Oon kyllä sitä mieltä

Anonyymi

Että danny on sygar daddy ja helmi on säälittävä nainen joka on sen miehen kanssa rahan takia.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mä oon sitä mieltä taas, että Dannyon säälittävä ja sitä ja sen kuuluisuutta käytetään hyväksi surutta. Lakaisee itsellään lattiaa ja uskoo johonkin mitä ei enää ole.

  • Anonyymi

   Mikko Alatalokin alkaa kohta olla siinä iässä, että aika kattella joku helmi vierelle.

  • Anonyymi

   Dannyn viereltä on aika moni tähti syttynyt.

  • Anonyymi

   Ketähän aloittajanaisen mielipiteet tässä asiassa kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Aamun tv:ssä oli huumekuskeista, no sen tietää että kannabis tekee höperöksi, amfetamiini vikkiksi kokaiini vaaralliseksi.

   Mutta niin mitä itse teen niin pitkiäkin, ei yhtään pysty sitten humalassa tai mitenkään ajelemaan, pitää olla terävänä sitten ja pyörä kunnossa.

  • Anonyymi

   Ja aamun uutisissa huvittaa katsoa maailman säät että mitä on Houstonissa, koska jotain tuttuja sieltä päin amerikasta, Tony ja Tiffany niin.

  • Anonyymi

   Jos joku tuossa säälittää niin se on Danny.
   Vanha setä joka roikkuu epätoivoisesti kynsin hampani kiinni kuvitellussa "nuoruudessaan" ja todennäköisesti potee alitajuista kuolemanpelkoa koska ei kykene sopeutumaan siihen että ihmisen aika on rajallinen ja vanhuus tulee vääjäämättä. Teiki sitten mitä tahansa.
   Tuota naista en tunne en tiedä kuka on, Dannyn muistan siltä ajalta kun vielä asuin Suomessa, liki 30 vuotta sitten. Nainen kuitenkin on todennäköisesti laskelmoiva ja on löyutänyt itselleen tikapuut joilla pääsee kiipeämään ylöspäin, rahallisesti sekä julkisuuden valokeilassa.
   Noilla keinoin hankittu julkisuus jää ikävä kyllä yleensä lyhytaikaiseksi ja hataraksi. Saapahan kuitenkin nauttia siitä niin kauan kun sitä kestää.
   Viisas nuori nainen hankkisi itselleen lujan jalansijan muulla tavalla. Omilla ansioillaan ja kauaskantoisen. Mutta enhän häntä tunne enkä tiedä mitä hänen päässään liikkuu. Tuossa kyllä hyöty jää vähäpätöiseksi ja varsin vaatimattomaksi.
   En tuomitse mutta en omalle tyttärelleni missään nimessä soisi. Olen kannustanut molempia opiskeluun ja niin pitkälle saa kouluttautua kuin rahkeet riittää.
   Se on sitä oikeaa ja kestävää pääomaa.

  • Anonyymi

   Eräässä työhommassa olin niin työkaveri kertoi että siskonsa oli kampaamassa Dannyn hiuksia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3411
  Aihe