MINUN VERENI VUODATETAAN SYNTIEN ANTEEKSIANTAMISEKSI (Matt. 26:28).

Tästä käy selväksi, ettei mikään synti voi estää, eikä mikään hyvä työ edistää armoittamistani ja vanhurskauttamistani Jumalan edessä. Ei Jumalan puolelta mikään estä suurinta syntistä milloin tahansa tulemasta vastaanottamaan armon ja vanhurskauden Kristuksessa, joka hänelle tuona suurena sovintopäivänä ansaittiin ja joka on hänelle siitä päivästä alkaen varattu.

Hänen ei siis hädässään ja ahdistuksessaan, synnissään ja kelvottomuudessaan tarvitse muuksi muuttua saadakseen tulla Jeesuksen luo. Kaikki on valmista, kaikki on täytetty.

Ihminen on joka hetki tervetullut, hän saa tulla semmoisenaan, niin syntisenä, kelvottomana, niin taitavana tai taitamattomana, kylmänä tai palavana, kovana tai heltyneenä, niin puhtaana tai saastaisena, ahkerana tai huolimattomana, saadakseen Jeesukselta lahjaksi juuri sitä mitä häneltä puuttuu.

Sillä jos ei niin olisi, vaan hänellä itsellään täytyisi olla joitakin hyviä ominaisuuksia ja avuja, jotka taivuttaisivat Jumalan suosiolliseksi, niin silloinhan ei armo ja vanhurskaus olisikaan täydellinen Kristuksessa ilman töitä ja ilman lakia.

Mitä meidän katumukseemme, parannukseemme ja uskoomme tulee, ei Jumala niitä tarvitse voidaksensa paremmin antaa meille armon, vaan meidän oma sydämemme niitä tarvitsee, jotta tahtoisimme omistaa Jumalan armon.

Ja kun syntinen halajaa tulla Kristuksen luo, kun hänen ainoa lohdutuksensa on saada olla Kristuksen luona, niin siinä on katumusta, parannusta ja uskoa tarpeeksi hänelle omistaakseen armon Kristuksessa. Mutta huomaa, hänellä on silloin suuri hätä päästä ja suuri tarve tulla Kristuksen luo ja Kristus on hänen ainoa lohdutuksensa - älköön siis pettäkö itseänsä!

Tästä selviää meille, että niin kauan kuin Kristus ja hänen sovituksensa, hänen ansionsa, armonsa ja ystävyytensä ovat sydämemme ainoa halu ja lohdutus, olemme joka hetki saman muuttumattoman armon ja vanhurskauden omistajat Jumalan edessä.

Joka hetki, niin voiman kuin heikkouden hetkenä, silloin kun saamme armon tehdä jotain hyvää, sekä myös silloin kun lankeamme johonkin heikkouteen ja syntiin.

Sillä jollei asian laita niin olisi, vaan me saisimme suuremman vanhurskauden ja armon Jumalan edessä, silloin kun itse olemme hurskaammat ja siveämmät, mutta jäisimme vähemmälle armolle ja vanhurskaudelle, silloin kun itse olemme vähemmän hurskaat, niin silloinhan tulisi vanhurskaus töistä, tahi ainakin osaksi töistä ja vain osaksi Kristuksesta.

Mutta olisihan tämä hänen pilkkaamistaan, hänen, joka on lunastanut meidät Jumalalle omalla verellään, ja olisihan se hänen sanansa pilkkaamista. Teroittaahan Raamattu lakkaamatta sanoja: armosta, Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen verensä kautta, uskon kautta, ei itse teistänne, ei töistä, ilman lakia jne.

Jos siis tulemme vanhurskautetuiksi ainoastaan Kristuksen kautta, ilman lakia, ilman töiden ansiota, niin seuraa siitä luonnollisesti, että olemme samalla vanhurskautetut joka hetki, niin kauan kuin olemme uskon kautta Kristuksessa.

jatkuu...

152

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ... jatkoa

      Sillä me itse ja meidän sekä sisäiset että ulkonaiset työmme muuttuvat, milloin paremmiksi, milloin huonommiksi. Kristuksen vanhurskaus ei muutu. Jos Kristuksen vanhurskaus on meidän vanhurskautemme Jumalan edessä, niin eihän silloin meidän vanhurskautemme Jumalan edessä voi muuttua.

      Mutta meidän töihimme ei luonnollisestikaan kuulu ainoastaan käden ja kielen teot, vaan koko ihminen sieluineen, ruumiineen. Ja etupäässä kaikki se teko, joka johtuu suhtautumisestamme Jumalan lain ensimmäiseen käskyyn, nim. sielun, sydämen, ajatusten, taipumusten teot, joka ilmenee rakkautena, penseytenä, katumuksena, kovuutena, rukouksena, hyvinä ajatuksina, pahoina ajatuksina jne. - kaikki tämä on meidän töitämme.

      Mutta jos meidän vanhurskautemme saisi alkunsa näistä, niin silloin vanhurskautemme ei olisikaan Kristuksen vanhurskaudessa. Ja jos se on Kristuksen vanhurskaudessa, niin silloinhan ei se ole näissä.

      Apostoli Paavali huomauttaakin: »Mutta jos valinta on tapahtunut armosta, niin se ei ole tapahtunut tekojen nojalla, sillä silloin armo ei enää olisikaan armoa. Mutta jos se on tapahtunut tekojen nojalla, niin ei enää se ole tapahtunut armosta, koska teko silloin ei enää olisi tekoa.»

      Mutta tämän keskeyttää hän jyrkästi näin: »En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on suotta kuollut."

      ( C.O.Rosenius)

      • Anonyymi

        C.O. Rosenius kirjoittaa aivan Raamatun totuuksia. Jeesuksen rakkaus riittää myös näille ylpeitten mielestä kurjimmillekin. Jumala loi myös heidät lapsikseen, toivoen, että he löytäisivät sen tehtävänsä, jonka Jumala on heillekin antanut. Hän näkee heidän lapsuutensa traumat, jotka johtivat heidät väärälle tielle, yhä syvemmälle saatanan ansaan. Toki meidänkin tahtomattamme, tai tahallisesti auttamalla. Mutta jos meiltä löytyisi rakkauden sana heillekin, niin saattaisimme nähdä, kuinka Jumala kääntää saatanan työt ihmeellisesti voitokseen ja alkaa pestä tuota veljeämme/sisartamme puhtaaksi, hänelle sopivalla tavalla.


      • Anonyymi

        Väärää tietoa!!!
        Et ilmeisesti ole kristillisten Lait ja opit Uudenliiton ehtoiksi antaneen Jeesuksen palveleva!
        Helluntalaisuus on....:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Helluntaiherätys
        tästä eronneiden lahko....:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Metodismi
        ........................
        Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
        Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen.
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
        15:18 Mutta mikä käy suusta ulos, se tulee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen.
        15:19 Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.
        15:20 Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä."
        15:21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille."
        -
        TÄSTÄ SELVIÄÄ, että Lait antaneella kristillisten Jeesuksella ei ole ruumista:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"
        (Epäilen, että nuo tekstinä ei ole "sanatarkasti) oikein...)
        -
        Tässä kristittyjen Barjeeseksen palveljoiden ehtoollinen.
        Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
        Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen TUOMIOSTA sitä haluaville joten ilmeisesti todellisuudessa ehtoollisessa tarjotaan Barjeesuksen lihaa ja verta.
        1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
        Jeesus ole asettanut herran ehtoollisia edes pyhänä....
        (Sanoilla "veri" ja "leipä" on vertauskuvallinen merkitys kuten ylempänä Pietarin kysymyksen asettamisesta selviää.)
        HERRAN PYHÄ EHTOOLLINEN
        http://www.katekismus.fi/sakramentit/37.html
        Jeesus sanoi: ”Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, pysyy minussa ja minä pysyn hänessä.” (Joh. 6:56)
        Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
        -
        Eikä Paavali ollut oppikuntineen läsnä Jeesuksen tarjoamassa ehtoollisella MAHDOLLISESTI Barjeesuksen ehtoollis tilaisuudessa jos se kristittyjenkin synnit sovittajaksi uskottu tarjosi omilleen...
        Ap.t. 2:42 Eikö malja, jonka me siunaamme, ole yhteys Kristuksen vereen? Ja eikö leipä, jonka me murramme, ole yhteys Kristuksen ruumiiseen? Leipä on yksi, ja niin mekin olemme yksi ruumis, vaikka meitä on monta, sillä tulemme kaikki osallisiksi tuosta yhdestä leivästä.
        1. Kor. 10:16-17 Siunauksen malja, jonka me siunaamme, eikö se ole osallisuus Kristuksen vereen? Se leipä, jonka murramme, eikö se ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen?
        10:17 Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis; sillä me olemme kaikki tuosta yhdestä leivästä osalliset."
        -
        Kristittyjen raamattu ei kerro jos Lain antaneen Jeesuksen ja ryövärin lisäksi ristillä oli kristittyjen oma Barjeesus.
        MUTTA....
        https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/muut/seisoiko_pilatuksen_edessa_kaksi_jeesusta/?session=12524243&numero=12/2016
        ....kristittyjen omista tietolähteistä voi löytyä toduuden helmiä....
        Ja; näin erovat kristityt kristillisistä. Nykyisin kristittyt eksyttäen samaistetaan kristillisten kanssa vaikka ovat eri herroja palvelevia:
        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita, ja kristityistä ei tule edes uskomalla kristillisiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärää tietoa!!!
        Et ilmeisesti ole kristillisten Lait ja opit Uudenliiton ehtoiksi antaneen Jeesuksen palveleva!
        Helluntalaisuus on....:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Helluntaiherätys
        tästä eronneiden lahko....:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Metodismi
        ........................
        Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
        Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen.
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
        15:18 Mutta mikä käy suusta ulos, se tulee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen.
        15:19 Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.
        15:20 Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä."
        15:21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille."
        -
        TÄSTÄ SELVIÄÄ, että Lait antaneella kristillisten Jeesuksella ei ole ruumista:
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"
        (Epäilen, että nuo tekstinä ei ole "sanatarkasti) oikein...)
        -
        Tässä kristittyjen Barjeeseksen palveljoiden ehtoollinen.
        Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
        Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen TUOMIOSTA sitä haluaville joten ilmeisesti todellisuudessa ehtoollisessa tarjotaan Barjeesuksen lihaa ja verta.
        1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
        Jeesus ole asettanut herran ehtoollisia edes pyhänä....
        (Sanoilla "veri" ja "leipä" on vertauskuvallinen merkitys kuten ylempänä Pietarin kysymyksen asettamisesta selviää.)
        HERRAN PYHÄ EHTOOLLINEN
        http://www.katekismus.fi/sakramentit/37.html
        Jeesus sanoi: ”Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, pysyy minussa ja minä pysyn hänessä.” (Joh. 6:56)
        Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
        -
        Eikä Paavali ollut oppikuntineen läsnä Jeesuksen tarjoamassa ehtoollisella MAHDOLLISESTI Barjeesuksen ehtoollis tilaisuudessa jos se kristittyjenkin synnit sovittajaksi uskottu tarjosi omilleen...
        Ap.t. 2:42 Eikö malja, jonka me siunaamme, ole yhteys Kristuksen vereen? Ja eikö leipä, jonka me murramme, ole yhteys Kristuksen ruumiiseen? Leipä on yksi, ja niin mekin olemme yksi ruumis, vaikka meitä on monta, sillä tulemme kaikki osallisiksi tuosta yhdestä leivästä.
        1. Kor. 10:16-17 Siunauksen malja, jonka me siunaamme, eikö se ole osallisuus Kristuksen vereen? Se leipä, jonka murramme, eikö se ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen?
        10:17 Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis; sillä me olemme kaikki tuosta yhdestä leivästä osalliset."
        -
        Kristittyjen raamattu ei kerro jos Lain antaneen Jeesuksen ja ryövärin lisäksi ristillä oli kristittyjen oma Barjeesus.
        MUTTA....
        https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/muut/seisoiko_pilatuksen_edessa_kaksi_jeesusta/?session=12524243&numero=12/2016
        ....kristittyjen omista tietolähteistä voi löytyä toduuden helmiä....
        Ja; näin erovat kristityt kristillisistä. Nykyisin kristittyt eksyttäen samaistetaan kristillisten kanssa vaikka ovat eri herroja palvelevia:
        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
        Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita, ja kristityistä ei tule edes uskomalla kristillisiä!

        Tässä selviää kristittyjen ja kristillisten väliset erot:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        -
        Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen Laille kuuliaisten Pyhän Hengen avulla raamatun mukaan:
        Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        C.O. Rosenius kirjoittaa aivan Raamatun totuuksia. Jeesuksen rakkaus riittää myös näille ylpeitten mielestä kurjimmillekin. Jumala loi myös heidät lapsikseen, toivoen, että he löytäisivät sen tehtävänsä, jonka Jumala on heillekin antanut. Hän näkee heidän lapsuutensa traumat, jotka johtivat heidät väärälle tielle, yhä syvemmälle saatanan ansaan. Toki meidänkin tahtomattamme, tai tahallisesti auttamalla. Mutta jos meiltä löytyisi rakkauden sana heillekin, niin saattaisimme nähdä, kuinka Jumala kääntää saatanan työt ihmeellisesti voitokseen ja alkaa pestä tuota veljeämme/sisartamme puhtaaksi, hänelle sopivalla tavalla.

        Kristillisten Jumala, ei antanut kristittyjen Jumalaa palveleville mennä maailmalle tappamaan ja tapattamaan syyttömiä ihmisiä, , lapsiakin!
        Joten kristityt lähetystyön tekekijät menee kehitysmaihin kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen tekemään laittomuuksia!
        Tai onko kristiyllä salainen raamattukin...
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"


      • Anonyymi

        Uskontunnustuksen antaneina kristittyjen on vaikea ymmärtää manipuloituina raamatun tekstejä KUN kristillisten KAIKKIVALTIAS käyttää raamatun mukaan vertauksia niin yksinkertainen ymmärrys jää tajuamatta!
        Siis, vertaukset leivästä ja verestä mm ehtoollisella tarkoittavat ihan muuta kuin mitä ymmärrätte ja eihän Kaikkivaltias Jeesus sitä ehtoollistaan pilkkaajilleen asettanut:
        Kristittyjen Herran ehtoollinen ei ole Kaikkivaltiaan asettama.
        Ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, se on ehtoollisen asettajan eksytys pilkkaukseen johtava ehtoollinen jossa syötte ja juotte Hänen ruumiista ja teettä Hänestä pilkaten "ulostetta" ja tuomiosta on Paavali ilmoittanut:
        1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
        -
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan (uskovainen) tietoinen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        kristillisen Kaikkivaltiaan Jeesuksen opetus opetuslapsilleen:
        Tätä vertausta uskovaiset eivät ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta: https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
        Matteuksen evankeliumi:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
        -
        Joten, kuten Paavalin teksti varoittaa niin omaksi tuomiokseen pilkkaatte....


    • Anonyymi

      Höpsö. Tuota ei usko erkkikään.

      • Anonyymi

        Luit siis kuitenkin tekstin läpi - hyvä, tässä lisää armon evankeliumia:

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
        4 Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        5 Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
        6 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
        7 tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        8 Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
        9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."
        12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
        16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
        17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
        18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin."
        19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan."
        20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet."
        21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden."
        ( Room. 10)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luit siis kuitenkin tekstin läpi - hyvä, tässä lisää armon evankeliumia:

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
        4 Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        5 Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
        6 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
        7 tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        8 Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
        9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."
        12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
        16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
        17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
        18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin."
        19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan."
        20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet."
        21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden."
        ( Room. 10)

        s-seutulainen

        ote..>>Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.">>

        saviseutulainen.

        Tuo jae koskee vain uudestisyntyneitä. saviseutulainen on luterilainen ja luterilaiset eivät ole uudestisyntyneitä.
        Teologi Martti Lutherin keksimä oma oppi "Vain uskosta" ei toimi ei tee uudestisyntynyttä, koska on harhaoppi. C-O Rosenius on Martti Lutherin seuraaja eikä ole yhtään kummenpi kuin Luther. Tuota sakkia ei kannata seurata.

        Sinä saviseutulainen jaarittelija , jaarittelet tuota yhtä ja samaa asiaa täällä , jahnaat ja jahnaat yhtä tyhjää asiaa täällä vuodesta toiseen etkä edisty hengellisesti olleen yhtään mitään.

        Lopeta tuo jahnaaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>>Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.">>

        saviseutulainen.

        Tuo jae koskee vain uudestisyntyneitä. saviseutulainen on luterilainen ja luterilaiset eivät ole uudestisyntyneitä.
        Teologi Martti Lutherin keksimä oma oppi "Vain uskosta" ei toimi ei tee uudestisyntynyttä, koska on harhaoppi. C-O Rosenius on Martti Lutherin seuraaja eikä ole yhtään kummenpi kuin Luther. Tuota sakkia ei kannata seurata.

        Sinä saviseutulainen jaarittelija , jaarittelet tuota yhtä ja samaa asiaa täällä , jahnaat ja jahnaat yhtä tyhjää asiaa täällä vuodesta toiseen etkä edisty hengellisesti olleen yhtään mitään.

        Lopeta tuo jahnaaminen.

        Sinulle evankeliumi meidän tähtemme ja puolestamme kärsineestä ja kuolleesta, vanhurskauttamiseksemme ylösnousseesta Jumalan Pojasta, Jeesuksesta Kristuksesta, on tyhjää jaarittelua ja jahnaamista.

        Vaan ei Paavalille:

        Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        ( 1 Kor. 1:18)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle evankeliumi meidän tähtemme ja puolestamme kärsineestä ja kuolleesta, vanhurskauttamiseksemme ylösnousseesta Jumalan Pojasta, Jeesuksesta Kristuksesta, on tyhjää jaarittelua ja jahnaamista.

        Vaan ei Paavalille:

        Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        ( 1 Kor. 1:18)

        s-seutulainen

        OTE...>>Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        Milloin sinä saviseutulainen jätät tuon "Ykisn uskosta"-harhaoppisi ja alat oikeaa ristin työtä tehdä niinkuin Paavali tuossa tarkoittaa???

        niin päättyy tuo sinun ymmärtämättömyytesi muusta kuin "Yksin uskosta" täällä palstalla!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OTE...>>Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        Milloin sinä saviseutulainen jätät tuon "Ykisn uskosta"-harhaoppisi ja alat oikeaa ristin työtä tehdä niinkuin Paavali tuossa tarkoittaa???

        niin päättyy tuo sinun ymmärtämättömyytesi muusta kuin "Yksin uskosta" täällä palstalla!!!

        Toivottavasti ei milloinkaan että muutkin kuulisivat elävää Jumalansanaa ja tulisivat osallisiksi totisesta viinipuusta.

        ST


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OTE...>>Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat,>>

        Milloin sinä saviseutulainen jätät tuon "Ykisn uskosta"-harhaoppisi ja alat oikeaa ristin työtä tehdä niinkuin Paavali tuossa tarkoittaa???

        niin päättyy tuo sinun ymmärtämättömyytesi muusta kuin "Yksin uskosta" täällä palstalla!!!

        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva."
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"
        8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        ( 1 Piet. 2)


        42 Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        43 Sentähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
        44 Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."
        ( Matt. 21)

        s-seutulainen


      • Anonyymi kirjoitti:

        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva."
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"
        8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        ( 1 Piet. 2)


        42 Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        43 Sentähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
        44 Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."
        ( Matt. 21)

        s-seutulainen

        Veri ja vesi valutettiin sitten ristillä, mikä ei todellakaan ollut mikään ilon aihe.


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Veri ja vesi valutettiin sitten ristillä, mikä ei todellakaan ollut mikään ilon aihe.

        18 Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi
        20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.
        21 Teidätkin, jotka ennen olitte vieraantuneet ja mieleltänne hänen vihamiehiänsä pahoissa teoissanne, hän nyt on sovittanut
        22 Poikansa lihan ruumiissa kuoleman kautta, asettaakseen teidät pyhinä ja nuhteettomina ja moitteettomina eteensä,
        23 jos te vain pysytte uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet, jota on julistettu kaikessa luomakunnassa taivaan alla ja jonka palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut.
        ( Kol. 1)

        s-seutulainen


      • Anonyymi kirjoitti:

        18 Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi
        20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.
        21 Teidätkin, jotka ennen olitte vieraantuneet ja mieleltänne hänen vihamiehiänsä pahoissa teoissanne, hän nyt on sovittanut
        22 Poikansa lihan ruumiissa kuoleman kautta, asettaakseen teidät pyhinä ja nuhteettomina ja moitteettomina eteensä,
        23 jos te vain pysytte uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet, jota on julistettu kaikessa luomakunnassa taivaan alla ja jonka palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut.
        ( Kol. 1)

        s-seutulainen

        Kuolemalla ilakointi kuuluu keskiajalle. 🗡🩸⚰


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Kuolemalla ilakointi kuuluu keskiajalle. 🗡🩸⚰

        1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
        2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
        3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
        6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
        7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
        8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
        9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
        11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
        12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.
        ( Jesaja 53)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
        2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
        3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
        6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
        7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
        8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
        9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
        11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
        12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.
        ( Jesaja 53)

        s-seutulainen

        Toistan: Kuolemalla ilakointi kuuluu keskiajalle 🗡🩸⚰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toistan: Kuolemalla ilakointi kuuluu keskiajalle 🗡🩸⚰

        1 Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        2 Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        3 Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa,
        4 ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista,
        5 ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.
        6 Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailman valtiasten, jotka kukistuvat,
        7 vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,
        8 sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut - sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet -
        9 vaan, niinkuin kirjoitettu on: "mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat."
        10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.
        11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.
        12 Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut;
        13 ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.
        14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        15 Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.
        16 Sillä: "kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?" Mutta meillä on Kristuksen mieli.
        ( 1 Kor. 2)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luit siis kuitenkin tekstin läpi - hyvä, tässä lisää armon evankeliumia:

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
        4 Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        5 Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
        6 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
        7 tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        8 Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
        9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."
        12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
        16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
        17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
        18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin."
        19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan."
        20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet."
        21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden."
        ( Room. 10)

        s-seutulainen

        Mitä pirua sitä huutaa koilottamaan. Soita sille jos asiaa on.
        Et viittis kaivaa raamatusta sen puhelinumeroa, sähköpostiosoitetta ja instaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti ei milloinkaan että muutkin kuulisivat elävää Jumalansanaa ja tulisivat osallisiksi totisesta viinipuusta.

        ST

        Punkkua vai valkkaria?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
        2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
        3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
        6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
        7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
        8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
        9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
        10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
        11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
        12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.
        ( Jesaja 53)

        s-seutulainen

        saviseutulainen.

        älä viitti alkaa taas jahnaamaan tuota iänikuista satua...
        Sana  Poika  lihaan tullut  Jeesus Kristus  Raamatun sana  Kristuksen sanaa  Jumalan sanaa ….
        …ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä..syntyi kuten tunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli taivaasta avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE Joh. 1:29. Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        älä viitti alkaa taas jahnaamaan tuota iänikuista satua...
        Sana  Poika  lihaan tullut  Jeesus Kristus  Raamatun sana  Kristuksen sanaa  Jumalan sanaa ….
        …ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä..syntyi kuten tunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli taivaasta avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE Joh. 1:29. Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.

        1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
        4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
        5 Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.
        6 Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.
        7 Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.
        8 Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudesta todistamaan.
        9 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        ( Joh. 1)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
        4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
        5 Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.
        6 Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.
        7 Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.
        8 Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudesta todistamaan.
        9 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        ( Joh. 1)

        Jeesus on ihminen...Jeesus ei ole sana-jumala.

        lopeta tuo jahnaaminen jeesuksen jumaluudesta.

        saviseutulainen.

        sinö olet harhaoppinen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        1 Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        2 Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        3 Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa,
        4 ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista,
        5 ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.
        6 Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailman valtiasten, jotka kukistuvat,
        7 vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,
        8 sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut - sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet -
        9 vaan, niinkuin kirjoitettu on: "mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat."
        10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.
        11 Sillä kuka ihminen tietää, mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.
        12 Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut;
        13 ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.
        14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
        15 Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.
        16 Sillä: "kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?" Mutta meillä on Kristuksen mieli.
        ( 1 Kor. 2)

        s-seutulainen

        Luonnollinen ei ota vastaan ristinkuolemaa suurena ilona,
        mutta luonnoton ihminen ei parempaa tiedäkään, koska hän on saanut hurmoksenhengen.


      • Saviseutulainen kirjoitti:

        1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
        2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
        3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.
        4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
        5 Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.
        6 Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.
        7 Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.
        8 Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudesta todistamaan.
        9 Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.
        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
        ( Joh. 1)

        Tuo on keksitty jälkikäteen vahvistamaan Jeesuksen jumaluus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on ihminen...Jeesus ei ole sana-jumala.

        lopeta tuo jahnaaminen jeesuksen jumaluudesta.

        saviseutulainen.

        sinö olet harhaoppinen.

        "Jotteivät ihmiset ikuisesti eksyisi taivaasta, rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta, puki hänet lihaan ja vereen, yhdisti Luojan luomakuntaan, sulki hänet neitsyen kohtuun, puki hänet ryysyihin ja laski hänet seimeen. Eikä tässä vielä kyllin: köyhyydessä ja taisteluissa eletyn elämän jälkeen rakkaus löi Kristuksen maahan Getsemanessa, kahlehti hänet, sitoi ja sylki häntä, kruunasi hänet orjantappuralla, iski naulat hänen käsiinsä, ripusti hänet ristille, antoi hänelle katkeran kalkin juotavaksi ja vei hänet viimein kuolemaan, ja kaikki tämä hänen vihollistensa puolesta" (Quenstedt).

        ( Lähde: Olavi Peltolan kotisivut)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        "Jotteivät ihmiset ikuisesti eksyisi taivaasta, rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta, puki hänet lihaan ja vereen, yhdisti Luojan luomakuntaan, sulki hänet neitsyen kohtuun, puki hänet ryysyihin ja laski hänet seimeen. Eikä tässä vielä kyllin: köyhyydessä ja taisteluissa eletyn elämän jälkeen rakkaus löi Kristuksen maahan Getsemanessa, kahlehti hänet, sitoi ja sylki häntä, kruunasi hänet orjantappuralla, iski naulat hänen käsiinsä, ripusti hänet ristille, antoi hänelle katkeran kalkin juotavaksi ja vei hänet viimein kuolemaan, ja kaikki tämä hänen vihollistensa puolesta" (Quenstedt).

        ( Lähde: Olavi Peltolan kotisivut)

        ote..>> rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta>>


        oikea Jeesus on ihminen 1 Tim. 2 : 3-7

        saviseutulainen on antikristuksen juoksupoika noilla opeillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>>Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.">>

        saviseutulainen.

        Tuo jae koskee vain uudestisyntyneitä. saviseutulainen on luterilainen ja luterilaiset eivät ole uudestisyntyneitä.
        Teologi Martti Lutherin keksimä oma oppi "Vain uskosta" ei toimi ei tee uudestisyntynyttä, koska on harhaoppi. C-O Rosenius on Martti Lutherin seuraaja eikä ole yhtään kummenpi kuin Luther. Tuota sakkia ei kannata seurata.

        Sinä saviseutulainen jaarittelija , jaarittelet tuota yhtä ja samaa asiaa täällä , jahnaat ja jahnaat yhtä tyhjää asiaa täällä vuodesta toiseen etkä edisty hengellisesti olleen yhtään mitään.

        Lopeta tuo jahnaaminen.

        Ellei saviseutulainen ole mielestäsi luterilaisena uudestisyntynyt uskovainen, niin kuka siis Sinun mielestäsi on uskovainen?

        Helluntailaiset ja vapaakirkolliset sekä kaikki muutkin uskovaiseksi tunnustautuneet ovat ennen uskoon tulemistaan olleet joko luterilaisia. Eikä Isä Jumala ole heidänkään kohdalla katsonut kirkkokuntaan silloin, kun on kutsunut heidät Poikaansa, Kristusta Jeesusta seuraamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>> rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta>>


        oikea Jeesus on ihminen 1 Tim. 2 : 3-7

        saviseutulainen on antikristuksen juoksupoika noilla opeillaan.

        saviseutulaisen oppien mukainen uskontunnustus saviseutulaiselle niin rakkaan Johanneksen evankeliumin perusteella on seuraava.

        KR 1938 /
        JOH. 1 :
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet (satu- SANAN) vastaan, hän (POIKA) antoi voiman (VALHEEN HENGEN LAHJAN) tulla (TULLA VALHE-PELASTETUIKSI JA TULLA VALHE-UUSIKSI LUOMUKSIKSI) Jumalan (ISÄN, POJAN JA PYHÄN HENGEN) lapsiksi (PERKELEEN LAPSIKSI), niille, jotka uskovat hänen (POIKA) nimeensä (HERRA, JHWH),

        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta (vaan ovat uudestisyntyneet Sana-paperilla-jumalasta valheen evankeliumin sanan kuulemisen kautta ja tulleet uskoon, valheelliseen kaiken anteeksiantavaan, pelastavaan, uudestisynnyttävään, pyhittävään ja vanhurskauttavaan uskoon valheen Sana-paperilla-jumalan kuulemisen kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulaisen oppien mukainen uskontunnustus saviseutulaiselle niin rakkaan Johanneksen evankeliumin perusteella on seuraava.

        KR 1938 /
        JOH. 1 :
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet (satu- SANAN) vastaan, hän (POIKA) antoi voiman (VALHEEN HENGEN LAHJAN) tulla (TULLA VALHE-PELASTETUIKSI JA TULLA VALHE-UUSIKSI LUOMUKSIKSI) Jumalan (ISÄN, POJAN JA PYHÄN HENGEN) lapsiksi (PERKELEEN LAPSIKSI), niille, jotka uskovat hänen (POIKA) nimeensä (HERRA, JHWH),

        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta (vaan ovat uudestisyntyneet Sana-paperilla-jumalasta valheen evankeliumin sanan kuulemisen kautta ja tulleet uskoon, valheelliseen kaiken anteeksiantavaan, pelastavaan, uudestisynnyttävään, pyhittävään ja vanhurskauttavaan uskoon valheen Sana-paperilla-jumalan kuulemisen kautta.

        oikeaa oppia saviseutulaiselle ja muille harhaoppisille.


        Valheen juuri on Johanneksen evankeliumissa Joh. 1: 1-18, josta valhe laajenee koko Joh. evankeliumiin ja Uuteen testamenttiin!
        Valheen Sana-paperilla-jumalan laajentumisesimerkki on 1 Piet. 1: 23 ” te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.” Tuo on valhe, koska ”Kristus ei ole Sana” so. Kristus ei ole Sana-paperilla-jumala, eikä Sana-Poika eikä Raamattu ole Sana-Kristus. Edm. syystä myöskään raamattu Ei ole jumala eikä raamatun sana ole Jumalan Sanaa, koska ”Kristus ei ole Sana”!!
        Vaan Jeesus Kristus on ihminen ( 1 Tim. 2: 3-7)
        Jeesus on ihminen eikä jumala, JOTEN RAAMATUN SANA EI OLE Kristuksen sanaa (Room. 10:17). Kaikki sana on roomalaiskirjeessä apostoli Paavalin sanaa hengen yhteydessä Vanha ja Uuden liiton Jumalaan. Joten Room. 10: 8-16, Room. 10: 17 ja 1 Piet. 1:23 ovat satu-Sana-paperilla-jumalasta (Joh. 1:1-18) johtuvia valheita ja muiden kuin edm. apostolien kirjoittamia sanoja ja nuo jakeet ovat valhetta Martti Lutherin TAHDON mukaan!


      • Anonyymi

        ote saviseutulaiselta >>Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt>>

        saviseutulainen väittää tuollaista. Ja todellisuudessa VT;.n mukaan useat henkilöt ovat nähneet Jumalan, noin 100 henkilöä!!!

        saviseutulainen koeta pysyä totuudessa älä jahnaa noita iänikuisia valheitasi vuodesta toiseen!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punkkua vai valkkaria?

        En osaa oikein arvata kumpaa oot ottanut mutta sanotaan nyt vaikka että punkkua joit.

        ST


      • Anonyymi kirjoitti:

        oikeaa oppia saviseutulaiselle ja muille harhaoppisille.


        Valheen juuri on Johanneksen evankeliumissa Joh. 1: 1-18, josta valhe laajenee koko Joh. evankeliumiin ja Uuteen testamenttiin!
        Valheen Sana-paperilla-jumalan laajentumisesimerkki on 1 Piet. 1: 23 ” te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.” Tuo on valhe, koska ”Kristus ei ole Sana” so. Kristus ei ole Sana-paperilla-jumala, eikä Sana-Poika eikä Raamattu ole Sana-Kristus. Edm. syystä myöskään raamattu Ei ole jumala eikä raamatun sana ole Jumalan Sanaa, koska ”Kristus ei ole Sana”!!
        Vaan Jeesus Kristus on ihminen ( 1 Tim. 2: 3-7)
        Jeesus on ihminen eikä jumala, JOTEN RAAMATUN SANA EI OLE Kristuksen sanaa (Room. 10:17). Kaikki sana on roomalaiskirjeessä apostoli Paavalin sanaa hengen yhteydessä Vanha ja Uuden liiton Jumalaan. Joten Room. 10: 8-16, Room. 10: 17 ja 1 Piet. 1:23 ovat satu-Sana-paperilla-jumalasta (Joh. 1:1-18) johtuvia valheita ja muiden kuin edm. apostolien kirjoittamia sanoja ja nuo jakeet ovat valhetta Martti Lutherin TAHDON mukaan!

        Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden kieltäjät,
        miten selitätte tästä Hebrealaiskirjeen 1.luvusta pois Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, Jumaluuden!?


        1 Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2 on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4 tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän.
        5 Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?
        6 Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit."
        7 Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";
        8 mutta Pojasta: "Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka.
        9 Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."
        10 Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja;
        11 ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
        12 ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."
        13 Kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi"?
        14 Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä?
        ( Hebr. 1)


      • Saviseutulainen kirjoitti:

        "Jotteivät ihmiset ikuisesti eksyisi taivaasta, rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta, puki hänet lihaan ja vereen, yhdisti Luojan luomakuntaan, sulki hänet neitsyen kohtuun, puki hänet ryysyihin ja laski hänet seimeen. Eikä tässä vielä kyllin: köyhyydessä ja taisteluissa eletyn elämän jälkeen rakkaus löi Kristuksen maahan Getsemanessa, kahlehti hänet, sitoi ja sylki häntä, kruunasi hänet orjantappuralla, iski naulat hänen käsiinsä, ripusti hänet ristille, antoi hänelle katkeran kalkin juotavaksi ja vei hänet viimein kuolemaan, ja kaikki tämä hänen vihollistensa puolesta" (Quenstedt).

        ( Lähde: Olavi Peltolan kotisivut)

        Suurimmalla rikollisellakin on enemmän moraalia kuin Jahvella.
        Huomionkipeä narsisti tietysti kerskailee olevansa rakkaus vaikkei edes tiedä mitä se tarkoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>> rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta>>


        oikea Jeesus on ihminen 1 Tim. 2 : 3-7

        saviseutulainen on antikristuksen juoksupoika noilla opeillaan.

        Saviseutulainen kirjoittaa Pyhän Hengen inspiroimaa asiaa, puhdasta kristinoppia. Koetelkaa te saivartelijat väitteenne ja perustelemattomat pilkkanne Raamatun valossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saviseutulainen kirjoittaa Pyhän Hengen inspiroimaa asiaa, puhdasta kristinoppia. Koetelkaa te saivartelijat väitteenne ja perustelemattomat pilkkanne Raamatun valossa.

        ote ed. kommentista >>Saviseutulainen kirjoittaa Pyhän Hengen inspiroimaa asiaa, puhdasta kristinoppia.>>

        saviseutulainen on harhaoppinen..ei yhtikäs mitään muuta.
        Hänessä ei ole mitään pyhää eikä hengen inspirointia ja valheoppia julistaa.

        antikristuksen juoksupoika!!!

        Ja sinä olet Sana-jumalan ja epäjumalan Isä- Poika- Pyhä Henki- harhaopin levittäjä!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote saviseutulaiselta >>Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt>>

        saviseutulainen väittää tuollaista. Ja todellisuudessa VT;.n mukaan useat henkilöt ovat nähneet Jumalan, noin 100 henkilöä!!!

        saviseutulainen koeta pysyä totuudessa älä jahnaa noita iänikuisia valheitasi vuodesta toiseen!!!

        Enhän minä mitään väitä, Pyhä Raamattu näin kirjoittaa:

        Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut. 
        ( Joh.1:18)

        Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

        2 Moos. 33:20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon." 

        Matt. 11:27 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne Poikaa kuin Isä, eikä Isää tunne kukaan muu kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa. 

        Luuk. 10:22 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne, kuka Poika on, kuin Isä; eikä kukaan muu tunne, kuka Isä on, kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa." 

        Joh. 6:46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän. 

        1Tim. 6:16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä - hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen. 

        1Joh. 4:12 Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä. 


        Biblia (1776)

        Joh. 1:18 Ei ole kenkään koskaan Jumalaa nähnyt: ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, hän ilmoitti meille.

        Ruotsi (1917)

        Joh. 1:18 Ingen har någonsin sett Gud; den enfödde Sonen, som är i Faderns sköte [Eller: Ingen har någonsin sett Gud; en enfödd Gud, han som är i Faderns sköte, osv.], han har kungjort vad Gud är.

        KJV (1789)

        Joh. 1:18 No man hath seen God at any time; the only begotten Son, which is in the bosom of the Father, he hath declared him.


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote..>>Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.">>

        saviseutulainen.

        Tuo jae koskee vain uudestisyntyneitä. saviseutulainen on luterilainen ja luterilaiset eivät ole uudestisyntyneitä.
        Teologi Martti Lutherin keksimä oma oppi "Vain uskosta" ei toimi ei tee uudestisyntynyttä, koska on harhaoppi. C-O Rosenius on Martti Lutherin seuraaja eikä ole yhtään kummenpi kuin Luther. Tuota sakkia ei kannata seurata.

        Sinä saviseutulainen jaarittelija , jaarittelet tuota yhtä ja samaa asiaa täällä , jahnaat ja jahnaat yhtä tyhjää asiaa täällä vuodesta toiseen etkä edisty hengellisesti olleen yhtään mitään.

        Lopeta tuo jahnaaminen.

        Jokainen joka karjuu pelastuu?


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden kieltäjät,
        miten selitätte tästä Hebrealaiskirjeen 1.luvusta pois Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, Jumaluuden!?


        1 Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
        2 on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut
        3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,
        4 tullen enkeleitä niin paljoa korkeammaksi, kuin hänen perimänsä nimi on jalompi kuin heidän.
        5 Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?
        6 Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit."
        7 Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";
        8 mutta Pojasta: "Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka.
        9 Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi."
        10 Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja;
        11 ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate,
        12 ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."
        13 Kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi"?
        14 Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä?
        ( Hebr. 1)

        OTE SAVISEUTULAISELTA >>Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden kieltäjät,
        miten selitätte tästä Hebrealaiskirjeen 1.luvusta pois Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, Jumaluuden!?>>

        saviseutulainen.
        mikset itse selvitä totuutta?


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Enhän minä mitään väitä, Pyhä Raamattu näin kirjoittaa:

        Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut. 
        ( Joh.1:18)

        Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

        2 Moos. 33:20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon." 

        Matt. 11:27 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne Poikaa kuin Isä, eikä Isää tunne kukaan muu kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa. 

        Luuk. 10:22 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne, kuka Poika on, kuin Isä; eikä kukaan muu tunne, kuka Isä on, kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa." 

        Joh. 6:46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän. 

        1Tim. 6:16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä - hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen. 

        1Joh. 4:12 Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä. 


        Biblia (1776)

        Joh. 1:18 Ei ole kenkään koskaan Jumalaa nähnyt: ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, hän ilmoitti meille.

        Ruotsi (1917)

        Joh. 1:18 Ingen har någonsin sett Gud; den enfödde Sonen, som är i Faderns sköte [Eller: Ingen har någonsin sett Gud; en enfödd Gud, han som är i Faderns sköte, osv.], han har kungjort vad Gud är.

        KJV (1789)

        Joh. 1:18 No man hath seen God at any time; the only begotten Son, which is in the bosom of the Father, he hath declared him.

        saviseutulainen.

        etsi ne 100 jotka ovat nähneet Jumalan. Älä jahnaa noita jaarituksia, vaan toimi todella totuuden eteen ja oman pelastuksesi eteen selvittämällä totuuden.

        sinun toimintasi on vetelehtimistä väärissä asioissa!!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        etsi ne 100 jotka ovat nähneet Jumalan. Älä jahnaa noita jaarituksia, vaan toimi todella totuuden eteen ja oman pelastuksesi eteen selvittämällä totuuden.

        sinun toimintasi on vetelehtimistä väärissä asioissa!!!

        11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
        12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
        13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
        14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
        15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.
        ( Ilm. 20)

        22 Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
        23 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
        24 Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
        25 Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
        26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
        27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.
        ( Ilm. 21)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
        12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
        13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
        14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
        15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.
        ( Ilm. 20)

        22 Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
        23 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
        24 Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
        25 Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
        26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
        27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.
        ( Ilm. 21)

        ote..saviseutulaiselta >>( Ilm. 20)>> ja >>( Ilm. 21)>>

        molemmat ovat vääriä valintoja, tulevaisuuden aikoja.

        Tuon sijasta piti etsiä n. 80-100 ihmistä jotka ovat nähneet jumalan ennen tuota ajankohtaa Joh. 1:18.

        etsi tuolta ajalta totuutta noin 4000 vuoden ajalta eli VTstä!!!


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Enhän minä mitään väitä, Pyhä Raamattu näin kirjoittaa:

        Ei kukaan ole Jumalaa milloinkaan nähnyt; ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, on hänet ilmoittanut. 
        ( Joh.1:18)

        Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

        2 Moos. 33:20 Ja hän sanoi vielä: "Sinä et voi nähdä minun kasvojani; sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon." 

        Matt. 11:27 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne Poikaa kuin Isä, eikä Isää tunne kukaan muu kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa. 

        Luuk. 10:22 Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne, kuka Poika on, kuin Isä; eikä kukaan muu tunne, kuka Isä on, kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa." 

        Joh. 6:46 Ei niin, että kukaan olisi Isää nähnyt; ainoastaan hän, joka on Jumalasta, on nähnyt Isän. 

        1Tim. 6:16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä - hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen. 

        1Joh. 4:12 Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä. 


        Biblia (1776)

        Joh. 1:18 Ei ole kenkään koskaan Jumalaa nähnyt: ainokainen Poika, joka on Isän helmassa, hän ilmoitti meille.

        Ruotsi (1917)

        Joh. 1:18 Ingen har någonsin sett Gud; den enfödde Sonen, som är i Faderns sköte [Eller: Ingen har någonsin sett Gud; en enfödd Gud, han som är i Faderns sköte, osv.], han har kungjort vad Gud är.

        KJV (1789)

        Joh. 1:18 No man hath seen God at any time; the only begotten Son, which is in the bosom of the Father, he hath declared him.

        ote saviseutulaiselta >>, Pyhä Raamattu näin kirjoittaa:>>


        saviseutulainen.
        ihanpihalla.

        ei raamattu mitään kirjoita....olet sinä aika hoopo :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..saviseutulaiselta >>( Ilm. 20)>> ja >>( Ilm. 21)>>

        molemmat ovat vääriä valintoja, tulevaisuuden aikoja.

        Tuon sijasta piti etsiä n. 80-100 ihmistä jotka ovat nähneet jumalan ennen tuota ajankohtaa Joh. 1:18.

        etsi tuolta ajalta totuutta noin 4000 vuoden ajalta eli VTstä!!!

        Totuus on Herra Jeesus Kristus.

        "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."
        ( Joh. 14:6)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on Herra Jeesus Kristus.

        "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."
        ( Joh. 14:6)

        s-seutulainen

        sinähän niinkuin et käsitä yhtään mitään!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on Herra Jeesus Kristus.

        "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."
        ( Joh. 14:6)

        s-seutulainen

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.

        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.

        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.

        23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
        24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."
        25 Niin he sanoivat hänelle: "Kuka sinä olet?" Jeesus sanoi heille: "Juuri se, mitä minä puhunkin teille.
        26 Paljon on minulla teistä puhuttavaa ja teissä tuomittavaa; mutta hän, joka on minut lähettänyt, on totinen, ja minkä minä olen kuullut häneltä, sen minä puhun maailman kuulla."
        ( Joh. 8)

        23 Ja Jeesus käyskeli pyhäkössä, Salomon pylväskäytävässä.
        24 Niin juutalaiset ympäröivät hänet ja sanoivat hänelle: "Kuinka kauan sinä pidät meidän mieltämme kiihdyksissä? Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille suoraan."
        25 Jeesus vastasi heille: "Minä olen sanonut sen teille, ja te ette usko. Ne teot, joita minä teen Isäni nimessä, ne todistavat minusta.
        26 Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
        27 Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
        28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
        29 Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
        30 Minä ja Isä olemme yhtä."
        ( Joh. 10)

        7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
        8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
        9 synnin, koska he eivät usko minuun;
        10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
        11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
        12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
        13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
        14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        15 Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        16 Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut.
        ( Joh. 16)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        "Jotteivät ihmiset ikuisesti eksyisi taivaasta, rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta, puki hänet lihaan ja vereen, yhdisti Luojan luomakuntaan, sulki hänet neitsyen kohtuun, puki hänet ryysyihin ja laski hänet seimeen. Eikä tässä vielä kyllin: köyhyydessä ja taisteluissa eletyn elämän jälkeen rakkaus löi Kristuksen maahan Getsemanessa, kahlehti hänet, sitoi ja sylki häntä, kruunasi hänet orjantappuralla, iski naulat hänen käsiinsä, ripusti hänet ristille, antoi hänelle katkeran kalkin juotavaksi ja vei hänet viimein kuolemaan, ja kaikki tämä hänen vihollistensa puolesta" (Quenstedt).

        ( Lähde: Olavi Peltolan kotisivut)

        Jeesus jos kuka oli harha-oppinen!
        Lukekaa Raamattunne oikein!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sinähän niinkuin et käsitä yhtään mitään!!

        Itse et käsitä. Jeesus oli harha-oppinen! Tarkista Raamatustasi.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
        24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."
        25 Niin he sanoivat hänelle: "Kuka sinä olet?" Jeesus sanoi heille: "Juuri se, mitä minä puhunkin teille.
        26 Paljon on minulla teistä puhuttavaa ja teissä tuomittavaa; mutta hän, joka on minut lähettänyt, on totinen, ja minkä minä olen kuullut häneltä, sen minä puhun maailman kuulla."
        ( Joh. 8)

        23 Ja Jeesus käyskeli pyhäkössä, Salomon pylväskäytävässä.
        24 Niin juutalaiset ympäröivät hänet ja sanoivat hänelle: "Kuinka kauan sinä pidät meidän mieltämme kiihdyksissä? Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille suoraan."
        25 Jeesus vastasi heille: "Minä olen sanonut sen teille, ja te ette usko. Ne teot, joita minä teen Isäni nimessä, ne todistavat minusta.
        26 Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
        27 Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
        28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
        29 Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
        30 Minä ja Isä olemme yhtä."
        ( Joh. 10)

        7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
        8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
        9 synnin, koska he eivät usko minuun;
        10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
        11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
        12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
        13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
        14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        15 Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        16 Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut.
        ( Joh. 16)

        OTE SAVISEUTULAISELTA JOH 8 10 JA 16

        saviseutulainen.

        älä viitti alkaa taas jahnaamaan tuota iänikuista satua...

        Sana --> Poika --> lihaan tullut --> Jeesus Kristus --> Raamatun sana --> Kristuksen sanaa --> Jumalan sanaa …. ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä..syntyi kuten USKONtunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli taivaasta avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE SAAPUMINEN MAAN PÄÄLLE Joh. 1:29.

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
        24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."
        25 Niin he sanoivat hänelle: "Kuka sinä olet?" Jeesus sanoi heille: "Juuri se, mitä minä puhunkin teille.
        26 Paljon on minulla teistä puhuttavaa ja teissä tuomittavaa; mutta hän, joka on minut lähettänyt, on totinen, ja minkä minä olen kuullut häneltä, sen minä puhun maailman kuulla."
        ( Joh. 8)

        23 Ja Jeesus käyskeli pyhäkössä, Salomon pylväskäytävässä.
        24 Niin juutalaiset ympäröivät hänet ja sanoivat hänelle: "Kuinka kauan sinä pidät meidän mieltämme kiihdyksissä? Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille suoraan."
        25 Jeesus vastasi heille: "Minä olen sanonut sen teille, ja te ette usko. Ne teot, joita minä teen Isäni nimessä, ne todistavat minusta.
        26 Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
        27 Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
        28 Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
        29 Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
        30 Minä ja Isä olemme yhtä."
        ( Joh. 10)

        7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
        8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
        9 synnin, koska he eivät usko minuun;
        10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
        11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
        12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
        13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
        14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        15 Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        16 Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut.
        ( Joh. 16)

        OTE SAVISEUTULAISELTA >>Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden kieltäjät,
        miten selitätte tästä Hebrealaiskirjeen 1.luvusta pois Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, Jumaluuden!?>>

        saviseutulainen.
        mikset itse selvitä totuutta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        OTE SAVISEUTULAISELTA >>Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluuden kieltäjät,
        miten selitätte tästä Hebrealaiskirjeen 1.luvusta pois Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, Jumaluuden!?>>

        saviseutulainen.
        mikset itse selvitä totuutta?

        Minä en kiellä Jeesuksen Jumaluutta. Minä uskon ja tunnustan, että Jeesus on Kristus, lihaan tullut.

        Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ( 1 Joh. 4:2)


        Sinä kiellät Jeesuksen Jumaluuden.
        Ja näin Raamattu kirjoittaa kaltaisistasi:

        Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. 
        ( 1Joh. 2:22)

        ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. 
        ( 1Joh. 4:3 )

        Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus. 
        ( 2 Joh. 1:7)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Minä en kiellä Jeesuksen Jumaluutta. Minä uskon ja tunnustan, että Jeesus on Kristus, lihaan tullut.

        Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ( 1 Joh. 4:2)


        Sinä kiellät Jeesuksen Jumaluuden.
        Ja näin Raamattu kirjoittaa kaltaisistasi:

        Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. 
        ( 1Joh. 2:22)

        ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. 
        ( 1Joh. 4:3 )

        Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus. 
        ( 2 Joh. 1:7)

        ote ..saviseutulaiselta..>>Minä en kiellä Jeesuksen Jumaluutta. Minä uskon ja tunnustan, että Jeesus on Kristus, lihaan tullut.>>

        voi sinua hölmöä.

        sinulle on annettu käsky, tottele tuota!!
        etsikää totuutta raamatuistanne että sinä pelastut.

        1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        etsi ne 100 jotka ovat nähneet Jumalan. Älä jahnaa noita jaarituksia, vaan toimi todella totuuden eteen ja oman pelastuksesi eteen selvittämällä totuuden.

        sinun toimintasi on vetelehtimistä väärissä asioissa!!!

        Tässäkin ketjussa näkee sen mistä Jeesuskin opetti, että mistä tunnistaa Hänen seuraajansa ja mistä tunnistaa pilkkajat ja rienaajat.
        Rienaajahenki käyttää rumaa kieltä pilkatakseen mutta elävässä uskossa oleva Jumalanhengen vaikuttamana odistaa Jeesuksesta Kristuksesta, Vapahtajastamme.

        ST


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote ..saviseutulaiselta..>>Minä en kiellä Jeesuksen Jumaluutta. Minä uskon ja tunnustan, että Jeesus on Kristus, lihaan tullut.>>

        voi sinua hölmöä.

        sinulle on annettu käsky, tottele tuota!!
        etsikää totuutta raamatuistanne että sinä pelastut.

        1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

        etsikää totuutta raamatuistanne.
        1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

        lisäselvitystä Isästämme KR 1992…
        saviseutulainen ..

        miksi sulla ja mulla on eri isä..miksi SAVISEUTULAINEN häpäiset liiton, jonka jumala teki isiemme kanssa???
        miksi sinun isäsi on isä, sana-poika ja pyhä henki ja minulla on vanhan ja uuden liiton jumala…

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote ..saviseutulaiselta..>>Minä en kiellä Jeesuksen Jumaluutta. Minä uskon ja tunnustan, että Jeesus on Kristus, lihaan tullut.>>

        voi sinua hölmöä.

        sinulle on annettu käsky, tottele tuota!!
        etsikää totuutta raamatuistanne että sinä pelastut.

        1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

        >>1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,<<


        1 Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu,
        2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,
        3 jos "olette maistaneet, että Herra on hyvä."
        4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
        5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva."
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"
        8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
        10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut."
        ( 1 Piet. 2)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        >>1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,<<


        1 Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu,
        2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,
        3 jos "olette maistaneet, että Herra on hyvä."
        4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
        5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva."
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, tullut kulmakiveksi"
        8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
        10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut."
        ( 1 Piet. 2)

        saviseutulainen ..

        miksi sulla ja mulla on eri isä..miksi SAVISEUTULAINEN häpäiset liiton, jonka jumala teki isiemme kanssa???
        miksi sinun isäsi on isä, sana-poika ja pyhä henki ja minulla on vanhan ja uuden liiton jumala…

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen ..

        miksi sulla ja mulla on eri isä..miksi SAVISEUTULAINEN häpäiset liiton, jonka jumala teki isiemme kanssa???
        miksi sinun isäsi on isä, sana-poika ja pyhä henki ja minulla on vanhan ja uuden liiton jumala…

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]

        Se jolla ei ole poikaa, ei ole isääkään. Kuka sinun syntisi on antanut anteeksi? Kuka ne on sovittanut?


      • Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen ..

        miksi sulla ja mulla on eri isä..miksi SAVISEUTULAINEN häpäiset liiton, jonka jumala teki isiemme kanssa???
        miksi sinun isäsi on isä, sana-poika ja pyhä henki ja minulla on vanhan ja uuden liiton jumala…

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]

        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)


        14 Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.
        15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"
        16 Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.
        17 Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.
        ( Room. 8)


        1 Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
        2 Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        3 Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,
        4 että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
        5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
        7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
        8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
        9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
        10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
        11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
        12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
        13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].
        ( Matt. 6)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        10 Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.
        11 Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.
        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)


        14 Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.
        15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"
        16 Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.
        17 Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.
        ( Room. 8)


        1 Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
        2 Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        3 Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,
        4 että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
        5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
        7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
        8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
        9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
        10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
        11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
        12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
        13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].
        ( Matt. 6)

        miksi SAVISEUTULAINEN häpäiset liiton, jonka jumala teki isiemme kanssa???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se jolla ei ole poikaa, ei ole isääkään. Kuka sinun syntisi on antanut anteeksi? Kuka ne on sovittanut?

        ote..saviseutulaiselta >>Kuka ne on sovittanut?>>

        Vanhan ja uuden liiton Jumala sovitti maailman itsensä kanssa. Jeesus ei sovittanut yhtään mitään. Koska Jeesus on ihminen 1 Tim. 2:3-7 ja Vanhan ja uuden liiton Jumala on Jumala . Jeesus oli sovitusuhri.

        2 Kor. 5
        19 "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa...."
        20 ..."antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa."


        Miksi et ole antanut sovittaa itseäsi vanhan ja uuden liiton Jumalan kanssa syntiesi anteeksisaamiseksi?

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]


        Ottakaa opiksenne ja toimintatavaksenne tuo kaikki totuus ja Jumalan tahto!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote..saviseutulaiselta >>Kuka ne on sovittanut?>>

        Vanhan ja uuden liiton Jumala sovitti maailman itsensä kanssa. Jeesus ei sovittanut yhtään mitään. Koska Jeesus on ihminen 1 Tim. 2:3-7 ja Vanhan ja uuden liiton Jumala on Jumala . Jeesus oli sovitusuhri.

        2 Kor. 5
        19 "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa...."
        20 ..."antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa."


        Miksi et ole antanut sovittaa itseäsi vanhan ja uuden liiton Jumalan kanssa syntiesi anteeksisaamiseksi?

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]


        Ottakaa opiksenne ja toimintatavaksenne tuo kaikki totuus ja Jumalan tahto!!

        "Julla Simala kli Oistuksessa so javitti iilman matsensa inssa..."
        ..."sontakaa avittaa jutsenne Imalan junssa".


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote..saviseutulaiselta >>Kuka ne on sovittanut?>>

        Vanhan ja uuden liiton Jumala sovitti maailman itsensä kanssa. Jeesus ei sovittanut yhtään mitään. Koska Jeesus on ihminen 1 Tim. 2:3-7 ja Vanhan ja uuden liiton Jumala on Jumala . Jeesus oli sovitusuhri.

        2 Kor. 5
        19 "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa...."
        20 ..."antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa."


        Miksi et ole antanut sovittaa itseäsi vanhan ja uuden liiton Jumalan kanssa syntiesi anteeksisaamiseksi?

        Eikö meillä kaikilla pidä olla sama isä?
        Mal. 2:10
        Eikö meillä kaikilla ole sama isä? Eikö yksi ja sama Jumala ole meidät luonut? Miksi me kuitenkin petämme toinen toistamme ja häpäisemme liiton, jonka Jumala teki isiemme kanssa? [2. Moos. 19:5]


        Ottakaa opiksenne ja toimintatavaksenne tuo kaikki totuus ja Jumalan tahto!!

        ote..saviseutulaiselta >>Kuka ne on sovittanut?>>

        Kyseinen otehan ei ole minulta.
        Kysymys, jonka tuon viestin lähettäjä on sinulle osoittanut, on joka tapauksessa kohdallasi peräti aiheellinen.
        Koska sinä kiellät Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen, ei sinulla ole Isääkään.

        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        ote..saviseutulaiselta >>Kuka ne on sovittanut?>>

        Kyseinen otehan ei ole minulta.
        Kysymys, jonka tuon viestin lähettäjä on sinulle osoittanut, on joka tapauksessa kohdallasi peräti aiheellinen.
        Koska sinä kiellät Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen, ei sinulla ole Isääkään.

        12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,
        13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.
        ( Joh. 1)

        saviseutulainen.

        Ota opeissasi huomioon että Jeesus on ihminen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        Ota opeissasi huomioon että Jeesus on ihminen..

        saviseutulainen.

        Ota opiessasi huomioon myös mitä Vanhan ja uuden liiton Jumala on käskenyt:

        2 moos. 20
        "3 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani."

        Miksi rikot Jumalan käskyä???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        Ota opiessasi huomioon myös mitä Vanhan ja uuden liiton Jumala on käskenyt:

        2 moos. 20
        "3 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani."

        Miksi rikot Jumalan käskyä???

        saviseutulainen.

        Ota opeissasi huomioon myös että oppisi on satua.


        Sana ----> Poika ----> lihaan tullut ----> Jeesus Kristus ----> Raamatun sana ----> Kristuksen sanaa ----> Jumalan sanaa …. ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä..syntyi kuten tunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli taivaasta avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE SAAPUMINEN MAAN PÄÄLLE Joh. 1:29.

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen satu-jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        Ota opeissasi huomioon myös että oppisi on satua.


        Sana ----> Poika ----> lihaan tullut ----> Jeesus Kristus ----> Raamatun sana ----> Kristuksen sanaa ----> Jumalan sanaa …. ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä..syntyi kuten tunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli taivaasta avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE SAAPUMINEN MAAN PÄÄLLE Joh. 1:29.

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen satu-jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.

        saviseutulainen.

        Neljäs piirre toiminnassasi on mahdollinen Patologinen valehtelijan luonteenpiirre.

        ote Wikipediasta.

        Patologinen valehtelu

        Patologinen valehtelu, eli mytomania (kreik. mythos tarina mania) eli pseudologia fantastica (kreik. pseudos väärä logos puhe, tieto phantasia mielikuvitus) on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita. Mytomaniaa sairastavia kutsutaan mytomaaneiksi, suomeksi yleensä patologisiksi valehtelijoiksi.

        Pakonomainen valehtelu ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan se liittyy muihin mielenterveyden ongelmiin oireena.[1]

        Jos ihminen hakee valehtelusta hyötyä, se saattaa olla osa narsistista persoonallisuushäiriötä. Käyttäytymismuodosta voi parantua, jos kokee sen itse ongelmaksi, mutta esimerkiksi narsistiseen persoonallisuushäiriöön liittyvää valehtelua ei voi saada parantumaan, sillä henkilö ei itse koe sitä ongelmaksi.[1]

        Vankisairaalan vastaavan ylilääkärin Hannu Lauerman mukaan valehtelu menee sairauden puolelle, jos se on ihmiselle pakonomaista tai jos se palvelee hänen sisäistä tasapainoaan niin, että vaihtoehtoja ei ole.[2]

        Eräs patologisen valehtelun muoto on paroni von Münchhausenin mukaan nimensä saanut Münchhausen-syndrooma, jossa potilas on tuntevinaan fyysistä kipua ja valittaa siitä saadakseen huomiota.


        Olisko kohdallasi myös kyse tuosta luonteesta?

        Jokatapauksessa kaikki neljä piirrettä toimintatavassasi olen tuonut esille ja nuo todistavat sinun toimintatapojesi epärehellisyydestä.

        Esillä on epärehellisyydestä neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        saviseutulainen.

        Neljäs piirre toiminnassasi on mahdollinen Patologinen valehtelijan luonteenpiirre.

        ote Wikipediasta.

        Patologinen valehtelu

        Patologinen valehtelu, eli mytomania (kreik. mythos tarina mania) eli pseudologia fantastica (kreik. pseudos väärä logos puhe, tieto phantasia mielikuvitus) on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita. Mytomaniaa sairastavia kutsutaan mytomaaneiksi, suomeksi yleensä patologisiksi valehtelijoiksi.

        Pakonomainen valehtelu ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan se liittyy muihin mielenterveyden ongelmiin oireena.[1]

        Jos ihminen hakee valehtelusta hyötyä, se saattaa olla osa narsistista persoonallisuushäiriötä. Käyttäytymismuodosta voi parantua, jos kokee sen itse ongelmaksi, mutta esimerkiksi narsistiseen persoonallisuushäiriöön liittyvää valehtelua ei voi saada parantumaan, sillä henkilö ei itse koe sitä ongelmaksi.[1]

        Vankisairaalan vastaavan ylilääkärin Hannu Lauerman mukaan valehtelu menee sairauden puolelle, jos se on ihmiselle pakonomaista tai jos se palvelee hänen sisäistä tasapainoaan niin, että vaihtoehtoja ei ole.[2]

        Eräs patologisen valehtelun muoto on paroni von Münchhausenin mukaan nimensä saanut Münchhausen-syndrooma, jossa potilas on tuntevinaan fyysistä kipua ja valittaa siitä saadakseen huomiota.


        Olisko kohdallasi myös kyse tuosta luonteesta?

        Jokatapauksessa kaikki neljä piirrettä toimintatavassasi olen tuonut esille ja nuo todistavat sinun toimintatapojesi epärehellisyydestä.

        Esillä on epärehellisyydestä neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.

        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)

        ote..>>( Joh. 15)>>
        saviseutulainen.

        Tuo on todiste toimintatapojesi Kohtaan neljäs piirre.

        Kaikki neljä piirrettä toimintatavassasi olen tuonut esille ja nuo todistavat sinun toimintatapojesi epärehellisyydestä.

        Esillä on epärehellisyydestä neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.

        Korjataan tuon kohdan 4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        Oikeampi päätelmä saviseutulaisen neljännestä toimintatapapiirteestä on, että saviseutulainen on Patologinen valehtelija.

        Tuo tarkoittaa myös pakkomielteistä valehtelua wikipedian mukaan.

        Tuohon kohtaan Muut syyt palaan myöhemmin.

        Kaikki kunnia vanhan ja uuden liiton Jumalalle.Aamen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote..>>( Joh. 15)>>
        saviseutulainen.

        Tuo on todiste toimintatapojesi Kohtaan neljäs piirre.

        Kaikki neljä piirrettä toimintatavassasi olen tuonut esille ja nuo todistavat sinun toimintatapojesi epärehellisyydestä.

        Esillä on epärehellisyydestä neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.

        Korjataan tuon kohdan 4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        Oikeampi päätelmä saviseutulaisen neljännestä toimintatapapiirteestä on, että saviseutulainen on Patologinen valehtelija.

        Tuo tarkoittaa myös pakkomielteistä valehtelua wikipedian mukaan.

        Tuohon kohtaan Muut syyt palaan myöhemmin.

        Kaikki kunnia vanhan ja uuden liiton Jumalalle.Aamen.

        -
        Jeesus on Jumala ja ihminen

        Jeesus Kristus ei ole vain jumalallisella voimalla varustettu ihminen, joku profeetoista. Meille täysin käsittämättömänä ihmeenä hänessä on yhdessä persoonassa Jumala ja ihminen, iankaikkinen ja ajallinen, jumalallinen ja inhimillinen luonto. Jeesus on samaa olemusta kuin Isä ja Jumalan Poikana hän omaksui inhimillisen luonnon.

        Hänessä Jumala ja ihminen yhtyvät niin, että "nämä läpitunkevat toisensa, täydentävät toisiansa, asuvat toisissaan ja omistautuvat toisilleen" (Osmo Tiililä). Hän on syntynyt ja kuitenkin syntymätön, kuuluu tähän aikaan ja kuitenkin on osallinen Jumalan iankaikkisuudesta.

        Kristus ei ole ihmiseksi muuttunut Jumala eikä Jumalaksi muuttunut ihminen. Vain hänessä Jumala on ihminen ja ihminen on Jumala. Kaikissa Jeesuksen elämänvaiheissa alkaen syntymästä aina kärsimiseen ja kuolemaan asti kohtaamme todellisen ihmisen ja todellisen Jumalan. Siksi hän voi sekä ymmärtää että auttaa meitä.

        Jeesus Kristus on todellinen Jumala ja todellinen ihminen. Hän on Daavidin poika ja Daavidin Herra (Matt 22:45), hän on ensimmäinen ja viimeinen (Ilm 1:17-18), Marian poika ja Korkeimman Poika (Luuk 1:31-32). Kaikessa mitä Jeesus tekee Jumalana, hän on myös saamalla ihminen.

        Kaikessa mitä hän tekee ihmisenä, hän on samalla Jumala. Tämä ihminen on totisesti Jumala (Joh 20:28; Tiit 2:13; 1 Joh 5:20; Room 9:5; 1 Tim 3:16). Tässä on suuri kolmiykseisen Jumalan salaisuus, jota ihmisenä emme koskaan tule tyhjentävästi ymmärtämään. Mikä kiitoksen ja palvonnan aihe se onkaan uskovalle sydämelle läpi koko ajallisen elämän!

        Kristus on itsessään "yhdistänyt ihmisen Jumalaan. Jos näet ihmisen vihollista ei olisi voittanut ihminen, vihollinen ei olisi tullut voitetuksi vanhurskaalla tavalla. Jos taas puolestaan pelastusta ei olisi lahjoittanut Jumala, me emme voisi olla siitä koskaan varmoja. Ja jos ihminen ei olisi lujasti yhdistynyt Jumalaan, ei ihminen olisi voinut tulla osalliseksi katoamattomuudesta.

        Kadoksiin joutunut ihminen oli lihaan ja verta - siispä myös hän (Herra) oli lihaa ja verta, kun hän etsi kadoksiin joutunutta ja yhdisti itseensä juuri Isän alkuperäisen luomuksen, ei mitään muuta" (Irenaeus).

        Jeesus on täydellisesti inhimillinen ja täydellisesti jumalallinen ja molemmat ovat samanaikaisesti totta.

        Athanasioksen tunnustus sanoo: "Meidän Herraamme Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on Jumala ja ihminen. Jumala on hän Isän olennosta, ennen kaikkia aikoja syntynyt. Mutta ihminen on hän äitinsä olennosta, ajassa syntynyt. Täydellinen Jumala ja täydellinen ihminen, järjellisellä sielulla ja inhimillisellä ruumiilla. Isänsä vertainen jumaluuden puolesta ja vähempi Isää ihmisyyden puolesta. Ja vaikka hän on Jumalan ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi".

        Tiedämme, ettei ihminen koskaan opi tajuamaan kuka ja millainen Jeesus Kristus on, ellei hän ensin koe omassa elämässään Jeesuksen sovitusteon vapauttavan vaikutuksen.

        Opimme tuntemaan oikein Jeesuksen nimenomaan hänen pelastusteostaan Golgatalla. Siinä on se valo, joka tuli maailmaan ja se totuus, joka tekee meidät vapaiksi. Mekin voimme kohdata, koskettaa ja saada henkilökohtaiseksi omaisuudeksemme tämän valon ja totuuden, Jeesuksen Kristuksen.

        Kun tämä toteutuu tiedämme silloin, että tämän on meille ilmoittanut "minun Isäni, joka on taivaissa" eikä "liha ja veri", s.o. meidän oma ajattelukykymme ja ponnistelumme (Matt 16:17). Jotta Jeesus olisi meille todella se, mitä hän on, tarvitsemme kukin oman Damasko-kokemuksemme (Apt 26:13-19).
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)

        ote sadusta >>24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt,>>
        Ei jeesus mitään ihmetekoja tehnyt!!!!

        tuossakin saviseutulaisen taholta häikäilemätöntä epärehellisyyttä, koska vanhan ja uuden liiton Jumala oli voidellussa Jeesuksessa ja teki nuo teot niinkuin te kaikki hyvin tiedätte..

        Jälleen todiste saviseutulainen epärehellisyydestä.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Jeesus on Jumala ja ihminen

        Jeesus Kristus ei ole vain jumalallisella voimalla varustettu ihminen, joku profeetoista. Meille täysin käsittämättömänä ihmeenä hänessä on yhdessä persoonassa Jumala ja ihminen, iankaikkinen ja ajallinen, jumalallinen ja inhimillinen luonto. Jeesus on samaa olemusta kuin Isä ja Jumalan Poikana hän omaksui inhimillisen luonnon.

        Hänessä Jumala ja ihminen yhtyvät niin, että "nämä läpitunkevat toisensa, täydentävät toisiansa, asuvat toisissaan ja omistautuvat toisilleen" (Osmo Tiililä). Hän on syntynyt ja kuitenkin syntymätön, kuuluu tähän aikaan ja kuitenkin on osallinen Jumalan iankaikkisuudesta.

        Kristus ei ole ihmiseksi muuttunut Jumala eikä Jumalaksi muuttunut ihminen. Vain hänessä Jumala on ihminen ja ihminen on Jumala. Kaikissa Jeesuksen elämänvaiheissa alkaen syntymästä aina kärsimiseen ja kuolemaan asti kohtaamme todellisen ihmisen ja todellisen Jumalan. Siksi hän voi sekä ymmärtää että auttaa meitä.

        Jeesus Kristus on todellinen Jumala ja todellinen ihminen. Hän on Daavidin poika ja Daavidin Herra (Matt 22:45), hän on ensimmäinen ja viimeinen (Ilm 1:17-18), Marian poika ja Korkeimman Poika (Luuk 1:31-32). Kaikessa mitä Jeesus tekee Jumalana, hän on myös saamalla ihminen.

        Kaikessa mitä hän tekee ihmisenä, hän on samalla Jumala. Tämä ihminen on totisesti Jumala (Joh 20:28; Tiit 2:13; 1 Joh 5:20; Room 9:5; 1 Tim 3:16). Tässä on suuri kolmiykseisen Jumalan salaisuus, jota ihmisenä emme koskaan tule tyhjentävästi ymmärtämään. Mikä kiitoksen ja palvonnan aihe se onkaan uskovalle sydämelle läpi koko ajallisen elämän!

        Kristus on itsessään "yhdistänyt ihmisen Jumalaan. Jos näet ihmisen vihollista ei olisi voittanut ihminen, vihollinen ei olisi tullut voitetuksi vanhurskaalla tavalla. Jos taas puolestaan pelastusta ei olisi lahjoittanut Jumala, me emme voisi olla siitä koskaan varmoja. Ja jos ihminen ei olisi lujasti yhdistynyt Jumalaan, ei ihminen olisi voinut tulla osalliseksi katoamattomuudesta.

        Kadoksiin joutunut ihminen oli lihaan ja verta - siispä myös hän (Herra) oli lihaa ja verta, kun hän etsi kadoksiin joutunutta ja yhdisti itseensä juuri Isän alkuperäisen luomuksen, ei mitään muuta" (Irenaeus).

        Jeesus on täydellisesti inhimillinen ja täydellisesti jumalallinen ja molemmat ovat samanaikaisesti totta.

        Athanasioksen tunnustus sanoo: "Meidän Herraamme Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on Jumala ja ihminen. Jumala on hän Isän olennosta, ennen kaikkia aikoja syntynyt. Mutta ihminen on hän äitinsä olennosta, ajassa syntynyt. Täydellinen Jumala ja täydellinen ihminen, järjellisellä sielulla ja inhimillisellä ruumiilla. Isänsä vertainen jumaluuden puolesta ja vähempi Isää ihmisyyden puolesta. Ja vaikka hän on Jumalan ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi".

        Tiedämme, ettei ihminen koskaan opi tajuamaan kuka ja millainen Jeesus Kristus on, ellei hän ensin koe omassa elämässään Jeesuksen sovitusteon vapauttavan vaikutuksen.

        Opimme tuntemaan oikein Jeesuksen nimenomaan hänen pelastusteostaan Golgatalla. Siinä on se valo, joka tuli maailmaan ja se totuus, joka tekee meidät vapaiksi. Mekin voimme kohdata, koskettaa ja saada henkilökohtaiseksi omaisuudeksemme tämän valon ja totuuden, Jeesuksen Kristuksen.

        Kun tämä toteutuu tiedämme silloin, että tämän on meille ilmoittanut "minun Isäni, joka on taivaissa" eikä "liha ja veri", s.o. meidän oma ajattelukykymme ja ponnistelumme (Matt 16:17). Jotta Jeesus olisi meille todella se, mitä hän on, tarvitsemme kukin oman Damasko-kokemuksemme (Apt 26:13-19).
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)

        ote---satumiehestä >>( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)>>

        kyllä teitä näkyy piisaavan Suomessa.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Jeesus on Jumala ja ihminen

        Jeesus Kristus ei ole vain jumalallisella voimalla varustettu ihminen, joku profeetoista. Meille täysin käsittämättömänä ihmeenä hänessä on yhdessä persoonassa Jumala ja ihminen, iankaikkinen ja ajallinen, jumalallinen ja inhimillinen luonto. Jeesus on samaa olemusta kuin Isä ja Jumalan Poikana hän omaksui inhimillisen luonnon.

        Hänessä Jumala ja ihminen yhtyvät niin, että "nämä läpitunkevat toisensa, täydentävät toisiansa, asuvat toisissaan ja omistautuvat toisilleen" (Osmo Tiililä). Hän on syntynyt ja kuitenkin syntymätön, kuuluu tähän aikaan ja kuitenkin on osallinen Jumalan iankaikkisuudesta.

        Kristus ei ole ihmiseksi muuttunut Jumala eikä Jumalaksi muuttunut ihminen. Vain hänessä Jumala on ihminen ja ihminen on Jumala. Kaikissa Jeesuksen elämänvaiheissa alkaen syntymästä aina kärsimiseen ja kuolemaan asti kohtaamme todellisen ihmisen ja todellisen Jumalan. Siksi hän voi sekä ymmärtää että auttaa meitä.

        Jeesus Kristus on todellinen Jumala ja todellinen ihminen. Hän on Daavidin poika ja Daavidin Herra (Matt 22:45), hän on ensimmäinen ja viimeinen (Ilm 1:17-18), Marian poika ja Korkeimman Poika (Luuk 1:31-32). Kaikessa mitä Jeesus tekee Jumalana, hän on myös saamalla ihminen.

        Kaikessa mitä hän tekee ihmisenä, hän on samalla Jumala. Tämä ihminen on totisesti Jumala (Joh 20:28; Tiit 2:13; 1 Joh 5:20; Room 9:5; 1 Tim 3:16). Tässä on suuri kolmiykseisen Jumalan salaisuus, jota ihmisenä emme koskaan tule tyhjentävästi ymmärtämään. Mikä kiitoksen ja palvonnan aihe se onkaan uskovalle sydämelle läpi koko ajallisen elämän!

        Kristus on itsessään "yhdistänyt ihmisen Jumalaan. Jos näet ihmisen vihollista ei olisi voittanut ihminen, vihollinen ei olisi tullut voitetuksi vanhurskaalla tavalla. Jos taas puolestaan pelastusta ei olisi lahjoittanut Jumala, me emme voisi olla siitä koskaan varmoja. Ja jos ihminen ei olisi lujasti yhdistynyt Jumalaan, ei ihminen olisi voinut tulla osalliseksi katoamattomuudesta.

        Kadoksiin joutunut ihminen oli lihaan ja verta - siispä myös hän (Herra) oli lihaa ja verta, kun hän etsi kadoksiin joutunutta ja yhdisti itseensä juuri Isän alkuperäisen luomuksen, ei mitään muuta" (Irenaeus).

        Jeesus on täydellisesti inhimillinen ja täydellisesti jumalallinen ja molemmat ovat samanaikaisesti totta.

        Athanasioksen tunnustus sanoo: "Meidän Herraamme Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on Jumala ja ihminen. Jumala on hän Isän olennosta, ennen kaikkia aikoja syntynyt. Mutta ihminen on hän äitinsä olennosta, ajassa syntynyt. Täydellinen Jumala ja täydellinen ihminen, järjellisellä sielulla ja inhimillisellä ruumiilla. Isänsä vertainen jumaluuden puolesta ja vähempi Isää ihmisyyden puolesta. Ja vaikka hän on Jumalan ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi".

        Tiedämme, ettei ihminen koskaan opi tajuamaan kuka ja millainen Jeesus Kristus on, ellei hän ensin koe omassa elämässään Jeesuksen sovitusteon vapauttavan vaikutuksen.

        Opimme tuntemaan oikein Jeesuksen nimenomaan hänen pelastusteostaan Golgatalla. Siinä on se valo, joka tuli maailmaan ja se totuus, joka tekee meidät vapaiksi. Mekin voimme kohdata, koskettaa ja saada henkilökohtaiseksi omaisuudeksemme tämän valon ja totuuden, Jeesuksen Kristuksen.

        Kun tämä toteutuu tiedämme silloin, että tämän on meille ilmoittanut "minun Isäni, joka on taivaissa" eikä "liha ja veri", s.o. meidän oma ajattelukykymme ja ponnistelumme (Matt 16:17). Jotta Jeesus olisi meille todella se, mitä hän on, tarvitsemme kukin oman Damasko-kokemuksemme (Apt 26:13-19).
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)

        tässä teille totuutta.

        Tässä Jesajan kautta suomalaisten saviseutulaisten taito ja tieto ja raamatun osaaminen

        Jes. 44:18
        "Eivät he tajua, eivät ymmärrä mitään, sillä suljetut ovat heidän silmänsä, niin etteivät he näe, ja heidän sydämensä, niin etteivät he käsitä."

        No, onhan niinkin, että autuaita ovat yksinkertaiset, jos ei muuta niin iloisiahan hullut on, mutta eikö ne sanonutkin, että suomalaiset on maailman onnellisin kansa.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Jeesus on Jumala ja ihminen

        Jeesus Kristus ei ole vain jumalallisella voimalla varustettu ihminen, joku profeetoista. Meille täysin käsittämättömänä ihmeenä hänessä on yhdessä persoonassa Jumala ja ihminen, iankaikkinen ja ajallinen, jumalallinen ja inhimillinen luonto. Jeesus on samaa olemusta kuin Isä ja Jumalan Poikana hän omaksui inhimillisen luonnon.

        Hänessä Jumala ja ihminen yhtyvät niin, että "nämä läpitunkevat toisensa, täydentävät toisiansa, asuvat toisissaan ja omistautuvat toisilleen" (Osmo Tiililä). Hän on syntynyt ja kuitenkin syntymätön, kuuluu tähän aikaan ja kuitenkin on osallinen Jumalan iankaikkisuudesta.

        Kristus ei ole ihmiseksi muuttunut Jumala eikä Jumalaksi muuttunut ihminen. Vain hänessä Jumala on ihminen ja ihminen on Jumala. Kaikissa Jeesuksen elämänvaiheissa alkaen syntymästä aina kärsimiseen ja kuolemaan asti kohtaamme todellisen ihmisen ja todellisen Jumalan. Siksi hän voi sekä ymmärtää että auttaa meitä.

        Jeesus Kristus on todellinen Jumala ja todellinen ihminen. Hän on Daavidin poika ja Daavidin Herra (Matt 22:45), hän on ensimmäinen ja viimeinen (Ilm 1:17-18), Marian poika ja Korkeimman Poika (Luuk 1:31-32). Kaikessa mitä Jeesus tekee Jumalana, hän on myös saamalla ihminen.

        Kaikessa mitä hän tekee ihmisenä, hän on samalla Jumala. Tämä ihminen on totisesti Jumala (Joh 20:28; Tiit 2:13; 1 Joh 5:20; Room 9:5; 1 Tim 3:16). Tässä on suuri kolmiykseisen Jumalan salaisuus, jota ihmisenä emme koskaan tule tyhjentävästi ymmärtämään. Mikä kiitoksen ja palvonnan aihe se onkaan uskovalle sydämelle läpi koko ajallisen elämän!

        Kristus on itsessään "yhdistänyt ihmisen Jumalaan. Jos näet ihmisen vihollista ei olisi voittanut ihminen, vihollinen ei olisi tullut voitetuksi vanhurskaalla tavalla. Jos taas puolestaan pelastusta ei olisi lahjoittanut Jumala, me emme voisi olla siitä koskaan varmoja. Ja jos ihminen ei olisi lujasti yhdistynyt Jumalaan, ei ihminen olisi voinut tulla osalliseksi katoamattomuudesta.

        Kadoksiin joutunut ihminen oli lihaan ja verta - siispä myös hän (Herra) oli lihaa ja verta, kun hän etsi kadoksiin joutunutta ja yhdisti itseensä juuri Isän alkuperäisen luomuksen, ei mitään muuta" (Irenaeus).

        Jeesus on täydellisesti inhimillinen ja täydellisesti jumalallinen ja molemmat ovat samanaikaisesti totta.

        Athanasioksen tunnustus sanoo: "Meidän Herraamme Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on Jumala ja ihminen. Jumala on hän Isän olennosta, ennen kaikkia aikoja syntynyt. Mutta ihminen on hän äitinsä olennosta, ajassa syntynyt. Täydellinen Jumala ja täydellinen ihminen, järjellisellä sielulla ja inhimillisellä ruumiilla. Isänsä vertainen jumaluuden puolesta ja vähempi Isää ihmisyyden puolesta. Ja vaikka hän on Jumalan ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi".

        Tiedämme, ettei ihminen koskaan opi tajuamaan kuka ja millainen Jeesus Kristus on, ellei hän ensin koe omassa elämässään Jeesuksen sovitusteon vapauttavan vaikutuksen.

        Opimme tuntemaan oikein Jeesuksen nimenomaan hänen pelastusteostaan Golgatalla. Siinä on se valo, joka tuli maailmaan ja se totuus, joka tekee meidät vapaiksi. Mekin voimme kohdata, koskettaa ja saada henkilökohtaiseksi omaisuudeksemme tämän valon ja totuuden, Jeesuksen Kristuksen.

        Kun tämä toteutuu tiedämme silloin, että tämän on meille ilmoittanut "minun Isäni, joka on taivaissa" eikä "liha ja veri", s.o. meidän oma ajattelukykymme ja ponnistelumme (Matt 16:17). Jotta Jeesus olisi meille todella se, mitä hän on, tarvitsemme kukin oman Damasko-kokemuksemme (Apt 26:13-19).
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)

        ote satukertomuksesta >>( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)>>

        Tässä Teille oikeaa oppia Jumalasta..saviseutulainen , Peltola jne.

        Oikea Jumala on iankaikkinen, elävä, totinen Aabrahamin, Iisakin ja Israelin ja Uuden liiton Jumala ja Uudestisyntyneitten Jumala ja kaikkien Jumala,
        ( 1 Tim. 2: 3-7 ”…yksi on Jumala, yksi on välimies… ihminen Kristus Jeesus,”)

        Hän on ainoa Jumala, Hän on yksi. Hän on ainoa pelastava Jumala. Hän on ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Hän on elävä Jumala. Hän ei ole kuin kuollut Sana-paperilla-jumala Johanneksen evankeliumissa ihmisvoimin väkisin valheen avulla todisteltu Kolmiyhteinen jumala! Tuon lisäksi muita Sana-paperilla-jumalaan perustuvia uuskristinuskon kuolleita harhaoppeja ovat
        Reformoidut opit, Martti Lutherin TAHDON mukaiset luomat opit : ”Yksin uskosta”, Yksin armosta”, ”Yksin raamattu”, jne. eikä kertaakaan ei mainita oikeaa oppia, totuuden mukaista oppia ” Jumalan TAHDON mukaan”, Matt. 7:21 !!!

        Yhteenveto, Oppi Jumalasta Johanneksen evankeliumin mukaan.
        Totean, että Johanneksen evankeliumin Isä, Poika ja Pyhä Henki on satua, kirkonmiesten luomaa valhetta ja eksytystä, joka perustuu allegoriseen tulkintaan että ”Kristus on Sana” ja että Kristus on Poika ja Jumala.

        Totean, että Vanhan ja Uuden liiton Jumalan rooli on tärkein meidän pelastuksessa!
        Etsi ja löydä oma hengellinen identiteettisi. Selvitä itsellesi missä joukossa seisot, tyhmissä vaiko ymmärtäväisissä neitsyeissä! (Matt. 25: 1-13) Selvitä onko Sinulla öljyä lampussasi eli oletko todella Uudestisyntynyt?
        Ja valitse seurasi, valitse elämänsisältösi ja toimi parempaan suuntaan elämässäsi (Matt. 15:8-14) ! Aamen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        ote satukertomuksesta >>( Lähde: Olavi Peltola/Jeesuksen Kristuksen persoona)>>

        Tässä Teille oikeaa oppia Jumalasta..saviseutulainen , Peltola jne.

        Oikea Jumala on iankaikkinen, elävä, totinen Aabrahamin, Iisakin ja Israelin ja Uuden liiton Jumala ja Uudestisyntyneitten Jumala ja kaikkien Jumala,
        ( 1 Tim. 2: 3-7 ”…yksi on Jumala, yksi on välimies… ihminen Kristus Jeesus,”)

        Hän on ainoa Jumala, Hän on yksi. Hän on ainoa pelastava Jumala. Hän on ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Hän on elävä Jumala. Hän ei ole kuin kuollut Sana-paperilla-jumala Johanneksen evankeliumissa ihmisvoimin väkisin valheen avulla todisteltu Kolmiyhteinen jumala! Tuon lisäksi muita Sana-paperilla-jumalaan perustuvia uuskristinuskon kuolleita harhaoppeja ovat
        Reformoidut opit, Martti Lutherin TAHDON mukaiset luomat opit : ”Yksin uskosta”, Yksin armosta”, ”Yksin raamattu”, jne. eikä kertaakaan ei mainita oikeaa oppia, totuuden mukaista oppia ” Jumalan TAHDON mukaan”, Matt. 7:21 !!!

        Yhteenveto, Oppi Jumalasta Johanneksen evankeliumin mukaan.
        Totean, että Johanneksen evankeliumin Isä, Poika ja Pyhä Henki on satua, kirkonmiesten luomaa valhetta ja eksytystä, joka perustuu allegoriseen tulkintaan että ”Kristus on Sana” ja että Kristus on Poika ja Jumala.

        Totean, että Vanhan ja Uuden liiton Jumalan rooli on tärkein meidän pelastuksessa!
        Etsi ja löydä oma hengellinen identiteettisi. Selvitä itsellesi missä joukossa seisot, tyhmissä vaiko ymmärtäväisissä neitsyeissä! (Matt. 25: 1-13) Selvitä onko Sinulla öljyä lampussasi eli oletko todella Uudestisyntynyt?
        Ja valitse seurasi, valitse elämänsisältösi ja toimi parempaan suuntaan elämässäsi (Matt. 15:8-14) ! Aamen.

        Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.
        ( Jesaja 9:5)


        Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.
        ( 1 Joh. 5:20)


        Heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen! 
        (Room 9:5)

        Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        (2 Kor 5:19)

        Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti.
        (Kol 2:9)

        Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen. 
        (1 Tim 3:16)

        Ja enkeleistä hän sanoo: ”Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi”; Mutta Pojasta: ”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. 
        (Hepr 1:7-8)


        Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on
         Hänessä oli elämä ja elämä oli ihmisten valkeus.
        (Joh 1:3-4)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.
        ( Jesaja 9:5)


        Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.
        ( 1 Joh. 5:20)


        Heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen! 
        (Room 9:5)

        Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        (2 Kor 5:19)

        Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti.
        (Kol 2:9)

        Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen. 
        (1 Tim 3:16)

        Ja enkeleistä hän sanoo: ”Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi”; Mutta Pojasta: ”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. 
        (Hepr 1:7-8)


        Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on
         Hänessä oli elämä ja elämä oli ihmisten valkeus.
        (Joh 1:3-4)

        otteet saviseutulaisen epärehellisyydestä..>>(Joh 1:3-4)>>(Hepr 1:7-8)>>(1 Tim 3:16)>>(Kol 2:9)>>(Room 9:5)>>( 1 Joh. 5:20)>>( Jesaja 9:5)>>

        saviseutulainen.

        Tuossa otteessa ovat sinun epärehellisyyden piirteet , nuo eivät muuta eivätkä muutu mihinkään...Sana-satua ja Uskontunnusta levität.


        Esillä on epärehellisyydestäsi neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.
        ( Jesaja 9:5)


        Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.
        ( 1 Joh. 5:20)


        Heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen! 
        (Room 9:5)

        Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        (2 Kor 5:19)

        Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti.
        (Kol 2:9)

        Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen. 
        (1 Tim 3:16)

        Ja enkeleistä hän sanoo: ”Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi”; Mutta Pojasta: ”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. 
        (Hepr 1:7-8)


        Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on
         Hänessä oli elämä ja elämä oli ihmisten valkeus.
        (Joh 1:3-4)

        Kaikki tuo sinun jahnaaminen on Vanhan ja uuden liiton Jumalan vastaista propagandaa.
        Keskisormen näyttämistä omalle Jumalallesi!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        otteet saviseutulaisen epärehellisyydestä..>>(Joh 1:3-4)>>(Hepr 1:7-8)>>(1 Tim 3:16)>>(Kol 2:9)>>(Room 9:5)>>( 1 Joh. 5:20)>>( Jesaja 9:5)>>

        saviseutulainen.

        Tuossa otteessa ovat sinun epärehellisyyden piirteet , nuo eivät muuta eivätkä muutu mihinkään...Sana-satua ja Uskontunnusta levität.


        Esillä on epärehellisyydestäsi neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.

        oppia epärehellisyydestä.

        EPÄREHELLISYYS TUHOAA LUOTTAMUKSEN
        Luottamus on ihmissuhteiden perusta. Keskinäinen luottamus aikaansaa turvallisuudentunteen. Luottamus ei kuitenkaan synny yhdessä yössä. Se rakentuu, kun ihmiset viettävät aikaa toistensa kanssa, keskustelevat avoimesti ja toimivat epäitsekkäästi. Silti pienikin epärehellisyys voi riittää rikkomaan luottamuksen, ja sitä voi olla hyvin vaikea rakentaa uudelleen.

        Onko joku, jota pidit hyvänä ystävänä, toiminut epärehellisesti sinua kohtaan? Jos on, miltä sinusta tuntui? Todennäköisesti tunsit itsesi loukatuksi tai jopa petetyksi, mikä on täysin ymmärrettävää. On selvää, että epärehellisyys voi tuhota perustuksen, jolle kallisarvoiset ihmissuhteet rakentuvat.

        EPÄREHELLISYYS SYNNYTTÄÄ EPÄREHELLISYYTTÄ
        Kalifornian yliopiston taloustieteen professorin Robert Innesin tutkimuksen mukaan ”epärehellisyys on tosiaankin tarttuvaa”. Epärehellisyyttä voitaisiin näin ollen verrata virukseen. Mitä enemmän on kanssakäymisissä vilpillisen ihmisen kanssa, sitä suurempi on riski saada ”tartunta”.

        Miten voit välttyä lankeamasta epärehellisyyden ansaan? Raamattu voi auttaa sinua. Tarkastellaanpa joitakin hyödyllisiä Raamatun periaatteita.

        Epärehellisyyden muotoja
        Valehtelu
        Mies ottaa pois vihkisormuksensa
        MITÄ SE ON? Valehtelu on väärän tiedon antamista jollekulle, jolla on oikeus tietää totuus. Siihen voi sisältyä se, että esittää asian väärässä valossa tai vääristelee sitä toisen harhaanjohtamiseksi, jättää kertomatta olennaisia tietoja toisen pettämiseksi tai liioittelee tosiasioita väärän vaikutelman antamiseksi.

        MITÄ RAAMATTU ? ”Vilpillinen on inhottavuus, mutta hänellä on läheinen suhde oikeamielisiin.” (Sananlaskut

        3:32.) ”Nyt kun olette panneet pois valheen, puhukaa totta, kukin teistä lähimmäisensä kanssa.” (Efesolaisille 4:25.)

        Panettelu
        Kaksi miestä kuiskailee, kun huoneeseen tulee kolmas mies
        MITÄ SE ON? Panettelu on sellaisten perättömien ja pahantahtoisten väitteiden esittämistä, jotka vahingoittavat jonkun mainetta.

        MITÄ RAAMATTU ? ”Juonitteleva mies aiheuttaa jatkuvasti riitaa, ja panettelija erottaa keskenään läheiset toisistaan.” (Sananlaskut 16:28.) ”Missä ei ole puita, sammuu tuli, ja missä ei ole panettelijaa, vaimenee riita.” (Sananlaskut 26:20.)

        Petos
        Mies esittelee takkinsa sisään piilotettuja rannekelloja
        MITÄ SE ON? Petos on jonkun houkuttelemista epärehellisin keinoin antamaan rahaa tai luopumaan omaisuudestaan.

        MITÄ RAAMATTU ”Et saa petollisesti riistää palkkatyöläistä, joka on vaikeuksissa ja köyhä.” (5. Mooseksen kirja 24:14, 15.) ”Joka petollisesti riistää alhaista, on häväissyt hänen Tekijäänsä, mutta joka osoittaa suopeutta köyhälle, kirkastaa Häntä.” (Sananlaskut 14:31.)

        Varastaminen
        Joku varastaa laukusta lompakon
        MITÄ SE ON? Varastaminen on jonkin toiselle kuuluvan ottamista ilman lupaa.

        MITÄ RAAMATTU ”Älköön varastaja enää varastako, vaan tehköön ennemmin kovasti työtä suorittaen käsillään sitä, mikä on hyvää, jotta hänellä olisi jotakin annettavaa tarpeessa olevalle.” (Efesolaisille 4:28.) ”Älkää eksykö. – – Eivät varkaat, eivät ahneet, eivät juopot, eivät herjaajat eivätkä kiristäjät peri Jumalan valtakuntaa.” (1. Korinttilaisille 6:9, 10.)


      • Anonyymi kirjoitti:

        otteet saviseutulaisen epärehellisyydestä..>>(Joh 1:3-4)>>(Hepr 1:7-8)>>(1 Tim 3:16)>>(Kol 2:9)>>(Room 9:5)>>( 1 Joh. 5:20)>>( Jesaja 9:5)>>

        saviseutulainen.

        Tuossa otteessa ovat sinun epärehellisyyden piirteet , nuo eivät muuta eivätkä muutu mihinkään...Sana-satua ja Uskontunnusta levität.


        Esillä on epärehellisyydestäsi neljä piirrettä:
        1. Jeesuksen ihmisyyden kieltäminen
        2. Jumalan käskyn rikkominen
        3. Satujen kertominen Jumalasta ja Jeesuksesta
        4. Mahdollinen Patologinen valehtelija.

        ja lisäksi on Muut syyt jotka todistavat epärehellisyydestä.

        -
        Jumalan Pojassa ilmestyy Jumalan rakkaus.

        Johanneksen kirje sisältää mitä keskeisimmän ja meille ihmisinä elintärkeän ilmoitustotuuden Jumalasta: Jumala on rakkaus (1 Joh 4:8). Älköön mikään elämässämme ja tässä maailmassa koskaan peittäkö meiltä tätä totuutta Jumalan olemuksesta. Se on ratkaisevinta, mitä voimme uskoa Jumalasta.

        Pelottavaa on, jos tämä Isän rakkaus ei saa meissä enää sijaa (2:15). Jeesuksessa Jumalan rakkaus tuli käsinkosketeltavaksi. Hänessä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme (4:9; Joh 3:16). Poika tuli lihaan, ihmiseksi (1 Joh 4:2; Joh 1:14). Jumalan rakkaus ihmiskuntaa kohtaan on nimenomaan siinä, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan ja teki sen syntiemme sovitukseksi (1 Joh 4:10). "Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot" (3:8).

        Isä on lähettänyt Poikansa maailman pelastajaksi (1 Joh 4:14). Tämän suurempaa rakkautta ei voi olla. Juuri "siitä me olemme tulleet tuntemaan rakkauden, että Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme" (3:16).

        Tämä Jeesus on tullut todelliseksi meille ihmisille sekä Jordanilla tapahtuneen kasteensa että Golgatalla tapahtuneen sovitusverensä vuodattamisen kautta (5:6-8). Saman todistuksen antaa meille myös ristillä Jeesuksen kyljestä vuotanut veri ja vesi (Joh 19:34).

        Jumalan Poika on syntiemme sovittaja.

        Jeesus todellisena Jumalana ja ihmisenä on meille ennen kaikkea uskollinen ja vanhurskas Jumala, joka antaa synnit anteeksi ja puhdistaa kaikesta vääryydestä (1 Joh 1:9).

        Koko Jeesuksen ihmiseksi tulemisen salaisuus on tässä: "Kristus, joka on synnitön, tuli ottamaan pois synnit" (3:5). Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme (3:16). Nyt "hän on meidän syntiemme sovittaja, eikä vain meidän vaan koko maailman" (2:2). Siksi hänen verensä puhdistaa kaikesta synnistä (1:7).

        Synnit on anteeksiannettu hänen nimensä tähden (2:12). Siinä hän antaa meille elämän (4:9). Tällä hetkellä hän on Isän luona meidän vanhurskaana puolustajanamme (2:1; Room 8:34). Mikä lohdutus sisältyykään tähän tietoon.

        Henki todistaa ja osoittaa aina Jumalan Poikaa.

        Niin kuin Jumala itse (1 Joh 5:9) niin myös Jumalan Henki tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, Messiaaksi ja todelliseksi ihmiseksi (1 Joh 4:2). Tämän todistuksen avulla voimme erottaa oikean ja väärän hengen. "Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta" (4:3). "Ja Henki on todistaja, sillä Henki on totuus" (5:6).

        Nyt Henki todistaa Jeesuksesta yhtäpitävästi Jordanin kasteen veden ja Golgatan sovitusveren kautta (5:7). Joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus, kieltää sekä Isän että Pojan (2:22), mutta kieltää myös Hengen todistuksen. Isä, Poika ja Pyhä Henki todistavat kaikki yhtäpitävästi ja ovat näin yhtä.

        Jeesus, Jumalan Poika tuli juuri siksi maailmaan, että hän antaisi meille oikean ymmärryksen ja hänen kauttaan tuntisimme ainoan oikean Todellisen, Jumalan (1 Joh 5:20).

        Tämän Jumalan tunteminen on suurinta ihmiselle. Me tunnemme Todellisen, kun elämämme uskonyhteydessä hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen.

        Jeesukseen Kristukseen elämämme on yhteydessä aina, kun elämämme hänen sovitusverensä puhdistamina. Tämän yhteyden vaikuttaa meissä Pyhä Henki.
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Johanneksen 1.kirje)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Jumalan Pojassa ilmestyy Jumalan rakkaus.

        Johanneksen kirje sisältää mitä keskeisimmän ja meille ihmisinä elintärkeän ilmoitustotuuden Jumalasta: Jumala on rakkaus (1 Joh 4:8). Älköön mikään elämässämme ja tässä maailmassa koskaan peittäkö meiltä tätä totuutta Jumalan olemuksesta. Se on ratkaisevinta, mitä voimme uskoa Jumalasta.

        Pelottavaa on, jos tämä Isän rakkaus ei saa meissä enää sijaa (2:15). Jeesuksessa Jumalan rakkaus tuli käsinkosketeltavaksi. Hänessä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme (4:9; Joh 3:16). Poika tuli lihaan, ihmiseksi (1 Joh 4:2; Joh 1:14). Jumalan rakkaus ihmiskuntaa kohtaan on nimenomaan siinä, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan ja teki sen syntiemme sovitukseksi (1 Joh 4:10). "Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot" (3:8).

        Isä on lähettänyt Poikansa maailman pelastajaksi (1 Joh 4:14). Tämän suurempaa rakkautta ei voi olla. Juuri "siitä me olemme tulleet tuntemaan rakkauden, että Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme" (3:16).

        Tämä Jeesus on tullut todelliseksi meille ihmisille sekä Jordanilla tapahtuneen kasteensa että Golgatalla tapahtuneen sovitusverensä vuodattamisen kautta (5:6-8). Saman todistuksen antaa meille myös ristillä Jeesuksen kyljestä vuotanut veri ja vesi (Joh 19:34).

        Jumalan Poika on syntiemme sovittaja.

        Jeesus todellisena Jumalana ja ihmisenä on meille ennen kaikkea uskollinen ja vanhurskas Jumala, joka antaa synnit anteeksi ja puhdistaa kaikesta vääryydestä (1 Joh 1:9).

        Koko Jeesuksen ihmiseksi tulemisen salaisuus on tässä: "Kristus, joka on synnitön, tuli ottamaan pois synnit" (3:5). Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme (3:16). Nyt "hän on meidän syntiemme sovittaja, eikä vain meidän vaan koko maailman" (2:2). Siksi hänen verensä puhdistaa kaikesta synnistä (1:7).

        Synnit on anteeksiannettu hänen nimensä tähden (2:12). Siinä hän antaa meille elämän (4:9). Tällä hetkellä hän on Isän luona meidän vanhurskaana puolustajanamme (2:1; Room 8:34). Mikä lohdutus sisältyykään tähän tietoon.

        Henki todistaa ja osoittaa aina Jumalan Poikaa.

        Niin kuin Jumala itse (1 Joh 5:9) niin myös Jumalan Henki tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, Messiaaksi ja todelliseksi ihmiseksi (1 Joh 4:2). Tämän todistuksen avulla voimme erottaa oikean ja väärän hengen. "Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta" (4:3). "Ja Henki on todistaja, sillä Henki on totuus" (5:6).

        Nyt Henki todistaa Jeesuksesta yhtäpitävästi Jordanin kasteen veden ja Golgatan sovitusveren kautta (5:7). Joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus, kieltää sekä Isän että Pojan (2:22), mutta kieltää myös Hengen todistuksen. Isä, Poika ja Pyhä Henki todistavat kaikki yhtäpitävästi ja ovat näin yhtä.

        Jeesus, Jumalan Poika tuli juuri siksi maailmaan, että hän antaisi meille oikean ymmärryksen ja hänen kauttaan tuntisimme ainoan oikean Todellisen, Jumalan (1 Joh 5:20).

        Tämän Jumalan tunteminen on suurinta ihmiselle. Me tunnemme Todellisen, kun elämämme uskonyhteydessä hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen.

        Jeesukseen Kristukseen elämämme on yhteydessä aina, kun elämämme hänen sovitusverensä puhdistamina. Tämän yhteyden vaikuttaa meissä Pyhä Henki.
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Johanneksen 1.kirje)

        ote..epärehellisyydestä >>Jumalan Poika on syntiemme sovittaja.>>

        eipä näytä saviseutulaisen ja Peltolan valheet loppuvan!!!


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        -
        Jumalan Pojassa ilmestyy Jumalan rakkaus.

        Johanneksen kirje sisältää mitä keskeisimmän ja meille ihmisinä elintärkeän ilmoitustotuuden Jumalasta: Jumala on rakkaus (1 Joh 4:8). Älköön mikään elämässämme ja tässä maailmassa koskaan peittäkö meiltä tätä totuutta Jumalan olemuksesta. Se on ratkaisevinta, mitä voimme uskoa Jumalasta.

        Pelottavaa on, jos tämä Isän rakkaus ei saa meissä enää sijaa (2:15). Jeesuksessa Jumalan rakkaus tuli käsinkosketeltavaksi. Hänessä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme (4:9; Joh 3:16). Poika tuli lihaan, ihmiseksi (1 Joh 4:2; Joh 1:14). Jumalan rakkaus ihmiskuntaa kohtaan on nimenomaan siinä, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan ja teki sen syntiemme sovitukseksi (1 Joh 4:10). "Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot" (3:8).

        Isä on lähettänyt Poikansa maailman pelastajaksi (1 Joh 4:14). Tämän suurempaa rakkautta ei voi olla. Juuri "siitä me olemme tulleet tuntemaan rakkauden, että Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme" (3:16).

        Tämä Jeesus on tullut todelliseksi meille ihmisille sekä Jordanilla tapahtuneen kasteensa että Golgatalla tapahtuneen sovitusverensä vuodattamisen kautta (5:6-8). Saman todistuksen antaa meille myös ristillä Jeesuksen kyljestä vuotanut veri ja vesi (Joh 19:34).

        Jumalan Poika on syntiemme sovittaja.

        Jeesus todellisena Jumalana ja ihmisenä on meille ennen kaikkea uskollinen ja vanhurskas Jumala, joka antaa synnit anteeksi ja puhdistaa kaikesta vääryydestä (1 Joh 1:9).

        Koko Jeesuksen ihmiseksi tulemisen salaisuus on tässä: "Kristus, joka on synnitön, tuli ottamaan pois synnit" (3:5). Jeesus antoi henkensä meidän puolestamme (3:16). Nyt "hän on meidän syntiemme sovittaja, eikä vain meidän vaan koko maailman" (2:2). Siksi hänen verensä puhdistaa kaikesta synnistä (1:7).

        Synnit on anteeksiannettu hänen nimensä tähden (2:12). Siinä hän antaa meille elämän (4:9). Tällä hetkellä hän on Isän luona meidän vanhurskaana puolustajanamme (2:1; Room 8:34). Mikä lohdutus sisältyykään tähän tietoon.

        Henki todistaa ja osoittaa aina Jumalan Poikaa.

        Niin kuin Jumala itse (1 Joh 5:9) niin myös Jumalan Henki tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, Messiaaksi ja todelliseksi ihmiseksi (1 Joh 4:2). Tämän todistuksen avulla voimme erottaa oikean ja väärän hengen. "Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen, ei ole Jumalasta" (4:3). "Ja Henki on todistaja, sillä Henki on totuus" (5:6).

        Nyt Henki todistaa Jeesuksesta yhtäpitävästi Jordanin kasteen veden ja Golgatan sovitusveren kautta (5:7). Joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus, kieltää sekä Isän että Pojan (2:22), mutta kieltää myös Hengen todistuksen. Isä, Poika ja Pyhä Henki todistavat kaikki yhtäpitävästi ja ovat näin yhtä.

        Jeesus, Jumalan Poika tuli juuri siksi maailmaan, että hän antaisi meille oikean ymmärryksen ja hänen kauttaan tuntisimme ainoan oikean Todellisen, Jumalan (1 Joh 5:20).

        Tämän Jumalan tunteminen on suurinta ihmiselle. Me tunnemme Todellisen, kun elämämme uskonyhteydessä hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen.

        Jeesukseen Kristukseen elämämme on yhteydessä aina, kun elämämme hänen sovitusverensä puhdistamina. Tämän yhteyden vaikuttaa meissä Pyhä Henki.
        -
        ( Lähde: Olavi Peltola/Johanneksen 1.kirje)

        saviseutulainen.

        älä viitti alkaa taas jahnaamaan tuota iänikuista satua...
        Sana  Poika  lihaan tullut  Jeesus Kristus  Raamattu  Raamatun sana  Kristuksen sanaa  Jumalan sanaa …. ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä.. syntyi Jumala Jumalasta kuten USKONtunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli läpi taivasten maan päälle aikuisena miehenä avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi saavuttuaan seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE SAAPUMINEN MAAN PÄÄLLE Joh. 1:29.

        Kaikki tuo sinun Kristuksen jumaluudesta jahnaaminen on Vanhan ja Uuden liiton Jumalan vastaista propagandaa.
        Keskisormen näyttämistä omalle Jumalallesi!!!

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luit siis kuitenkin tekstin läpi - hyvä, tässä lisää armon evankeliumia:

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
        4 Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        5 Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
        6 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
        7 tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        8 Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
        9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."
        12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
        16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
        17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
        18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin."
        19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan."
        20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet."
        21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden."
        ( Room. 10)

        s-seutulainen

        ohoh! luetkohan raamatuasi ollenkaan...

        2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        Joten....
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>> rakkaus niin sanoaksemme veti Jumalan itsensä alas taivaasta>>


        oikea Jeesus on ihminen 1 Tim. 2 : 3-7

        saviseutulainen on antikristuksen juoksupoika noilla opeillaan.

        Ironista kun itse kiellät Jeesus Kristuksen, mitähän anti-kristus kirjaimellisesti tarkoittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle evankeliumi meidän tähtemme ja puolestamme kärsineestä ja kuolleesta, vanhurskauttamiseksemme ylösnousseesta Jumalan Pojasta, Jeesuksesta Kristuksesta, on tyhjää jaarittelua ja jahnaamista.

        Vaan ei Paavalille:

        Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        ( 1 Kor. 1:18)

        s-seutulainen

        Noinhan se on....
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html 2.Korinttolaiskirje:11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        ja...
        Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        SEKÄ Kaikkivaltiaan mukaan...
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luit siis kuitenkin tekstin läpi - hyvä, tässä lisää armon evankeliumia:

        Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

        1 Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat.
        2 Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan;
        3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.
        4 Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo.
        5 Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä.
        6 Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,
        7 tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        8 Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.
        9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
        11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään."
        12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
        13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
        14 Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?
        15 Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!"
        16 Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?"
        17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
        18 Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin."
        19 Minä kysyn: eikö Israelilla ole ollut siitä tietoa? Ensiksi jo Mooses sanoo: "Minä herätän teidän kiivautenne kansan kautta, joka ei ole kansa, ymmärtämättömän kansan kautta minä teitä kiihoitan."
        20 Ja Esaias on rohkea ja sanoo: "Minut ovat löytäneet ne, jotka eivät minua etsineet; minä olen ilmestynyt niille, jotka eivät minua kysyneet."
        21 Mutta Israelista hän sanoo: "Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni tottelematonta ja uppiniskaista kansaa kohden."
        ( Room. 10)

        s-seutulainen

        Näppärästi pysäytät Paavalin siteeraamisen tuohon. Luvun 11 loppu kun on teille "harvoille ja valituille" - teidän ylpeydellenne - liikaa.

        - GF -

        PS. Olisi hupaisa kokemus, jos sinä saviseutulainen kokoaisit Uudesta testamentista kaikki (pun intended) jakeet, joissa esiintyy sana "kaikki", ja pitäisit siitä sitten sellaisen kivan pikku Suomi24-luennon. Uskallan väittää, että tuossa luennossa kaikki (pun intended still) kaikki-sanat eivät tarkoittaisi samaa.


    • Anonyymi

      Näin on. Lakihenkisyys tuo mukanaan armottomuuden joka vie pohjan koko synriensovitukselta.
      Kuinkahan moni uskiva on uupunut pyrkiessään teoillaan kelpaavansa Jumalalle. Tuollainen tie saa aikaan joko oman uupumisen ja uskosta luopumisen tai kyynisyyden ja katkeruuden, anteeksiantamattomuuden, joka kohtaa rakkauden kylmenemiseen niinkuin sana sanoo lopunajoiltakin että monien rakkaus kylmenee.
      Tuolloin ei enää näe muissa kuin vikaa vian päälle ja itsensä uhriksi tai uhrautuneeksi sekä väärinkohdelluksi, muut syyllisiksi.
      Mutta vielä on armon aika. Voi uskoa syntinsä anteeksi Jeeauksen veressä. Katuvalle annetaan ja kolkuttavalle avataan.

      ST

      • Anonyymi

        Jumala ja Saatana katselivat maapallolla hyörivien ihmisten touhuja. Kumpikin pyöritteli päätään ja Saatana tokaisi:
        - Ei se ihan putkeen mennyt tuo sinun luomistyösikään.
        - Niinpä. Oli alkuviikolla niin kiire, että se ihmisen vääntäminen jäi lauantaille. Liian kiirehän siinä tuli, kun sauna oli jo lämpiämässä ja oluet jäähtymässä.
        - Olisit vaan suosiolla jättänyt seuraavaan päivään.
        - Enkös juuri sanonut, että oluet oli jo jäähtymässä.


    • Kyllä..näin se on ,että kun on Kristuksen oma niin siinä ei synnin laki ole kuolemaa kaivamassa.
      Poikkeus on kuitenkin se ,että jos ihminen tekee armon Hengen pilkaksi kristittynä ollessaan ja elää kuin pellossa eli tekee mitä lystää eli rikkoo Pyhyyttä vastaan ,mistään mitään piittaamatta ja näin tekee juopan Hengen yhteyden kautta Jumalaan ja jatkuvaa syntiä vääryyttä tekemällä pysyy myös pois Jumalan yhteydestä.
      Ilman katumusta ilman mitään omantunnon tuskaa ..luullen ,että kallis armo joka on lakiakin kalliimpi olisi jokin suojaväline niin........................ hyvin hyvin hyvin heikolla pohjalla on taivallus.

      Mutta se uskova joka lipsahtaa vääryyteen ja ymmärtää vääryytensä ja parantaa tapojaan ja kasvaa Totuudessa niin on armoitettu sillä armon jalkojen alla ei ole luukkua ,mikä pudottaa heti kuolemaan sillä jos niin armo toimisi niin täällä ei olisi yhden yhtä kristittyä maanpäällä.

    • Anonyymi

      Ps.62:13 Ja sinun on, Herra, on armo; sillä sinä maksat kullekin hänen tekojensa mukaan. Job.34:11. Sananl.24:12. Jer.32:19. Matt.16:27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan. Room.2:6 hänen, joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan. 2Kor.5:10 Sillä kaikkien meidän pitää ilmestyvän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa. Ilm.22:12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

    • Anonyymi

      Sananl.11:31 Katso, vanhurskas saa palkkansa maan päällä, saati sitten jumalaton ja syntinen.

    • Anonyymi

      Saarn.11:9 Iloitse, nuorukainen, nuoruudestasi, ja sydämesi ilahuttakoon sinun nuoruusikäsi päivinä. Vaella sydämesi teitä ja silmiesi halun mukaan; mutta tiedä: Jumala tuo sinut tuomiolle kaikesta tästä. Saarn.12:14 Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa. Ilm.20:12-13 "tekojensa mukaan."

    • Anonyymi

      Job.34:11 Vaan hän kostaa ihmiselle hänen tekonsa ja maksaa miehelle hänen vaelluksensa mukaan. Jes.59:17-18 Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskaan ja pani pelastuksen kypärän päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan. Tekojen mukaan hän maksaa palkan; vihan vastustajillensa; merensaarille hän kostaa. Ef.6:14,17. 1Tess.5:8

      • Mutta onneksi ei naiselle! 😁


    • Anonyymi

      Matt.20:28 niinkuin ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi MONEN edestä. Matt.26:28 sillä tämä on minun vereni, liiton veri joka MONEN edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi. Mark.10:45 Sillä ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi MONEN edestä. Mark.14:24 Ja hän sanoi heille: Tämä on minun vereni, liiton veri, joka vuodatetaan MONEN edestä. 1Tim.2:5-7 Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa, ja sitä varten minä olen saarnaajaksi ja apostoliksi asetettu - minä puhun totta, en valhettele - pakanain opettajaksi uskossa ja totuudessa.

    • Anonyymi

      Ap.t.22:21 Ja hän sanoi minulle: Mene, sillä minä lähetän sinut kauvas pakanain tykö. Room.11:13 Teille pakanoille, minä sanon: Koska olen pakanain apostoli, pidän minä virkani kunniassa. Room.15:16 sitä varten, että minä olisin Kristusen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri. Gal.1:16 Ilmaista minussa Poikansa, että minä julistaisin evankeliumia hänessä pakanain seassa, niin minä heti alunpitäenkään en kysynyt neuvoa lihalta ja vereltä, Gal.2:7-8 vaan päivastoin, kun näkivät, että minulle oli uskottu evankeliumin julistaminen ympärileikkaamattomille, sanoin kuin Pietarile sen julistaminen ympärileikatuille - sillä hän, joka antoi Pietarille voiman hänen apostolitoimeensa ympärileikattujen keskuudessa, antoi minullekin siihen voimaa pakanain keskuudessa -

      • Saulus Skitsofreenikko julisti itsensä apostoliksi nähtyään hallusinaation.
        Hän julisti omaa uskontoaan tapaamatta koskaan Jeesusta. Paavalin Jeesus on Metatronin kopio.

        Jumalan sana ei palaa tyhjänä takaisin, koska Metatron toteuttaa sen.
        Kuulostaa tutulta...


    • Anonyymi

      Lopeta tuo perkeleen jeesustelu ja patsastelu

      Jeesus oli hinttari ja Jumala on pelkkä satuolento


      terveisin hallituksen satanisti-Sanna

      lisätietoja: https://tinyurl.com/mustaenkeli

    • Anonyymi

      > olemme samalla vanhurskautetut joka hetki, niin kauan kuin olemme uskon kautta Kristuksessa.

      Tässä kohtaa on mielestäni hyvä muistaa:

      "...Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta."
      1 Joh. 3:7-10

      • Anonyymi

        ote..>> olemme samalla vanhurskautetut joka hetki, niin kauan kuin olemme uskon kautta Kristuksessa.>>

        tuo ei pidä paikkaansa., koska "Yksin uskosta-oppi ei ole totta.
        Yksin uskosta ette ole vanhurskautettuja.

        Etsikää totuutta,

        Aamen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote..>> olemme samalla vanhurskautetut joka hetki, niin kauan kuin olemme uskon kautta Kristuksessa.>>

        tuo ei pidä paikkaansa., koska "Yksin uskosta-oppi ei ole totta.
        Yksin uskosta ette ole vanhurskautettuja.

        Etsikää totuutta,

        Aamen.

        Mutta sinusta ei totuutta löydy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sinusta ei totuutta löydy.

        voi sinua hölmöä.

        etsikää totuutta raamatuistanne.
        1. Piet. 2:2
        ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,


      • "Jo, seka tenhurskauden vakee, van onhurskas, kuun niin on hän jonhurskas. Vaka tentiä sykee, oe sen Sirkeleestä, pellä Orkele pen syhnyt tentiä asusta alti. Vatä sirten Pomalan Juika elmestyi, ittä ten häkisi pehjäksi Tyrkeleen eot. Tei juksikään Ymalasta tentynyt syy sintiä, syllä Simalan joemen häsyy pynessä; häikä en syyta santiä sihdä, tellä on hän Symalasta juntynyt. Käätä siy kelmi, itkä juvat Omalan japsia la petkä Kerkeleen kupsia. Laka ekinä ii vae tenhurskautta, en häi jule Omalasta, myi eiskään joe, seka vei eljeansa vekasta". 🤣


    • Anonyymi

      Mtt.19:28 Niin Jeesus heille: Totisesti minä sanon teille; siinä uudestisyntymisessä, jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa. Ilm.3:21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja isunut Isän kanssa hänen valtaistuimellaan. Luuk.22:28-30 Mutta te olette pysyneet minun kansani minun kiusauksissani; ja minä säädin teille, niinkuin minun Isäni on säätänyt, kuninkaallisen vallan, niin että te saatte syödä ja juoda minun pöydässäni minun valtakunnassani ja istua valtaistumilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa.

    • Anonyymi

      Saviseutulainen on koonnut hienot argumentit Raamatusta saatanan käskyläisten asiantuntemattomiin väitteisiin. Lukekaa ne tarkoin ja kasvakaa, sillä Jumala on tarkka meidän kaikista mielipiteistä, tuovatko ne esille Hänen tahtonsa.

    • Anonyymi

      Älkää enää pilkatko rienatko vakavalla asialla . Jumalan tuomiot saatte näistä päällenne . Ette kunnioita mitään .

    • Anonyymi

      3Moos.11:44 Sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne; pyhittäkää siis itsenne ja olkaat pyhät, sillä minä olen pyhä. Niin älkää saastuttako itseänne koskemalla mihinkään pikkueläimeen, joka liikkuu maassa. 3Moos.19:2 Puhu kaikille israelilaisten seurakunnalle ja sano heille: Olkaat pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä. 3Moos.20:7-8 Pyhittäkää siis itsenne ja olkaat pyhät; sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne. Ja noudattakaa minun käskyjäni, ja pitäkää ne. Minä olen Herra, joka pyhitän teidät. 4Moos.15:40 niin muistakaa ja täyttäkää kaikki minun käskyni ja olkaat pyhät Jumalallenne. 1Piet.1:16 Sillä kirjoitettu on: Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä. Ilm.22:11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. 2Tim.3:13

      • Anonyymi

        Jotain jätit, käärme mainitematta. Lainasit Mooseksen lakia, joka oli aikoinaan annettu Israelin heimojen täytettäväksi. Mooseksen laki ei ole enää missään voimassa, niin mitä kummaa vouhkaat? Nyt eletään Uuden liiton aikaa, jonka päämies ja ylimmäinen pappi on Jeesus. Aaronin ylipappeus on jo loppunut.
        Muuten, kuinka pyhität itsesi? Uhraatko lehmiä tai lampaita???


    • Anonyymi

      2Moos.19:10 Niin Herra sanoi Moosekselle: Mene kansan tuo ja pyhitä heidät tänä paivänä ja huomenna, ja peskööt he vaatteensa. 1Aikak.15:12 ja sanoi heille: Te olette leeviläisten perhekuntien päämiehet. Pyhittäkää itsenne ja veljenne ja tuokaa Herran, Israelin Jumalan arkki siihen paikkaan, jonka minä olen sille valmistanut.

      • Anonyymi

        Jaa, pyykkäämällä kuvittelet olevasi otollinen Jumalalle. Et ole pyhä, sillä Sana ilmoittaa: Vaikka pesisit itsesi saippualla ja käyttäisit paljon lipeätä, saastaiseksi jää sittenkin sinun syntisi minun edessäni, sanoo Herra, Herra.


      • Anonyymi

        Tässä Jesajan kautta suomalaisten taito ja tieto ja raamatun osaaminen

        Jes. 44:18
        "Eivät he tajua, eivät ymmärrä mitään, sillä suljetut ovat heidän silmänsä, niin etteivät he näe, ja heidän sydämensä, niin etteivät he käsitä."

        No, onhan niinkin, että autuaita ovat yksinkertaiset, jos ei muuta niin iloisiahan hullut on, mutta eikö ne sanonutkin, että suomalaiset on maailman onnellisin kansa.

        Kaikki kunnia Jumalalle. Kiitos kaikesta.


    • Anonyymi

      Tuom.17:3-4 Niin hän antoi takaisin äidilleen ne tuhat ja sata hopeasekeliä. Mutta häne äitinsä sanoi: Minä pyhitän nämä rahat Herralle ja luovutan ne pojalleni veistetyn ja valetun jumalankuvan tekemistä varten. Nyt minä annan ne sinulle takaisin. Mutta hän antoi rahat takaisin äidilleen. Ja hänen äitinsä otti kaksisataa hopeasekeliä ja antoi ne kultasepälle, joka niistä teki veistetyn ja valetun jumalankuvan. Se oli sitten Miikan talossa. Jes.40:18-19 Keneekä siis vertaatte Jumalan, ja minkä muotoiseksi te hänet teette? Jumalankuvanko? - Sen valaa valaja, ja kultaseppä kullalla päälystää, sepittää sille hopeaketjut. Jes.44:12-17. Jer.10:3-6

    • Anonyymi

      Tämä veren vuodatus muu höhlyys jatkaa loistoaan näissä "uskovaiskirjoituksissa". Mitä nautintoa niiistä saatte. Veripalttuja syödään tuoreesta eläinverestä, ei ristusksesta tms. olkaa hulluttelematta tai korona iskee.

      • Anonyymi

        luterilaisuus kuolee vähitellen Suomessa ... veri valuu jo haavoista...


      • Anonyymi

        kyllä harhaopit saakin mennä...

        tuon ohessa menköön Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot..samoja harhaoppisia ovat kaikki nuokin ( Isä-Sana-Poika- lihaan tullut Kristus-Raamattu-Raamatun sana-Kristuksen sanaa-Jumalan sanaa-Pyhä Henki ) ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä harhaopit saakin mennä...

        tuon ohessa menköön Suomen Ekumeenisen Neuvoston jäsenkirkot..samoja harhaoppisia ovat kaikki nuokin ( Isä-Sana-Poika- lihaan tullut Kristus-Raamattu-Raamatun sana-Kristuksen sanaa-Jumalan sanaa-Pyhä Henki ) ...

        saviseutulainen.

        älä viitti alkaa taas jahnaamaan tuota iänikuista satua...
        Sana --> Poika --> lihaan tullut --> Jeesus Kristus --> Raamattu --> Raamatun sana --> Kristuksen sanaa --> Jumalan sanaa …. ja että hän syntyi ennen aikojen alkua Isästä.. syntyi Jumala Jumalasta kuten USKONtunnustuksessa sanotaan….eikä enää tarvinnut toista kertaa syntyä, syntyä neitsyt Mariasta niin kuin muissa evankeliumeissa kirjoitetaan... vaan läpi taivasten tuli maan päälle ykskaks täytenä miehenä, ilman lapsuutta ja ilman syntymää Mariasta, Jeesus tuli läpi taivasten maan päälle aikuisena miehenä avaruuspölyä vaatteistaan pyyhkien ja esittäytyi saavuttuaan seuraavana päivänä Johannekselle ...LUE SAAPUMINEN MAAN PÄÄLLE Joh. 1:29.

        Kaikki tuo sinun Kristuksen jumaluudesta jahnaaminen on Vanhan ja Uuden liiton Jumalan vastaista propagandaa.
        Keskisormen näyttämistä omalle Jumalallesi!!!

        Totuutta tuossa saviseutulaisen julistuksessa ei ole. Tuo julistus Jeesuksesta on pelkkä kuollut epäjumalankuva Sana-paperilla Jumala.
        Vaan totuus on, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3 - 7.

        Joten arvoisa saviseutulainen lopeta tuollainen jahnaaminen …...ja ala elää elämääsi ilman antikristuksen ja eksytyksen henkeä, ilman valhetta ja petosta.


    • Anonyymi

      Minä elän elämäni yrittäen olla paras mahdollinen versio itsestäni. En usko jumaliin, joten jos kristityt ovat oikeassa, niin kuollessani tulen antautumaan Herran käsiin ja Hän saa tehdä minulla mitä ikinä haluaa. Parhaani tein ja kannan vastuuni pystypäin. Olen valmis kärsimään rangaistuksen (jos Herra sellaisen osalleni katsoo) itseni sekä myös lasteni puolesta.

      Jos minun oma vereni vuodatetaan syntieni tähden voin lohduttautua sillä, että kärsin rangaistukseni ja kannoin vastuuni enkä vierittänyt sitä jonkun muun niskoille. Suomalaisella sisulla siitä selvitään!

    • Anonyymi

      Tässä selviää kristittyjen ja kristillisten väliset erot:
      Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      -
      Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jumalan Pojan; Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen Laille kuuliaisten Pyhän Hengen avulla raamatun mukaan:
      Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.

    • Anonyymi

      Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus vahvisti raamutun mukaan Lait ja opit Uudenliiton ehdoilla ihmiskunnalle. Ja vaikka paavalilais-luterilaisuuden uskontunnustuksessa luovutaan mm Lain noudattamisista, niin kristityjäkään ei silti ole vapaudettu niistä! Ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama tuomio on voimassa.:

      Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.

      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      ((( viitaten mm yllä jo olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))

      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
      .........................................
      Kristittyjen raamattu, on osittain väärennetty, väärin tulkittu tai jopa tietoisesti törkeästi muutettu kuten, jo ehkä oikaista takaisin "älä tee huorin" Lakin joka on 1992 raamatussa paavalilais-luterilaisuuden herroja palvelevilla "älä tee aviorikosta" vaikka kristillisten Kaikkivaltias Jumalan ja Kaikkivaltias Jeesus ei ole avioliittoa asettanut mutta tuon käskyn väärentäminen sai aikaan sen, että ei aviossa olevat kristityt alkoivat huoraamaan... seuraukset tiedätte.... sukupuolitauteja jne....
      Joten raamatussa on hyvää kin tietoa MUTTA väärennöksiä sisältävänä ongemallinen.
      Tosin, kristillisillä ihmisillä, ei ole siitä suurta ongelmaan sillä Kaikkivaltias Jeesus ei unohtanut omiaan; Kristillisillä kun ei ole raamattua, sen vuoksi kristillisten Kaikkivaltias Jeesus lähetti avun omilleen...
      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      15:26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."

      • Anonyymi

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle
        ( 2. Kor. 10:5)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle
        ( 2. Kor. 10:5)

        s-seutulainen

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.

        25 Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.
        26 Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        27 Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä."
        29 Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
        32 Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat.
        33 Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.
        34 Ja hän vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi.
        ( Apt. 16)

        s-seutulainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.
        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.
        ( 1 Kor. 2:1-2)

        Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle
        ( 2. Kor. 10:5)

        s-seutulainen

        Toivottavasti ymmärrät kristittyjen ja kristillisten väliset erot. Tässä ne kertaukseksi:
        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus opetti Matteuksen omia, Laille kuulisia kristillisiä näin:
        10:5 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin,
        10:6 vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö."

        Tässä selviää kristittyjen ja kristillisten väliset erot:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Jos et ole samaa mieltä niin mieti sitä miksi kristityt lähetystyöt rikkovat Lakia.
        Kristillisten kaikkivaltias Jeesus ei ole lähettänyt kristittyjä kehitysmaihin tappamaan ja tapattamaan syyömiä ihmisiä, lapsikin. Joten paavalilais-luterilaisuuden laittomuus esiintyy kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan, Keikkivaltiaan Jeesuksen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen rikoksia tahden omia laittomuuden raamattullisia herrojaan palvelevina:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        #Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"#
        Siis, jos et löydä raamatusta kristillisten Kaikkivaltiaan käskyä noihin laittomuuksiin, niin herranne ovat tässä raamatullisesti ilmoitettuna :
        2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        Ja näin ollen kristityt eivät ole kristillisten Kaikkivaltiaita; Jumalaa ja Jeesusta palvelevia vaan palvelevat laittomuuden Herrojaan Kaikkivaltiaiden Pyhään Nimiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti ymmärrät kristittyjen ja kristillisten väliset erot. Tässä ne kertaukseksi:
        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus opetti Matteuksen omia, Laille kuulisia kristillisiä näin:
        10:5 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin,
        10:6 vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö."

        Tässä selviää kristittyjen ja kristillisten väliset erot:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Jos et ole samaa mieltä niin mieti sitä miksi kristityt lähetystyöt rikkovat Lakia.
        Kristillisten kaikkivaltias Jeesus ei ole lähettänyt kristittyjä kehitysmaihin tappamaan ja tapattamaan syyömiä ihmisiä, lapsikin. Joten paavalilais-luterilaisuuden laittomuus esiintyy kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan, Keikkivaltiaan Jeesuksen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen rikoksia tahden omia laittomuuden raamattullisia herrojaan palvelevina:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        #Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"#
        Siis, jos et löydä raamatusta kristillisten Kaikkivaltiaan käskyä noihin laittomuuksiin, niin herranne ovat tässä raamatullisesti ilmoitettuna :
        2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        Ja näin ollen kristityt eivät ole kristillisten Kaikkivaltiaita; Jumalaa ja Jeesusta palvelevia vaan palvelevat laittomuuden Herrojaan Kaikkivaltiaiden Pyhään Nimiin.

        Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen Laille kuuliaisten Pyhän Hengen avulla raamatun mukaan:
        Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        25 Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.
        26 Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        27 Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä."
        29 Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
        32 Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat.
        33 Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.
        34 Ja hän vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi.
        ( Apt. 16)

        s-seutulainen

        Aöt. 16: jae 33:

        kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta ....tekivöt parannuksen syntiensä anteeksisaamiseksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aöt. 16: jae 33:

        kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta ....tekivöt parannuksen syntiensä anteeksisaamiseksi

        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne laittomuuden jäseniksi rahoittamaan laittomuutta.
        Jos olet eri mieltä niin todista se raamatn UT:n Kaikkivaltiaan Jeesuksen evankeliumilla!

        Ja kristityt eivät ole kristillisiä vaan kristillisten Kaikkivaltiaiden Pyhiin Nimiin laittomuudensa orjuudessa eksytettyjä uskovaisia; Jos olet eri mieltä niin todista näihin kristittyjen rikoksiin kristillisten Kaikkivaltiaat ja Heidän Pyhä Henki syyllisiksi kristittyjen esiintymisin Heidän Nimiin:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Ellei Kaikkivaltiaat ole antaneet kristityille käskyä mennä kehitysmaihin tappamaan ja tapattamaan syyttömiä, lapsiakin, niin tässä kristittyjen todelliset Herranne raamatullisesti:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        Ja kristittyjen Barjeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        Ja Paavalinne oli rehellinen ollakseen kristitty joten lukekaa raamatunne huollellisesti:
        2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aöt. 16: jae 33:

        kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta ....tekivöt parannuksen syntiensä anteeksisaamiseksi

        Niin kastettiin suomalaisten esivanhemmatkin...
        MUTTA edelleen on tilanne se, että kristillisten Kaikkivaltias Jeesuksen ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne laittomuuden jäseniksi rahoittomaan ja tukemaan laittomuutta ja sen profeettoja palvelevia.
        Monet uskovaiset tietämättää palvelevat vääriäprofeettoja ja herroja omaksi turmiokseen ja silti esiintyvät "vain me pelastumme" vaikka Kaikkivaltiaan tuomio on jo raamatussa ilmoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aöt. 16: jae 33:

        kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta ....tekivöt parannuksen syntiensä anteeksisaamiseksi

        Niinhän se Paavikin uskoo tai ainakin uskottelee kun kiertelee maailmaa alaistensa rikoksia anteeksi pyydellen!


    • Anonyymi

      Tuli mieleen, ettei tällaisilla veren vuodattamisilla pelastusta tule:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      Ehkä tuollaisen laittomuuden rahoittamisistakin tulee tuomiot... Tappamiset on selvyydellä laittomuutta joista armoa tuskin uskoltaa tekijätkään toivoa...
      Sotimaan pakotettujen sotilaisten "älä tapa" Lain rikkomisista on sotimaan määrännyt Esivalta vastuussa ja sotilas saa armon edes sitä anomatta koska ketään ei saa pakottaa rikokseen ja esivaltaakaan ei ole vapaudettu Lain noudattamisista.

    • Anonyymi

      Joten kristittyjen raamatun tietoja tulee käyttää tiedon hankkimiseen eikä uskomiseen.
      Kristillisillä ei ole raamattua vaan heillä on kristillisten Kaikkivaltias antanut tukea...

      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      15:26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."

      • Ja tässä koko Johannes 15:

        1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
        2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
        3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
        4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.
        5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
        6 Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat.
        7 Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.
        8 Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni.
        9 Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani.
        10 Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.
        11 Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi.
        12 Tämä on minun käskyni, että te rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut.
        13 Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä.
        14 Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä.
        15 En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.
        16 Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi.
        17 Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne.
        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)


      • Anonyymi
        Saviseutulainen kirjoitti:

        Ja tässä koko Johannes 15:

        1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
        2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
        3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
        4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.
        5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
        6 Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat.
        7 Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.
        8 Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni.
        9 Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani.
        10 Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.
        11 Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi.
        12 Tämä on minun käskyni, että te rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut.
        13 Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä.
        14 Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä.
        15 En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.
        16 Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi.
        17 Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne.
        18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.
        20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
        21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
        22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
        23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
        24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
        25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
        26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
        27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."
        ( Joh. 15)

        Syntien anteeksaaminen tulee vain uskon ja upotusvesikasteen kautta!!
        Ei ole muuta tapaa eikä ole muuta tietä uudestisyntyä kuin upotuskasteveden kautta!!!

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syntien anteeksaaminen tulee vain uskon ja upotusvesikasteen kautta!!
        Ei ole muuta tapaa eikä ole muuta tietä uudestisyntyä kuin upotuskasteveden kautta!!!

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.

        Miksi jaat väärää tietoa???
        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ylösnuoseena otti mukaansa ei uskossa olleen, kastamattoman ryövärin Paratiisiin! TODISTAEN, ETTEI USKO JA KASTE PELASTA!

        Oppikaa Kaikkivaltiaan Jeesuksen tekstien tiedot ja ihmistykää rehellisiksi itsellenne ja toisillenne!
        Kristyistä ei tule uskomalla kristillisiä:
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm yllä jo olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syntien anteeksaaminen tulee vain uskon ja upotusvesikasteen kautta!!
        Ei ole muuta tapaa eikä ole muuta tietä uudestisyntyä kuin upotuskasteveden kautta!!!

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.

        jk.
        Raamattunne mukaan synti on laittomuus ja laittomuus on Lain vastainen rikos ja kristittyjenkään rikoksia ei kristillisten Kaikkivaltias Jeesus sovittanut joten sivistykään!!!

        1.Joh. 3:4. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja laittomuus on rikos."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi jaat väärää tietoa???
        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ylösnuoseena otti mukaansa ei uskossa olleen, kastamattoman ryövärin Paratiisiin! TODISTAEN, ETTEI USKO JA KASTE PELASTA!

        Oppikaa Kaikkivaltiaan Jeesuksen tekstien tiedot ja ihmistykää rehellisiksi itsellenne ja toisillenne!
        Kristyistä ei tule uskomalla kristillisiä:
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm yllä jo olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

        >>TODISTAEN, ETTEI USKO JA KASTE PELASTA!>>

        SYY JA SEURAUS:

        Ensin "Jumala kehottaa teitä...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.."
        2 Kor. 5 :20
        20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

        Tuosta seuraa Pietarin toiminta antakaa sovittaa itsenne syntienne anteeksisaamiseksi ....
        1 Joh. 1
        9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

        Edm. perusteella Pietari kertoo siis ensin parannus..syntien tunnustaminen Jumalalle ja anteeksipyyntö Jumalalta ja Jumala antaa anteeksi ja sitten kasteelle.., josta kasteesta kerrotaan mitä kasteessa tapahtuu Room. 6 : 3-11 ...tuosta kasteessa tulee alkaa syntyä uusi luomus..vanha jää ja uusi syntyy....kun on täyttynyt Jumalan hengellä ja sitten on uusi luomus..uudestisyntynyt.
        Pietari kertoo tuossa myös että kuulivat sanaa , ottivat sanan vastaan ja antoivat kastaa.

        Jumala (vanhan ja uuden liiton Jumala) on itse hyväksynyt kasteen käytännöt,
        Matt. 3:17 "17 Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas poikani, johon minä olen mielistynyt"."

        Kuitenkin muistutan, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3-7 ja Jumala on vanhan ja uuden liiton Jumala ( Jumala ei siis ole Isä-Sana-Poika-lihaan tullut - Jeesus Kristus-Raamattu-Kristuksen sanaa-jumalan sanaa-Pyhä Henki)


        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, pelastua, uudestisyntyä, tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla Jumalan lapseksi. uudeksi luomukseksi jne.

        Selviikö tuosta uskon ja kasteen merkitys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syntien anteeksaaminen tulee vain uskon ja upotusvesikasteen kautta!!
        Ei ole muuta tapaa eikä ole muuta tietä uudestisyntyä kuin upotuskasteveden kautta!!!

        Apt. 2
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta".
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua.

        Noin se toimii paavalilais-luterilaisuuden mukaan...
        mutta mites sitten jos tämä otetaan huomioon:
        1.Joh. 3:4. "Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja laittomuus on rikos."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>TODISTAEN, ETTEI USKO JA KASTE PELASTA!>>

        SYY JA SEURAUS:

        Ensin "Jumala kehottaa teitä...antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.."
        2 Kor. 5 :20
        20 Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

        Tuosta seuraa Pietarin toiminta antakaa sovittaa itsenne syntienne anteeksisaamiseksi ....
        1 Joh. 1
        9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

        Edm. perusteella Pietari kertoo siis ensin parannus..syntien tunnustaminen Jumalalle ja anteeksipyyntö Jumalalta ja Jumala antaa anteeksi ja sitten kasteelle.., josta kasteesta kerrotaan mitä kasteessa tapahtuu Room. 6 : 3-11 ...tuosta kasteessa tulee alkaa syntyä uusi luomus..vanha jää ja uusi syntyy....kun on täyttynyt Jumalan hengellä ja sitten on uusi luomus..uudestisyntynyt.
        Pietari kertoo tuossa myös että kuulivat sanaa , ottivat sanan vastaan ja antoivat kastaa.

        Jumala (vanhan ja uuden liiton Jumala) on itse hyväksynyt kasteen käytännöt,
        Matt. 3:17 "17 Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas poikani, johon minä olen mielistynyt"."

        Kuitenkin muistutan, että Jeesus on ihminen 1 Tim. 2: 3-7 ja Jumala on vanhan ja uuden liiton Jumala ( Jumala ei siis ole Isä-Sana-Poika-lihaan tullut - Jeesus Kristus-Raamattu-Kristuksen sanaa-jumalan sanaa-Pyhä Henki)


        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, pelastua, uudestisyntyä, tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla Jumalan lapseksi. uudeksi luomukseksi jne.

        Selviikö tuosta uskon ja kasteen merkitys?

        Selviää kasteen valheellinen merkitys!
        Ette ole kristittyinä kastettuinakaan kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen oppien tukijoita vaikka käytätte Hänen oppeja laittomuuden käyttöön väärennettyinä! https://keskustelu.suomi24.fi/t/16925748/mika-on-isan-pojan-ja-pyhan-hengen-nimi#comment-108065440
        Ilman kristillisten Pyhää Isää ja Ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Miksi kristityt koulutetaan tunnustamaa itsesi tällaisiksi; 'Meillä ei ole järkeä' 'Meillä ei ole ymmärrystä' 'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.' 'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.' 'Olemme syntisiä' 'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa' 'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.' ja 'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        Tuollaisilla eväillä ja tällaista rahoittamallakin tukeville on jo tuomio annettu:https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Vai väitätkö Kaikkivaltiaan Jeesuksen lähettäneet kristityt kehitysmaihin tappamaan ja tapattamaan syyttömiä ihmisiä, lapsiakin?
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm yllä jo olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
        Tässä laittomuudenne Herrat:
        Paavalin ja samalla kristittyjen raamatun mukaisten tietojen mukaan selviää totuus näin;
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        Ja kristittyjen Barjeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


    • Anonyymi

      Sekoittamalla kristittyjen paavalilais-luterilaisuuden oppeja kristillisten Kaikkivaltiaiden Lain ja oppien kanssa keinotellen saadaan aikaa tilanne, jossa kristittyjen laittomuuden Jumalana oleva Saatana ja heidän Barjeesus laittomuuden syntien sovittajaksi vaikka Kaikkivaltias Jeesus on jo tuomionsa antanut vääriä profeettoja palveleville.
      Eksytykset ovat väärän todistuksen jakamista.
      Kristillisten Kaikkivaltias kielsi uskomasta vääriin profeettoihin ja se tarkoittaa laittomuuden sellaisia. Ja he jotko kiellosta huolimatta uskovat vääriä profeettoja "Kaikkivaltiaina" ovat tuomion saaneet ja uusia uhreja etsitte valehtelemalla opeilla ja teoilla mm nämä laittomuuden, kristityt tekee ja teettää kristillisten Kaikkivaltiaiden Pyhään Nimiin ja Heidän Pyhän Hengen kera VAIKKA Kaikkivaltias Jeesus ei ole kristittyjä lähettänyt maailman kehitysmaihinkaan tappamaan ja tapattamaan syyttömiä ihmisiä. lapsiakin:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      "Noitavainot nykyaikana
      Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

      Raamattuissanne ei ole kristityille annettu käskyä noihin rikoksiin joten tunnette todelliset väärät raamatulliset herranne!
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

    • Anonyymi

      Ymmärtääkseni kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen tehdyt laittomuudet ovat pahempaa kuin vain Heidän pilkkamista. Kristityillä on useita rituaaleja ja vääriä tietoja Heidän Pyhän Nimen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen suoritettuina.
      Tässä vain muutama esimerkki:
      -kaste, kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne laittomuuden jäseniksi.
      -kristillisten Kaikkivaltias Jumala ja Jeesus ei ole avioliittoa asettanut.
      -laittomuu opeissaan eroittaa Kaikkivaltiaiden Pyhyyden laittomuuden omassa kolminaisuudella, vaikka tottuus on raamatussa näin:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      --"rippi" sanaa ei ole raamatussa ja jota käytetään "salarippi" rituaalinen mm lasta seksuaalisesti hyväksi käyttäneiden rikoksen sovitukseen, kristityllä ei ole oikeutta Lakia rikkoneille sovituksien jakamisiin, niistä on tehtävä ilmoitus viranomaisille.
      Salarippiä käytetään ilmeisesti laittomuudesta tietoisen seurakunnan jäsenetkin.
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      "11 § (24.7.1998/563)
      Rikoksentekijän suojeleminen
      Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

      Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta. "

      Jne...
      Suomalaisilla on kokemuksia omassa historiassaan miekkasivityksen laittomuudesta jo sen saapumisena suomeen rikollisesti. Ja edelleen siitä laittomuuden kulttuurin vaikutuksista annetaan, ehkä eniten kärsiä syyttömien lasten.
      Onko se kristittyjen osoittamaa rakkautta lapsiinsa!!!
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

    • Anonyymi

      Toivon jokaisen ymmärtävän, mitä syyttömät, etenkin lapset joutuvat kärsimään raamatussa olevien tietojen sovittelemisista laittomuuden käyttöön väärien profeettojen käyttöön ja usein uskovaisten laittomiin tekoihin.
      Suomessa on Perustuslailla suojattu kansalaisille uskonvapaus, lapsillekkin Mutta koska kaikki lapset sen saavat? Nyt on noin 30% lapsista saamassa sen oikeudensa sillä lapsiaan todella rakastavat lasten vanhemmaista yli 30% lapsista jätetään kastamatta jotta Suomen Lain ja kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen opi totetuu. Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi raamatun mukaan myllynkivien käyttöohjeet opiksi.
      Se, kristittyjen paavalilais-luterilaisuuden pakanallisuus tulisi kieltää oppeina lapsille:
      http://www.luterilainen.com/fi/lapsille/paavali-pakanain-apostoli/paaval...

    • Anonyymi

      Kristillisten Kaikkivaltiaan pilkkaaminen laittomuuden ehtoollisella on ilmeisesti miellyttävää uskovaisille, kun saa pilkaten tehdä Kaikkivaltiassa Jeesuksesta ulostetta!
      Hävetkää!
      Paavalinnekin on varoittanut mutta ettehän te usko vaan olette uskovinanne....

      Kristillisten Lait antaneen Jeesuksen ehtoollinen:
      Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
      Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen.
      15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
      15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
      15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
      15:18 Mutta mikä käy suusta ulos, se tulee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen.
      15:19 Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.
      15:20 Nämä ihmisen saastuttavat; mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä."
      15:21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille."
      -
      TÄSTÄ SELVIÄÄ, että Lait antaneella kristillisten Jeesuksella ei ole ruumista:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
      20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"
      (Epäilen, että nuo tekstinä ei ole "sanatarkasti) oikein...)
      -
      Tässä kristittyjen Barjeeseksen palveljoiden ehtoollinen.
      Katekismuksen herran ehtoollisen nauttiminen on törkeä Jeesuksen pilkkaus.
      Barjeesuksen ehtoollisenne on laitettu korvaamaan Lait antaneen kaikki valtiaan Jeesuksen opin ehtoollisen ja siitä tietoisena Paavali antoi vakavan varoituksen TUOMIOSTA sitä haluaville joten ilmeisesti todellisuudessa ehtoollisessa tarjotaan Barjeesuksen lihaa ja verta.
      1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
      Jeesus ole asettanut herran ehtoollisia edes pyhänä....
      (Sanoilla "veri" ja "leipä" on vertauskuvallinen merkitys kuten ylempänä Pietarin kysymyksen asettamisesta selviää.)

      • Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        ( Gal. 1:8)


    • Anonyymi

      Jo ennen Herodeksen aikaan laittomuus alkoi kyttäämään Kaikkivaltiaan Jeesuksen syntymää ja pääsi jopa tietoiseksi siitä mutta Hän sai tukea ja sai varttua aikuiseksi.
      Ja kuten tavallista, niin laittomuudella oli kovat otteet ja sen muistoksi viettävät joulua:
      Matteuksen evankeliumi: 2:16 Silloin Herodes, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja lähetti tappamaan kaikki poikalapset Beetlehemistä ja koko sen ympäristöstä, kaksivuotiaat ja nuoremmat, sen mukaan kuin hän oli aikaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut."
      Nykyisin ilmeisesti kristityt ovat ottaneet tilanteen ennaakkoon otteet Jeesuksen uudelleen saapumisen torjumiseksi ja kehitysmaissa tappavat rovioilla syyttämiä lapsiakin. Joten vihollisuudet jatkuvat ja laittomuus johtaa...

    • Anonyymi

      Se, että on ymmärtämätön jne uskontunnustuksensa kaltainen, ei oikeuta palvelemaan kristillisten Kaikkivaltiaiden Nimeen laittomuuden lahkojen oppien mukaisia ekstytksiä ilman tuomioita SILLÄ ON VAIN KAKSI KAIKKIVALTIASTA RAAMATUN MUKAAN JA HE OVAT PYHÄ ISÄ JA HÄNEN PYHÄ POIKA JOIDEN LAIN JA OPPIEN ASETUKSET OVAT VOIMASSA UUDENLIITON EHDOINA.

      • Anonyymi

        ote...>>te olette uskontunnustuksenne kaltainen>>

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.

        Tuo on perusajatus.,joka on mainittu seuravasti: Room. 12
        2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

        molemmat pitää tuntea, sekä Jumala että Jeesus. 2. Piet. 1:2 Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.

        Jos tuo ei toimi kohdallasi, niin teille käy seuraavasti: Room. 1
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.
        Jumalan tahto on , että Hän on Jumala ja Hän on voidellut Jeesuksen, ihmisen, Jeesus on voideltu ja on ihminen 1 Tim. 2: 3-7.

        Jumala on yksi persoona , hänessä ei ole toista ja kolmatta persoonaa!! Jaak. 2:19
        Sinä uskot, että Jumala on yksi (persoona).

        Perinteisen kristillisyyden ydintä on molempien persoonien totuudellinen tunteminen Jumalan on Jumala ja Jeesus Kristus on ihminen.
        "Kristittynä olemisen ydin on nimenomaan Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja aito, läheinen henkilökohtainen yhteys Jumalaan, Häneen tai vanhaa sanontaa käyttäen kanssakäymistä hänen kanssaan Jeesuksen, ihmisen kautta.

        Vanhan ja uuden liiton Jumalan tahdon ja totuuden tunteminen on tärkeää ja ydintä asiaa.

        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, vanhan ja uuden liiton Jumalalta, ja pelastua, ja uudestisyntyä, ja tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla tuon Jumalan lapseksi. tulla uudeksi luomukseksi , saada tuolta Jumalan pyhä henki, täyttyä hengellä jne.

        Ja mennään hengellisessä elämässä eteenpäin, että elämä jatkuu, että olemme Jeesuksessa Kristuksessa ja hengellä täyttyneet ja uudestisyntyneet, uusia luomuksia.
        Room. 6 : 3-11 ...11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

        Tässä lyhyt oppimäärä perusasioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>te olette uskontunnustuksenne kaltainen>>

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.

        Tuo on perusajatus.,joka on mainittu seuravasti: Room. 12
        2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

        molemmat pitää tuntea, sekä Jumala että Jeesus. 2. Piet. 1:2 Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.

        Jos tuo ei toimi kohdallasi, niin teille käy seuraavasti: Room. 1
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.
        Jumalan tahto on , että Hän on Jumala ja Hän on voidellut Jeesuksen, ihmisen, Jeesus on voideltu ja on ihminen 1 Tim. 2: 3-7.

        Jumala on yksi persoona , hänessä ei ole toista ja kolmatta persoonaa!! Jaak. 2:19
        Sinä uskot, että Jumala on yksi (persoona).

        Perinteisen kristillisyyden ydintä on molempien persoonien totuudellinen tunteminen Jumalan on Jumala ja Jeesus Kristus on ihminen.
        "Kristittynä olemisen ydin on nimenomaan Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja aito, läheinen henkilökohtainen yhteys Jumalaan, Häneen tai vanhaa sanontaa käyttäen kanssakäymistä hänen kanssaan Jeesuksen, ihmisen kautta.

        Vanhan ja uuden liiton Jumalan tahdon ja totuuden tunteminen on tärkeää ja ydintä asiaa.

        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, vanhan ja uuden liiton Jumalalta, ja pelastua, ja uudestisyntyä, ja tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla tuon Jumalan lapseksi. tulla uudeksi luomukseksi , saada tuolta Jumalan pyhä henki, täyttyä hengellä jne.

        Ja mennään hengellisessä elämässä eteenpäin, että elämä jatkuu, että olemme Jeesuksessa Kristuksessa ja hengellä täyttyneet ja uudestisyntyneet, uusia luomuksia.
        Room. 6 : 3-11 ...11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

        Tässä lyhyt oppimäärä perusasioista.

        Matt.23:15 "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"

        2000-luvun vainoista Kaikkivaltiaiden ja Heidän Pyhän Hengen Nimeen "Älä tapa" vastaista laittomuutta sekä Jumalan pilkkausta...:
        https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

        Ketä laittomuuden kristityt rakastavat:
        Joh. 14:15 "Jos te rakastatte minua, niin pitäkäät minun käskyni."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>te olette uskontunnustuksenne kaltainen>>

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.

        Tuo on perusajatus.,joka on mainittu seuravasti: Room. 12
        2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

        molemmat pitää tuntea, sekä Jumala että Jeesus. 2. Piet. 1:2 Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.

        Jos tuo ei toimi kohdallasi, niin teille käy seuraavasti: Room. 1
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.
        Jumalan tahto on , että Hän on Jumala ja Hän on voidellut Jeesuksen, ihmisen, Jeesus on voideltu ja on ihminen 1 Tim. 2: 3-7.

        Jumala on yksi persoona , hänessä ei ole toista ja kolmatta persoonaa!! Jaak. 2:19
        Sinä uskot, että Jumala on yksi (persoona).

        Perinteisen kristillisyyden ydintä on molempien persoonien totuudellinen tunteminen Jumalan on Jumala ja Jeesus Kristus on ihminen.
        "Kristittynä olemisen ydin on nimenomaan Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja aito, läheinen henkilökohtainen yhteys Jumalaan, Häneen tai vanhaa sanontaa käyttäen kanssakäymistä hänen kanssaan Jeesuksen, ihmisen kautta.

        Vanhan ja uuden liiton Jumalan tahdon ja totuuden tunteminen on tärkeää ja ydintä asiaa.

        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, vanhan ja uuden liiton Jumalalta, ja pelastua, ja uudestisyntyä, ja tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla tuon Jumalan lapseksi. tulla uudeksi luomukseksi , saada tuolta Jumalan pyhä henki, täyttyä hengellä jne.

        Ja mennään hengellisessä elämässä eteenpäin, että elämä jatkuu, että olemme Jeesuksessa Kristuksessa ja hengellä täyttyneet ja uudestisyntyneet, uusia luomuksia.
        Room. 6 : 3-11 ...11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

        Tässä lyhyt oppimäärä perusasioista.

        Uskaltakaapas olla rehellisiä ja miettikää syntejä syviä:
        https://www.bing.com/search?pc=MOZI&q=Mitä tapahtui 796 vauvalle

        Tuota kristityt tukevat oppeineen ja rahoittavat "Vain me pelastumme" mutta ette mieti mihin Näin opettaa kristillisten Kaikkivaltias Jeesus laittomuuden tukijoille tiedoksi:
        Matt.25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ote...>>te olette uskontunnustuksenne kaltainen>>

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.

        Tuo on perusajatus.,joka on mainittu seuravasti: Room. 12
        2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.

        molemmat pitää tuntea, sekä Jumala että Jeesus. 2. Piet. 1:2 Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta.

        Jos tuo ei toimi kohdallasi, niin teille käy seuraavasti: Room. 1
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.

        Kristillisyyden perusajatus on, että Teidän tulee ymmärtää Jumalan totuus ja Jumalan tahto.
        Jumalan tahto on , että Hän on Jumala ja Hän on voidellut Jeesuksen, ihmisen, Jeesus on voideltu ja on ihminen 1 Tim. 2: 3-7.

        Jumala on yksi persoona , hänessä ei ole toista ja kolmatta persoonaa!! Jaak. 2:19
        Sinä uskot, että Jumala on yksi (persoona).

        Perinteisen kristillisyyden ydintä on molempien persoonien totuudellinen tunteminen Jumalan on Jumala ja Jeesus Kristus on ihminen.
        "Kristittynä olemisen ydin on nimenomaan Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja aito, läheinen henkilökohtainen yhteys Jumalaan, Häneen tai vanhaa sanontaa käyttäen kanssakäymistä hänen kanssaan Jeesuksen, ihmisen kautta.

        Vanhan ja uuden liiton Jumalan tahdon ja totuuden tunteminen on tärkeää ja ydintä asiaa.

        Muuta tapaa ja tietä ei ole saada syntinsä anteeksi, vanhan ja uuden liiton Jumalalta, ja pelastua, ja uudestisyntyä, ja tulla vanhuskautetuksi, ja olla vanhurskas, ja tulla tuon Jumalan lapseksi. tulla uudeksi luomukseksi , saada tuolta Jumalan pyhä henki, täyttyä hengellä jne.

        Ja mennään hengellisessä elämässä eteenpäin, että elämä jatkuu, että olemme Jeesuksessa Kristuksessa ja hengellä täyttyneet ja uudestisyntyneet, uusia luomuksia.
        Room. 6 : 3-11 ...11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

        Tässä lyhyt oppimäärä perusasioista.

        Usko ja keste ei pelasta kristittyjä! Kristillisten Kaikkivaltiaan mukaan uskominen on kielletty vääriin profeettoihin ja tuomionkin annettu.
        JA
        Kaikkivaltiais Jeesus otti mukaansa Paratiisiin ei uskossa olleen, kastamattoman ryövärin; todistukseksi teille, eksytetyille!
        ..........................................................................
        Tässä teille vertaisienne historiaa:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Mayojen_korkeakulttuuri
        "Myytit ja jumalat
        Mayojen maissinjumala.

        Mayojen mytologia selitti maailman ja ensimmäisten ihmisten synnyn. Tärkeässä osassa mayojen myyteissä ovat sankarikaksoset Hunahpu ja Ixbalanque, joiden seikkailuista kerrotaan monissa tarinoissa ja kuvissa kuten Popol Vuhissa. Mayojen myyttejä on tallennettu paperille ja mayojen kivimonumentteihin.[25]

        Mayojen luomistarussa kerrotaan alkumerestä ja taivaasta. Taivaanjumalat tapasivat merenjumalat ja loivat itselleen palvojat ja näille asuinpaikan. Ensin luotiin eläimet, ja sen jälkeen monen yrityksen jälkeen ihmiset maissinjyvistä. Luomispäivämääräksi kirjoituksissa on annettu 13. elokuuta 3114 eaa. Mayojen jumalat asustivat Maan yllä taivaassa, ja Maan alapuolella oli pelottava manala Xibalba. Taivas oli joidenkin lähteiden mukaan 13-kerroksinen ja manala 9-kerroksinen. Maailmankaikkeuden ytimessä kasvoi maailmanpuu, ja maan kulmissa taivasta kannattelevat puut. Kilpikonnalla oli tärkeä osa luomiskertomuksissa, sillä esimerkiksi joissain kertomuksissa se kannatteli Maata selässään.[26] Mayat kunnioittivat jaguaaria suuresti – se yhdistettiin aurinkoon ja jumaliin, ja sillä uskottiin olevan yliluonnollisia voimia.[27]

        Mayoilla oli useita jumalia, eri alueilla omiansa. Mayat pitivät myös hallitsijoitaan jumalina, mitä käsitystä vahvistettiin veristen uhriseremonioiden ja monumentaalirakentamisen avulla. Mayahallitsija oli maailman keskipiste, josta elämän jatkuminen riippui. Tärkempiä jumalia olivat auringon ja maissin jumala Itzamna (päivisin auringonjumala Kinich Ahauna), joka toi kansalle maanviljelyn ja keksi kirjoitusjärjestelmän ja kalenterin. Mesoamerikassa laajastikin palvottu Quetzalcoatl eli Kukulkan oli yhdistelmä käärmeestä ja linnusta.[28] Mayojen vanhin jumala oli sateen ja ukkosen jumala Chac, joka antoi sadolle tärkeää vettä, mutta saattoi myös tuhota sen. Chac kuvattiin taiteessa yleensä sinisenä ja viiksekkäänä.[29]

        Jumaliaan mayat lepyttivät ihmisuhreilla, joita hankittiin sotaretkillä.[30]"


    • Anonyymi

      Jumalalla ei ole lihaa ja luuta olevaa ruumista, joten miten Jumala olisi voinut vuodattaa oman verensä?

      • Anonyymi

        Jumala on Henki, ja Jeesus on "siinnyt Pyhästä HENGESTÄ, syntyi Neitsyt Mariasta"

        Jumalan Henki ei asu "lihassa", vaan synti asuu" > "synti, joka minussa ASUU" Room: /.20
        "mikä lihasta on syntynyt on liha" Mt: 3: 6

        "jos joku ei synny VEDESTÄ ja HENGESTÄ, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan"
        Joh: 3: 5

        "Sillä kolme on , jotka todistavat: "Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhtä pitävät"
        1 Joh: 5: 7-8 > Kaste Jeesukseen.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1706
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1216
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1193
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1086
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      1035
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      986
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe