Missä on Tiltujen Suomi hävittäjä?

Anonyymi

Tiltut suunnittelivat vuosikausia suomi hävittäjää ja tekivät siitä kansalaisaloitteen. Menikö jotain taas pieleen kun vuosikausien työt Savuskininkadulla menivät hukkaan?

Vaatimus lainvalmistelun käynnistämisestä.
Lakialoitteella mahdollistetaan aikoinaan Suomen Valtion omistaman "Valtion lentokonetehdas" toiminnan uudelleen aloittamista syystä, että tarvitsemme oman lentokonetehtaan!

Tämä tehdas osallistuu hävittäjä Hx-hankkeeseen ja ryhtyy valmistamaan tilausten mukaan muitakin lentokoneita ym.

Sodankäynnin tekniikan osalta voisimme tehdä yhteistyötä toisen Valtion lentokonetehtaan kanssa, myös muu yhteistyö olisi mahdollista.

Ilmasodassa käytettävät erilaiset lentävät ilma-alukset ovat nopeasti kehittyviä ja kalliita ostaa ulkomailta. Edullisempaa on suunnitella eri tuotteita piirustuspöydällä/tietotekniikalla Suomessa ja toteuttaa parhaimmat vaihtoehdot kuin, että ostetaan kalliita ilma-aluksia ulkomailta, jolloin hankinta rahat menevät toiseen maahan. Näillä hankinta rahoilla voimme työllistää suomalaisia ja tehdä tuotteita, joita oikeasti tarvitsemme maamme puolustukseen.

Erilaiset lentokoneet ovat arvokkaita tuotteita, joka puolelle maailmaa myytäessä, myös työllistävä vaikutus on hyvä. Valtion lentokonetehdas voi olla myös Finnairin tapainen yritys, jossa on lisäksi sijoittajia.

Suomessa osataan kehittää vähän saastuttavaa tekniikkaa, jonka osaamisen voimme näyttää koko maailmalle Suomalaisvalmisteisissa lentokoneissa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Analyysi: Suomen hävittäjävalinta käy yhä vaikeammaksi – Suosikkina pidetty F-35 saattaa olla liian kallis jopa itse Yhdysvalloille

   Yhdysvalloissa lentokoneteollisuutta seuraava Forbes (siirryt toiseen palveluun)otsikoi tiistaina maan ilmavoimien myöntäneen, että F-35 on epäonnistunut. Samaa kerrottiin myös uutiskanava MSNBC:n raportissa

   TARJOKKAISTA eniten otsikoissa on ollut Lockheed Martin F-35A. Kone sai alkuvuodesta murskaavaa kritiikkiä Yhdysvaltain ilmavoimilta.

   Viime aikojen uutiset Yhdysvalloista kertovat, että varsinkin ilmavoimien kärsivällisyys on kovilla. Kone alkaa näyttää samalta kuin Barcelonan kuuluisin kirkko, Sagrada Familia. Rakentaminen ja rahan käyttäminen ei lopu koskaan.

   Yhdysvaltojen ilmavoimien esikuntapäällikköCharles Q. Brown ilmoitti hiljattain(siirryt toiseen palveluun) ilmavoimien selvittävän, voisiko osan nykyisistä F-16-koneista korvata aivan uudella, hieman vaatimattomammalla koneella. Ajatuksena on luoda ketterä, nopeasti muunneltava taktinen hävittäjä.

   Jos näin käy, Yhdysvaltain ilmavoimat ei luultavasti tilaakaan lähes 1800 kappaletta F-35-koneita vaan ehkä noin tuhat kappaletta(siirryt toiseen palveluun). Tämä voisi tarkoittaa lisää ylläpitokustannuksia niille maille, jotka ovat jo tilanneet F-35:ttä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7207
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   571
   6997
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4162
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3766
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3538
  Aihe