Turhautunut

Anonyymi

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä pian kaksi vuotta joista n. Puolitoista vuotta asuttu yhdessä. Meillä on tosi hauskaa yhdessä ja tiedän että hän rakastaa minua.

Hän kyllä halaa ja pussaa ja sanoo rakastavansa, ja muistaa mainita kuinka kiitollinen on minusta ja siitä kun teen jotain hänen eteensä vaikka olisi jotain niin arkipäiväistä kuin ruoan laitto.
Mutta, yömme nukumme omien peittojen alla selät toisiimme päin koska hän ei halua ja pysty nukkumaan lähekkäin, emme koskaan istu sohvalla lähekkäin koska se nyt vaan ei oikeen ole hänen juttunsa ja on liian epämukavaa. Emme koskaan käy missään yhdessä tai tee mitään hauskaa, koska hän on entinen alkoholisti eikä halua minnekään missä joku juo, eikä häntä tunnu kiinnostavan tehdä mitään muutakaan erikoista. Ulkona syöminen ei onnistu koska ainoat paikat mihin hän suostuu menemään on kebab ravintolat. Muut paikat on liian hienoja eikä muu kuin roska ruoka kiinnosta.

Meidän päivämme siis koostuvat siitä että käymme töissä ja kotona sitten perus arkea vain kotitöineen, välillä rempataan taloa tai hän ruuvailee autojaan. Seksiä on silloin kun hänellä on haluja, mikä ei ole kovin usein. Häntä ei kiinnosta seksin suhteen kokeilla mitään uutta eikä kunnon esileikitkään kiinnosta, vaikka olen yrittänyt ehdotella kaikenlaista niin ei, kun hän nyt vaan tykkää enemmän ihan perus kiltistä seksistä samoissa kahdessa asennossa.

Joka toinen viikonloppu hänellä menee lapsiensa kanssa, myös kaikki juhlapyhät lapset ovat meillä, puhumattakaan kaikista lomista ja pitemmistä viikonlopuista. Lapsien ollessa täällä tunnen itseni todella ulkopuoliseksi ja saan entistäkin vähemmän huomiota. Hän kun ei lasten edessä voi halata tai pussata minua vaan sen täytyy tapahtua salaa. Emme silloin voi käydä missään muualla kuin hänen vanhempiensa luona koska häneen mielestään lapsia ei voi viedä minnekään kun riitelevät liikaa ja ovat liian vaikeita.

Olen alkanut tekemään enemmän asioita ihan itsekseni, näen ystäviäni, käyn ystävieni kanssa mökillä viikonloppuisin, aloitin opiskelun vielä töiden päälle. Mutta minulle tulee aina jostain syystä syyllinen olo kun teen omia asioitani. Syyllistän itseäni jotenkin etten saisi olla pois kotoa tai mietin että jos hänestä tuntuu pahalta tai luulee etten halua viettää aikaa hänen kanssaan.

Hän ei halua enempää lapsia, joten minusta tavallaan tuntuu etten saa ikinä omaa perhettä. Hänellä on se perhe jo jonkun muun kanssa. Minä haluaisin niin kovasti enemmän läheisyyttä ja hellyyttä, vähän romantiikkakin joskus. Mutta kun yritän sanoa asiasta hän vain kuittaa sen sillä että tarviiko nyt koko aika olla lääppimässä toisiaan. En haluaisi alkaa riitelemään asiasta, kun emme muutenkaan riitele. Enkä tiedä haluanko sitten esim. Läheisyyttä vain sen takia koska olisimme riidelleet siitä. Tuntuisi että hän vain tekisi sen pitääkseen minut tyytyväisenä eikä siksi että oikeasti haluaisi olla lähelläni.

En tiedä mitä tällä edes haen, ehkä vertaistukea tilanteeseen, ulkopuolisen näkemystä asiasta, jotain...
Rakastan kyllä miestäni, mutta välillä tuntuu kuin olisimme vain hyviä ystäviä, kaksi ihmistä jotka vain asuvat yhdessä tai joku vanha aviopari.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä kuulosta siltä että tuo suhde sulle hyväksi olisi. Mutta itsehän parhaiten tiedät. Kannattaa kuitenkin muistaa ettei naisilla ole mahdollisuutta lisääntyä eläkeikään asti omin konstein. Jos mies aidosti sua rakastaisi, niin ei epäisi sulta omaa perhettä vaan päästäisi sut etsimään isää lapsillesi.

    • Anonyymi

      Vähän kuulostaa siltä, että kannattaisi luultavasti lähteä tuosta suhteesta. Varsinkaan kun kaikki ei mene ihan täydellisesti tuon miehen kanssa, niin varmasti sinua alkaisi ajan myötä vaan enemmän vaivaamaan se, että et voi saada lapsia hänen kanssaan. Itse lähdin aikaisemmasta suhteesta siksi, että en kokenut saavani tarpeeksi sellaista huomiota, mikä mielestäni kuuluu parisuhteeseen. Nykyinen mieheni saa paljon paremmin tyydytettyä suuren huomiontarpeeni.

    • Anonyymi

      Kuningas alkoholi.
      Tiesithän sinä, että kaikki turvallisen elämän ulkopuoliset yllätykset voivat ajaa uudestaan ryypyn tielle.
      Voinhan olla todella väärässä mutta miehesi pitää itsensä tasapainossa sillä ettei ylimääräistä halua synny. Ei seksissä eikä missä muussakaan.

      • Anonyymi

        Tuo on varteenotettava huomio.

        Mutta AP haluaakin enemmän yhteistä oloa, tekemistä ja elämistä puolisoltaan.
        Tuo mies ei tällähetkellä tarjoa sitä. Hänellä omat luurangot vielä kummittelevat kaapissa.
        Lapsistaanki on huolta kun heidän käyttäytyminen vaatisi enemmän isän ohjaamista.

        Mikäli AP jatkaa tuon miehen kanssa, kannattaa kehitellä omaa elämää. Omista harrastuksista ei koskaan tarvitse tuntea pahaaoloa. Jos mitään, niin päinvastoin! Auttaahan se jaksamaan toisen tukemista!

        Eri kysymys on sitten omien lasten hankinnasta. Tuo mies ei halua heitä, joten siinä taitaa olla painavin panos miettiä tulevaisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on varteenotettava huomio.

        Mutta AP haluaakin enemmän yhteistä oloa, tekemistä ja elämistä puolisoltaan.
        Tuo mies ei tällähetkellä tarjoa sitä. Hänellä omat luurangot vielä kummittelevat kaapissa.
        Lapsistaanki on huolta kun heidän käyttäytyminen vaatisi enemmän isän ohjaamista.

        Mikäli AP jatkaa tuon miehen kanssa, kannattaa kehitellä omaa elämää. Omista harrastuksista ei koskaan tarvitse tuntea pahaaoloa. Jos mitään, niin päinvastoin! Auttaahan se jaksamaan toisen tukemista!

        Eri kysymys on sitten omien lasten hankinnasta. Tuo mies ei halua heitä, joten siinä taitaa olla painavin panos miettiä tulevaisuutta.

        Alkoholistin mielipide olisi tähän täsmä kommentti.
        Kuitenkin, tällaisen ihmisen kanssa aina jää kakkoseksi. Himot ja tunteiden eri alueet vaikuttavat alkoholismiin ja sitä kautta ihmisen ajatteluun kaikilla osa-alueilla.
        Suhteeseen ryhtyessä, en tiedä onko aloittaja ymmärtänyt että on sairauden kanssa tekemisissä. Ymmärtäessään sairautta paremmin, tietää miten haluaa oman elämänsä elää.


    • Anonyymi

      Oho

    • Anonyymi

      Oletpa hankalaan tilanteeseen joutunut. Olet vielä lapsentekoikäinen, etkä siis koskaan tule saamaan lasta tämän miehen kanssa, koska hänellä on lapsikiintiö täynnä ja sinun tulee se hyväksyä.

      Nyt sinulla on peiliin katsomisen paikka. Joko otat tilanteen niin kuin se on tai eroat.

      Haluat aivan muita asioita kuin miehesi ja jos toisella on estot päällä asioihin, jotka ovat normaaleja ja sinulle tärkeitä, voit niitä tuskin muuttaa.

      Vanhan naisen neuvo on, että eroat. Anna maailman tuoda eteesi niitä asioita mitkä ovat sinulle tärkeitä ja nauti elämästä .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe