Jomottava kipu jalassa reidessä

Anonyymi

Mistä voisi johtua silloin tällöin reiteen tuleva jomottava kipu/särky se on reidessä ehkä vähän eteenpäinkin siitä. ei auta mikään eri asento tai mikään. Loppuu kun menee nukkumaan ja herää aamulla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Syytä ei ole helppo löytää. On koko sääri kipeä, myös reittä jomottaa, useita tunteja. Minulla auttaa kun nousee venyttelemään tai kävelemään mutta aina ei auta mikään. Lääkkeitä en ota, joskus olen sivellyt Mobilatia. En tiedä auttaako se vai aika. Sitten on aikoja ettei ole tippaakaan kipeä.
   Asiaa on tutkittu 8 kk, on aika magneettikuvaukseen. Olen myös kysellyt muilta, jalkakipuja on ihmeen paljon. Toiset löytävät ratkaisun lonkkanivelen kulumisesta tai verenkierto-ongelmista, minulla ei näitä kumpaakaan. Eikä sitä, että paljon alkoholia käyttävän hermoradat alkavat rappeutumaan, eikä raajat saa verta ja ravintoaineita tarpeeksi.

  • Anonyymi

   Pyydä jotain videoimaan, kun liikut/kävelet/seisot. Jotain epäsymmetriaa kehon puoliskoissa tai tavassa liikkua?

   Itselläni tosin on diagnosoitu selkä-/tuki- ja liikuntaelinongelma, mutta kukaan ei ottanut kantaa lonkan tai yläreiden kipuuni. Huomasin itse, että kipeän puolen jalka on kävellessä pienessä ulkokierrossa, paremmalla puolella jalkaterä on suorassa. Aloin tietoisesti korjata kävelyasentoa, joka vähensi huomattavasti vaivoja.

   Onko sinulta testattu, onko nivelesi yliliikkuvat? Jos ei, voit katsoa netistä itse yliliikkuvien nivelien kriteerejä.

   • Anonyymi

    Joo on yliliikkuvat nivelet


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo on yliliikkuvat nivelet

    samantyyppistä oireilua myös, tosin todettu voimakas osteoporoosi, nyt sitten n. puoli vuotta sen jälkeen ruvennut raajat oireileen, jotenkin kivun ja kylmän tunne, ja on auttanut kun käytän säärystintä, vaan niitä pitäis pujotella kai koko jalat ja niveltaipeet, ja toisekseen liikkuessa ulkona, kotonakin ei mitään oireilua, vaan heti kun istuu, alkaa "kylmän" tunne, hitsin epämukavaa !
    muuta lääkettä en ole aloittanut, vaan ainoastaan vitamiinia, D:tä, K2 vitam. ja kalsiumia, ja syödä kalaa, lihaa, juustoa, yms. ruokavalio ei kylläkään aina niin säännöllinen.
    lääkäriin tässä menen, vaan olen senkin toistaiseksi jättänyt, ihan tämän korona takia.
    että tällaista täällä, ja tosiaankin se osteoporoosi, on voimakas, että huomioida ainakin se ruoka-valio.
    lääke on tosi kallis,mikä määrätty, vaan vielä enempi pelkään niitä lääkkeiden haittavaikutuksia, ja niistähän lääkärit ei myönnä mitään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10982
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10046
  Aihe