Sähköpotkuri voi olla sähköpotkulauta tai sähkömoottorillinen vene.

Anonyymi

Sähköpotkulaudat näyttävät olevan nyt tyttöjen suosiossa, voivat kulkeakin nuo kovaa vauhtia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi eivät käytä kypärää sähköpotkulaudalla kovaa hurjastelevat.
   Kun sattuu sopivan kokoinen kivenmurikka tai kanttikivi sähköpotkulaudan renkaan eteen ja rengas siihen töksähtää, niin lentää kyydissä ollut silmänräpäyksessä kanttuvei maahan, lyö päänsä maahan ja pahimmassa tapauksessa tulee kallonmurtumia ja aivotärähdys.
   Kyllä pitäisi olla näissä kypäsissä myös leukasuoja, kun kypärä suojaa vain päätä, mutta jos kaatuu pyörällä tai potkulaudalla niin, että menee leuka edellä maahan, niin siinä ovat vaarassa myös hampaat.

  • Anonyymi

   Siis normi sähköpotkulautahan kulkee vain 25km/h, eikä sillä ole tarkoituskaan ajaa kilpa-ajoja liikenteen seassa. On ihan kätevä kulkupeli kaupunki olosuhteissa, siirtyä paikasta toiseen sutjakkaasti, työaikana.

   Itse suosin kyllä normi polkupyörää enemmän. Tuli tuommoinen sähköpotkulautakin hankittua, avustajat sillä hurauttelevat työ asioillaan, tosin vain nuoremmat.

   Sähköpolkupyörää ajoneuvokseen haluaa yli nelikymppiset... nyt vaan taloudellinen tila ei salli hommata sitä turhaketta, käyttäkööt mun fillariani tai omaansa.

   Turvakypärä on jokaisen itse hankittava; jos pyöräillä tai lautailla aikoo.... ihan oman turvallisuutensa takia, eikä se ole edes kovin kallis investointi. Lakikin edellyttää kypärän käyttöä pyöräilijältä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10844
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9882
  Aihe