Eräälle A naiselle joka on suhteessa

Anonyymi

Keskity omaan mieheesi ja jätä eräs varattu rauhaan.
Ihan oikeasti tuo on säälittävää, että mustamaalaat erään miehen vaimoa vain perustellaksesi itsellesi, että on oikeutettua olla häneen ihastunut.

Et tule ikinä saamaan häntä, koska vaikka kuinka keimailisit ja olisit hänen peräänsä, hän ei sinusta ole kiinnostunut kuin ystävänä. Tuo on meistä kummastakin täällä hieman noloa ja todella vaivannuttavaa, että kuvittelet jotain olematonta päässäsi. Ja sen näkee varsinkin livenä.

Jos joskus on joku yksittäinen tapahtuma tapahtunut josta voisi vetää johtopäätöksiä niin paljon enemmän merkitsee 5-6 vuotta elämää josta sinä A, et tiedä mitään. Kahden rakastavaisen välistä elämää ja vahvaa sidettä. Me olemme toisillemme mieheni kanssa läheisimmät ihmiset, ja syystä.

Vahvaa ystävyyttä ja rakkautta. Joka on kestänyt myös ne kivikot ja olemme olleet kumpikin rehellisiä kaikessa vaikka pari kertaa se onkin ollut vaikeaa.

Se on vain syventänyt meitä. Olemme sielunkumppanit ja erottamattomat. Meillä on läheisyyttä joka ikinen päivä.

Älä yritä tuhlata aikaasi varattuun mieheen jonka näet välittävän ystävästäsi ja näet että sinulta puuttuu sama läheisyys omassa suhteessasi. Yrität saavuttaa vain sitä. Oikeasti kidut, kun et saa enää rakastetultasi samanlaista rakkautta ja hellyyttä.
Yrität kytätä meitä somessa ja tehdä siitäkin johtopäätöksiä. Se nyt vaan on turhaa..

Jätä tuo sikseen. Keskity omaan perheeseen, lapseen, mieheen ja elämääsi. Sinulla on kaikki! Moni muu olisi todella kateellinen tilanteestasi. Kunnioita ja ole kiitollinen elämästäsi. Se on hyvää, jos näet sen niin.

Vähennä alkoholia tms päihteitä ja samalla ne harhatkin vähenee. Ne on vaan toiveajattelua.

Älä tuhoa ystävyyttä ja omaa rakkauttasi. Meidän rakkauden väliin ei voi tulla, mutta omasi saat rikki ja ystäväsuhteet myös.

Eräältä naiselta, kaikella rakkaudella ja ystävyydellä.
Toivottavasti olet se kenen ajattelen täällä kirjoittavan. Olen nähnyt jotain mikä voisi osua kohdalleen. Ehkä, ehkä ei.

Ja jos ajatukset miehestäni eivät olisi kohdallasi romanttiset, sitten olet erehtynyt minusta ihmisenä. Ja sitten en enää tiedä kumpi on surullisempaa. Ehkä kumpikin. Sitten on aika mennä eri suuntiin ja sitä tuskin kukaan haluaa??

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lopeta jo mustamaalaaminen ja keskity siihen perheeseesi. Olet harhainen

  • Anonyymi

   Tiedätkö että ärsytät kaikkia A-naisia täällä. Ap, olet hirviö.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   504
   10153
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   9031
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4920
  Aihe