Tukholman profetian hapatus ja vahingot ( Osa 3)

Anonyymi

Tukholman profetian hapatus ja vahingot ( Osa 3)

Em:n profetian tarkastelun jatkoa. Edelliset osat:

Osa 1 https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913692/tukholman-profetiasta----arviointia--kritiikkia
Osa 2 https://keskustelu.suomi24.fi/t/16921475/tukholman-profetian-ongelmakysymyksia

(Asiayhteyden syystä osat 1-2, johdantoa ja viitekehystä tähän, Osa 3)

TUKHOLMAN profetiasta kasvanut ”hapatus” ja ”eksytyspaise”

Kuten yleisesti käsitetään, Tukholman profetia on kuin ”tabu”, kuin ”pyhä postilla” johon kajoaminen olisi kuin ”koskemista Herran voideltuun”. Näin ei suinkaan ole. Ko. Profetia ei ole mikään erityistapaus. Sitä koskee tämä:

KAIKKI on koeteltava, se on käsky!

• JEESUS:
Jeesuksen 1. lause Hänen eskatologisessa puheessaan (Matteus 24, Markus 13, ja Luukas 21) oli ”Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä!”. Nimenomaan profetoimisen sektorilla on eksytyksen päähaara. Väärät profeetat, valheprofeetat, sielulliset, demoniset, patologiset vaikuttajat.

• PAAVALI kehottaa tessalonikalaisia uskovia: ”Koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on.” 1. Tess 5:21. ”

• JOHANNES: ”Koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta.” 1. Joh 4:1

• PAAVALI: ”Profeetoista saakoon kaksi taikka kolme puhua, ja muut arvostelkoot.” (srk:ssa) 1 Kor 14:29.

Arvosteleminen ja koetteleminen on käskymuodossa, ei toivomus tai suositus. Koettelu on välttämätön, jotta ei eksyisi. Väärennykset matkivat aitoa niin paljon, että ”jopa valitutkin eksytettäisiin” - sanoi Jeesus!

Koettelu ei ole mielipidegallup. Koettelun väline on Raamatun Sana ja Pyhän Hengen valo.

TUKHOLMAN profetian ”hapatuksen” tarkastelu on välttämätön tervehdyttämishanke. On tehtävä
• taudin diagnoosi
• on tunnistettava sen etiologia
• sitten nähtävä (valossa) se paha paise, paiseet
jonka eksyttävä profetia on yli 37 vuoden aikana kasvattanut!
(Jatkossa käytän lyhennystä Tpro.)

Tpro:n ”hedelmän” voi todeta olevan kauhistuttava eksytyspetos ja unetusrohto. Sen sisältö on harhauttanut katseet pois Jumalan säätämistä pääasioista.

ENNUSTELU-ukkoja ja ennustelueukkoja!

Raitis ja terve Raamatun (UT:) opetus hengellisestä profetia-asiasta on vääristynyt ja hapantunut lähestulkoon pelkäksi ennustelu-ukkojen ja ennustelueukkojen villiintyneeksi agendaksi!

Kilpaillaan kuka Erikoisimman ennustuksen, unen, näyn tai sanoman toisi julki! Kuin kaatopaikkaa, kuin ennustusripulia, oksennusta. Mitä tekemistä Jumalalla on tällaisten kanssa? Kannattaa kysyä?

Siis? UT:n seurakuntayhteyteen kuuluva ja määrätty profetialahjan osuus on vääristynyt ja eksynyt pois raiteiltaan. Se ei eroa juurikaan mistään muista ennustelulajeista.
• Meteorologit ennustavat säätä.
• Ekonomistit talouskehitystä.
• Pörssianalyytikot ennustavat pörssin aaltoja.
• Virologit ennustavat virusten uhkia.
• Poliitikot ennustavat politiikan käänteitä.
• Eräät tahot tekevät ”mallinnuksia” ja skenaarioita virusuhkien taivaalla.
• Ja - krisittyjen piireissä omatekoiset ”profeetat” ennustelevat puuta heinää, valhetta ja soopaa! Mitä korvien välissä vilisee. Mitä unet puskevat esille alitajunnan komeroista. Kuka mitäkin heinää ja olkia! (Jeremia 23:28)

Ennusteluista on kasvanut sellainen ällöttävä paise, joka on turmellut monen uskovan raittiin uskon, ja mikä pahempaa? Villit profetoimishankkeet ovat tuottaneet halveksuntaa Jumalaa kohtaan. Koska nämä villit profeetat ottavat Jumalan keppihevoksekseen sairaille puuhilleen. Ja väittävät olevansa Jumalan asialla! Eikö Jumala lopuksi puuttuisi tällaiseen?

Olemme siinä lopunajassa, jossa ”väärä profeetat” ovat kuin alkukesän voikukkapelto! Vallalla ja näkyvissä on niin vääristynyt ja sairas profeettailmiö, että jokainen totinen ja Raamattua arvostava Herran oma kauhistuu tätä harhaisuutta. (Mitä Jumala ajattelee, sitä sopisi kysyä?)

EI MITÄÄN UUTTA auringon alla!

Tällainen sairas ja villiintynyt profeetta- ja profetoimismalli on kuin toisintoa siitä, mitä voimme lukea profeettojen Jeremian ja Hesekielin ajoista. (Lue huolella Jeremia 23, ja Hesekiel 13. luvut!)

Jumalan kutsumien ja asettamien profeettojen kanssa ryhtyivät kilpasille omatekoiset harrastelijat. Sielullisissa, jopa demonisissa voimissa puuhastellen. Mitä Jumala tuosta? (Jeremia 23:15)

”Sentähden, näin sanoo Herra Sebaot profeetoista: Katso, minä syötän heille koiruohoa ja juotan heille myrkkyvettä; sillä Jerusalemin profeetoista on jumalattomuus levinnyt koko maahan.”

(jatkuu toisessa…)

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen: Tukholman profetian hapatus ja vahingot ( Osa 3)

   TUKHOLMAN profetian ”hapauksen” katselmusta

   Jumala ei siis ( eikä Herramme Jeesus Kristus – joka on pyhän seurakuntansa PÄÄ ) ole lainkaan tarkoittanut, että ihmiset juoksisivat profetioiden ja profeettojen perässä kuin fanaattiset ja sekopäiset kaahottajat. Terve kritiikki ja arviointi kuuluu aikuisen ihmisen elämään. Vain lapset voivat uskoa joulupukkiin, satuihin.

   Onkin rohjettava kysyä, miksi ja miten Tpro on saanut sellaisen aseman uskovien ajattelussa?

   PROFEETTA oli "epäpuhdas" astia?

   Kuten Tpro-kasetin A-puolen sisältö todistaa, profetian puhunut itse ei ollut Jumalan tahdon tiellä siinä vaiheessa kun profetia tallennettiin. Puhujan (anonyymi kasetilla) sanoja:
   • ”Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus, kulje suoraan, minä olen sinut kutsunut, minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti, enkä minä sinua vastedeskään hylkää. Mutta kuinka mielelläni minä haluaisin, että sinä tekisit minun tahtoni.”

   On täysi syy kysyä: Kun profetoiva ei ollut Jumalan tahdon tiellä, vaan elämässä oli asioita joista olisi pitänyt tehdä parannus - niin miten ”puhdas ja raitis” on sellainen sanoma, joka nousee epäpuhtaasta astiasta?

   Eikö se ole epävarma, epäuskottava? Eikö se ole kontaminoitunut, sisältäen sellaisia patogeeneja, ”mikorobeja” - jotka jatkossa tuottaisivat sairasta kasvua? Kyllä.

   Tukholman profetia ansaitsee siis ankaraa kritiikkiä. Eikö profeetan olisi pitänyt ENSIN tehdä parannus – ja vasta sen perästä varmistua Jumalan edessä? Nyt on looginen hypoteesi, että:

   * profetiaan on tullut (osittain) jotakin Jumalan aitoa ilmoitusta?
   * Mutta profeetan epäpuhtauden syystä myös pimeyden voimien taso on päässyt mukaan tuotokseen. Kuin virukset.

   Näin ollen, Tpro on erittäin arveluttava ”gogtail”. Juuri sellainen, jonka eksytysvoima on pahinta laatua. Se kuulostaa Jumalan sanalta, mutta se johtaa harhaan, sivuasioihin. Ja se ”hapatus”?

   HAPATUKSEN paise kristikunnassa

   Kuten jo ensimmäisessä osassa on todettu
   Osa 1 - https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913692/tukholman-profetiasta----arviointia--kritiikkia

   - eräs paha ja eksyttävä ongelma on ollut se, että TPRo suuntaa katseet - ei Jumalaan, Jeesukseen, eikä Raamatun auktoriteettiin? Vaan se on synnyttänyt patologisen ”odotuksen eksytyksen”. On odotettu että..
   • kun se Tukholman profetia toteutuu
   • kun tulee se profeetta, joka on luvattu
   • niin sitten alkaa herätys...

   Tämä on se hapatus, se paha paise. Käskikö Herramme Jeesus juosta profeettojen perässä?

   Käskikö Hän uskoa enemmän (profeettoja) kuin itse ilmoittamiaan opetuksia?

   Ei. Tämä on Tukholman profetian kavala eksytysasia. Käärmemäinen juoni. Että katseet keskittyisivät johonkin ”tulevaisuuteen” - odottamaan että kun se profetia toteutuu?
   Tuon hapatuksen tulos ovat myös kaikki ne ”väärät ja epäraittiit” profeettavouhottajat, jotka koettavat ottaa tuekseen tuon Tpro:n ennustuksen. Että Suomessa nousee profeetta…

   Näin jopa monet realiteettitajunsa kadottaneet, harhoissaan elävät ja olevat julistavat suureen ääneen: Minä Olen Se Profeetta! Sairaalle mielelle paholainen uskottelee:
   • - Sinä, sinä olet se profeetta!
   • - Sinä olet se Ainoa Valittu! Sinä teet suuria ihmeitä!
   • - Sinä teet niitä voimatekoja!
   Joku nimittää itseään ”auran kärjeksi” , toinen ”keihään kärjeksi”, kuka mitäkin utopioita keksii ja esittää. Valhetta. Petosta. Kuullaan ”ääniä” ja ”saadaan sanoja”. Eikä Pyhän Hengen – Totuuden Hengen Valo enää valaise. Pimeys ja Pimeyden ruhtinas on saanut valta-aseman. (Matteus 6:22-23)

   Näin kehittyy hapatus, paha paise. Raamattu sanoo sitä nimellä ”lihallisen mielen turhaan paisuttama”. Paiseiden paise!

   Se on toki vaarallinen tila henkilölle itselleen. Mutta koska nämä paiseet ja hapatukset ovat vaaraksi mysö Jeesuksen Lampaille, mitä Jumala?

   Ei sitten ihme, että ollaan ajassa, jossa Jumala käy profeettojen kimppuun!
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16907854/miksi-jumala-kay-profeettojen-kimppuun

   LOPUKSI, Herran luotettavan Sanan kehotuksia

   • ”Sillä näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Älkää antako profeettainne, joita on keskuudessanne, ja tietäjäinne pettää itseänne, älkääkä totelko unianne, joita te uneksutte. (Jeremia 29:8)

   • ”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. (Matteus 24:4)

   • ”Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen. ” (Koloss 2:8)

   ”Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama.” (Koloss 2:18 )

   (Tukholman profetian tarkastelu jatkuu...)

  • Anonyymi

   On selvää, että tuo Tukholman profetia ei ole ainoa hapatus ja epäraitis profetia.
   Oikeastaan on ja olisi helpompaa ottaa esille ne ”jyvät” olkien seasta, ne raittiin hengen mukaiset profetiat (ei ennustelut!) - joita julkisesti näkyy.

   Kun sielullisia ja epäraittiita profetioita lasketaan liikkeelel, niiden ”hedelmä” ja tulos voi olla aika kaamea? Kun eräässäkin profetiassa (ennustus?) sanotaan, että

   ”Yhden henkilön tulen nostamaan tässä maassa aivan kuin auran kärjeksi. Toiset tulevat hänen jäljessään ja kanssaan”

   - niin kuinka monta jo lieneekin, jotka ovat mainostaneet, että MINäÄ se Olen! Se aurankärjeksi nostettu.. Minä-minä-minä – ne kilpaa puskistaan huutelevat, nämä virtuaaliprofeetat.

   Sairasta ja epähengellistä.

   Pyhä Henki ei ”nosta” ketään ihmisiä. Ei.
   Pyhä Henki kirkastaa Kristusta, korottaa Häntä. Ja Häntäkin ristiinnaulittuna ja ylösnousseena!
   Kuten Paavali oppi läksynsä. 1. Kor 2:1-2

   Mitään auran kärkiä ei tarvita. Eikä perässähiihtäjiä.

   Tarvitaan Herra Jeesus Kristus Johtajaksi, ja kuuliaiset lampaat seuraavat Häntä.
   Opissa je elämässä.

  • Anonyymi

   Profotoimisen yksityisyrittäjät ja sooloilijat kapinoivat Raamatun opetuksia vastaan.
   Mutta - jos joku ei kunnioita ja tottele Jumalan Sanaa, Jumla hylkää hänet. Niinkuin aikoinaan kuningas Saulin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16924197/analyysia-nimettoman-(profeetan)-tapauksesta

  • Anonyymi

   Tukholman profetian hapatus on nostanut sellaisenkin patologisen näkymän, että eräs tyyppi on nimennyt itsensä Tukholman Profeetaksi.

   Hän mainostaa täällä itseään ja tuotteitaan, ja käyttää mahtipontista titteli-yhdistelmää Pastori Profeetta.

   No, on jäänyt äidinkielen opinnot kesken? Kun kirjoittaa profeetta, se ei ole mikään erisnimi, eikä sitä kirjoiteta Isolla Alkukirjaimella: Profeetta.

   Tämä Profeetta - kuin Komeetta - joka nyt on nostamassa itseään Suomen profeettojen galleriaan, hm? Ei tässä enempää!

   Se, että hän nimittelee itseään Tukholman Profeetta - on kuitenkin julkista varkautta. Hän mielivallloin varastaa sen 1. Tukholman profeetan asemaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   504
   10215
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   9107
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4932
  Aihe