Suomi on aina kiihkoillut Hitlerin tahtiin

Anonyymi

Käsittämätönta on ollut tuo porvariston touhu, vaikka vieressä oli upea mallivaltio. Sieltä tuettiin koko ajan köyhää ja yksinkertaista Suomen kansaa. Valtava sivistyspääoma ja ihmisten upea kohtelu oli siellä. Leonid Brezhnev ihmiskunnan ylin kehittäjä. Kyllä Suomen pitäö hävetä historiaansa.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllähän Ruotsia ihailtiin ja kunnioitettiinkin, mutta nykyään on vallitsevana suuntauksena tasapuolinen tarkastelu kansojen välillä, suuntausten ja kulttuurin virratessa vapaasti kumpaankin suuntaan.

  • Anonyymi

   Ruotsi todellakin tuki Suomea sodan aikana ja majoitti 200-300.000 suomalaista 60-70-luvuilla. Siellä oli todellinen ystävä, joka ei unohdu!

   Itäsuunta tarjosi meille vain sotaa, vainoa ja kuolemaa!

  • Anonyymi

   Kylla sosialismi olisi tuonut pieneen suomeenkin ennennäkemätöntä vaurautta. Rikkauksia ja työväen onnea.

   • Anonyymi

    ” Kylla sosialismi olisi tuonut pieneen suomeenkin ennennäkemätöntä vaurautta”

    Miten muka? Eihänn se tehnyt sitä edes neukuissa vaan romahti 1991!

    ”Rikkauksia ja työväen onnea.”

    Työväen ’onni’ oli loikata länteen:-D


  • Anonyymi

   Suomen jouduttua 1944 perääntymään Moskovan rauhan rajoille ja pian sen jälkeen nopeassa tahdissa kotiuttamaan kenttäarmeijansa oli maan hallitus uuden,nopeaa ratkaisemista vaativan ongelman edessä.
   Oli saatava karjalan evakot asettumaan Tynkä-Suomen alueelle ja piti kyetä tarjoamaan työtä ja toimeentuloa kotiutetuille sotilaille.
   Ainoaksi ratkaisuksi nähtiin asutustilojen perustaminen,joka sitoisi ihmiset raskaaseen uudisraivaukseen ja estäisi heitä joutumasta kansankiihottajien pelinappuloiksi.Menetelmä toimi hyvin,maata saaneet ihmiset keskittyivät rakentamaan tulevaisuuttaan ja toivat samalla asuttamalleen seutukunnalle suuren piristysruiskeen.
   Mutta ihmisluonteen mukaisesti homma poiki uuden ongelman:Ankaran työnteon lomassa nuo ihmiset tekaisivat suuren perheen.Hyvin yleisesti puolisen tusinaa.
   Kun nämä raivaajien lapset tulivat täysi-ikäisiksi ja astuivat työelämään,oli työpaikkoja omassa maassa liian vähän.
   Niinpä olikin onnenpotku,että Ruotsi,joka oli suuresti hyötynyt Toisesta maailmansodasta esimerkiksi myymällä Saksalle rautamalmia ja kuulalaakereita,oli kovassa nousussa ja kykeni tarjoamaan hyvinpalkattua(verrattuna Suomen tasoon)työtä parillesadalle tuhannelle suomalaiselle.
   Ilman tätä muuttoliikettä olisi Suomeen syntynyt nykyisenkaltainen suurtyöttömyys jo 1960-luvulla,ja siitä kansamme ei olisi selvinnyt helpolla.Kommunistit olisivat saaneet "proletariaatin massat"liikkeelle,ja loputulema olisi voinut olla Tsekkoslovakian tielle joutunut Suomi.

   • Anonyymi

    Lännessä aina ystävät.

    Siksi olemme historiassamme aina suuntautuneet länteen,kun vain tilaisuus tulee.

    Itäsuuntausta ylistävät vain palstan viimeiset komunistit. Heille se on muistoissa muuttunut onnen ajaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lännessä aina ystävät.

    Siksi olemme historiassamme aina suuntautuneet länteen,kun vain tilaisuus tulee.

    Itäsuuntausta ylistävät vain palstan viimeiset komunistit. Heille se on muistoissa muuttunut onnen ajaksi.

    ” Suomi on aina kiihkoillut Hitlerin tahtiin”

    Elät tukevasti menneisyydessä! Ei kukaan Suomessa tavallisessa elämässä muistele päivittäin herroja Hitler, Stalin tai Breznev! Hyvä, jos peruskoululaiset tunnistavat edes nimet!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6761
  Aihe