Markuksen loppuosa

Anonyymi

Markuksen evankeliumin loppuosa on täysin tuntemattoman ihmisen jälkikäteistä runoilua, joka on sinne lisätty ehkä noin v. 500 jKr.

-käärmeenpistot
-uskotaan ja kastetaan
-juodaan myrkkyä ja tullaan viisaiksi
-ja sitten puhutaan vieraskielisille

Asiasta on maininta Mark.16:9 kohdalla v.92 painoksessa. mm.siksi hellarit vihaavat sitä painosta, koska siellä selitetään hellarien ahkerasti käyttämiä Raamatun hyvin tulkinnallisia kohtia, koska niillä on helppo eksyttää.

Jeesus ilmestyy lähimmilleen
Mark.16:9
9 Kun Jeesus oli varhain sapatin jälkeisenä päivänä noussut kuolleista, hän ilmestyi ensiksi Magdalan Marialle, josta hän oli ajanut ulos seitsemän pahaa henkeä. [Markuksen evankeliumi päättyi alkuaan jakeeseen 16:8.Joku varhaiskristillinen kirjoittaja on täydentänyt evankelistan esitystä muualta tunnetulla, luotettavaksi katsotulla perimätiedolla.

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo on totta.

    • Harvinaista, että joku muukin on selvillä totuudesta ja valheista, joiden mestariksi Saatana koulutti Paavalinsa.

      Tämän Pyhä Henki paljasti minulle jo 30 vuotta sitten;

      Raamatun kaksi kastekäskyä.

      Kaikkivaltiaan Jumalan ja hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen kastekäsky:

      Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

      Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

      "Ollessaan heidän kanssaan aterialla Jeesus sanoi: "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan jääkää odottamaan sitä, minkä Isä on teille luvannut ja mistä olette minulta kuulleet. 
      Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä. Siihen ei ole enää montakaan päivää." 

       Silloin ne, jotka olivat koolla, kysyivät häneltä: "Herra, onko nyt tullut se aika, jolloin sinä rakennat Israelin valtakunnan uudelleen?" 

       Hän vastasi: "Ei teidän kuulu tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa nojalla on asettanut.  Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka."

      2. Tämän maailman jumalan, Antikristuksen kastekäsky:

      Markuksen alkuperäinen evankeliumi päättyy jakeeseen 8:

      "Ulos tultuaan naiset pakenivat haudalta järkytyksestä vapisten. He eivät kertoneet kenellekään mitään, sillä he pelkäsivät."

      Jakeet 9-20 ilmoittavat tämän maailman jumalan, Saatanan, ja hänen Antikristus poikansa kastekäskyn:

      Hän sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.

      Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

      Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä.

      He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat."

      Jakeet 9-20 on Paavali itse, tai joku hänen seuraajansa onnistunut Markuksen evankeliumin loppuun lisäämään.

      • Anonyymi

        Jos Paavalilla olisi ollut jäljellä ripauskin Totuuden Henkeä, niin ei hänen suustaan olisi mitään valheita tullut.

        Room. 3:7 "Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos Paavalilla olisi ollut jäljellä ripauskin Totuuden Henkeä, niin ei hänen suustaan olisi mitään valheita tullut.

        Room. 3:7 "Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)

        Tätä te Saatanan omat kristityt pidätte oikeana profeettana:

        Paavali ensin yksin:

        "Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?"

        Mutta sitten kun oli saanut mukaansa kaikki muut opetuslapset, paitsi ei Johannesta,
        Sitten kuorossa:

        "Mutta jos meidän väärämielisyytemme tuo esiin Jumalan oikeamielisyyden, mitä meidän on silloin sanottava?
        Onko Jumala ehkä väärämielinen -- puhun nyt ihmisten tavoin -- kun hän antaa vihan kohdata meitä?"

        Jumalan viha kohtasi Paavalin ja Pietarin Roomassa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Tätä te Saatanan omat kristityt pidätte oikeana profeettana:

        Paavali ensin yksin:

        "Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?"

        Mutta sitten kun oli saanut mukaansa kaikki muut opetuslapset, paitsi ei Johannesta,
        Sitten kuorossa:

        "Mutta jos meidän väärämielisyytemme tuo esiin Jumalan oikeamielisyyden, mitä meidän on silloin sanottava?
        Onko Jumala ehkä väärämielinen -- puhun nyt ihmisten tavoin -- kun hän antaa vihan kohdata meitä?"

        Jumalan viha kohtasi Paavalin ja Pietarin Roomassa.

        Miksi Paavali jäi synnin siteisiin?

        Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, kun erehtyi pitämään Saatanan erinomaisia ilmestyksiä Jumalan antamina, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

        "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

        "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni.

        Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias. Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

        Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

        "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

        Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuun asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

        "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon? Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää.
        Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

        Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan vääränä apostolina, joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

        Paavalin ensimmäinen lähetysmatka alkoi vuonna 47. Silloin alkoi Jumalan lähettämä raju eksytys maailman valloituksen. Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

        "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen. En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti." Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi." Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

        "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan. Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon. Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja. Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra." Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

        Paavalin liha , pelkkä siitin, oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

        "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

        Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi. Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä. Mutta hän on vastannut minulle:

        "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluummin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

        Tämä hänen herransa oli Saatana ja hänen valheen armonsa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Miksi Paavali jäi synnin siteisiin?

        Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, kun erehtyi pitämään Saatanan erinomaisia ilmestyksiä Jumalan antamina, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

        "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

        "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

        Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni.

        Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias. Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

        Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

        "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

        Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuun asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

        "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon? Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää.
        Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

        Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan vääränä apostolina, joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

        Paavalin ensimmäinen lähetysmatka alkoi vuonna 47. Silloin alkoi Jumalan lähettämä raju eksytys maailman valloituksen. Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

        "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen. En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti." Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi." Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

        "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan. Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon. Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja. Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra." Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

        Paavalin liha , pelkkä siitin, oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

        "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

        Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

        "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi. Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä. Mutta hän on vastannut minulle:

        "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluummin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

        Tämä hänen herransa oli Saatana ja hänen valheen armonsa.

        Apostolien teot ja Paavalin kirjeet ovat erinomainen todistus siitä, miksi Jeesus tapettiin ja hänen tilalle valittiin Saatana ja Antikristus.


    • Anonyymi

      Markuksen evankeliumin loppuosa on täysin tuntemattoman ihmisen jälkikäteistä runoilua, joka on sinne lisätty ehkä noin v. 500 jKr.
      Tälläistä siellä kerrotaan:
      -uskotaan ja kastetaan ja istutaan penkeissä
      -käärmeenpistot
      -parannetaan sairaat pelkällä käsien ojentelulla
      -juodaan myrkkyä ja tullaan viisaaksi
      -ja sitten puhutaan sujuvasti ulkomaankieliä
      -ja sitten mennään lattialle kontalleen tai selälleen

      • Anonyymi

        Hai sie, vihjaat sie jottain?


    • Anonyymi

      Tottele vaan mitä isot pojat sanoo, niin Paavali tempaisee sinutkin kolmanteen taivaaseen.

      • Anonyymi

        Mormonit käyttää Paavalin henkiruumiina tehdystä matkasta eli tripistä nimitystä selestinen taivas on se kolmas taivas.
        Jostain luin, että noidat osaavat ruumiistairtaantuminen tehdessään matkoja henkimaailmassa.
        Ihmiseltä sellainen noituus on ankarasti kiellettyä.
        Helluntailainen Hertzooki sanoi tekevänsä matkoja henkiruumiissa henkimaailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mormonit käyttää Paavalin henkiruumiina tehdystä matkasta eli tripistä nimitystä selestinen taivas on se kolmas taivas.
        Jostain luin, että noidat osaavat ruumiistairtaantuminen tehdessään matkoja henkimaailmassa.
        Ihmiseltä sellainen noituus on ankarasti kiellettyä.
        Helluntailainen Hertzooki sanoi tekevänsä matkoja henkiruumiissa henkimaailmassa.

        Gal. 5:20

        epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gal. 5:20

        epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,

        , joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.


    • Anonyymi

      TV7:n Sid Rothin ohjelmassa melkein kaikki Amerikkalaiset saarnaajat kertovat täysin pokkana käynneistään henkiruumiissa taivaassa Jeesusta tapaamassa.

      Raamattu on asiasta eri mieltä. Vain profeetta Elian kerrotaan nousseen vaunujensa kanssa taivaaseen, ei muiden.

      Joh. 3:13 "Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa."

      • Anonyymi

        Joh. 6:44

        Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

        Joh. 8:21

        Niin Jeesus taas sanoi heille: "Minä menen pois, ja te etsitte minua, ja te kuolette syntiinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla."


    • Anonyymi

      Joh.7:34 Silloin te etsitte minua, mutta ette löydä; ja missä minä olen, sinne te ette voi tulla. Joh.8:21 Niin Jeesus taas sanoi heille: Minä menen pois, ja te etsitte minua, ja kuolette syntiinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla. Joh.13:33 Lapsukaiset, vielä vähän aikaa minä olen teidän kansanne. Te tulette minua etsimään, ja niinkuin sanoin juutalaisille: Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla, niin sanon nyt myös teille. Joh.8:24 Sentähden minä sanon teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne. Niin he sanoivat hänelle: Kuka sinä olet? Jeesus sanoi heille: Juuri se , mitä minä puhuin teille.

    • Anonyymi

      Joh.5:25-28 Totisesti, totisesti minä sanon teille: aika tulee JA ON JO, jolloin kuolleet kuulevat Jumalan Pojan äänen, ja jotka sen kuulevat ne saavat elää. Sillä niinkuin Isällä on elämä itsessänsä, niin hän on antanut elämän myös Pojalle, niin että myös hänellä on elämä itsessänsä. Ja hän on antanut hänelle vallan tuomita, koska hän on Ihmisen Poika. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemykseen.

    • Anonyymi

      Room.14:10-12 Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset vejeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen. Sillä kirjoitettu on: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, minun edessäni pitää jokaisen polven notkistuman ja jokaisen kielen ylistämän Jumalaa. Nin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. 2Kor.5:10 Sillä kaikkien meidän pitää ilmestyvän Kristuksen tuomioistuimen eteen, kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa. Ps.32:2

    • Anonyymi

      Markku Uuspaavalniemi on inkarnoitunut Paavali.

    • Anonyymi

      Jes.45:23 Minä olen vannonut itse kauttani, minun suustani on lähtenyt totuus, peruttamaton sana: Minun edessäni pitää kaikkien polvien notkistuman minulle jokaisen kielen valansa vannovan. Fil.2.9-11 Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen , kaikkia muita nimiä korkeimman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaasa ovat , että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten , jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra. Ilm.5:13-14

    • Anonyymi

      Jes.22:22 Ja minä panen Daavidin huoneen avaimet hänen olallensa; ja hän avaa, eikä kukaan sulje, ja hän sulkee , eikä kukaan avaa. Ilm.3:7 Ja Filadelfian seurakunan enkelille kirjoita: Näin sanoo Pyhä, totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa. Matt.16:19 Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on päästetty taivaissa. Matt.18:18 Totisest minä sanon teille: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaissa. Joh.20:21-23

    • Anonyymi

      Väität siis Ano........
      että Markuksen evankeliumi ei ole jeesuksen kirjoittama?

      Kuten tiedämme raamattu on Kalevalaan
      verrattu Kansalliseepos.

      Raamatussa ei ole yhtään sivua jonka jeesus
      olisi kirjoittanut?

      • Anonyymi

        Palstan nimi pitää vaihtaa vastaamaan todellista sisältöä: 'saatanan lasten temmellyskenttä'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstan nimi pitää vaihtaa vastaamaan todellista sisältöä: 'saatanan lasten temmellyskenttä'.

        Lukeeko jossain kohtaa Raamatussa, että Jeesus olisi kirjoittanut ylipäänsä yhtään mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukeeko jossain kohtaa Raamatussa, että Jeesus olisi kirjoittanut ylipäänsä yhtään mitään?

        Kyllä lukee! Jeesus kirjoitti maahan. Tosin sekin raamatunkohta lienee jälkeenpäin Raamattuun lisätty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä lukee! Jeesus kirjoitti maahan. Tosin sekin raamatunkohta lienee jälkeenpäin Raamattuun lisätty.

        Jeesus opetti maahan kirjoittamalla tekemään kalankuvan.
        Toinen piirsi tai kirjoitti ensin hiekkaan toisen puolikkaan kalasta ja toinen ymmärsi mitä se tarkoittaa kun piirsi toisen puolikkaan kalan kuvasta.


    • Anonyymi

      Ps.62:13 Ja sinun, Herra, on armo; sinä sinä maksat kullekin hänen tekojensa mukaan. Job.34:11 Vaan hän kostaa ihmiselle hänen tekonsa ja maksaa miehelle hänen vaelluksensa mukaan. Jes.62:11 Katso, Herra on kuuluttanut maan ääriin asti: Sanokaa tyrär Siionille: Katso, sinun pelastuksesi tulee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanaan, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä. Jer.17:10 Minä, Herra, tutkin sydämen, kojettelen munaskuut, ja annan jokaiselle hänen vaelluksensa mukaan, hänen töittensä hedelmän mukaan. Matt.16:27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeleittensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan. Room.2:6 hänen, joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan. Ilm.22:12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

    • Anonyymi

      Ilm.2:23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä se olen, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.

      • Anonyymi

        antti wuoltee, mopo on karannut jo aikoja sitten käsistäsi.


    • Anonyymi

      Hes.33:31-32 He tulevat sinun luoksesi joukottain, istuvat edessäsi minun kanssani ja kuuntelevat sinun saonojasi, mutta he eivät tee niitten mukaan, sillä he osoittavat rakkautta suullansa, mutta heidän sydämensä kulkee väärän voiton perässä. Ja katso, sinä olet heille kuin rakkauslaulu, kauniisti laulettu ja hyvin soitettu: he sanojasi kyllä kuuntelevat, mutta eivät tee niitten mukaan.

    • Anonyymi

      Sananl.11:31 Katso, vanhurskas saa palkkansa maan päällä, saati sitten jumalaton ja syntinen.

    • Anonyymi

      Pahat miehet rapakon takana perusti lahkoliikkeen n. 100 v. sitten.

      • Anonyymi

        Joh. 9:31

        "Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä; vaan joka on jumalaapelkääväinen ja tekee hänen tahtonsa, sitä hän kuulee."


      • Anonyymi

        Oletko koskaan lukenut: Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan. Yleensä kansanryhmällä tässä yhteydessä tarkoitetaan rodun, etnisen taustan, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden määrittämää kansanryhmää.
        Palstaa käytetään rikoksen tekemiseen. Hellarit ovat kansanryhmä.


    • Anonyymi

      Val.3:45 Tunkioksi ja hylätyksi sinä olet meidät tehnyt kansojen seassa. Joh.16:1-3 Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi. He eroitavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle. 1Kor.4:13 meitä parjataan, mutta me puhumme lempeästi; meistä on tullut kuin mikäkin maailman tunkio, kaikkien hylkimiä, aina tähän päivään asti. 1Piet.3:9

    • Anonyymi

      Faktoja on turha kieltää

      Jeesus ilmestyy lähimmilleen

      Mark.16:9
      9 Kun Jeesus oli varhain sapatin jälkeisenä päivänä noussut kuolleista, hän ilmestyi ensiksi Magdalan Marialle, josta hän oli ajanut ulos seitsemän pahaa henkeä. [Markuksen evankeliumi päättyi alkuaan jakeeseen 16:8.Joku varhaiskristillinen kirjoittaja on täydentänyt evankelistan esitystä muualta tunnetulla, luotettavaksi katsotulla perimätiedolla.]

    • Anonyymi

      Vuoden -92 Raamatunpainos on kaikkein tarkin painos, siksi se tuottaa harhaoppisille pään vaivaa. Eikä ihme, että sillä painoksella on paljon vihaajia.

      Eräs harhaoppisten yleisesti siteeraama Raamatunkonta on Apt.8:37

      Lueppa 1933/1938 Raamatunpainoksesta tuo jae, mitä siinä sanotaan!

      Vastaus: ei yhtään mitään, koska sellaista jaetta ei ole vanhimmissa eli alkuperäisissä kirjoituksissa, jotka ovat löytyneet

      Vasta satoja vuosia jälkeenpäin puuttuvan jakeen paikalle on kirjoitettu baptistien vaatimuksesta seuraava teksti, jossa on hoviherran "uskontunnustus" ennen kastetta.

      Ap. t. 8:37 "Filippos sanoi hänelle: "Jos koko sydämestäsi uskot, se on mahdollista." Hoviherra vastasi: "Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika."]* [Jae puuttuu vanhimmista käsikirjoituksista.]

      • Anonyymi

        Hoviherraa ei kastettu millää pelkällä "henkikasteella" , vaan vedellä ja Hengellä.

        Ap. t. 8:36 (Hoviherra puhui veden löytymisestä, se mahdollisti kasteen suorittamisen)

        Matkan jatkuessa he tulivat paikkaan, jossa oli vettä. Silloin hoviherra sanoi: "Tässä on vettä. Estääkö mikään kastamasta minua?"

        Ap. t. 8:37

        Filippos sanoi hänelle: "Jos koko sydämestäsi uskot, se on mahdollista." Hoviherra vastasi: "Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika."]* [Jae puuttuu vanhimmista käsikirjoituksista.]

        " Hoviherra ei enää nähnyt häntä mutta jatkoi ILOISENA matkaansa"

        Hoviherra sai kasteessa luvatun Pyhän Hengen lahjan, koska jatkoi matkaansa ILOITEN.
        ILO on Pyhän Hengen yksi ominaisuus: usko, toivo, rakkaus, rauha, ilo, terve harkinta, hyvä omatunto, kun synnit on pesty pois kasteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoviherraa ei kastettu millää pelkällä "henkikasteella" , vaan vedellä ja Hengellä.

        Ap. t. 8:36 (Hoviherra puhui veden löytymisestä, se mahdollisti kasteen suorittamisen)

        Matkan jatkuessa he tulivat paikkaan, jossa oli vettä. Silloin hoviherra sanoi: "Tässä on vettä. Estääkö mikään kastamasta minua?"

        Ap. t. 8:37

        Filippos sanoi hänelle: "Jos koko sydämestäsi uskot, se on mahdollista." Hoviherra vastasi: "Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika."]* [Jae puuttuu vanhimmista käsikirjoituksista.]

        " Hoviherra ei enää nähnyt häntä mutta jatkoi ILOISENA matkaansa"

        Hoviherra sai kasteessa luvatun Pyhän Hengen lahjan, koska jatkoi matkaansa ILOITEN.
        ILO on Pyhän Hengen yksi ominaisuus: usko, toivo, rakkaus, rauha, ilo, terve harkinta, hyvä omatunto, kun synnit on pesty pois kasteessa.

        Äärimmäisen tärkeää on tuossa huomata, hoviherra USKOI ennen kastetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äärimmäisen tärkeää on tuossa huomata, hoviherra USKOI ennen kastetaan.

        Hoviherra otti vaarin eli totteli mitä hänelle puhuttiin ja uskoi siihen mitä kasteessa tapahtuu hänelle.

        Kaste saadaan syntienne anteeksisaamiseksi ja Pyhän Hengen lahjan saamiseksi.

        Paavalille sanoattiin: Anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoviherra otti vaarin eli totteli mitä hänelle puhuttiin ja uskoi siihen mitä kasteessa tapahtuu hänelle.

        Kaste saadaan syntienne anteeksisaamiseksi ja Pyhän Hengen lahjan saamiseksi.

        Paavalille sanoattiin: Anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi!

        Hoviherran aikana UTestamenttia ei ollut olemassakaan. Vanhan testamentin lukemisella hoviherran mieli muuttui ja hän otti kasteen syntienne anteeksisaamiseksi ja Pyhän Hengen lahjan saamiseksi. Vasta kasteessa synneistä puhdistettuun sydämee Jumala voi laskea lahjojaan, ei ennen sitä.
        Paavalille sanottiin: Anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äärimmäisen tärkeää on tuossa huomata, hoviherra USKOI ennen kastetaan.

        Ei Raamattuun pidä mitään jakeita lisäillä, joita siellä ei olunperin ole ollut.

        Apt.8:37
        [Jae puuttuu vanhimmista käsikirjoituksista.]

        Ilm. 22:18

        Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;


    • Anonyymi

      Ap.t.8:37 Biblia (1776) Lötyy tämä puuttuva jae.

      • Anonyymi

        Onhan se -92 painoksessakin tarkentavin selityksin.


    • Anonyymi

      "ottaa vaarin" = totella, kastekäskyä

      14 Ja eräs Lyydia niminen purppuranmyyjä Tyatiran kaupungista, jumalaapelkääväinen nainen, oli kuulemassa; ja Herra avasi hänen sydämensä ottamaan vaarin siitä, mitä Paavali puhui.
      15 Ja kun hänet ja hänen perhekuntansa oli kastettu, pyysi hän meitä sanoen: "Jos te pidätte minua Herraan uskovaisena, niin tulkaa minun kotiini ja majailkaa siellä". Ja hän vaati meitä.

      • Anonyymi

        kastettuja alettiin kutsua kreikan kielen sanalla "pistos" =uskovainen

        15 Ja kun hänet ja hänen perhekuntansa oli kastettu, pyysi hän meitä sanoen: "Jos te pidätte minua Herraan uskovaisena, niin tulkaa minun kotiini ja majailkaa siellä". Ja hän vaati meitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kastettuja alettiin kutsua kreikan kielen sanalla "pistos" =uskovainen

        15 Ja kun hänet ja hänen perhekuntansa oli kastettu, pyysi hän meitä sanoen: "Jos te pidätte minua Herraan uskovaisena, niin tulkaa minun kotiini ja majailkaa siellä". Ja hän vaati meitä.

        Alkukielen ymmärtämisestä on iso apu Ramatun alkuperäisen viestin ymmärtämisestä.

        Monella se raamatuntuntemus näköjään perustuu kadulla saatun traktaattiin tai vankiloiden iltahartauksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkukielen ymmärtämisestä on iso apu Ramatun alkuperäisen viestin ymmärtämisestä.

        Monella se raamatuntuntemus näköjään perustuu kadulla saatun traktaattiin tai vankiloiden iltahartauksiin.

        Parhami oli täysin koulujakäymätön maallikko kun perusti oman raamattukoulun, ei ihme että ne opit ovat sen mukaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parhami oli täysin koulujakäymätön maallikko kun perusti oman raamattukoulun, ei ihme että ne opit ovat sen mukaisia.

        Amerikassa monien uskonsuuntien omien oppien levittämisen tarkoitukseen perustettuja kouluja he nimittävät härskisti "Yliopistoiksi".


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      90
      1918
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      368
      1554
    3. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      69
      1276
    4. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      25
      1095
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1075
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1001
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      930
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      68
      864
    9. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      846
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      825
    Aihe