Kaverityttö on ihastunut mieheeni

Anonyymi

En tiedä miten suhtautuisin tähän asiaan. Poikaystävälläni on kaverityttö... Joo ei siinä mitään jos on puhtaasti kavereita.... Mutta tällä kaveritytöllä on tunteita miestäni kohtaan ja kuulemma miehelläni ei ole. He kuitenkin viestittelevät lähes päivittäin ja näkevät harrastuksen kautta varmaan viitisen kertaa viikossa. Kuulen myös hyvin usein mitä tämä kyseinen kaveri on tehnyt tai tekee paljon useammin jos vertaa miehen muihin kavereihin. En tiedä miten minun pitäisi suhtautua asiaan. Tuntuu toisaalta hyvin pahalta kaverinkin puolesta jos mies pitää noin säännöllisesti yhteyttä ja kaverilla on tunteita miestä kohtaan. Toisaalta en ole täysin varma onko sitten miehelläkin kun pitää noin säännöllisesti yhteyttä. Mene ja tiedä kuitenkin tilanne on mielestäni hyvin hämmentävä. Onko kokemuksia vastaavasta tilanteessa?

6

76

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miehelläni oli politiikassa sihteeriin ystävyyssuhde, joka sitten lopulta olikin muuta ja hyvin pitkä avioliittomme päätyi eroon kun halusi tämän naisen.

  • Anonyymi

   En uskoisi välttämättä miehesi sanomisiani. Tuntuu epäilyttävältä, jos vähänkin epäilyjä herää mieleesi. Ehkä heillä on jotain peliä menossa, joka pahimmillaan voi edetä siihen, etteivät voineet vastustaa toisiaan ja pyytävät sinulta tekoaan anteeksi? Annatko silloin anteeksi tai huomaavatko keskenään sen jälkeen kuuluvansa toisilleen?

  • Anonyymi

   Kysy heiltä molemmilta, ilmeistä tiedät.

  • Anonyymi

   Kysy kaveritytöltä onko tunteita vai onko vain poikaystäväsi mielikuvitusta. Voit samalla sanoa, että sinua loukkaa heidän viestittely.

  • No tähän ei ole oikeastaan taas yhtä oikeaa vastausta.

   Jos toivot, että tuo loppuu, voit kertoa poikaystävällesi, että se tuntuu sinusta pahalta ja toivot, että se loppuu. Sitten pallo on poikakaverillasi. En näkisi sitä ihan kohtuuttomana, kun kerran sinulla on varma tieto.

   Jos mies ei tee asialle mitään tai syyttää sinua vainoharhaiseksi, niin voit tehdä omat johtopäätöksesi sinun painoarvosta parisuhteessa.

  • Anonyymi

   Pidätkö itse miten paljon yhteyttä kavereihisi?
   Viestitteletkö kavereillesi lähes päivittäin?
   Tapaatko yhteisessä harrastuksessa kavereitasi?
   Kerrotko kumppanillesi kavereidesi kuulumisia?

   Aina yhtä surullista kuulla, että joku ei hyväksy kumppanilleen muita kuin samaa sukupuolta olevia ystäviä.

   Häiritsisikö sinua kumppanin kaveri, jos tilanne olisi muuten täysin samanlainen, mutta kaverilla olisi samat genitaalit kuin kumppanillasi?
   Miksi/ miksi ei?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   505
   5261
  2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3802
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   22
   3435
  Aihe