EU-"tukipaketin"vastustajien enemmistö, EI äänestä PetosPersKokoomusta koskaan.

Anonyymi

Eduskunnan korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä ja niiden EK-medioissa, annetaan jälleen, tarkoituksella virheellisesti ymmärtää, että rikkaiden valtioiden EU-tukipaketin nimellä, valtavien varallisuuksien siirtäminen, vauraille EU-valtioille mm. Colosseumin avaruustieteellä varustamiseen ja Espanjan sairaus-kansaneläkkeiden korottamiseen ym. olisi jotenkin perusteltavissa, ei ole.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Vauraiden EU-valtioiden tukeminen tukipaketeilla, entisten hyvinvointivaltioiden "velvollisuutena", on demokratian vastaista. Veroparatiisi-tukipaketit, menevät suoraan äärioikeiston pörssikeinotteluun ja niiden rahoitus Suomessa, otetaan ylläpitämällä kovaa köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, kansan kahtiajaon pahentamista.

https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

Mitä se Urpilainenkin, on kaikki nämä vuodet, EU:ssa touhunnut, kun edes sivistys-oikeusvaltioiden 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, aidon oikeusturvan minimiä 2021, ei ole Suomen sairaus-kansaneläkeläisille saanut aikaiseksi. Kehtaa vielä vedota "häpeään", että "mitä ne muut valtiot ajattelevat" ym erikoiseen ja joutavaan, perusteluna sille, että mm. köyhyyseläkeläisten raakaa pahoinpitelyä, äärimmäiseen köyhyyteen jättämistä, toisin kuin kaikki hallituspuolueet, ennen eduskuntavaaleja lupasivat, vain jatketaan, rikkaiden EU-valtioiden rahoittamiseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

Rikkaiden EU-valtioiden rahoittaminen, "tukipaketilla", on korruption mittari poliitikkojen ym valtaapitävien keskuudessa Suomessa. Sitä se on, kun oman kansamme isoja yhteiskunnallisia ongelmia, kansalaisten aidon oikeusturvan puutetta, ei halutakaan korjata. Tulojensiirrot kunnille, menevät suoraan veroparatiisi-monopoleille ym pörssikeinotteluun. Korruptio johtaa Suomea, ei mikään kansan valta, kuten aidoissa demokratioissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

Äänestämättä jättäminen, jo kuntavaaleissa, on suora vastaus, hallituksen "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan"-lupausten pettämiselle. Opposition PetosPersKok:ia, eli vielä kovempaa kansan syväkyykyttämistä, ei kukaan pidä vaihtoehtona, vain totaalikieltäytyminen korruption tukemisesta äänestämällä, tulee kysymykseen.

50

403

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mikään ei näytä pidättelevän, vallan ja veroparatiisivaurauden makuun päässeitä, korruptiopoliitikkoja- ym vallankäyttäjiä, kun köyhyyteen pahoinpidellyiltä kansalaisilta, joista heikoimmat ja haavoittuvimmat, ovat jo käytännössä ihmiskaupan välineinä, veroparatiisi-soteyrityksille, nyhdetään vaikka väkisin, kovalla painostamisella, ne vaaliäänet korruptiovaaleissa, veroparatiisi-EU-tukipakettien- ym äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden rahoittamiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

   PetosPersKokoomuksen rikkaiden maiden EU-tukipaketin VALEVASTUSTAMISELLA, eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, uskoo saavansa kansan polvilleen,maksamaan ja äänestämään korruptiovaaleissa. Korruptiokuntavaalit ovat tärkeät, siksi kannattaa kieltäytyä äänestämästä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pietarin Voima on aloittajassa vahva

  • Anonyymi

   EK-medioissa korruptiopäättäjät, antava valheellisesti ymmärtää, että olisi muka jotain erimielisyyttä, rikkaiden valtioiden tukemisesta eduskunnassa - todellisuudessa ovat täydessä yksimielisyydessä ja syvässä korruptiossaan, antamassa Suomen kansalaisten oikeusturvaan tarkoitetut varat, upporikkaille EU-valtioille / veroparatiisimonopoleille.

   Äänestämättä jättäminen on IHMISOIKEUS, kun syvä korruptio läpäisee niin eduskunnan, kuin kuntien päättäjät.

  • Anonyymi

   Suomessa korruptiopoliitikot ovat, syvässä yksipuoluejärjestelmässään, ahneudessa ja piittamattomuudessaan, jättäneet tekemättä korotukset, kansalaisista haavoittuvimpien oikeusturvan korjaamiseksi ja päivittämiseksi 2021-luvun korkeisiin elinkustannuksiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

   On sulaa hulluutta luulla, että upporikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, SoiniKatainenHilloahot PetosPersKok:n veroparatiisijehut, olisivat muuta, kuin VALEvastustamassa rikkaiden EU-valtioiden tukipakettia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   AKTIIVILEIKKURI oli pientä siihen verrattuna, mitä on tulossa, jos veroparatiisi-EU-tukipaketti rikkaille valtioille ja korruptiopäättäjien suunnitelmat, SoiniKataisHilloahojen VALEvastustamis-menetelmällä, ajetaan kuntavaali-hyväksyttämisellä läpi. Siksi äänestämättä jättäminen, on paras keino vastustaa kyseistä korruptiopakettia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935703/korruptiovaaleissa-aanestaminen-vahingoittaa-vakavasti-sinua-ja-ymparistoasi

  • Anonyymi

   Tänne kirjoittavat korruptoituneet perussuomalaisten kannattajat, jotka haluavat yksipuoluejärjestelmän Suomeen kuten Pohjois-Koreassa.

  • Anonyymi

   EU ei tarvitsisi mitään elvytyspaketteja, jos EU olisi toimiva ja tuottava yhteisö. Sitä se ei enää ole vaan siitä on tullut sosiaali- ja muiden erilaisten tukien avulla elävä yhteisö. Eu alueella ei kannata nykyisin valmistaa tai tuottaa enää yhtään mitään ilman erilaisia tukia.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mitäs muuta siellä sinun mielikuvituksessa tapahtuu? Ja miksi muiden pitäisi olla siitä kiinnostuneita?


   • Anonyymi

    Ei on kommunismi. Siksi se ei toimi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei on kommunismi. Siksi se ei toimi.

    Eu siis.


  • Anonyymi

   Jos haluat autoilla tulevaisuudessa niin et äänestä ketään muita kuin persuja, kannattaa pistää korvan taakse jos olet autoilija.

   • Anonyymi

    Näin.


   • Anonyymi

    Lennä sinä vaikka joutsenella töihin.


  • Anonyymi

   Eduskunnan korruptoituneen yksipuoluejärjestelmän menetelmä, pitää valta itsellään, riippumatta sitä mitä ihmiset äänestävät, vai äänestävätkö laisinkaan, on käyttää PetosPersKok:n VALEVASTUSTAMIS-taktiikkaa, kaikkien veroparatiisi-hankkeiden läpipakottamiseen.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Kansalaisia jotka uskaltava kyseenalaistaa, koko syvästi korruptoituneen eduskunnan, perustuslain vastaiset toimet, syytetään heti "persuiksi", joita he eivät ole, vaan Suomen kansalaisia, jotka näkevät sumutuksen lävitse, eivätkä hyväksy sitä.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-#comment-108200547

   Veroparatiisi-sote on selkeästi LAITON, se on Suomen perustuslain ja kansalaisten puuttuvien oikeuksien vastainen, eli tyhjän päälle, veroparatiisi-sotemonopolien tahdon varaan rakennettu. Suuri huijaus, jota ajetaan väkisin läpi, syvässä korruptiossa, jota "yksimielisyydeksi" EK-medioissa mainostetaan.
   Suomen kansalaiset on täysin sivuutettu ja jätetty ilman perustuslaillisia ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, ilman aitoa oikeusturvaa.

   Rinteen on aika erota ja viedä ihan tarpeeksi vahinkoa, EK-Yle:n korruptiomediaksi tekemisellä, aiheuttanut Kiuru mennessään. Mitä se Urpilainenkin ja muut Suomen mepit, siellä EU:ssa ovat, kaikki nämä vuodet touhunneet, kun muiden Pohjoismaiden ja EU-demokratioiden mepit, ovat saaneet edes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET aikaiseksi vanhuksilleen, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, Suomen eläkeläisiä pidetään eläimiä huonommassa asemassa, syväkyykyssä ilman aitoa oikeusturvaa 800€/kk orjuuseläkkeillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959227/marinille-tiedoksi-hoitoonpaasy-ei-ole-ongelma---elakelaisten-koyhyyteen-jattaminen-on

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16958400/veroparatiisi-sote-on-kaadettava--1-250ekk-minimielakkeet-sivistys-oikeusvaltioissa

   Suoraan sanottuna fasistista yksipuoluejärjestelmää ja isoa talousrikollisuutta, veroparatiisi-korruptiota, tapahtuu silmiemme edessä Arkadianmäellä.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

   Ilman aitoa oikeusturvan minimiä 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, eivät ihmiset voi "voida hyvin", iman aitoa oikeusturvaa, perustuslaillisia oikeuksia. Näin se on, joten Veroparatiisi-sotehanke tulee kaataa, täysin ja kokonaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   Vaadimme poliisitutkintoja eduskuntaan, ministeriöihin ja perustuslaki-valiokuntiin. Suomen perustuslain ja kansalaisten puuttuvien perusoikeuksien ylitse, on nyt kävelty väkivaltaisesti ja ylimielisesti.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Asiahan oli niin ettei kokkarit hyväksyneet itse sopimuksen sisältöä mutta kun se kommunistinen liittovaltio on niin rakas heille. Siksi äänestivät kyllä.n

   • Anonyymi

    N ei kuulu asiaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    N ei kuulu asiaan.

    Tämän siitä sai kun Suomen kansa äänesti1994 eu liittymisen puolesta, kansalaiset uskoivat s. Niinistö, p. Lipponen ja m.koivisto valehteluun, minkä tuloksena liittovaltio, jossa Suomi maksaa muiden maiden laskuja. Järkyttävä petos!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämän siitä sai kun Suomen kansa äänesti1994 eu liittymisen puolesta, kansalaiset uskoivat s. Niinistö, p. Lipponen ja m.koivisto valehteluun, minkä tuloksena liittovaltio, jossa Suomi maksaa muiden maiden laskuja. Järkyttävä petos!

    Vastoin kansalaisten enemmistön selkeää tahtoa, sinne EU:iin pakotettiin. Nyt EK-mediat mainostavat PetosKokPerssinliike-Eilisen Veroparatiisirosvoja, ja Sdp:tä,kuin ainoina vaihtoehtoina vaaleissa.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

    Eihän sieltä EU:sta pois päästä, mutta rikkaiden EU-valtioiden rahoittaminen, pitämällä Suomen 500 000:tta eläkeläistä syväkyykyssä, omaa kansaa köyhyydessä, ei ole perusteltavissa millään unionilla.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana


  • Anonyymi

   Itseasiassa Ufot ovat keksittyjä satuja Neuvostoliitossa. Ufot ja Ufouskonnot keksittiin 1960-luvulla Neuvostoliitossa. Ateistinen systeemi kehitti tilalle ajatuksen siitä, että ihmisrodun on kehittänyt maan ulkopuolinen sivilisaatio hengellisen Jumalan sijaan. Tällä ajatuksella oli tarkoitus myös saada länsieuroopan maat hallintaan. Tätä Ufouskontoa eri muodoissa levitetään Suomessa edelleen. Varsinkin vanhat Neuvostoliiton entiset kansalaiset saattavat tehdä tätä. Joukossa voi olla joku nykyinen Venäjän yhteistoimintahenkilökin, joka tietoisesti tekee tätä Venäjän hyväksi. Tällaiset avaruususkonnon kannattaa ilmoittaa vaikka viranomaiselle. Mikäli tapaat ihmisen, joka kuoleman uhalla vaatii sinua vaikenemaan ja samalla yrittää saada sinua ufouskoon on kysessä todennäköisesti Venäläisten yhteistoimintahenkilö

  • Anonyymi

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959867/hilloaho-vaatii-3000ekk-minimipalkkaa-ulkomaalaisille-maahanmuuton-moninkertaistamista-

   Äärioikeiston Veroparatiisi-porvaripopulistit, varmasti uskovat jo ufoihinkin, kun ilmaista rahaa virtaa valtiolta, kansalaisia pidetään syväkyykyssä, äärimmäisessä köyhyydessä, monet jo ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16959947/valtakunnanoikeus-kayttoon-kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-kansaa-eivatka-demokratiaa#comment-108201774

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Emme hyväksy ÄäriUusliberalistististen korruptiopäättäjien, rikkaiden EU-valtioiden rahoittamista EU-tukipaketilla, emmekä massiivisia tulojensiirtoja Veroparatiisi-sotemonopoleille, köyhyyteen pakotettujen Suomen kansalaisten, ennenaikaiseen kuolemaan pakottamista, 800€/kk ilman aitoa oikeusturvaa pahoinpitelemällä, jätämme jo kuntavaaleissa, kokonaan äänestämättä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa

  • Anonyymi

   Ihmiset olkaa erityisen kriittisiä, korruptio-kuntavaalimainosten suhteen, siellä Veroparatiisi-äärioikeistorikolliset, ovat ahnehtimassa, yhteisiä verovarojamme, vaikkeivät osallistu niiden keräämiseen ja tuottamiseen mitenkään.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lo-infor-rattviseskatt

   Kova pääomavero toteutettava Suomessa. Kaikki yritys-maatalous-korona- ym tuet, on poistettava veroparatiisiyrityksiltä, jotka on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

   PetosPersLiike-eilinen-Kok:n äärioikeisto-talousrikollisten, ahneet kourat irti Suomen kansalaisten verovaroista, jotka on tarkoitettu jokaisen Suomen kansalaisen hyvinvointiin, eikä harvojen vallan kasvattamiseen ökyrikkaille veroparatiisi-hillokeisareille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, vaaliteema väkivalta ja viha kaikkia ja kaikkea kohtaan, näyttää saavan paljon palsta- ja mainostilaa EK-medioissa ja keskustelualustoilla.

   Äärioikeisto-"tutkija", joka vääristelee historiaa ja tekee ihmisten silpomisesta valetotuuksien jakamista, näyttää osallistuvan Veroparatiisi-äärioikeiston populistiporvareiden viha-väkivalta-vaaliteemaan, jälleen keskinkertaisella panoksellaan. Heebo Keskinkertainen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VALEvastustamalla niin rikkaiden valtioiden EU-tukipakettia, kuin Veroparatiisi-sotea, PetosPersliikeKok-Eilisen populistiporvarit, varmistavat kyseisten, valtavien tulojensiirtojen toteuttamisen, Suomen valtiolta eli kansalaisilta, suoraan veroparatiiseihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   "Poikkeus" vahvistaa säännön, on korruptiopoliitikkojen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän mottona. Siksi äänestämättä jättäminen, on ainut todellinen keino, vastustaa kyseisiä veroparatiisiryöstöjä.

  • Anonyymi

   Korruptio on myös sitä, että annetaan ymmärtää, että jos vastustat korruptiopoliitikkojen veroparatiisihankkeita, oletkin automaattisesti PetosKokPerssinliike-Eilisten, eli äärioikeiston populistiporvareiden saalista. - Emme ole, emmekä ikinä niitä edes harkitse, kun tiedämme, että ovat pelkkiä äärioikeisto-radikalististisia pörssikeinottelijoiden etujenajajia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Jätämme mieluummin kokonaan äänestämättä, kuin tottelisimme Veroparatiisi-hillokeisareiden kansan kurjistamista ja uusia AKTIIVILEIKKURI-hävittäjä-ym veroparatiisihankkeita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16906097/petosperskok-aikovat-lisata-30-000-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuontia-joka-vuosi

   Veroparatiisi-monopolien valtaa, ja rahoittamista valetyöllistämisen verukkeella, on alettu kyseenalaistamaan ja karsimaan maailmalla, Suomi on edelleen takapajula, joka kylvää miljardien miljardien perään, täysin niitä ansaitsemattomille tahoille, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-kauppakamari tiedotti, että PetosKokPerssinliike-eiliset, aikovat nelinkertaistaa ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, yritystuki-rahastuksen varmistamiseksi veroparatiisiyrityksille / pörssikeinottelijoille.

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4203659

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4200369

   Todellisuudessa mitään eroja puolueiden välillä, ei eduskunnan korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä ole, äänestäjien vaihtaminen itselle mieluisempiin, ulkomailta tuotavaan työvoimaan, sopii kaikille korruptoituneille poliittisille puolueille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Äänestämättä jättäminen eduskuntavaaleissa, on viimeinen jäljellä oleva keino, yrittää vaikuttaa, kansalaisten mielipiteiden ja tarpeiden kuuluuksi tulemiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17018717/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tiedotti-quothienovaraisestiquot-vasemmistopuolueiden-lakkauttamisesta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

   Eivät ne eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, enää äänestäjiä tarvitse, se on pelkkää retoriikkaa, että äänestysprosentin historiallinen alhaisuus ja lopulta lakkaaminen tyystin, niitä mitenkään huolettaisi, päin vastoin, haluavatkin häiritsevistä kansalais-mielipiteistä eroon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

   PetosKokPerssinliike-eiliset, suunnittelevat maahanmuuton nelinkertaistamista, siitä 38 000:sta, jonka rasismikortilla ex-äärioikeistohallituksessa toivat.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

  • Anonyymi

   Korruptoituneen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, kätevä taktiikka vedättää kansalaisia, on käyttää oppositiota VALEvastustamaan kaikkea, eli pitämään teatteria yllä, jolla lopulta kaikki, veroparatiisi-äärioikeiston hankkeet, viedään yksituumaisesti lävitse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17032186/ostetuilla-veroparatiisi-gallupeilla-populistiporvari-mainontaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Kukaan ei halua leimautua PetosKokPersuiksi, joten se on kätevä uhka, paimentaa kansalaisia, äänestämään korruptoitunutta yksipuoluejärjestelmää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   Kiero taktiikka, eduskunnan korruptoituneella yksipuoluejärjestelmällä, käyttää VALEvastustajia Veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, rikollisten hankkeiden läpiviemiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

   Rikkaat ja hyväosaiset, elävät ihan omaa elämäänsä, jota Suomen valtion nimissä, kansalaisia köyhyydessä pitämällä toteutetaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17029726/kiuru-ja-sarkkinen-jakavat-vastikkeettomia-yritystukia-veroparatiisiyrittajille

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   530
   1324
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   72
   1237
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1066
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   959
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   781
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   728
  7. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   644
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   637
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   623
  Aihe