Helsingin kaupunki ei maksa palkkaa

Anonyymi

Helsingin kaupunki kusettaa nuoria pätkätyöläisiä.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007953229.html

Työelämässä esiintyy ikäsyrjintää. Ja se kohdistuu nuoriin. Ihmettelen suuresti iäkkäiden hemmoteltujen sukupolvien itsekkyyttä kun he ulisevat ikäsyrjinnästä joka muka kohdistuu ikääntyneisiin.

12

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Enemmän ihmettelen miksi vanhemmat selvittelevät aikuisten lastensa työasioita.

    • Anonyymi

      Nyt on ollut paljon ongelmia palkan maksussa Helsingin kaupungilla ainakin sote alalla. Moni hoitaja ei ole saanut palkkoja niinkuin pitää. On jäänyt palkkoja maksamatta ja joillekin maksettu liian vähän palkkaa. Soittaa ei palkanmaksuun pysty, kun kukaan ei palkoissa vastaa, eikä sähköisiin viesteihin vastata. Jo valmiiksi työhönsä v...ttuuntuneet hoitajat lähtevät, ja äänestävät jaloillaan viimeistään nyt. En syytä palkan laskijoita, reppanoita. Eihän se ole heidän syy, kun heitäkin on palkattu ihan liian vähän. Ja järjestelmä ulkoistettiin toisaalle,ja sitten kuitenkin palautettiin takaisin Helsingin kaupungille. Ihme pelleilyä. Kaupungin vika tämä on, ja päättäjien siellä. Isot oikeusjutut edessä, kun joukkokanteet nousee Helsingin kaupunkia vastaan. Tähän on tultu.

      T: Entinen hoitsu

      • Anonyymi

        Päättäjiä on lahjottu.


    • Anonyymi

      Ja jatkankin hieman vielä...Kenenkään on sitten ihan turha alkaa mussuttamaan tällä palstalla, että ei muka pidä paikkaansa, ja että palkat on muka maksettu kaikille, niinkuin kuuluu. Sillä kun EI OLE, niin EI OLE. Itse lähdin pois työstäni tästä syystä, ja meiltä nimeltä mainitsemattomasta työpaikasta lähti samanaikaisesti samasta syystä myös 3 muuta hoitajaa maaliskuussa ja toukokuussa 4 hoitajaa. Ja muista paikoista kuullut paljon samankaltaista palautetta. Helsingin kaupunki luulee, että kukaan ei tee mitään. Mutta kyllä me tehdään. Haastetaan oikeuteen, ja sillä hyvä. Meitä ei kuseteta s....tana!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Ei ole vain vain kaupungilla tämä. Usko tai älä. Suunniteltu juttu. Työnantajia lahjotaan näin savustamaan työntekijöitä ulos. Monella muullakin alalla ja työpaikoilla.


    • Anonyymi

      Pienipalkkaisilla hoitajilla on taustalla ammattiliiton tuki. On typerää kuvitella, että hoitsut vain kiltisti alistusivat siihen, että jo valmiiksi pienessä palkassa on maksuissa ongelmia. Eteenpäinhän nämä jutut lähtevät, ja samalla niistä kiinnostuvat varmasti myös Iltapäivälehdet ja sosiaalinen media. Työyksikön nimiä ei mainita, mutta Helsingin kaupunki ei kyllä pimentoon jää.

      • Anonyymi

        Ei ammattiliitot auta. Ne on lahjottu hiljaisiksi.


      • Anonyymi

        Kela on myös jättänyt tahalleen käsittelemättä hakemuksia ja maksamatta tukia. Tässä vaiheessa on turha sanoa, että menkää töihin kun työnantajakin jättää palkat maksamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kela on myös jättänyt tahalleen käsittelemättä hakemuksia ja maksamatta tukia. Tässä vaiheessa on turha sanoa, että menkää töihin kun työnantajakin jättää palkat maksamatta.

        Sitten kun tässä vaiheessa sanotaan, että ammattiliitto auttaa jos palkat jää maksamatta. Eipä välttämättä auta jos ammattiliitto on lahjottu.


      • Anonyymi

        Näin ne Maikkarin haastattelemat etsivät ja poliisit saa töitä. Tehdään rikos ja sen jälkeen palkataan etsiväpoliisi selvittelemään sotkuja.


    • Anonyymi

      Myöskin Kela on jättänyt maksamatta tukia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe