Raskaana serkulleni

Anonyymi

Help! Mulla on lapsesta saakka ollut todella läheiset välit kahden serkku poikani kanssa, vanhempi heistä on minua vuotta vanhempi ja hänen kanssaan ollaan aina oltu kuin paita ja peppu. Nuorempi veljensä on minua pari vuotta nuorempi, ja leikittiin kyllä lapsina mutta emme oikeastaan ole niin läheisiä hänen kanssaan muuten olleet.

No 19-veenä olin heidän kummankin sekä heidän kavereidensa mukana reissussa ja silloin viihdyimme hyvin läheisesti tämän nuoremman serkkuni kanssa. Kaverinsa siinä heittivät läppää että meidän pitäisi panna jne. Jonka minä kuittasin sillä että emmehän me nyt tietenkään voi, serkkuja kun ollaan. Serkku poika tosin ei mitään näihin heittoihin vastannut, katseli vain minua.

Totuus kuitenkin on että tunsin silloin ihan älytöntä vetoa häntä kohtaan. Mitään ei tapahtunut, nukkuimme vierekkäin ja istuimme sylikkäin ja lähekkäin mutta ei sen enempää.

Nyt kummatkin yli 30:sinä jäimme kahdestaan mökilleni illanvieton päätteeksi kun muut vieraat lähtivät kotiin. Vetovoima nosti taas päätään siinä kahdestaan jutellessa ja hän kertoi että pyörin useasti hänen ajatuksissaan ja että oli silloin nuorempana tuolla reissulla himoinnut minua kovasti. Yksi asia johti toiseen ja päädyimme yhdessä sänkyyn. En ole ikinä kokenut mitään niin mieletöntä ja ihanaa! Vietimme koko yön harrastaen seksiä, välillä nukuttiin, halailtiin, juteltiin ja taas pantiin. Emme seuraavana päivänäkään malttaneet erota ilman lisää seksiä ja lopulta hän jäi vielä seuraavaksikin yöksi.

Viikonloppu oli aivan ihana mutta sunnuntaina oli kummankin pakko lähteä koteihinsa koska arki kutsui ja asumme kummatkin eri paikkakunnilla.

Nyt sitten sain tietää olevani hänelle raskaana. Käytimme kyllä kumia, mutta siinä järjettömässä huumassa on ehkä sitten joku yhdyntä kerta se kumi unohtunut tai ollut rikki, en tiedä, oli miten oli niin raskaana nyt ollaan.

En halua tehdä aborttia koska lapsi on kuitenkin aina ollut suuri haaveeni. Kerroin asiasta hänelle eikä häntäkään lapsen saaminen haittaa. Hän haluaisi olla oikeasti kanssani, mutta miten ihmeessä kerromme asiasta perheillemme!?
Hän ei ole yhtä huolissaan asian kertomisesta kuin minä. Minä olen ihan paniikissa ja olen itkenyt jo pari päivää putkeen kun pelkään perheidemme ja ystävienikin reaktiota.

Haluan häntä, tätä ja lasta ihan älyttömästi. Mutta silti mietin että onko himomme ja rakkautemme toisiamme kohtaan niin lujaa vain siksi kun se on kiellettyä!? Tai jos se on oikeaa, niin miltä meidän tulevaisuus näyttää!? Miten sukumme ja perheemme asian ottaa!? Olen ihan palasina asian takia.... Ja silti en haluaisi tälläkään hetkellä mitään muuta kuin olla hänen kanssaan.

11

2450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aikuiset ihmiset. Päätätte itse mitä teette.

    • Anonyymi

      No ohhoh...
      Sen kummemmin tuomitsematta.. on vähän eri asia oletteko 1.serkkuja vai esim. 4.pikkuserkut.
      Ykköset ei tod.saa olla yksissä...

      • Anonyymi

        Tuo nyt ei aivan pidä paikkaansa. Lain mukaan serkukset saavat mennä naimisiin ja jopa tehdä lapsia, mutta serkusten lapsilla on hieman suurempi riski perinnöllisiin sairauksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nyt ei aivan pidä paikkaansa. Lain mukaan serkukset saavat mennä naimisiin ja jopa tehdä lapsia, mutta serkusten lapsilla on hieman suurempi riski perinnöllisiin sairauksiin.

        Se "suurempi riski" on vain noin 7 prosenttia. Eli käytännössä ei mitään, kun jo "tavallisessakin raskaudessa" riski on noin 4 prosenttia.

        Tämän lisäksi Suomessa on pareja joilla voi olla esimerkiksi tietty geenivirhe tms. joka nostaa riskejä huimasti ja nyt puhutaan esimerkiksi 80 prosentin luokista. Silti Suomessa ei ole noiden parien lastensaantia kielletty missään tapauksessa.

        Ja kuten sanoit, serkukset saavat ihan vapaasti mennä naimisiin ja tehdä lapsia. Sitä ei ole täällä kielletty.

        Minä olen serkkuni kanssa naimisissa ja meillä on kolme täysin tervettä ja ihanaa lasta.

        Oma tilanteeni on vähän samanlainen kuin aloittajalla. Eli tunsimme vetoa toisiamme kohtaan teini-ikäisinä ja silloin harrastimme salaa myös seksiä. Me emme itseasiassa silloin tienneet että suhteemme olisi ollut täysin laillinen. Seurustelimme muilta ystäviltämme täysin salassa muutaman vuoden, kunnes sitten tuli opiskelut ja muut ja suhteemme ikäänkuin haipui, koska kumpikaan emme tahoillamme uskoneet että meillä voisi olla tulevaisuutta juuri sen kiellettyvyyden vuoksi.

        Sitten meni muutamia vuosia ja erään kerran toisen serkkumme häissä tanssimme ja juhlimme muiden kanssa ravintolassa jatkoilla, ja jossain vaiheessa huomasimme että kaikki muut ovat jo lähteneet ja valomerkkiä näytetään että meidänkin pitäisi lähteä. Siellä tunnustin että olen halukas ja kutsuin hänet luokseni. Vietimme mahtavan yön pitkästä aikaa kahdestaan ja vieläpä niin ettei kukaan kaivannut meitä tai tullut häiritsemään kuten teiniaikoina. Sen jälkeen kun heräsimme, tunnustin heti ensimmäiseksi etten ole pystynyt niinä välivuosina ajattelemaan ketään muuta. Pelkäsin hänen reaktiotaan. Olin kuitenkin päättänyt että enää en häntä menetä.

        Salailu jatkui taas pitkään ja kunnes huomasin että olin raskaana ja sitten oli lopulta pakko kertoa suhteestamme. Äitini oli jo kauan ennen raskautta ehtinyt kysymään että mitä minulle on tapahtunut kun tunnun aivan loistavan. Olisin halunnut tunnustaa että olen rakastunut, mutta pelkäsin hänen reaktiotaan. Mieheni vanhemmille kerroimme raskaudesta ja suhteestamme ensiksi ja vaikka he olivat uskonnollisempia, niin silti he hyväksyivät meidän suhteen mutta heidän "suosituksena", mikä oli käytännössä kehotus, oli hankkiutua naimisiin mahdollisimman nopeasti. Omille vanhemmilleni sillä ei ollut niin kiirusta.

        Kaikki lapset ovat olleet isovanhemille rakkaita, vaikka suhteen laatu olikin hieman läheisempi kuin mitä he olivat ehkä kuvitelleet. Ystäville kaikki oli tavallaan ihan selvää koska kyllähän he olivat jotakin aistineet kun hengasin niin paljon serkkuni kanssa. Äitikin vain pahoitteli sitä etten ollut uskaltanut kertoa meistä jo ennen.

        Aloittaja, kyllä kaikki tulee menemään hyvin.


    • Anonyymi

      Joko olette naimisissa ? Antakaa palaa vaan.

    • Pitäkää tässä mielikuvitus-jutussanne lapsi ja saat kertoa hänestä juttuja sitten joskus.

      • Anonyymi

        Mielikuvitus on tästä kaukana, mutta ymmärrän miksi kaikki ei halua tätä uskoa.

        Olemme kuitenkin jo kertoneet asiasta suvullemme. Meillä on suuri suku joten reaktiota on tullut laidasta laitaan, kaikkein parhaiten uutiseen on yllättäen reagoinut isovanhempamme. Jokaisen sukulaisen mielipiteellä nyt ei ole niin väliä kun ei kaikki ole mitenkään läheisiä olleet. Kaikkein huonoiten asiaan reagoi oma isäni, joka ei edes halua yrittää ymmärtää. Tällä hetkellä kuitenkin olemme serkkuni kanssa yhdessä ja muutimme juuri yhteiseen kotiin. Raskaus on mennyt hyvin ja odotamme innolla tapaavamme pienokaisen.


    • Anonyymi

      Onnea paljon Teille! Voitte olla vapaasti yhdessä jos asia on sellainen. eipä se muille kuulu.

    • Anonyymi

      Itselläni ei ole sisaria. Lapsena tuli vietettyä paljon aikaa vanhempien sisarten perheiden kesken ja näin serkut tulivat hyvin tutuiksi. Yksi tyttöserkku tuli erityisen läheiseksi ja välillämme oli aikamoista kipunointia. Se ei johtanut mihinkään muuhun kuin vähäiseen kopelointiin ja flirttailuun, kun olimme kai kovin ujoja.

      Myöhemmin tyttö ilahdutti mua lähettämällä täysin yllättäen kirjeitä inttiin ja pisti valokuvansakin mukaan. Muistutteli itsestään. Mulla kyllä oli sellainen käsitys, että hän oli ihastunut minuun kuten itsekin olin/olen.

      Aikuisena päädyimme molemmat pääkaupunkiseudulle. Yleensä molemmilla oli kumppanit. En enää muista, minkä sukukohtaamisen - ehkä joidenkin häiden - tiimoilta tuli puheeksi, että olis kiva tavata. En ollutkaan tavannut serkkuani aikuisena.

      No, hän tuli käymään Kallion yksiössäni ja otimme kuppia. Juttu luisti kuin lapsena ja herja lensi. Hän halusi mun esittelevän Kallion baarisceneä ja minähän tunsin sen läpikotaisin eli ei kun radalle. Illan mittaan kierreltyämme joukon baareja useampia tuopillisia ja shotteja rikkaampina päädyimme yöravintolan tanssilattialle hitaiden pariin. Tyttö kuiskasi korvaani ettei paljon puutu etteikö hän lähtisi mun mukaani. No, sanoista tekoihin ja mittari alle. Se, mitä seurasi, oli pitkän odotuksen täyttymys. Ilmassa oli kielletyn hedelmän makua. Tyttö oli jokseenkin kyltymätön ja itsekin olin poikkeuksellisen kiihottunut. Seksi serkun kanssa on ollut yksi mun elämäni upeimmista asioista. Aivan mahtavaa ilotulitusta kiihkeän lapsuudesta asti tutun naaraan kanssa.

      Aamulla hän totesi, että hän tekstasi illalla avokilleen jäävänsä yöksi mun luokseni. Ei siitä seurannut heillä mitään suurempia turpakäräjiä. Avokki ei koskaan tullut tapaamaan minua ennen heidän eroamistaan. Me toki tapasimme useamman kerran serkkuni kanssa, kun olimme päässeet alkuun. Se oli oikein miellyttävää hyvin tutun mutta uudella aikuisella tavalla kiinnostavan naisen kanssa.

      Aina suhteiden lomassa sovimme tapaamisesta ja hän tulee mun luokseni vähän rentoutumaan. No on me kyllä tapailtu parisuhteiden aikanakin :) Me ollaan yhdessä todettu, että meidän välinen ihmis- ja seksisuhde on paljon pysyvämpi ja voimakkaampi kuin mikään tavallinen parisuhde. Me tullaan tapailemaan vielä vanhoinakin, miksipä ei. En pitäisi täysin mahdottomana yhteen muuttamistakaan, koska tulemme todella hyvin toimeen eikä meillä ole mitään erimielisyyksiä. Emme ole sanallakaan puhuneet asiasta mutta ehkäpä kysäisen joku kerta, tykkäisikö hän heräillä mun vierestäni pysyväisluonteisesti...

      Suosittelen aloittajalle rohkeasti lähestymään serkkuaan. Mitä serkumpi sitä herkumpi pitää ainakin omalla kohdallani paikkansa.

    • Anonyymi

      Serkku, never, haloo on sitä ei sukua kin olevia ihmisiä.

      • Anonyymi

        Minkä sitä ihminen tunteilleen mahtaa. On niitä myös miehiä jotka eivät juo/petä/pahoinpitele/hauku jne. Mutta jostain syystä joku silti noihinkin renttuihin rakastuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe