EU-tukipaketti on valtava petos!

Anonyymi

EU:n perussopimus vaatii unionille tasapainoista budjettia sekä se estää velkaantumisen (artiklat 310 ja 311). Mutta nyt Sanna Marin ja kumppanit ovat päättäneet, että EU saakin ottaa lainaa niin paljon kuin haluaa ja että budjetti pysyy tasapainossa, jos vain jäsenvaltiot antavat kyseisille lainoille takauksen! EU siis ottaa lainaa ja jakaa rahat lahjoituksina konkurssikypsille Etelä-Euroopan paskamaille. Toisaalta EU:n perussopimus (artikla 125) vaatii olemaan vastaamatta toisten jäsenmaiden veloista ja siten olemaan lainoittamatta paskamaita suoraan tai olemaan takaamatta mitään EU:n rahalahjoituksia kyseisille paskamaille, mutta nyt tätä vedenpitävää perussopimuksen ehtoa yritetään kiertää artiklalla 122.2, joka sanoo seuraavaa: "Jos luonnonkatastrofit tai poikkeukselliset tapahtumat, joihin jäsenvaltio ei voi vaikuttaa, ovat aiheuttaneet tuolle jäsenvaltiolle vaikeuksia tai vakavasti uhkaavat aiheuttaa sille suuria vaikeuksia, neuvosto voi komission ehdotuksesta tietyin edellytyksin myöntää kyseiselle jäsenvaltiolle unionin taloudellista apua."

Mutta jokainen kalustetussa kodissa kasvatettu EU-johtaja ymmärtää, ettei massiivinen ja hoitamaton valtionvelka ole mikään "luonnonkatastrofi" eikä sellainen asia, johon "jäsenvaltio ei voi vaikuttaa". Tukipaketin taustalla ei ole koronakriisi vaan erityisesti paskamaa Italian uhkaus jättää valtionvelat hoitamatta ja mahdollisesti erota koko euroalueesta, jolloin Euroopan integroitunut pankkijärjestelmä tekisi valtavat tappiot, ja Saksa ja Ranska joutuisivat pääomittamaan pankkejaan jopa biljoonalla eurolla. Italian uhkaus on todellinen, sillä valtionvelka suhteessa BKT:hen on nousemassa tänä vuonna kestämättömälle 160% tasolle. Mutta Italian mafiamaiseen kiristykseen ei pidä suostua, sillä heidän tulee itse laittaa taloutensa kuntoon, alkaen veronkierron estämisestä ja työmarkkinoiden uudistamisesta. Suomalaisten tulee ilmoittaa, ettei Italia tarvitse meidän euroja vaan IMF:n neuvoja; antaa Super-Marion selittää veronalennussuunnitelmiaan ja lapsilisien korottamisia IMF:n tarkastajille.

P.S. Kun paskamaa Kreikka oli mennä vuosien velkarallin jäljiltä konkurssiin vuonna 2010, niin EU järjesti suuren tukipaketin erääntyvien velkojen maksuun, ja samalla turvasi eurooppalaisten investointipankkien saatavat. Kyseisen tukipaketin laillisuutta perusteltiin artiklan 122.2 mukaisella luonnonkatastrofilla! On siis selvää, että EU toimii laittomuuden tilassa ja että Suomen osallistuminen suunnitteilla olevaan perussopimuksen vastaiseen sekä koko unionin luonnetta liittovaltioksi muuttavaan tukipakettiin tulee estää.

26

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiitos tästä kuuluu Marinille

   • Anonyymi

    Jokainen tätä tukipakettia kannattava kansanedustaja tulee olemaan päätöksestään henkilökohtaisessa vastuussa.


   • Anonyymi

    Kiitos kuuluu kokoomukselle mikäli 750 mrd euron EU-elvytyspaketti menee eduskunnassa läpi 2/3 enemmistöllä. Hallituspuolueiden äänillä se ei läpi tule menemään. Äänestääkö kokoomus siis "kyllä" äänestämällä tyhjää? Antaako kokoomus Italialle, Espanjalle, Virolle jne. meidän rahamme?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos kuuluu kokoomukselle mikäli 750 mrd euron EU-elvytyspaketti menee eduskunnassa läpi 2/3 enemmistöllä. Hallituspuolueiden äänillä se ei läpi tule menemään. Äänestääkö kokoomus siis "kyllä" äänestämällä tyhjää? Antaako kokoomus Italialle, Espanjalle, Virolle jne. meidän rahamme?

    Katainen antoi Kreikalle rahamme ja nyt Orpo antaa Italialle ja Espanjalle 😣😣😣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos kuuluu kokoomukselle mikäli 750 mrd euron EU-elvytyspaketti menee eduskunnassa läpi 2/3 enemmistöllä. Hallituspuolueiden äänillä se ei läpi tule menemään. Äänestääkö kokoomus siis "kyllä" äänestämällä tyhjää? Antaako kokoomus Italialle, Espanjalle, Virolle jne. meidän rahamme?

    Täsmälleen, Kako on jällee myyrimässä. Maanpetosta peitelläksen tekeydyttiin välinpitämättömäksi. Sittemmin suurkapitalisti ovat astuneet estraadille yksi toisensa jälkeen tukipakettia - ja siis maanpetosta - vaatimaan !

    KANSAN-ÄÄNESTYS asiasta alkanee siis jo KUNTA-vaaleissa. Muista se !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Katainen antoi Kreikalle rahamme ja nyt Orpo antaa Italialle ja Espanjalle 😣😣😣

    Historian käännös virhe. Aatun historia käänettiin väärin piti kääntää eri kielille mutta käänettiin asiamielessä päinvastoin. Aatu pelasti Saksaa eurooppaa juutalaisten Siionistien ja Vapaamuurareiden kynsistä. Sakasa oltiin ottamassa haltuun velkavankeuden livulla Aatu teki oman Markan ja valtakunta lähti nousuusn. Tavoitteet oli saada eurooppa kavaltajien käsistä ja viedä riistäjiltä koko kulta omaisuus ja tuhota siionistit ja vapaamuurait. Nyt käänösvirheen vuoksi tilanne näyttää jälleen liki samalta. Eduskuntamme äänestää juuri asian tiimoilta.


  • Anonyymi

   Suomessa järjestettiin 1994 kansanäänestys liittymisestä silloiseen Euroopan Yhteisöön, joka muuttui myöhemmin Unioniksi.

   Liittymispapereissa ei kerrottu mitään EU-Velkauunioniin liittymisestä.

   Nyt olemme saamassa Italian ja Ranskan 4000 tuhannen miljardin euron velat niskoillemme ja maksettavaksemme. Rahaa tullaan siirtämään joka vuosi pohjoisista jäsenmaista etelään.

   • Anonyymi

    >>Nyt olemme saamassa Italian ja Ranskan 4000 tuhannen miljardin euron velat

    Ja mikä pahinta, myös svedupellen velat on nyt vastattavinamme. Se vitun harmaapää raahasi pankkinsa tänne suomeen, ja luikki itse sinne, mistä pankkinsa raahasi tänne.
    Vitun luikuri, kokoomuksen tukija sekin.

    PS. Ko pankin tukeen meni 6 miljardia, näitä vanhasen ottamia velkarahoja "? Mitä, etkö tiennyt, no ei ihme:
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16922706/oikeisto-mediat-(mkl-oikeisto-yle)-tekevat-nyt-kaikkensa-pimittaakseen-historiallisen----

    t. haans.sea


  • Anonyymi

   Italian mafia hieroo jo käsiään ja nauraa näille hölmöläisille paskaisen naurun.

  • Anonyymi

   Kaikki kritiikki pyritään leimaamaan Venäjän informaatiovaikuttamiseksi. Hätä eliitin ja valemedian parissa on suuri...

  • Anonyymi

   Mariinin osta yksi maksa kolme hallitus !!

   • Anonyymi

    Meillä on kassalikka pääministerinä ja datanomi opetusministerinä...


  • Anonyymi

   Elvytyspaketilla tehdään yhteistä velkaa ja kun pää on saatu auki velkaantumin lähtee tarkoituksella käsistä jottei yksikään maa sitä enää voi maksaa. Siten liittovaltio on valmis.

   • Anonyymi

    Eipä näy Saksan mellakkapoliisit pärjäävän lainkaan enään mielenosoittajille. Täysin lirissä ovat .


  • Anonyymi

   Täsmälleen juurikin näin. Hyvä kirjoitus, josta ei jää selitettävää!

  • Anonyymi

   Järjetöntä maksaa italian velkoja.

   • Anonyymi

    Kyllä uusi Ferrari aina kiinnostaa. Suomessa sellaiseen ei vain monellakaan ole varaa. Italiassa niitä näkee liikenteessä aikalailla.


  • Anonyymi

   Ei vain Suomessa mutta muuallakin EU maissa kansa alkaa olla raivoissaan tästä itseasiassa Italian mafian pyörittämästä karusellista,stoppi tälle menolle. Ennenkuulumatonta, että mafia yrittää sanella jo yksittäisten valtioiden toimia, Italia ei heille enää riitä. Pakettia ei ole vielä päätetty jäsenmaissa, joten nyt voi vielä vaikuttaa lastemme ja lastenlastemme tulevaisuuteen.

  • Anonyymi

   Vaarallista,jos on pääministeri,joka ei ymmärrä mistään mitään.

  • Anonyymi

   Tärkeintä on puolueen suosio ja kannatus seuraavissa vaaleissa sekä Marinin oma tulevaisuus EU-kuvioissa. Kyllä siinä rahaa palaa ja heitellään sinne ja tänne.

  • Anonyymi

   Lukeeko jossain sopimuksessa että EU ei halutessaan voi muuttaa perussopimustaan.
   Nähdäkseni ei tuossa ole mitään ongelmaa jos kaikki tai suurin osa yhdessä päättää että tehdään vaikka kokonaan uusi "perussopimus".

   Vai pitääkö EU;n saada lupa joltakin ulkopuoliselta sellaiseen?
   Onhan suomenkin perustuslakia muuteltu jos joku siinä mättää hommien etenemisen suhteen?

   Sama juttu ihmisoikeus-sopimusten kanssa. Senkun määritellään uusiksi (jos tarvetta on) esimerkiksi se että muslimit ei ole ihmisiä? Helpottaisi niitä maita joissa tuon uskonnon harjoittajista on haittaa.

   Kyllä kaikki "sopimukset" on tehty muutettaviksi kuten laitkin voidaan muuttaa..

   • Anonyymi

    Onko noita "EU" sopimuksia edes sanktioitu? Jos maat siis yhdessä päättää että mitään "EU" sopimuksia ei noudateta niin joutuuko siittä joku istumaan?
    Joutuuko suomen hallitus istumaan siis jos ne ei nyt noudatakkaan tuota "perussopimusta"?


  • Anonyymi

   Velkaantumista ei voi estää edes valtiotasolla, silä kaikki raha on velkaa yksityisille ylikansallisille pankeille. Tuloeliittiä edustavat päättäjät voivat säilyttää valtansa vain painamalla lisää rahaa so. lisäämällä velkaa. Raha on valtaa, joten tuloeroja ei parane pienentää. Pörssiyhtiöt hallitsevat maailmaa.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7233
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   572
   7011
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4165
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3766
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3549
  Aihe