa, jota ahneet korruptiopäättäjät veroparatiisi-sotemonopolien kanssa,tekevät Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

  • Anonyymi

   SoiniKatainenHilloahojen EU-tukipaketin VALEvastustaminen, on juuri se keino ja menetelmä, jossa eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, ajaa sen rikkaiden EU-valtioiden veroparatiisi-tukipaketin lävitse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   EK-medioissa annetaan ymmärtää, että jos vastustat EU-tukipakettia, oletkin säälittävä PetosPersKok, joita selkeä enemmistö Suomen kansalaisista ei ole, eikä koskaan tule olemaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle väittää Marinin suulla, että "hoitoonpääsy on ongelma". Jos pääministeri on noin tietämätön, ja pihalla Suomen kansalaisten todellisuudesta, eli sen ensisijaisen, aidon oikeusturvan puuttumisesta, 500 000:lta äärimmäiseen köyhyyteen pakotetulta 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, niin on todellakin syytä, pysytellä kaukana korruptiovaaleista ja kieltäytyä äänestämästä, moisen tietämättömyyden ja korruption ylläpitoa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213507/pm-sanna-marin-tiesi-etta-elakekorotukset-otetaan-taka-oven-kautta-pois

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi

   Korruptio yltää jo perustuslaki-valiokuntaan, tosin se ei ole mikään yllätys, onhan siitä ollut huolestuttavia, äärioikeistolaisia merkkejä nähtävissä, jo vuosia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

   Samanlainen veroparatiisi-sote-pörssyrityksien korruptio, kuin eduskunnassa ja ministeriöissä,on nyt sitten selkeästi nähtävissä perustuslaki-valiokunnassa, sen lausunnossa, jossa keskitytään täysin epäolennaisiin, veroparatiisi-sotemonopolien etuja ajaviin seikkoihin, ja jätetään suuret perustuslailliset ongelmat, kuten Suomen kansalaisten puuttuva oikeusturva, 800€/kk orjuuseläkkeet, joilla ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eivät aidosti toteudu enää 2021, täysin käsittelemättä, ne ohitetaan kylmästi ja piittaamattomasti, kuin niitä ei olisikaan, vaikka ne ovat jokaisen kansalaisen silmien edessä, joka ikinen päivä, nähtävissä yhteiskunnassa.

   Vaadimme rikostutkintoja perustuslaki-valiokuntaan, veroparatiisi-soteyrityksien kytköksien, osakkuuksien, ym riippuvuuksien ilmoittamatta jättämisistä ym yhteyksistä äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisi-soterikollisuuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960005/perustuslakivalikokunta-on-veroparatiisi-sote-korruptiossa-sen-paatokset-ovat-laittomia-

  • Anonyymi

   Sun oikeus on sun ääni. Anna se sille, johon luotat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suhmuri-EK on hajoitettava!

  • Anonyymi

   PetosPersliikeKok-eiliset ovat "suhmuri-EK", Äärioikeiston järjestäytyneitä Veroparatiisivarkaita, jotka nyt levittävät aggressiivisesti vihaa ja väkivaltaa netissä kaikilla alustoilla.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Ei pidä päästää Veroparatiisi-populistiporvareita, varastamaan yhteisiä verovarojamme, jotka on tarkoitettu, jokaisen Suomen kansalaisten oikeusturvaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

   Jos haluatte syödä leipää ja lapsillenne tulevaisuuden - karttakaa väkivaltaisia ja vihaa netissä ja yhteiskunnassa levittäviä, äärioikeiston Veroparatiisi-populistiporvari-varkaita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16852547/aidoissa-demokratioissa-saa-sanoa-maanpetosnatotus---suomessa-nakojaan-ei

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Pahviäärioikeiston valetutkija Heebo Keskinkertainen ja feikki-demokratiaa, eli äärioikeiston järjestäytynyttä Veroparatiisi-rikollisuutta edustavat pahvipresidentti, eivät ansaitse leipäänsä.

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

   Missä on "nettipoliisi" silloin, kun PetosPersliikeKok-eilisten, kuntavaali-teema vihaa ja väkivaltaa, levitetään netissä ja yhteiskunnassa, pahonpidellään puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita ym solvataan työttömiksi ja syrjäytetyiksi pakotettuja Suomen kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

  • Anonyymi

   Ne joilla niitä etuja on, luulevat turvaavansa etuoikeutensa, korruptiopoliitikkoja äänestäessään, mutta hekin ovat väärässä. Korruption ominaispiirre on, että lopulta kaikki muut, paitsi korruption ytimessä olevat, eli veroparatiisimonopolien pörssikeinottelijat juoksupoikineen hyötyvät, kaikki muut tulevat häviämään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   11276
  2. 77
   3449
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1752
  4. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1529
  5. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1479
  6. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   37
   1450
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1341
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1324
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1285
  10. Aitolehden aitous

   Ja mikä ylipäätään tässä Aitolehdessä on edes aitoa? No ei ainakaan nimi. Ei sukunimi, eikä toinen nimi, eikä etunimikään. Entä ikä? Onko sekään oikea
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   985
  Aihe