Alkoholista ongelmia

Anonyymi

Mitä mieltä seuraavasta? Pariskunta, jotka ovat olleet yli 20 v. yhdessä. Mies saa välillä humalassa ollessaan ihme kohtauksia. Puhuu aivan sekavia, käyttäytyy agressiivisesti vaikka kukaan ei edes ärsytä häntä. Nainen joutuu suunnittelemaan kotiin menemiset niin että mies on jo nukkumassa. Mies ei muista noista kohtauksista seuraavana päivänä mitään. Mies on sitä mieltä että hän voi ryypätä mutta hän ei mene kotiin yöksi vaan kavereilleen. Nainen on sanonut monta kertaa miehelle että pelkää niitä kohtauksia. Miestä ärsyttää oma käytöksensä, mutta ei osaa sanoa mistä se johtuu. Mitähän näiden pitäisi tehdä?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Daaaaa!
   lopettaa viinan juonti!

   • Anonyymi

    Mies on sitä mieltä että hän voi juoda edelleen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mies on sitä mieltä että hän voi juoda edelleen.

    Jos tykkää ryypätä ja se ei vaikuta arkeen, niin antaa mennä vaan.


  • Anonyymi

   Jopa on ongelmia! Ollessamme keväät ja syksyt Espanjassa niin mieheni naukkailee aamusta iltaan. Toki hoitaa kaikki tarvittavat asiat kuten hillotäytteisen kookkaan rinkelin minulle aamiaispöytään kuten myös ruokaostokset ja valmistuksen.
   Mutta, ukko on ylihyväntuulinen. Suorastaan flegmaattinen. Joskus tekisi mieli iskeä naskali sen takamukseen nähdäkseni reaktion.
   Toinen kiusa joka on viimeisten vuosien aikana kääntynyt eduksi on vanhan miehen "pehmeneminen". Jo vuosia sitten menetin varsinaisen mielenkiinnon syvällisempää seksiä kohtaan joten tämä läheisyyteen rajoittuva seurustelu sopii minulle ja riittää miehelleni kun hän on maistissaan.
   Viime syksynä aviossa 51 vuotta.

  • Anonyymi

   Varmaan keksiä elämää jotain sisältöä eikö paeta paskaa suomalaista peruselämää viinaan tai liikuntaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10824
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9866
  Aihe