Alkaa kova yritys saada koronatartunnat taas kasvuun

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/3a88cc26-091c-48ab-badd-43a5d65a352f
"Koronarajoituksia puretaan nyt vauhdilla. Yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten löysääminen mahdollistaa esimerkiksi keikkojen järjestämisen.
Koronarajoitusten purkamisen pohjalla on hallituksen toissa viikolla julkistama tavoiteaikataulu, eli niin sanottu exit-suunnitelma"

Mikä ihmeen hirveä hoppu taas tuli rajoitusten purkamisen kanssa, kun tartunnat on saatu vihdoin laskuun,
Varmasti syy on se, että hallitus on huolissaan siitä, että koronatartunnat pääsevät loppumaan ja nyt pitää purkaa rajoituksia, että saadaan tartunnat taas kasvuun ja voidaan taas asettaa rajoituksia.
Kaiken takana on pyrkimys saada kaikki yritykset konkurssiin, kun tällä tavalla soudetaan ja huopaillaan.
Ei varmasti päästä koronasta tällä tavalla eroon vielä vuosiin.
Jos ei muuten saada koronaa kasvuun, niin hallitus poistaa korona testaukset rajoilta ja hoilottaa kaikki tervetulleeksi maahan etenkin Intiasta ja Etelä-Amerikasta, että saadaan koronat kasvuun.

Nyt ovat lääkärit ja asiantuntuijat alkaneet vähättelemään ja päättelemään, ettei korona rokote aiheutakaan verisuoni tukoksia, kuten rokotteen eräs sivuvaikutus on.
Eräs nuori mies sai aivoinfraktin pari viikkoa korona rokotteen jälkeen ja epäili, että korona rokotteella on osuus aivoinfraktiin.
Nyt lääkäri tyrmää toteamuksen ja toteaa, ettei rokotteella ole mitään yhteyttä aivoinfraktiin eli johtuu ihan muista syistä, kuten elintavoista.
Silloin, kun roktteet tulivat, niin lääkärit ja asiantuntijat olivat sitä mieltä, että rokote voi aiheuttaa verihyytymiä ja roktetun täytyy tarkkailla, jos oireita tulee, niin ne ovat todennäköisesti rokotteen aiheuttamia.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No hyvä homma. Saadaan Suomi taas sulkutilaan ennen syksyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   26
   2652
  Aihe