Koronan jälkeinen matkustelu?

Anonyymi

Nuoret suomalaisnaiset suuntaavat Turkkiin, Kreikkaan, Australiaan kuten ennenkin, se ei ole uutinen. Mutta entäpä me keski-ikäiset incelit? Missä olisi tarjolla aurinkoa, nuoria naisia ja bentsoja? Budjetti on korona-ahkeroinnin ansiosta max 10k.

25

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Thaimaa, Espanja?.....

  • Anonyymi

   Thaimaassa tunnen olevani kotona. Toivottavasti jouluksi edes pääsen.

  • Anonyymi

   Nyt alkoivat tartunnat taas kiihtymään ekspotentiaalisesti :De

   • Anonyymi

    Suomessa tartunnat laskivat n. 200 kpl päivässä. Kun baarit avattiin, niin nyt on 300.


  • Anonyymi

   Las Vegasiin pitäisi mennä asumaan kun teen pelijuttuja ja sellaisia niin olisi oikea paikka elää, Silicon Valleyssä asumassa ja Vegasissa töissä kasinoilla suunnittelijana :D

  • Anonyymi

   Matkailu on hienoasia, se nyt ei niin välttämätöntä ole, mutta naisille se on kuitenkin himoksi tullut ja miehet tietysti perässä tottakai.
   Sitä ei ajatella, mitä kaikkea siitä sitten seuraa.
   Hehän toivat Suomeen coronankin ja levittivät tehokkaasti, hyvä näinkin, ei siinä mitää moitittavaa, hyvin onkin hoidettu. Aiemmin toivat pelkkiä matkamuistoja, joita nyt näkyykin paljon suuressa katukuvassa. Tietenkin aitsin toivat, täytyy oiken mainita.
   Mutta niinkuin sanottu, kyllähän se voi olla, että on vain tyyntä myrskyn edellä, ja näin onkin, sillä sekin on välttämätöntä.

   • Anonyymi

    Homo(miehet) toivat aikoinaan aidsin.
    Pääasiassa miehet sieltä Sveitsin koronalingostakin viime keväänä kyseisen taudin Suomeen toivat laskettelureissuiltaan.


  • Anonyymi

   Matkustan panolomalle espanjaan ja portugaliin. Siellä ihania naisia joka puolella.

  • Anonyymi

   Tietokoneiden ahmija eli tablettien syöjä, aina aamiaisena muutamaqt Buniness Computerit ja nsallr-puurot, kaksi tai kolmekin bmw-autokakinj jo aamuulla tuomaan suuhun ja mahaan.

  • Anonyymi

   Muutama Lincoln Town Car aina iltapalana,

  • Anonyymi

   Imiset ikään katsomatta matkustavat jos on mahdolisuus? kyse on rahasta! matkustaminen ei katso ikää,vaan isompaa lompakkoa! Raha puhuu kaikessa.

   • Anonyymi

    Ennen koronaa matkustaminen oli niin halpaa, että kenenkään suomalaisen matkailu ulkomaille ei ollut rahasta kiinni. Kotimaassa ei ole varaa matkailla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennen koronaa matkustaminen oli niin halpaa, että kenenkään suomalaisen matkailu ulkomaille ei ollut rahasta kiinni. Kotimaassa ei ole varaa matkailla.

    Hah:D Yleensä se porukka joka vihaa kotimaataan selittää, että "Suomessa on niin kallista matkustella" Justjoo. Itse reissaan pariviikkoa lapissa joka vuosi ja rahaa menee hädintuskin edes viittäsataa. Samaisen ajan jos viettäisin lentäen missä tahansa ulkomailla, niin alle tonniin ei pääse ja kaikkinensa pari tonnia saa jokatapauksessa varata.
    Tietenkin jos matkanne on tyyliin Turhapuro telttamajoituksissa epsanjassa, niin ehkä sitten.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruissalostakin rannalta voi löytää kivan naisen eikä maksa mitään.

  • Anonyymi

   Tänä vuonna ei voi matkustaa vielä ulkomaille.

  • Anonyymi

   Nuoret suomalaiset tai anarkisti siipi kyllä vouhottaa yksityisautoilusta, mutta omat kaukomatka lentokerosiinit ei tunnu missään.
   Ensin pitää kieltää matkustelu rajojen ulkopuolelle ennenkun tapetaan suomesta elämisen mahdollisuudet.

  • Anonyymi

   Great reset tulee, ei tarvitse haaveilla matkustamisesta kohta enää. Ne hullut globalistit laittaa rajat kiinni, lentokoneet ei lennä ja vain rokotepassilla pääsee jonnekin.

  • Anonyymi

   Korona ei ole ohi vielä.

   • Anonyymi

    Korona on huijaus, ei muuta. Tekosyy pystyttää maailmanlaajuinen fasismivalta, jossa suuryhtiöt hallitsevat diktatuurin kanssa. Kontrolliyhteiskuntaa tavoitellaan, olkaa valmiita.

    Toisinajattelijat laitetaan uudelleenkoulutusleireihin. Omaisuus kansallistetaan, sillä saadaan maksettua ryöstöpankeilta otettu velka, osaksi. Sinun tilisi siirretään keskuspankkiin etkä niitä rahoja saa käyttää, ellet ota rokotetta. Jos ajattelet väärin tai kulutat väärin, tilisi suljetaan.

    Tervetuloa new world orderiin, parempaan maailmaan. build back better, 666.

    Ota pedon merkki oikeaan käteesi tai otsaasi, niin ovet aukeaa, jonnekin.


  • Anonyymi

   Mä jatkan maskin käyttöä vielä pitkään. Samaa maskia käytän olen, sitä kohta 3 kuukautta käyttänyt samaa maskia,
   Täyttä valetta, että maski pitäisi vaihtaa uuteen joka kerta ja moneen kertaan käytetty maski levittäisi koronaa.
   Jos näin olisi, niin kyllä tartuntoja olisi täällä Keskipohjanmaalla satoja viikossa, kun meikäläinen sama maski päässä kaupassa käy ja kymmenien ihmisten ohi kuljen.
   Ei ole käytetty maski mikään korona levittäjä tässä on siitä todistus: maan alhaisimmat tartuntamäärät ja tartunnat senkun laskee, ei ole ollut yhtää uutta tartuntaa moneen päivään.

  • Anonyymi

   Suomi on tulevaisuudessa kusessa koska on lupautunut kasvattamaan väkilukunsa kymmenkertaiseksi koska väkimäärä maapallolla pitää jakaa tasaisemmin. Tämä on jo allekirjoitettu salassa Marinin toimesta. Kun afrikasta alkaa tulla nuorta miestä niin heidät ohjataan maihin jossa vähiten asukkaita pinta-alaan nähden. Huomioon ei tietenkään otettu pohjoista sijaintiamme jolloin maa ei pysty elättämään millään 60 miljoonaa asukasta.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   kaikki halukkaat lappiin...
   sitten toteutetaan Kekkosen loistava suunnitelma.
   https://yle.fi/uutiset/3-5802133

   Jo se että Kolarin kunnasta päästäisiin olisi Suomelle etu. Kekkonen oli viisas

  • Anonyymi

   iso kerrostalo palaa kuoliaaksi, hyvänen aika sentäänm jykylässä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   458
   8786
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7278
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4766
  Aihe