Yleisimmät virheelliset tai puutteelliset väittämät

Anonyymi

1. Brysselissä päätetään EU:n asioista - YHDESSÄ.

>> Tietenkin EU;ssa asioista päätetään yhdessä päätöksiä tekevissä elimissä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että päätökset olisi reiluja tai moraalisia. Kuitenkin EU-uskovaiset käyttää sanaa "YHDESSÄ" synonyymina "demokratialle" ja "Suomen hyödylle".

2. Kansainvälinen yhteistoiminta on EU:n jäsenenä mahdollista. Yksin emme pärjää.

>> Emme pärjääkään, ENÄÄ!, koska integraatiossa olemme luovuttaneet pois sen, millä pärjäsimme ennen EU-jäsenyyttä. "Yksin emme pärjää" merkitys realistisesti on juuri tämä.

3. EU:ssa päätetään asiat YHDESSÄ. Suomi hoitaa itse talous- ja rahapolitiikkaansa EU:n jäsenenä. Kaikkien EU-maiden on otettava päätökset huomioon.

>> Tietenkin päätetään YHDESSÄ, mutta tämä ei kerro yhtään mitään päätösten laadusta ja niiden seurauksista Suomelle.

>> Tietenkin Suomi hoitaa itse talous- ja rahapolitiikkansa, eli sitä ei hoida joku ulkomaalainen taho meidän puolestamme. Väittämässä väistellään sitä faktaa, että talous- ja rahapolitiikka tapahtuu EU:n lakien mukaisesti.

4. Suomi ei tarvitse toimiinsa EU:_n suostumusta, vaan tietyt asiat päätetään YHDESSÄ ja ne velvoittavat kaikkia jäsenmaita samalla tavalla. Suomi ei ole mitenkään erikoisasemassa.

>> Ympäripyöreää lässytystä "tietyistä" asioista, kun väittäjä ei tiedä miten asiat hoidetaan EU:ssa. Lisäksi väittämä on ristiriidassa itsensä kanssa: "Suomi ei tarvitse toimiinsa EU:n suostumusta ->ne velvoittavat kaikkia jäsenmaita samalla tavalla". Mitään suostumusprosessia ei edes ole, kun jäsenmaat ovat sidottuja EU:n säätämiin lakeihin.

5. EU:n jäsenyydestä on tavatonhyöty. Muuten olisimme yksin ja eristyksissä.

>> Täyttä potaskaa. EU tekee itsestään "tarpeellisen" integroimalla jäsenmaan resurssit EU:n resursseiksi. Kun jäsenmaan itsenäinen pärjääminen on heikentynyt, se ajautuu tilanteesee, jossa tarvitaan jatkuvasti uutta ja uutta velkaa. Lisäksi EU edellyttää jäsenmaan ottamaan velkaa ja rahoittamaan sillä toisten maiden tappioillisia talouksia. Siitäkin huolimatta, että EU;n säännöissä tämä on kielletty. Kysein lauseke sittemmin poistettiin.

>> Ilman EU:ta emme olisi edelleenkään yksin, emmekä eristyksissä. Eihän Britanniakaan jäänyt yksin ja eristyksiin. Kun EU:n aiheuttamat tuhot on saatu korjattua, Britannia tulee olemaan entistä parempi hyvinvointivaltio. Se ei ole mahdollista EU:n jäsenenä, joka elää kurjistamisella. Ja tähän itsestään selvä kliseinen vastaus on älyvapaata mölinää Venäjästä, köyhyydestä, taantumasta jne. Suomi menestyi hyvin ilman EU:ta. Nyt Suomi "menestyy" velkarahan turvin. Kaikki uhkakuvat yms., mitä Suomi olisi EU:n ulkopuolella, on täyttä pötyä.

EU-maiden kansoista vain 27% pitää EU:n suuntaa oikeana. Tuokin osuus häviää, kun EU paljastaa todelliset kasvot, kuten juuri meillekin uhkailun ja kiristyksen muodossa.

EU = parasiitti

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väittäähän voi kaikenlaista.

      EU:ssa on sananvapaus, kuten tuokin järjetön valehtelu todistaa.

      Ei EU ole täydellinen,mutta se on Euroopan kannalta parasta,mitä on kyetty yhteistoimin poliittisin päätöksin aikaansaamaan.

      Sillä on jäsenmaiden hallitusten ja äänestäjien luottamus.

      Muuten: mikään ei todista,että Brexit-Britannia pärjäisi paremmin,kuin EU-Britannia.

      Jos pärjää,niin hyvä on. Halukkaat voivat seurata esimerkkiä.Toistaiseksi ei ole näkynyt.

      • Anonyymi

        Osaat hyvin Sannan tavan lässyttää vastaamatta ollenkaan itse aiheeseen. Kommenttisi on täysin turha. Voisitko vastata itse aiheeseen, jos pystyt.


    • Anonyymi

      Euroopan unionin suurten jäsenmaiden kokouksessa Brysselissä pääterttiin nostaa pienten jäsenvaltioiden maksuja n 30% lla,Suomi siis joutuisi maksamaan paljon enemmän kuin alunperin sovittiin eutoopan unionin alkuaikoina ei se tainnut ihan niin mennä kuin mitä em ahon esko syötti eu sta kansalle puppuaan

      • Anonyymi

        Valehtelet, tyhjännauraja

        Jäsenmaksuja nostettiin kaikilta samassa suhteesssa kansantuloon.Varakkaat maat maksavat edelleen muita enemmän.Köyhät maat saavat enemmän tukea kuin maksavat.

        Suomikin saa osan jäsenmaksustaan tukiaisina takaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehtelet, tyhjännauraja

        Jäsenmaksuja nostettiin kaikilta samassa suhteesssa kansantuloon.Varakkaat maat maksavat edelleen muita enemmän.Köyhät maat saavat enemmän tukea kuin maksavat.

        Suomikin saa osan jäsenmaksustaan tukiaisina takaisin.

        Suomi maksaa enemmän kuin EU:lta saa. Kun tähän summataan sakkaava vienti, massatyöttömyys ja kehitysmaaelätit, tuontiriippuvuuden kasvu jne jne jne, niin saadaan muodostettua kokonaiskuva jäsenyyden hyödyistä. Taloudellisesti EU:sta on vain haittaa, ja ainoa hyöty on "länsipassi".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomi maksaa enemmän kuin EU:lta saa. Kun tähän summataan sakkaava vienti, massatyöttömyys ja kehitysmaaelätit, tuontiriippuvuuden kasvu jne jne jne, niin saadaan muodostettua kokonaiskuva jäsenyyden hyödyistä. Taloudellisesti EU:sta on vain haittaa, ja ainoa hyöty on "länsipassi".

        Meille selitetään, että Suomen talous hyötyy kun maksetaan miljardeja maille, jotka tuntuvat olevan aina saamapuolella oli kriisi kuin kriisi. Eli maksetaan Pastalialle, että se sitten ostaisi tavaraa Suomesta. Silleenhän sitä voisi Suomen taloutta ja vientiä edistää noin yleisestikin. Viedään rekkalastillinen rahaa vaikka johonkin Kefiristaniin tai Bananalandiin ja sanotaan, että ostakaa noilla meiltä tavaraa. Siinä kyllä voi käydä niin, että ostavatkin pahukset Kiinasta kun sieltä saa samalla rahalla enemmän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe