Hoivakodin hoitaja USA,ssa tulee julkisuuteen.

Anonyymi

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Olkoon vaikka Aku-ankka sivu, ihminen siinä on kuitenkin aito ja puhe. Et kai ole rasisti kun mies on tumma hoitaja?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olkoon vaikka Aku-ankka sivu, ihminen siinä on kuitenkin aito ja puhe. Et kai ole rasisti kun mies on tumma hoitaja?

        Jopa Aku Ankka olisi paljon luotettavampi lähteenä koska sitten voisi tietää että suoranaisesta valehtelusta siitä mitä tapahtuu oikeassa elämässä joutuisi ennemmin tai myöhemmin kirjoittaja vastuuseen.


    • Anonyymi

      Tottakai on humpuukia, kun mitään ei tutkita tai saa kyseenalaistaa.
      10kk kehitetty kokeellinen geeniterapia on 100% turvallinen&tehokas sanoo valmistaja. Jonka mielestä tarvitaan kuitenkin 2 piikkiä 2 kertaa vuodessa jne.
      Eikä tietenkään saa luopua maskista jne.

    • Anonyymi

      Olen törmännyt elämäni aikana vain luihuihin, jotka eivät halua puuttua mihinkään epäkohtiin silloin kun pelkäävät että puuttuminen voi riskeerata työpaikan. Ja luihuutta on joka lähtöön. Kerran menin apuun, kun kanssani samassa isossa firmassa töissä ja samalla kursilla ollut mies oli joutumassa kahden rikollisen näköisen miehen pahoinpitelemäksi. Kun sain uhkailjat kinnittämään huomion itseeni ja pois uhrinsa kimpusta, liukeni puolituttu kurssikaveri salamana paikalta. Ei ajatustkaan jäädä auttamaan minua, kun menin autamaan häntä. Jäin yksin noiden kahden piirittämäksi. Selvisin tilanteesta, koska minulla oli hyvää tuuria ja hieman sekä nopeutta kaataa toinen kimppuuni yrittänyt maahan niin että tältä lähti taju. Pääsin häippäsemään paikalta kun toinen häkeltyi ja alkoi katsomaan miten kaverilleen kävi.

      On täysin selvää, että Suomesta ei löydy montakaan hoitoalan ihmistä jolla olisi selkärankaa kertoa julkisuuteen kuinka paljon rokotteet tappavat vanhuksia ja muita riskiryhmiin kuuluvia. Jo lähtökohatisesti kaikilla on paskat housuissa sanoa yhtään mitään, mikä olisi vastoin ylempien tahojen ohjeistusta.

    • Anonyymi

      Ja paskat. Tunnen hoitoalan väkeä joka kyllä puhuu suunsa puhtaaksi kun ei ole työpaikallaan. Mistään tuollaisesta ei todellakaan ole ollut tietoa Suomessa eikä huhuakaan liikkeellä eli levität nyt kyllä vallan perätöntä "tietoa", toiselta nimeltään valetta.

      Oma yli 80 vee ikäinen sukulainen on ollut pitkään sairaalassa ja siksi itsekin olemme päässeet/joutuneet seuraamaan mikä meno vanhusten osastoilla on. Valittamista hoidon tasosta on tullut mutta edelleenkään ei mitään sellaista, joka olisi aloittajan ja myöhemmin keskustelussa esitettyjen väitteiden mukaista. Niin ja seurasimme menoa jo rokotuskampanjan aikaan eikä silloin osastolla tapahtunut mitään joukkokuolemia. Tässä kyseessä suuremman kaupungin sairaalan vanhusten kuntoutusyksikkö.

      Aika epätoivoiseksi valehteluksi on rokotevastaisten viestiminen palstoilla mennyt.

      • Anonyymi

        Kylällä kuoli vanha ihminen saatuaan viikko rokotuksen jälkeen aivohalvauksen. Kaksi tuttua hoitoalan ihmistä jotka tunsivat kuolleen, sanoivat automaattisesti heti ettei rokote ainakaan ollut syynä, kun kysyin mielipidettä, saattoiko viikko aiemmin otettu rokote aiheuttaa kuoleman. Molemmista näki, että olivat tarkoin alistettuja THL:n määräämään muottiin siitä mitä mieltä kaikkien terveysalan ihmisten on oltava rokotteista.


    • Anonyymi

      Kuolelmia, entä ne muuten vain älli pois ? ja entä ne rokotetut " terveet" ?

    • Anonyymi

      En tiedä sitten kun tämä uutinen oli tammikuulta(lopulta) 2021 ja että.puhuttiin kokeilu vaiheen rokotteesta?.Itse videota en katsonut koska tekstin kai oli tarkoitus asia myös Kertoa??.Sitten en tiedä olisiko oikeastaan vielä ollut kokeilu vaihetta rokotteelle,jos siellä oli.vanhuksia kuollut niin oliko rokotteen koostumusta osattu muuttaa sen tuloksena että vanhuksia kuoli tuolloin??.Sen verran katsoin muualta että kyllä mRNA rokotteesta oli kyllä.ilmoitettu jotakin haittoja tulleen jopa ehkö enemmän kuin adeno virus pohjaisesta??kun noita nyt käytetty sitten taisin katsoa silloin usan tilastoa siis.Mutta nyt esim Corniratya(mRNA) on kyllä.annettu Suomessa ilmeisesti eniten eikä ainakaan julkisuuteen ole päästetty kuolemia jotka siitä johtuen tulleet; jos niitä sitten edes tullut??.Kukaanhan ei tosin tiedä tulevaisuuden tapahtumia sitten??että mitä.nuo esim vuoden päästä aiheuttavatkin ihmisille??.Eihän niitä täyte aineitakaan ole julkisuuteen ilmoitettu saatikka ihan kaikkia aineita joita kukin rokote sisältää..En oikein halua edes tietää miksi rintani kylkeen on tullut outo punainen patti,suht pieni, liittyykö se korona rokotteeseen jonka ensimmäisen olen saanut ?suht lähiaikanakin?vai johonkin muuhun tämän vuoden aikana aloittamaani lääkkeeseen?(sairauksia on) vai johonkin muuhun ,vanhempaan asiaan??..On vaikea uskoa asioihin kun lääketehtaat eivät kerro mitä aineita rokotteessa on ..esim..Ja sitten kukaan ei ole selvillä siitä asiasta että laittavatko rokottavat ihmiset niitä huolellisesti oikeissa lämpötiloissa kun tuokin rokote pitöis pysyä jossain -70 asteessa,kuka tietää mitä niistä tulee kun muuttuu varmaan esum väärässä lämpötilassa esim!!! ja noita vastaavia muuntumisjuttuja voi olla ehkä muitakin kuin tuo.lämpötila asia esim.yms yms..Että vaarallisiahan nuo rokotteet voi olla yllättävien asioiden takia.. Jos esim joku hoitaja heittäytyy epärehelliseksi ja laittaakin jossain usan yksityislaitoksessa jotakin muuta rokotetta vanhuksille ja myy voitolla jollekin rikkaille alkuperöiset rokotteet tuolla ..Että valvonta siellä ehkö vähän erilaista ?kun esim Euroopassa taitaa olla vain muutamat julkiset rokotus paikat jotka edes saavat rokotteita..Että vastaavaa ei ehkä täällä voisi tapahtua??.Mutta niin kukaan ei oikein edes ehkä saa selville kaikkea mitä nyt tapahtuukin koska kaikkea ei pystytä julkaisemaan julkisuuteen eivätkä poliisit ehkä saa kiinni jos jotain firaabelia jossain tapahtuukin esim??(esim Usassa?)

      • Anonyymi

        Samoja rokotteita alettiin jakaa Iso Britanniassa 13.12. ja Israelissa 20.12. tutkittuina ja turvallisina, molemmissa maissa ja myös USA:ssa myyntiluvan saaneina.

        "Kuluvan maaliskuun alussa lakimiehistä, lääkäreistä ja kansalaisaktivisteista koostuva israelilainen järjestö Anshei Emet (Totuuden kansa) sekä A.Suchovolsky & Co lakiasiaintoimisto jättivät haasteen Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen Israelin hallinnon harjoittamasta pakkotoimista Pfizerin kokeellisen koronarokotteeseen liittyen sekä Nurnbergin säännöstön rikkomuksista. Haagin tuomioistuin ilmoittaa vastaanottaneensa haasteen 9.3.21 ja nyt odotellaan päätöstä oikeuskäsittelyyn ottamisesta.

        Haaste oli looginen jatko Haim Yativ´in ja Hervé Seligmannin helmikuussa 2021 julkaisemalle analyysille, joka koski koronarokotteiden Israelissa aiheuttamia kuolemia. Analyysin kirjoittajien yhteenveto on seuraava: ”Mielestämme koronarokotuskampanja on aiheuttanut enemmän kuolema kuin Covid-19 tauti olisi aiheuttanut vastaavana ajanjaksona” ja heidän mielestään rokotuskampanja on ”Uusi holokausti”. France Soir julkaisi Yativin ja Seligmannin analyysin ja tekijöiden haastatteluvideon näyttävästi 17.2.2021."

        https://koronarealistit.com/haagin-tuomioistuin-otti-kasittelyyn-israelin-hallinnon-pakkotoimet-ja-nurnbergin-saannoston-rikkomukset/


    • Anonyymi

      Vanhat ihmiset kuolevat. Olisi aika ihme jos rokotusta seuraavan viikon kuluessa ei kuolisi isoa määrää vanhoja ihmisiä. Kun siis joka päivä kuolee aika monta vanhaa ihmistä.

      Suomessa kuolee vuodessa noin 53000 ihmistä eli päivässä kuolee noin 53000/365 eli 145 ihmistä ja heistä ehdottomasti suurin osa on vanhoja ihmisiä.

      Rokotusta seuraavan vuorokauden aikana kuolee siis vääjäämättä noin 140 vanhaa ihmistä.

      Rokotusta seuraavan viikon kuluessa kuolee noin tuhat vanhaa ihmistä.

      Rokotusta seuraavan kuukauden aikana kuolee noin 4000 vanhaa ihmistä.

      Kun vanhat ihmiset on rokotusjonossa ensimmäisinä niin heistä noin tuhat tulee siis kuolemaan rokotusta seuraavan viikon kuluessa. Eikä tällä ole yhtään mitään tekemistä rokotuksen kanssa vaikka joku hörhö niin väittäisikin.

      • Anonyymi

        Keksitkö ihan itse vai luitko jostakin?


      • Anonyymi

        No, miksi juuri niissä maissa missä tehostetta on alettu jakaa suuria määriä, on koronakuolleisuus noussut rajusti ja maissa joissa rokotukset ovat minimissä, on koronakuolleisuus laskenut koko ajan? Sattumaksi voisi vielä ymmärtää jos puhuttaisiin yhden maan poikkemasta, mutta kun kyseessä on sääntö, missä suuret tehostemäärät korreloivat suoraan suurta koronakuolleisuutta ja pienet tehostemäärät stabiilia tilaa tai kuolemien vähentymistä. Tai, kun ei rokoteta käytännössä lainkaan, on koronakuolleisuus ollut laskevaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keksitkö ihan itse vai luitko jostakin?

        Onhan tämä asia nostettu keskusteluissa jo aiemminkin esille. Suomalaisten vuotuisen kuolleisuuden löydät tilastokeskuksen sivuilta. Samoin tiedon siitä, minkä ikäiset suomalaiset tuossa kuolevat. Loppu on perusmatematiikkaa, jonka pitäisi onnistua jokaiselta 18 vuotta täyttäneeltä ja koulunsa käyneeltä suomalaiselta.

        Jakolasku ja kertolasku opetetaan jo alakoulussa mutta todennäköisyyksien käsitteitä tulee esille enemmänkin lukiossa ja amiksessa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan tämä asia nostettu keskusteluissa jo aiemminkin esille. Suomalaisten vuotuisen kuolleisuuden löydät tilastokeskuksen sivuilta. Samoin tiedon siitä, minkä ikäiset suomalaiset tuossa kuolevat. Loppu on perusmatematiikkaa, jonka pitäisi onnistua jokaiselta 18 vuotta täyttäneeltä ja koulunsa käyneeltä suomalaiselta.

        Jakolasku ja kertolasku opetetaan jo alakoulussa mutta todennäköisyyksien käsitteitä tulee esille enemmänkin lukiossa ja amiksessa...

        Muistelinkin että asia otettiin tammikuussa 2021 esille ja sieltähän se löytyi:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16718739/koska-kuolee-eka-rokotettu-suomessa#comment-105932355

        Ei siis pitäisi olla edes rokotevastaisille mikään uusi uutinen että vanhoja ihmisiä kuolee noin 150 kpl joka päivä rokotuksista riippumatta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1821
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1734
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1642
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      20
      1409
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe