Pelle Miljoonan vaikuttava tuotanto

Anonyymi

Ei ole hirveenä heittelyjä. Tasaisen hyvää laatua koko tuotannossa. Amen. Ei paras laulaja, muttei tarvikkaan koska ei rokki&punklaulajan tarvi ollakaan huipputasoa. Paras kokoonpano on ehkä Pelle Miljoona&1980 mutta myös Pelle Miljoona OY on kova orkesteri. Albumeista paras on ehkä pelko&viha. Soundit ei ole parhaat tolla kiekolla, mutta on se minusta Pellen paras studiokiekko. Viimeinen syksy on minusta turhan pienelle huomiolle jäänyt Pellen studiokiekko. Kaipaan hänestä ohjelmaa telkkariin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mieleeni palautuu seinäkirjoitus erään helsinkiläisen tunnelin seinässä vuonna 1980. Seinässä luki isoilla kirjaimilla PELLE MILJOONA. Muutama päivä myöhemmin joku oli kirjoittanut sen viereen BJÖRN BORG 50 MILJOONAA.

  • Anonyymi

   Muurahaiset ovat syöneet pellen. Kevyet mullat.

  • Anonyymi

   Muistakaahan että kadottuaan julkisuudesta pelle otti taiteilijanimekseen toni Montala.

  • Anonyymi

   Mikä vei pellen? Oli jo pitkään huonossa kunnossa ja asui kai Kanaria saarella. Tänä vuonna kato ollut kova. Veksi, Teddy, Pave,Fredrik,Kojo ja nyt pelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6761
  Aihe