Turhautunut

Anonyymi

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä pian kaksi vuotta joista n. Puolitoista vuotta asuttu yhdessä. Meillä on tosi hauskaa yhdessä ja tiedän että hän rakastaa minua.

Hän kyllä halaa ja pussaa ja sanoo rakastavansa, ja muistaa mainita kuinka kiitollinen on minusta ja siitä kun teen jotain hänen eteensä vaikka olisi jotain niin arkipäiväistä kuin ruoan laitto.
Mutta, yömme nukumme omien peittojen alla selät toisiimme päin koska hän ei halua ja pysty nukkumaan lähekkäin, emme koskaan istu sohvalla lähekkäin koska se nyt vaan ei oikeen ole hänen juttunsa ja on liian epämukavaa. Emme koskaan käy missään yhdessä tai tee mitään hauskaa, koska hän on entinen alkoholisti eikä halua minnekään missä joku juo, eikä häntä tunnu kiinnostavan tehdä mitään muutakaan erikoista. Ulkona syöminen ei onnistu koska ainoat paikat mihin hän suostuu menemään on kebab ravintolat. Muut paikat on liian hienoja eikä muu kuin roska ruoka kiinnosta.

Meidän päivämme siis koostuvat siitä että käymme töissä ja kotona sitten perus arkea vain kotitöineen, välillä rempataan taloa tai hän ruuvailee autojaan. Seksiä on silloin kun hänellä on haluja, mikä ei ole kovin usein. Häntä ei kiinnosta seksin suhteen kokeilla mitään uutta eikä kunnon esileikitkään kiinnosta, vaikka olen yrittänyt ehdotella kaikenlaista niin ei, kun hän nyt vaan tykkää enemmän ihan perus kiltistä seksistä samoissa kahdessa asennossa.

Joka toinen viikonloppu hänellä menee lapsiensa kanssa, myös kaikki juhlapyhät lapset ovat meillä, puhumattakaan kaikista lomista ja pitemmistä viikonlopuista. Lapsien ollessa täällä tunnen itseni todella ulkopuoliseksi ja saan entistäkin vähemmän huomiota. Hän kun ei lasten edessä voi halata tai pussata minua vaan sen täytyy tapahtua salaa. Emme silloin voi käydä missään muualla kuin hänen vanhempiensa luona koska häneen mielestään lapsia ei voi viedä minnekään kun riitelevät liikaa ja ovat liian vaikeita.

Olen alkanut tekemään enemmän asioita ihan itsekseni, näen ystäviäni, käyn ystävieni kanssa mökillä viikonloppuisin, aloitin opiskelun vielä töiden päälle. Mutta minulle tulee aina jostain syystä syyllinen olo kun teen omia asioitani. Syyllistän itseäni jotenkin etten saisi olla pois kotoa tai mietin että jos hänestä tuntuu pahalta tai luulee etten halua viettää aikaa hänen kanssaan.

Hän ei halua enempää lapsia, joten minusta tavallaan tuntuu etten saa ikinä omaa perhettä. Hänellä on se perhe jo jonkun muun kanssa. Minä haluaisin niin kovasti enemmän läheisyyttä ja hellyyttä, vähän romantiikkakin joskus. Mutta kun yritän sanoa asiasta hän vain kuittaa sen sillä että tarviiko nyt koko aika olla lääppimässä toisiaan. En haluaisi alkaa riitelemään asiasta, kun emme muutenkaan riitele. Enkä tiedä haluanko sitten esim. Läheisyyttä vain sen takia koska olisimme riidelleet siitä. Tuntuisi että hän vain tekisi sen pitääkseen minut tyytyväisenä eikä siksi että oikeasti haluaisi olla lähelläni.

En tiedä mitä tällä edes haen, ehkä vertaistukea tilanteeseen, ulkopuolisen näkemystä asiasta, jotain...
Rakastan kyllä miestäni, mutta välillä tuntuu kuin olisimme vain hyviä ystäviä, kaksi ihmistä jotka vain asuvat yhdessä tai joku vanha aviopari.

7

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eipä kuulosta siltä että tuo suhde sulle hyväksi olisi. Mutta itsehän parhaiten tiedät. Kannattaa kuitenkin muistaa ettei naisilla ole mahdollisuutta lisääntyä eläkeikään asti omin konstein. Jos mies aidosti sua rakastaisi, niin ei epäisi sulta omaa perhettä vaan päästäisi sut etsimään isää lapsillesi.

  • Anonyymi

   Vähän kuulostaa siltä, että kannattaisi luultavasti lähteä tuosta suhteesta. Varsinkaan kun kaikki ei mene ihan täydellisesti tuon miehen kanssa, niin varmasti sinua alkaisi ajan myötä vaan enemmän vaivaamaan se, että et voi saada lapsia hänen kanssaan. Itse lähdin aikaisemmasta suhteesta siksi, että en kokenut saavani tarpeeksi sellaista huomiota, mikä mielestäni kuuluu parisuhteeseen. Nykyinen mieheni saa paljon paremmin tyydytettyä suuren huomiontarpeeni.

  • Anonyymi

   Kuningas alkoholi.
   Tiesithän sinä, että kaikki turvallisen elämän ulkopuoliset yllätykset voivat ajaa uudestaan ryypyn tielle.
   Voinhan olla todella väärässä mutta miehesi pitää itsensä tasapainossa sillä ettei ylimääräistä halua synny. Ei seksissä eikä missä muussakaan.

   • Anonyymi

    Tuo on varteenotettava huomio.

    Mutta AP haluaakin enemmän yhteistä oloa, tekemistä ja elämistä puolisoltaan.
    Tuo mies ei tällähetkellä tarjoa sitä. Hänellä omat luurangot vielä kummittelevat kaapissa.
    Lapsistaanki on huolta kun heidän käyttäytyminen vaatisi enemmän isän ohjaamista.

    Mikäli AP jatkaa tuon miehen kanssa, kannattaa kehitellä omaa elämää. Omista harrastuksista ei koskaan tarvitse tuntea pahaaoloa. Jos mitään, niin päinvastoin! Auttaahan se jaksamaan toisen tukemista!

    Eri kysymys on sitten omien lasten hankinnasta. Tuo mies ei halua heitä, joten siinä taitaa olla painavin panos miettiä tulevaisuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on varteenotettava huomio.

    Mutta AP haluaakin enemmän yhteistä oloa, tekemistä ja elämistä puolisoltaan.
    Tuo mies ei tällähetkellä tarjoa sitä. Hänellä omat luurangot vielä kummittelevat kaapissa.
    Lapsistaanki on huolta kun heidän käyttäytyminen vaatisi enemmän isän ohjaamista.

    Mikäli AP jatkaa tuon miehen kanssa, kannattaa kehitellä omaa elämää. Omista harrastuksista ei koskaan tarvitse tuntea pahaaoloa. Jos mitään, niin päinvastoin! Auttaahan se jaksamaan toisen tukemista!

    Eri kysymys on sitten omien lasten hankinnasta. Tuo mies ei halua heitä, joten siinä taitaa olla painavin panos miettiä tulevaisuutta.

    Alkoholistin mielipide olisi tähän täsmä kommentti.
    Kuitenkin, tällaisen ihmisen kanssa aina jää kakkoseksi. Himot ja tunteiden eri alueet vaikuttavat alkoholismiin ja sitä kautta ihmisen ajatteluun kaikilla osa-alueilla.
    Suhteeseen ryhtyessä, en tiedä onko aloittaja ymmärtänyt että on sairauden kanssa tekemisissä. Ymmärtäessään sairautta paremmin, tietää miten haluaa oman elämänsä elää.


  • Anonyymi

   Oho

  • Anonyymi

   Oletpa hankalaan tilanteeseen joutunut. Olet vielä lapsentekoikäinen, etkä siis koskaan tule saamaan lasta tämän miehen kanssa, koska hänellä on lapsikiintiö täynnä ja sinun tulee se hyväksyä.

   Nyt sinulla on peiliin katsomisen paikka. Joko otat tilanteen niin kuin se on tai eroat.

   Haluat aivan muita asioita kuin miehesi ja jos toisella on estot päällä asioihin, jotka ovat normaaleja ja sinulle tärkeitä, voit niitä tuskin muuttaa.

   Vanhan naisen neuvo on, että eroat. Anna maailman tuoda eteesi niitä asioita mitkä ovat sinulle tärkeitä ja nauti elämästä .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7268
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   573
   7023
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4171
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   359
   3770
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3561
  Aihe