MIKSI Pietarista tuli Paavalille rakas veli?

"Ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut; niin kuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niin kuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen."

Miksi hän eri paljastunut mitä nuo vaikeatajuiset asiat Paavalilla olivat, joilla koko ihmiskunta oli johdatettu Saatanan hallintaan jo vuonna 90?
Kuten Johannes todisti:

"Me olemme Jumalasta, mutta koko maailma on pahan vallassa."
Pietari oli pelkuri, joka tässä pelkäsi Paavalia, joka oli aikaisemmin häntä nuhdellut:
"Kun Keefas sitten tuli Antiokiaan, nousin vastustamaan häntä julkisesti, koska hän oli menetellyt väärin.
Aikaisemmin hän oli ottanut osaa yhteisiin aterioihin pakanuudesta kääntyneiden kanssa. Mutta kun sinne oli tullut Jaakobin luota muutamia miehiä, hän jäi pois ja eristäytyi kääntyneistä, koska pelkäsi niitä, jotka vaativat ympärileikkausta.
Samalla tavoin alkoivat teeskennellä myös muut juutalaiset, ja jopa Barnabas seurasi heidän esimerkkiään.
Mutta kun minä näin heidän poikkeavan evankeliumin totuuden tieltä, sanoin Keefakselle kaikkien kuullen:

"Jos sinä juutalaisena voit luopua juutalaisten tavoista ja elää pakanoiden lailla, miksi pakotat pakanoita elämään niin kuin juutalaiset?"
Tässä Jeesuksen vangitsemisen jälkeisessä tilanteessa iski pelkuruus Pietariin:

"Pietari istui ulkona pihalla. Hänen luokseen tuli palvelustyttö ja sanoi: "Sinäkin olit tuon galilealaisen Jeesuksen seurassa."

Mutta hän kielsi sen kaikkien kuullen ja sanoi: "En ymmärrä mistä puhut."
Hän siirtyi sieltä portille päin, mutta muuan toinen tyttö näki hänet ja sanoi paikalla oleville: "Tämä mies oli nasaretilaisen Jeesuksen seurassa."

Taas hän kielsi sen valalla vannoen ja vakuutti: "Minä en tunne sitä miestä."
Mutta hetken kuluttua hänen luokseen tuli muita, jotka siellä seisoskelivat, ja he sanoivat: "Sinä olet varmasti samaa joukkoa, senhän kuulee jo puheestasi."

Silloin Pietari alkoi sadatella ja vannoi: "Minä en tunne sitä miestä." Samassa kukko lauloi.

Pietari muisti, mitä Jeesus oli sanonut: "Ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut." Hän meni ulos ja puhkesi katkeraan itkuun."

Koska muisti, mitä oli vain muutama hetki aikaisemmin vannonut:
Laulettuaan kiitosvirren he lähtivät Öljymäelle.
Silloin Jeesus sanoi heille: "Tänä yönä te kaikki luovutte minusta, sillä on kirjoitettu: 'Minä lyön paimenen maahan, ja lauman lampaat joutuvat hajalle.'
Mutta kuolleista noustuani menen teidän edellänne Galileaan."

Pietari keskeytti hänet ja sanoi: "Vaikka kaikki muut luopuisivat sinusta, minä en koskaan luovu."
Jeesus vastasi: "Totisesti: tänä yönä, ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut."

Varmasti Pietari muisti myös tämän Jeesuksen opetuksen:

"Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, sen minäkin kiellän Isäni edessä taivaissa."
Pietarin uskollisuudesta Paavalille, Saatana listasi hänet Rooman ensimmäiseksi paaviksi ja rakennutti maailmaan suurimpaan Rosvojen luolaansa - Vatikaaniin - Pietarin muistoksi hänen nimelleen myöskin ikioman Rosvojen luolan, jota Pietarin kirkoksi kutsutaan.

213

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näistä Saulin ajatuksista alkoi hänen tiensä Paavaliksi:

      "Olenhan apostoleista vähäisin enkä edes ansaitse apostolin nimeä, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa. "En minä kuitenkaan katso olevani mitenkään huonompi kuin nuo mainiot apostolit."

      Tämä Paavalin kokema alemmuuden tunne, oli Saatanalle mainio hetki saada hänet omaksi apostolikseen erinomaisilla opetuksilla ja ilmestyksillä.

      Tässä Saul oli jo Paavalina Saatanan hengen täydellisessä vallassa, joka vielä muisteli Saulina oloa:

      "Minun on pakko kerskailla, vaikkei siitä hyötyä olekaan. Siirryn nyt näkyihin ja Herran ilmestyksiin. Tunnen erään Kristuksen oman, joka neljätoista vuotta sitten temmattiin kolmanteen taivaaseen. Oliko hän silloin ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala. Ja tästä miehestä tiedän, että hänet temmattiin paratiisiin ja hän kuuli sanoja, joita ihminen ei voi eikä saa lausua.
      Oliko hän ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

      Tästä miehestä minä kerskailen, itsestäni en, paitsi heikkoudestani. Vaikka tahtoisinkin ylpeillä, en olisi mieletön, sillä puheeni on totta.

      Sitä en kuitenkaan tee, jottei kukaan ajattelisi minusta enempää kuin hän minusta näkee tai kuulee. Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi.

      Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä. Mutta hän on vastannut minulle: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima. Siksi iloitsen heikkoudesta, loukkauksista, vaikeuksista, vainoista ja ahdingoista, joihin joudun Kristuksen tähden. Juuri heikkona olen voimakas."

      Tämä Saatanan valheen armo todella riitti Paavalille, ja se on riittänyt koko ihmiskunnalle, sillä niin tehokas on Jumalan lähettämä raju eksytys ollut. Näin opetti Pyhä Henki Saulia:

      "Yritänkö minä tässä vaikuttaa ihmisiin? Tai kukaties Jumalaan? Pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi? Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija.
      Teen teille selväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmismielen mukainen.
      Enhän minä ole sitä ihmisiltä saanutkaan, eikä kukaan ole sitä minulle opettanut, vaan sain sen, kun Jeesus Kristus ilmestyi minulle."

      Jo näillä opetuksilla Saatana teki Saulista Paavalin:

      "Vaikka olen vapaa ja kaikista riippumaton, olen ruvennut kaikkien orjaksi voittaakseni Kristukselle mahdollisimman monia."

      "Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen näille ollut kuin juutalainen; voittaakseni lain alaisina eläviä olen näille ollut kuin lain alainen, vaikka en olekaan lain alainen."

      "Voittaakseni ilman lakia eläviä olen näille ollut kuin eläisin ilman lakia, vaikka en olekaan Jumalan lakia vailla -- onhan minulla Kristuksen laki."

      "Voittaakseni heikkoja olen näille ollut heikko. Kaikille olen ollut kaikkea, jotta pelastaisin edes muutamia. "

      • Anonyymi

        Jeesus messias ilmestyi hänelle .


    • Anonyymi

      Paavali oli valheveikko, jonka opeista suurin osa silkkaa valhetta.

      Room. 3:7

      Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)

      • Kuka sinulle on totuutta opettanut?


      • Anonyymi

        Tuon viestin kirjoittaja on joku vähä-älyinen, joka ei ymmärrä abstraktista sanontaa eikä vaikeita lauserakenteita. Hän yrittää väittää, että Paavali olisi valehdellut mutta ei Paavali niin sano.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuon viestin kirjoittaja on joku vähä-älyinen, joka ei ymmärrä abstraktista sanontaa eikä vaikeita lauserakenteita. Hän yrittää väittää, että Paavali olisi valehdellut mutta ei Paavali niin sano.

        Sanoi Saatanalle uskollinen Pyhän Hengen herjaaja.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kuka sinulle on totuutta opettanut?

        Pyhä Henki opetti, että Paavali oli aluksi oikealla asialla, mutta palasi takaisin maan pinnalle, kun sai enntisen isäntästänsä takaisin ohjaksiin. Jumala salli pahan hengen tulla takaisin Paavaliin.
        Murhamiehet eivät menesty näissä taivasasioissa.
        "yhdessäkään murhamiehessä kun ei ole iankaikkista elämää", vaikka Jumala voi kyllä heiitä käyttää omiin tarkoituksiinsa, kuten "väkevän eksytyksen" vetäjiksi ovat erinomaisia


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pyhä Henki opetti, että Paavali oli aluksi oikealla asialla, mutta palasi takaisin maan pinnalle, kun sai enntisen isäntästänsä takaisin ohjaksiin. Jumala salli pahan hengen tulla takaisin Paavaliin.
        Murhamiehet eivät menesty näissä taivasasioissa.
        "yhdessäkään murhamiehessä kun ei ole iankaikkista elämää", vaikka Jumala voi kyllä heiitä käyttää omiin tarkoituksiinsa, kuten "väkevän eksytyksen" vetäjiksi ovat erinomaisia

        Pyhä Henki opetti Saulusta
        ja Saatanan henki Paulusta.

        SAUL, Kristuksen palvelija

        "Yritänkö minä tässä vaikuttaa ihmisiin?
        Tai kukaties Jumalaan?
        Pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi?
        Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija."

        PAAVALI, Saatanan palvelija

        "Vaikka olen vapaa ja kaikista riippumaton, olen ruvennut kaikkien orjaksi voittaakseni Kristukselle mahdollisimman monia.

        Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen näille ollut kuin juutalainen; voittaakseni lain alaisina eläviä olen näille ollut kuin lain alainen, vaikka en olekaan lain alainen.

        Voittaakseni ilman lakia eläviä olen näille ollut kuin eläisin ilman lakia, vaikka en olekaan Jumalan lakia vailla -- onhan minulla Kristuksen laki.

        Voittaakseni heikkoja olen näille ollut heikko. Kaikille olen ollut kaikkea, jotta pelastaisin edes muutamia."

        Näillä Saatanan opeilla on suomalaisetkin voitettu.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kuka sinulle on totuutta opettanut?

        "Ehkä hänelle puhuu jumala!"


      • Anonyymi

        Totuus on Jeesus yeshua .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon viestin kirjoittaja on joku vähä-älyinen, joka ei ymmärrä abstraktista sanontaa eikä vaikeita lauserakenteita. Hän yrittää väittää, että Paavali olisi valehdellut mutta ei Paavali niin sano.

        Se ei oo varma oliko Pietari rakas paavalille vai Paavali rakas Pietarille. Eikä tiedä että temppelivuori on israelissa eikä Roomassa.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Pyhä Henki opetti Saulusta
        ja Saatanan henki Paulusta.

        SAUL, Kristuksen palvelija

        "Yritänkö minä tässä vaikuttaa ihmisiin?
        Tai kukaties Jumalaan?
        Pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi?
        Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija."

        PAAVALI, Saatanan palvelija

        "Vaikka olen vapaa ja kaikista riippumaton, olen ruvennut kaikkien orjaksi voittaakseni Kristukselle mahdollisimman monia.

        Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen näille ollut kuin juutalainen; voittaakseni lain alaisina eläviä olen näille ollut kuin lain alainen, vaikka en olekaan lain alainen.

        Voittaakseni ilman lakia eläviä olen näille ollut kuin eläisin ilman lakia, vaikka en olekaan Jumalan lakia vailla -- onhan minulla Kristuksen laki.

        Voittaakseni heikkoja olen näille ollut heikko. Kaikille olen ollut kaikkea, jotta pelastaisin edes muutamia."

        Näillä Saatanan opeilla on suomalaisetkin voitettu.

        Mikä kohta tässä on saatanasta ???? Juudas iskariot .


    • Anonyymi

      <<<<<MIKSI Pietarista tuli Paavalille rakas veli?>>>>

      MiksI tuokin asia pitää vääristää? Oikeastaan Paavalista tuli Pietarille rakas veli.

      • Se on sama kumminpäin.

        Olen siitä kirjoittanut monta kertaa näin:

        Miksi Pietarista tuli Paavalille rakas veli, ja päin vastoin.

        Pietarihan kirjoitti, "meidän rakas veljemme Paavali."

        Ja Paavali sekä Pietari ovat edelleen kaikille kristityille rakkaita veljiä, kun laativat heille Perustuslain asetuksineen:

        Kristus ei perustanut yhtäkään seurakuntaa, vaan niitä alkoivat perustaa saatanalle Paavali ja hänen peräänsä lähteneet opetuslapset.

        KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS

        SEN laati Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.

        "Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        Minä taas en ikinä tahdo kerskailla mistään muusta kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä.
        Siinä on maailma minulle ristiinnaulittu ja minä maailmalle.

        Tiedättehän, ettei teitä ole lunastettu isiltä perimästänne tyhjänpäiväisestä elämästä millään katoavalla tavaralla, hopealla tai kullalla, vaan Kristuksen, tuon virheettömän ja tahrattoman karitsan, kalliilla verellä."

        Tällä Pyhän Hengen herjauksella laki saatettiin voimaan:
        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon.

        Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja.

        Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä.

        Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi.

        Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu.

        Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

        Ja niin alkoi Kristinusko.  Saatanan seurakuntien perustamiset ja kun aika oli kypsä,  ristiretket.

        Siksi Johannes tiesi tämän jo vuonna 90.
        "Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa."


      • Anonyymi

        Paavalista sentään tuli Kristuksen oma lopulta koville se otti .


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Se on sama kumminpäin.

        Olen siitä kirjoittanut monta kertaa näin:

        Miksi Pietarista tuli Paavalille rakas veli, ja päin vastoin.

        Pietarihan kirjoitti, "meidän rakas veljemme Paavali."

        Ja Paavali sekä Pietari ovat edelleen kaikille kristityille rakkaita veljiä, kun laativat heille Perustuslain asetuksineen:

        Kristus ei perustanut yhtäkään seurakuntaa, vaan niitä alkoivat perustaa saatanalle Paavali ja hänen peräänsä lähteneet opetuslapset.

        KRISTITTYJEN PERUSTUSLAKI JA ASETUS

        SEN laati Saatanan kurittama Paavali ja Jeesuksen kieltänyt Pietari.

        "Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
        Minä taas en ikinä tahdo kerskailla mistään muusta kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä.
        Siinä on maailma minulle ristiinnaulittu ja minä maailmalle.

        Tiedättehän, ettei teitä ole lunastettu isiltä perimästänne tyhjänpäiväisestä elämästä millään katoavalla tavaralla, hopealla tai kullalla, vaan Kristuksen, tuon virheettömän ja tahrattoman karitsan, kalliilla verellä."

        Tällä Pyhän Hengen herjauksella laki saatettiin voimaan:
        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon.

        Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja.

        Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä.

        Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi.

        Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu.

        Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

        Ja niin alkoi Kristinusko.  Saatanan seurakuntien perustamiset ja kun aika oli kypsä,  ristiretket.

        Siksi Johannes tiesi tämän jo vuonna 90.
        "Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa."

        Maailma on pahojen tekojen tähden pahan vallassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paavalista sentään tuli Kristuksen oma lopulta koville se otti .

        Se on Saatanan ilosanoma sinullekin, joka et enää synnistä eroon pääse.

        Tässä sinun Paavalisi syntilista

        "Minä elin ensin ilman lakia, mutta kun lain käsky tuli, synti heräsi eloon

        Saatuaan lain käskystä aiheen synti käskyn avulla petti ja surmasi minut.

        Onko nyt hyvä tuottanut minulle kuoleman? Ei toki, vaan synti. Jotta synti paljastuisi synniksi, se tuotti minulle hyvän avulla kuoleman. Näin käsky teki synnin vielä monin verroin pahemmaksi.


        Niinpä en enää teekään itse sitä, mitä teen, vaan sen tekee minussa asuva synti.


        Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti.


        Kuoleman pistin on synti, ja synnin voimana on laki.

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        Mutta jos meidän väärämielisyytemme tuo esiin Jumalan oikeamielisyyden, mitä meidän on silloin sanottava?
        Onko Jumala ehkä väärämielinen -- puhun nyt ihmisten tavoin -- kun hän antaa vihan kohdata meitä?"

        Jumalan viha kohtasi Paavalin ja Pietarin Roomassa, kun heidät rikollisina naulittiin ristille.


    • Anonyymi

      On se vaan ihmeellistä, miten Johannes ja sinä olette ainoina Herran todistajina säilyneet halki vuosituhansien.

      • Ihmeellistä se oli minullekin, kun seurakunnan tehtävät jätettyäni 31.3.1992.

        Seuraavien vuosien aina vietin tunteja Ruukin, Raahen ja Oulun kirjastoissa, etsien tietoa siitä, onko Pyhä Henki ennen minua lähettänyt tähän maahan oman todistajansa.

        Enkä tuollaista tieto mistään löytänyt. Tietokonetta ei minulla silloin vielä ollut.

        Siksi kirjoitin erokirjeen 1.3.1996 ja kävin lukemassa sen kirkkoherra Reijo Junttilalle, joka yritti ottaa sen kädestäni: "Osaan minä itsekin lukea!" Kun olin tämän lukenut, kiitin ja kävin kansliassa tekemässä virallisen eroilmoituksen:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/2439902/erokirjeeni

        Tämän jälkeen avasin taivasnetin:

        Kun sinä lupasit lähettää todistajia, niin miksi sinä vastavuonna 1985, 1925 vuotta taivaaseen astumisen jälkeen ilmestyit minulle, jonka Isä oli valinnut todistajaksesi?

        Vastaus oli hyvin lyhyt: "Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta."

        Otin laskimen yksi päivä taivaassa on 1000 vuotta, kaksi päivää 2000 vuotta,

        Joten toisen päivän viimeisinä tunteina minä synnyin ja hänen ilmestyminen, Pyhän Hengen saaminen, tehtävän antaminen , tapahtui vielä toisen päivän viimeisinä tunteina.

        Eikä ole kovin kaukana, kun taivaassa alkoi vasta kolmannen päivän aamu.


      • Anonyymi

        Harvat ovat ne jotka sen löytävät.

        Moni etsii väärästä paikasta sitä pientä reikää taivaaseen. Ei se ole ainakaan Amerikasta 100v. sitten lähteneissä uskonlahkoissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Harvat ovat ne jotka sen löytävät.

        Moni etsii väärästä paikasta sitä pientä reikää taivaaseen. Ei se ole ainakaan Amerikasta 100v. sitten lähteneissä uskonlahkoissa.

        Eikä se ole myöskään tämän maan 130 uskonlahkossa.

        Ei tarvitse mennä merta edenmäs Saatanan vihan viiniä latkimaan.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Ihmeellistä se oli minullekin, kun seurakunnan tehtävät jätettyäni 31.3.1992.

        Seuraavien vuosien aina vietin tunteja Ruukin, Raahen ja Oulun kirjastoissa, etsien tietoa siitä, onko Pyhä Henki ennen minua lähettänyt tähän maahan oman todistajansa.

        Enkä tuollaista tieto mistään löytänyt. Tietokonetta ei minulla silloin vielä ollut.

        Siksi kirjoitin erokirjeen 1.3.1996 ja kävin lukemassa sen kirkkoherra Reijo Junttilalle, joka yritti ottaa sen kädestäni: "Osaan minä itsekin lukea!" Kun olin tämän lukenut, kiitin ja kävin kansliassa tekemässä virallisen eroilmoituksen:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/2439902/erokirjeeni

        Tämän jälkeen avasin taivasnetin:

        Kun sinä lupasit lähettää todistajia, niin miksi sinä vastavuonna 1985, 1925 vuotta taivaaseen astumisen jälkeen ilmestyit minulle, jonka Isä oli valinnut todistajaksesi?

        Vastaus oli hyvin lyhyt: "Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta."

        Otin laskimen yksi päivä taivaassa on 1000 vuotta, kaksi päivää 2000 vuotta,

        Joten toisen päivän viimeisinä tunteina minä synnyin ja hänen ilmestyminen, Pyhän Hengen saaminen, tehtävän antaminen , tapahtui vielä toisen päivän viimeisinä tunteina.

        Eikä ole kovin kaukana, kun taivaassa alkoi vasta kolmannen päivän aamu.

        Mulle ilmesty tänä aamuna enkeli, joka sanoi, että mä tuun ilman miestä raskaaksi, mutta mä kieltäydyin ja heitin sen pihalle. Sanoin, että täytyy kysyä lupa ennen kuin panee toisia paksuksi.


      • Ashera12 kirjoitti:

        Mulle ilmesty tänä aamuna enkeli, joka sanoi, että mä tuun ilman miestä raskaaksi, mutta mä kieltäydyin ja heitin sen pihalle. Sanoin, että täytyy kysyä lupa ennen kuin panee toisia paksuksi.

        Hieno, etä olet saanut Saatanalta uskon, jonka mukaan luulet olevasi autuas. Katopa peiliin, oletko, "liian paksu perhoseksi."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Hieno, etä olet saanut Saatanalta uskon, jonka mukaan luulet olevasi autuas. Katopa peiliin, oletko, "liian paksu perhoseksi."

        - Miksi vain sinä olet autuas?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        - Miksi vain sinä olet autuas?

        Ilmeisesi siksi, että Saatana saa, Jumalan käskystä, repiä tuohta sinunkin lihastasi taivastililleni.

        Sillä Jumala teettää Saatanalla, tämän maailman jumalalla, kaikki likaiset työt.

        "Sinä, Babylonia, olet vasarani ja sota-aseeni. Sinulla minä murskaan kansat ja hävitän valtakunnat.
        Minä murskaan sinulla ratsut ja ratsastajat, isken vaunuja ja niiden ajajia.
        Minä murskaan sinulla miehet ja naiset, isken vanhoja ja nuoria, lyön poikia ja tyttöjä.
        Minä murskaan sinulla paimenet ja heidän laumansa, isken kyntäjiä ja heidän juhtiaan, lyön käskynhaltijoita ja maaherroja."

        Pyhä Henki on järjestänyt elämäni todella hyvin. Minun ei tarvitse kantaa mukana kolehtihaavia, koska Hän on antanut Saatanalle käskyn repiä palkkani hänen palvelijoittensa lihasta, ja se siirtyy heti taivasnetin kautta oikeaan kohteeseen:

        "Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja inhoavat teidän nimeännekin.

        Iloitkaa silloin, hyppikää riemusta, sillä palkka, jonka te taivaassa saatte, on suuri. Samoinhan tekivät heidän isänsä profeetoille."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Ilmeisesi siksi, että Saatana saa, Jumalan käskystä, repiä tuohta sinunkin lihastasi taivastililleni.

        Sillä Jumala teettää Saatanalla, tämän maailman jumalalla, kaikki likaiset työt.

        "Sinä, Babylonia, olet vasarani ja sota-aseeni. Sinulla minä murskaan kansat ja hävitän valtakunnat.
        Minä murskaan sinulla ratsut ja ratsastajat, isken vaunuja ja niiden ajajia.
        Minä murskaan sinulla miehet ja naiset, isken vanhoja ja nuoria, lyön poikia ja tyttöjä.
        Minä murskaan sinulla paimenet ja heidän laumansa, isken kyntäjiä ja heidän juhtiaan, lyön käskynhaltijoita ja maaherroja."

        Pyhä Henki on järjestänyt elämäni todella hyvin. Minun ei tarvitse kantaa mukana kolehtihaavia, koska Hän on antanut Saatanalle käskyn repiä palkkani hänen palvelijoittensa lihasta, ja se siirtyy heti taivasnetin kautta oikeaan kohteeseen:

        "Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja inhoavat teidän nimeännekin.

        Iloitkaa silloin, hyppikää riemusta, sillä palkka, jonka te taivaassa saatte, on suuri. Samoinhan tekivät heidän isänsä profeetoille."

        Minun lihastani ei yksikään saatana, paholainen, lucifer tai mitä näitä nyt on, ole repinyt mitään. Riemuitsetko todella siitä jos muiden käy pahoin?

        En usko, että toisten elämä sujuu yhtään sen huonommin. He, jotka eivät kanna murheita siitä mitä jumala mistäkin sanoo voivat olla jopa paljon onnellisempia.


      • Minun johtajani on kaikkein häijyin:

        "Mehän tunnemme hänet, joka on sanonut:
        Minun on kosto, minä olen maksava, sekä myös:
        Herra on tuomitseva kansansa.
        On kauheaa joutua elävän Jumalan käsiin."


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Minun lihastani ei yksikään saatana, paholainen, lucifer tai mitä näitä nyt on, ole repinyt mitään. Riemuitsetko todella siitä jos muiden käy pahoin?

        En usko, että toisten elämä sujuu yhtään sen huonommin. He, jotka eivät kanna murheita siitä mitä jumala mistäkin sanoo voivat olla jopa paljon onnellisempia.

        Se on repimiset tehnyt, kun on saanut omakseen sinut, ja antanut sinulle uskon, joka tyydyttää kaikki sinun hengelliset halusi.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Se on repimiset tehnyt, kun on saanut omakseen sinut, ja antanut sinulle uskon, joka tyydyttää kaikki sinun hengelliset halusi.

        Eiväthän Jeesuksen opetukset enää perustu uskoon vaan tietoon.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Ihmeellistä se oli minullekin, kun seurakunnan tehtävät jätettyäni 31.3.1992.

        Seuraavien vuosien aina vietin tunteja Ruukin, Raahen ja Oulun kirjastoissa, etsien tietoa siitä, onko Pyhä Henki ennen minua lähettänyt tähän maahan oman todistajansa.

        Enkä tuollaista tieto mistään löytänyt. Tietokonetta ei minulla silloin vielä ollut.

        Siksi kirjoitin erokirjeen 1.3.1996 ja kävin lukemassa sen kirkkoherra Reijo Junttilalle, joka yritti ottaa sen kädestäni: "Osaan minä itsekin lukea!" Kun olin tämän lukenut, kiitin ja kävin kansliassa tekemässä virallisen eroilmoituksen:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/2439902/erokirjeeni

        Tämän jälkeen avasin taivasnetin:

        Kun sinä lupasit lähettää todistajia, niin miksi sinä vastavuonna 1985, 1925 vuotta taivaaseen astumisen jälkeen ilmestyit minulle, jonka Isä oli valinnut todistajaksesi?

        Vastaus oli hyvin lyhyt: "Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta."

        Otin laskimen yksi päivä taivaassa on 1000 vuotta, kaksi päivää 2000 vuotta,

        Joten toisen päivän viimeisinä tunteina minä synnyin ja hänen ilmestyminen, Pyhän Hengen saaminen, tehtävän antaminen , tapahtui vielä toisen päivän viimeisinä tunteina.

        Eikä ole kovin kaukana, kun taivaassa alkoi vasta kolmannen päivän aamu.

        Pitikö se laskimella laskea . Oletko laitoshoidossa ???


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Mulle ilmesty tänä aamuna enkeli, joka sanoi, että mä tuun ilman miestä raskaaksi, mutta mä kieltäydyin ja heitin sen pihalle. Sanoin, että täytyy kysyä lupa ennen kuin panee toisia paksuksi.

        Sellaista se on kun ei ymmärrä mitään muuta kuin maallisia asioita eikä edes niitä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sellaista se on kun ei ymmärrä mitään muuta kuin maallisia asioita eikä edes niitä.

        Synnyttäminen on kuules iso prosessi.
        9 kk raskaana ja sitten yritä ulostaa vesimeloni. Iso kipu, kuoleman vaara, suunnaton ilo.
        Ei tollasta voi kuitata sanomalla, että "et vain ymmärrä hengellisiä".

        Se enkeli oli Gabriel ja oli ihmeissään kun mä kerroin miten synnytys tapahtuu ja miten oikeasti tullaan raskaaksi.


    • Anonyymi

      Eikös sen lahkosaarnaaja-sielunhoitajan tehtävään ole nykyisin kelpoisuusehtona vähintään yksi henkirikos.

      • Saatana on murhaaja, joten ei tuon pitäisi mikään ihme olla.

        Muistan Ruukista erään lasteni kouluaikaisen pojan, joka teki kaksi murhaa.

        Kun hän vuosien kuluttua vapautui hän paikallislehdessä kertoi, miten hän sai Kuopion vankilassa ortodoksi papilta murhat anteeksi liittymällä ortodokseihin. Näin nämä Saatanan papit herjaavat Pyhää Henkeä:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

        Ja minä olen teille edelleen Saatanan palvelija, vaikka itse olette olleet sitä napanuoran katkaisemisesta alkaen:

        "Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Saatana on murhaaja, joten ei tuon pitäisi mikään ihme olla.

        Muistan Ruukista erään lasteni kouluaikaisen pojan, joka teki kaksi murhaa.

        Kun hän vuosien kuluttua vapautui hän paikallislehdessä kertoi, miten hän sai Kuopion vankilassa ortodoksi papilta murhat anteeksi liittymällä ortodokseihin. Näin nämä Saatanan papit herjaavat Pyhää Henkeä:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

        Ja minä olen teille edelleen Saatanan palvelija, vaikka itse olette olleet sitä napanuoran katkaisemisesta alkaen:

        "Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."

        Kuopion vankilassa ortodoksipappi . No niin . Mitähän siellä vankilassa tehdään .


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuopion vankilassa ortodoksipappi . No niin . Mitähän siellä vankilassa tehdään .

        Sitä samaa, mitä ihmisten muissakin jumalanhuoneissa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Saatana on murhaaja, joten ei tuon pitäisi mikään ihme olla.

        Muistan Ruukista erään lasteni kouluaikaisen pojan, joka teki kaksi murhaa.

        Kun hän vuosien kuluttua vapautui hän paikallislehdessä kertoi, miten hän sai Kuopion vankilassa ortodoksi papilta murhat anteeksi liittymällä ortodokseihin. Näin nämä Saatanan papit herjaavat Pyhää Henkeä:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

        Ja minä olen teille edelleen Saatanan palvelija, vaikka itse olette olleet sitä napanuoran katkaisemisesta alkaen:

        "Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."

        Jumalan valtakunta oli minussa jo ennen napanuoran katkaisua.


    • Anonyymi

      Pentecostalismin eli helluntailaisuuden opillinen ja hengellinen isä Carhes Fox Parham oli täysin kouluja käymätön maallikko ja vapaamuurari ja kuului Ku Klux Klaaniin.

      Tyypillistä vapaamuurareiden opillista rakennetta tuo armon saamisen vaiheistus ja askelmat taivaaseen, ensin usko heidän opettamalla tavalla joka vie synnit mennessään ja sitten pelkkä vesikaste, joka on pelkkä kuuliaisuuden osoitus, sitten kymmenykset, sitten vapaaehtoinen talkootyö, sitten pääsee istumaan tiettyyn penkkiriviin, vapaaehtoiset uhrilahjat, pääsee istumaan eteenpäin, sitten maatilan koko kauppahinta lahkon johtajalle, pääsee istumaan etupenkkiin ja taivaspaikka alkaa varmistua.

      • Jokaisell 130 uskonlahkolla oma maallinen isänsä, jota he kunnioittavat ja palvelevat.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Jokaisell 130 uskonlahkolla oma maallinen isänsä, jota he kunnioittavat ja palvelevat.

        Vapaat saatanan suunnat opettaa, että kaikki rikokset,jopa murhat menee suoraan Jeesuksen piikkiin, koska nyt eletään Jeesuksen kanssa rakkausavioliitossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapaat saatanan suunnat opettaa, että kaikki rikokset,jopa murhat menee suoraan Jeesuksen piikkiin, koska nyt eletään Jeesuksen kanssa rakkausavioliitossa.

        vapaat suunnat=raamattu vapaasti suomennettuna


      • Anonyymi

        No nyt minä ymmärrän miksi hellareissa on niin ahdistava olla sellaisen,jolla on aistit harjaantuneet.Kyllä,toiminta on hyvinkin samanlaista kuin vapaamuurareissa.Itse kun aikoinaan menin kasteelle heidän melkeimpä vaatimuksesta,en oikein ymmärtänyt sitä,olin ahdistunut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        vapaat suunnat=raamattu vapaasti suomennettuna

        Kaikki 130 erilaista uskonsuuntaa ovat vapaita TOTUUDESTA.

        Sen vapautuksen heille antoi Saatana tappamalla Jumalan Pojan.

        MIKSI TEMPPELIN VÄLIVERHO REPESI?

        "Mutta Jeesus huusi taas kovalla äänellä ja antoi henkensä.
        Sillä hetkellä temppelin väliverho repesi kahtia, ylhäältä alas asti. Maa vavahteli, kalliot halkeilivat," Se liittyy tähän Jeesukselle annettuun tehtävään: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan."

        Temppelin väliverhon takana oli se paikka, jossa Jumala puhui papeille. Koska Jeesuskaan ei saanut valittua kansaa pois pappien valheista, Jumala hylkäsi lopullisesti papit, ja ihmisten rakentamat jumalanhuoneet, kun Hesekielin ja Malakin ennustukset toteutuivat:

        "Minun laumani on hajonnut, kun se on jäänyt paimenetta, ja minun lampaani ovat joutuneet petojen suihin, kun ne ovat joutuneet erilleen laumastaan
        Minun lampaani harhailevat pitkin vuoria, pitkin korkeita kukkuloita, ne ovat hajaantuneet joka puolelle maata, eikä kukaan kaipaa eikä etsi niitä. "Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Minun lampaani ovat joutuneet petojen saaliiksi. Minun lampaani ovat joutuneet kaikenlaisten petojen suihin, koska kukaan ei ole niitä kainnut, koska paimeneni eivät ole tunteneet murhetta niistä. Paimenet ovat pitäneet huolta vain itsestään, minun laumastani he eivät ole huolehtineet. Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenia, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan. Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen. "Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.

        Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet." "Te papit, teitä koskee tämä sana: ellette kuuntele minua ettekä vilpittömin sydämin kunnioita minun nimeäni, minä annan kirouksen kohdata teitä, minä muutan saamanne siunauksen kiroukseksi", sanoo Herra Sebaot.

        "Minä lähetän siunauksen tilalle kirouksen, koska ette vilpittömin sydämin kunnioita minua." -- Minä teen teidän sukunne kelvottomaksi papin tehtävään. Minä paiskaan uhrieläintenne suolet sontineen teidän silmillenne, viskaan juhlienne jätteet kasvoillenne, ja teidät itsennekin heitetään tuohon samaan tunkioon. -- Huomatkaa nyt: tuon sanan minä olen lähettänyt teille siksi, että liitto, jonka tein Leevin kanssa, pysyisi voimassa, sanoo Herra Sebaot.

        Minun liittoni oli tällainen: Elämän, rauhan ja menestyksen minä annoin hänelle, ja hän kunnioitti ja palveli minua, lähestyi minua vavisten.
        Luotettava opetus oli hänen sanoissaan, eikä vääryyttä ollut hänen huulillaan. Vakaasti ja vilpittömästi hän vaelsi minun tietäni, ja monet hän palautti takaisin synnistä. Papin suun tulee jakaa tietoa, hänen huuliltaan odotetaan opetusta. Hän on Herran Sebaotin sanansaattaja.

        -- Mutta te olette poikenneet tieltä, teidän opetuksenne on saanut monet lankeamaan. Te olette rikkoneet liittoni, jonka tein Leevin kanssa, sanoo Herra Sebaot.

        Niin minäkin teen teidät halveksituiksi ja saatan teidät häpeään kaiken kansan silmissä. Te ette pysyneet minun teilläni, vaan opettaessanne katsoitte, keitä kuulijat olivat." Tästä alkoi koko maailmassa Jumalan lähettämä raju eksytys. Kun Jumala hylkäsi kelvottomat papit, ja siirsi heidät parempaa palkkaa maksaan Saatanan ammattiliittoon, koska
        "Palkkapaimen ei ole oikea paimen."

        Jumala oli armollisempi pappeja kohtaan kuin mitä oli Suomen posti pakettilajittelijoita kohtaan.
        Ilmeisesti siksi, että tiesi heidän hyvin hoitavan ihmiskunnan pitämisen hänen lähettämässä RAJUSSA EKSYTYKSESSÄ.
        - - -
        Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen,  Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta  Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan:

        "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

        Enää ei hänen pappien tarvitse kuunnella Jumalan ÄLKÄÄ-puheita:
        Älkää tehkö, Älkää luulko, Älkää hokeko, Älkää ruvetko, Älkää olko, Älkää tuomitko, Älkää pelätkö, Älkää menkö, Älkää varatko jne.

        Nyt he saavat toimia omien halujensa mukaan, saadakseen ympärilleen mahdollisimman paljon niitä, joilla on sama halu, koska palkkapaimenen pitää  palkallaan elää.

        Ja siellä hän omistajana omiaan ohjaa.
        Tampereen tuomiokirkossa näette hänet, jos ette muuten usko.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No nyt minä ymmärrän miksi hellareissa on niin ahdistava olla sellaisen,jolla on aistit harjaantuneet.Kyllä,toiminta on hyvinkin samanlaista kuin vapaamuurareissa.Itse kun aikoinaan menin kasteelle heidän melkeimpä vaatimuksesta,en oikein ymmärtänyt sitä,olin ahdistunut.

        Kaikki Paavalin perässä kulkevat ovat samassa Saatanan hengessä, joka on kaikilla sen verran erilainen, etteivät he voi Jeesuksen tahdon mukaan elää yhdessä.

        Heidät yhdistää vain Saatanan Jeesuksesta vuodattama veri - EI HENKI


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki Paavalin perässä kulkevat ovat samassa Saatanan hengessä, joka on kaikilla sen verran erilainen, etteivät he voi Jeesuksen tahdon mukaan elää yhdessä.

        Heidät yhdistää vain Saatanan Jeesuksesta vuodattama veri - EI HENKI

        Veren vuodatti Herra, Jumalan omasta tahdosta, koska Jeesuksen ristinkuolema riisti saatanalta vallan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Veren vuodatti Herra, Jumalan omasta tahdosta, koska Jeesuksen ristinkuolema riisti saatanalta vallan.

        Ei näytä riistäneen, koska on sinutkin itselleen omistanut.

        Saatanan valta päättyy vasta aikojen lopussa.

        Pahuus loppuu vasta sitten, kun hartaanselkäläisten viimeiset jälkeläiset hyökkäävät viimeisten Jumalan valittujen leiriin:

        "Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan,
        ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan
        Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.

        Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.

        Saatana, noiden kansojen eksyttäjä, heitetään samaan rikinkatkuiseen, tuliseen järveen kuin peto ja väärä profeetta, ja siellä niitä kidutetaan yötä päivää, aina ja ikuisesti."

        Tuo väärä profeetta on teidän rakas Paavalinne.

        Saatana pääsi vapaaksi juuri kun ensimmäiset ihmiset tulivat Paratiisiin, ja kierros jatkuu.

        Parhaillaan on kouluttamassa hartaanselkäläisiä, jotka mustine kissoineen ja nimimerkki legioonalaisineen täydentävät tuota joukkoa, jota on kuin "hiekkaa meren rannalla."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki Paavalin perässä kulkevat ovat samassa Saatanan hengessä, joka on kaikilla sen verran erilainen, etteivät he voi Jeesuksen tahdon mukaan elää yhdessä.

        Heidät yhdistää vain Saatanan Jeesuksesta vuodattama veri - EI HENKI

        Sinä ihan puhkut vihaa.
        Hengitä syvään.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki 130 erilaista uskonsuuntaa ovat vapaita TOTUUDESTA.

        Sen vapautuksen heille antoi Saatana tappamalla Jumalan Pojan.

        MIKSI TEMPPELIN VÄLIVERHO REPESI?

        "Mutta Jeesus huusi taas kovalla äänellä ja antoi henkensä.
        Sillä hetkellä temppelin väliverho repesi kahtia, ylhäältä alas asti. Maa vavahteli, kalliot halkeilivat," Se liittyy tähän Jeesukselle annettuun tehtävään: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan."

        Temppelin väliverhon takana oli se paikka, jossa Jumala puhui papeille. Koska Jeesuskaan ei saanut valittua kansaa pois pappien valheista, Jumala hylkäsi lopullisesti papit, ja ihmisten rakentamat jumalanhuoneet, kun Hesekielin ja Malakin ennustukset toteutuivat:

        "Minun laumani on hajonnut, kun se on jäänyt paimenetta, ja minun lampaani ovat joutuneet petojen suihin, kun ne ovat joutuneet erilleen laumastaan
        Minun lampaani harhailevat pitkin vuoria, pitkin korkeita kukkuloita, ne ovat hajaantuneet joka puolelle maata, eikä kukaan kaipaa eikä etsi niitä. "Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Minun lampaani ovat joutuneet petojen saaliiksi. Minun lampaani ovat joutuneet kaikenlaisten petojen suihin, koska kukaan ei ole niitä kainnut, koska paimeneni eivät ole tunteneet murhetta niistä. Paimenet ovat pitäneet huolta vain itsestään, minun laumastani he eivät ole huolehtineet. Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenia, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan. Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen. "Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.

        Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet." "Te papit, teitä koskee tämä sana: ellette kuuntele minua ettekä vilpittömin sydämin kunnioita minun nimeäni, minä annan kirouksen kohdata teitä, minä muutan saamanne siunauksen kiroukseksi", sanoo Herra Sebaot.

        "Minä lähetän siunauksen tilalle kirouksen, koska ette vilpittömin sydämin kunnioita minua." -- Minä teen teidän sukunne kelvottomaksi papin tehtävään. Minä paiskaan uhrieläintenne suolet sontineen teidän silmillenne, viskaan juhlienne jätteet kasvoillenne, ja teidät itsennekin heitetään tuohon samaan tunkioon. -- Huomatkaa nyt: tuon sanan minä olen lähettänyt teille siksi, että liitto, jonka tein Leevin kanssa, pysyisi voimassa, sanoo Herra Sebaot.

        Minun liittoni oli tällainen: Elämän, rauhan ja menestyksen minä annoin hänelle, ja hän kunnioitti ja palveli minua, lähestyi minua vavisten.
        Luotettava opetus oli hänen sanoissaan, eikä vääryyttä ollut hänen huulillaan. Vakaasti ja vilpittömästi hän vaelsi minun tietäni, ja monet hän palautti takaisin synnistä. Papin suun tulee jakaa tietoa, hänen huuliltaan odotetaan opetusta. Hän on Herran Sebaotin sanansaattaja.

        -- Mutta te olette poikenneet tieltä, teidän opetuksenne on saanut monet lankeamaan. Te olette rikkoneet liittoni, jonka tein Leevin kanssa, sanoo Herra Sebaot.

        Niin minäkin teen teidät halveksituiksi ja saatan teidät häpeään kaiken kansan silmissä. Te ette pysyneet minun teilläni, vaan opettaessanne katsoitte, keitä kuulijat olivat." Tästä alkoi koko maailmassa Jumalan lähettämä raju eksytys. Kun Jumala hylkäsi kelvottomat papit, ja siirsi heidät parempaa palkkaa maksaan Saatanan ammattiliittoon, koska
        "Palkkapaimen ei ole oikea paimen."

        Jumala oli armollisempi pappeja kohtaan kuin mitä oli Suomen posti pakettilajittelijoita kohtaan.
        Ilmeisesti siksi, että tiesi heidän hyvin hoitavan ihmiskunnan pitämisen hänen lähettämässä RAJUSSA EKSYTYKSESSÄ.
        - - -
        Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen,  Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta  Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan:

        "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

        Enää ei hänen pappien tarvitse kuunnella Jumalan ÄLKÄÄ-puheita:
        Älkää tehkö, Älkää luulko, Älkää hokeko, Älkää ruvetko, Älkää olko, Älkää tuomitko, Älkää pelätkö, Älkää menkö, Älkää varatko jne.

        Nyt he saavat toimia omien halujensa mukaan, saadakseen ympärilleen mahdollisimman paljon niitä, joilla on sama halu, koska palkkapaimenen pitää  palkallaan elää.

        Ja siellä hän omistajana omiaan ohjaa.
        Tampereen tuomiokirkossa näette hänet, jos ette muuten usko.

        Joku verho repeso. Entä sitten? Ei merkitse mitään.


      • Anonyymi

        Vapaamuurarit on langennut kabbalismista omavanhurskaudesta noituuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt minä ymmärrän miksi hellareissa on niin ahdistava olla sellaisen,jolla on aistit harjaantuneet.Kyllä,toiminta on hyvinkin samanlaista kuin vapaamuurareissa.Itse kun aikoinaan menin kasteelle heidän melkeimpä vaatimuksesta,en oikein ymmärtänyt sitä,olin ahdistunut.

        Se on vähän kuin satanismia kabbalaa hindubudhaa vikojen etsintää syyttelyä. Ensin luvataan sitten kielletään .


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki 130 erilaista uskonsuuntaa ovat vapaita TOTUUDESTA.

        Sen vapautuksen heille antoi Saatana tappamalla Jumalan Pojan.

        MIKSI TEMPPELIN VÄLIVERHO REPESI?

        "Mutta Jeesus huusi taas kovalla äänellä ja antoi henkensä.
        Sillä hetkellä temppelin väliverho repesi kahtia, ylhäältä alas asti. Maa vavahteli, kalliot halkeilivat," Se liittyy tähän Jeesukselle annettuun tehtävään: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan."

        Temppelin väliverhon takana oli se paikka, jossa Jumala puhui papeille. Koska Jeesuskaan ei saanut valittua kansaa pois pappien valheista, Jumala hylkäsi lopullisesti papit, ja ihmisten rakentamat jumalanhuoneet, kun Hesekielin ja Malakin ennustukset toteutuivat:

        "Minun laumani on hajonnut, kun se on jäänyt paimenetta, ja minun lampaani ovat joutuneet petojen suihin, kun ne ovat joutuneet erilleen laumastaan
        Minun lampaani harhailevat pitkin vuoria, pitkin korkeita kukkuloita, ne ovat hajaantuneet joka puolelle maata, eikä kukaan kaipaa eikä etsi niitä. "Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Minun lampaani ovat joutuneet petojen saaliiksi. Minun lampaani ovat joutuneet kaikenlaisten petojen suihin, koska kukaan ei ole niitä kainnut, koska paimeneni eivät ole tunteneet murhetta niistä. Paimenet ovat pitäneet huolta vain itsestään, minun laumastani he eivät ole huolehtineet. Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

        Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenia, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan. Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen. "Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.

        Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet." "Te papit, teitä koskee tämä sana: ellette kuuntele minua ettekä vilpittömin sydämin kunnioita minun nimeäni, minä annan kirouksen kohdata teitä, minä muutan saamanne siunauksen kiroukseksi", sanoo Herra Sebaot.

        "Minä lähetän siunauksen tilalle kirouksen, koska ette vilpittömin sydämin kunnioita minua." -- Minä teen teidän sukunne kelvottomaksi papin tehtävään. Minä paiskaan uhrieläintenne suolet sontineen teidän silmillenne, viskaan juhlienne jätteet kasvoillenne, ja teidät itsennekin heitetään tuohon samaan tunkioon. -- Huomatkaa nyt: tuon sanan minä olen lähettänyt teille siksi, että liitto, jonka tein Leevin kanssa, pysyisi voimassa, sanoo Herra Sebaot.

        Minun liittoni oli tällainen: Elämän, rauhan ja menestyksen minä annoin hänelle, ja hän kunnioitti ja palveli minua, lähestyi minua vavisten.
        Luotettava opetus oli hänen sanoissaan, eikä vääryyttä ollut hänen huulillaan. Vakaasti ja vilpittömästi hän vaelsi minun tietäni, ja monet hän palautti takaisin synnistä. Papin suun tulee jakaa tietoa, hänen huuliltaan odotetaan opetusta. Hän on Herran Sebaotin sanansaattaja.

        -- Mutta te olette poikenneet tieltä, teidän opetuksenne on saanut monet lankeamaan. Te olette rikkoneet liittoni, jonka tein Leevin kanssa, sanoo Herra Sebaot.

        Niin minäkin teen teidät halveksituiksi ja saatan teidät häpeään kaiken kansan silmissä. Te ette pysyneet minun teilläni, vaan opettaessanne katsoitte, keitä kuulijat olivat." Tästä alkoi koko maailmassa Jumalan lähettämä raju eksytys. Kun Jumala hylkäsi kelvottomat papit, ja siirsi heidät parempaa palkkaa maksaan Saatanan ammattiliittoon, koska
        "Palkkapaimen ei ole oikea paimen."

        Jumala oli armollisempi pappeja kohtaan kuin mitä oli Suomen posti pakettilajittelijoita kohtaan.
        Ilmeisesti siksi, että tiesi heidän hyvin hoitavan ihmiskunnan pitämisen hänen lähettämässä RAJUSSA EKSYTYKSESSÄ.
        - - -
        Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen,  Hän hyppäsi kiireesti Golgatalta  Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan:

        "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

        Enää ei hänen pappien tarvitse kuunnella Jumalan ÄLKÄÄ-puheita:
        Älkää tehkö, Älkää luulko, Älkää hokeko, Älkää ruvetko, Älkää olko, Älkää tuomitko, Älkää pelätkö, Älkää menkö, Älkää varatko jne.

        Nyt he saavat toimia omien halujensa mukaan, saadakseen ympärilleen mahdollisimman paljon niitä, joilla on sama halu, koska palkkapaimenen pitää  palkallaan elää.

        Ja siellä hän omistajana omiaan ohjaa.
        Tampereen tuomiokirkossa näette hänet, jos ette muuten usko.

        Kirjoitus siihen aikaan tarkoitti vanhaa Siionin vuorta Israelissa ennen kuin se tuhottiin mutta mihn muslimit rakensi moskeijan .


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vapaamuurarit on langennut kabbalismista omavanhurskaudesta noituuteen.

        Ja sinä olet langennut ristinuskoon,

        Sinä tekopyhä, ota ensin hirsi omasta silmästä, jospa sitten näkisit ottaa hammastikun vapaamuurareiden silmistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitus siihen aikaan tarkoitti vanhaa Siionin vuorta Israelissa ennen kuin se tuhottiin mutta mihn muslimit rakensi moskeijan .

        Jumala antoi roomalaisten tuhota hänen oman temppelinsä, koska papit olivat tehneet siitä rosvojen luolan.

        Mutta ei hätää, kun Saatana sai Golgatalla papit ikiomakseen, alkoi valtava rakennusprosessi, kun

        paaville piti rakentaa Vatikaani
        piispoille tuomiokirkot
        kirkkoherroille kirkot
        papeille rukoushuoneet
        ja jopa telttamaja.

        Siitä huolimatta, vaikka Saul tämän ilmoitti:

        "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä.

        Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin - itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun.

        Yhdestä ihmisestä hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat, jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

        "Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.'

        Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi
        samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus.

        Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta nyt sen aika on ohi, hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla maailmassa tekemään parannuksen."

        Tässäkin oli riittävästi Saatanalla syytä hylätä Saul.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Ja sinä olet langennut ristinuskoon,

        Sinä tekopyhä, ota ensin hirsi omasta silmästä, jospa sitten näkisit ottaa hammastikun vapaamuurareiden silmistä.

        Oletko varma, että omat silmäsi ovat puhtaat?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Oletko varma, että omat silmäsi ovat puhtaat?

        Ei vain silmät, vaan koko 162 senttinen Mestarin sotilas.
        Kuten on ilmoitettu:

        "Te olette jo puhtaat, sillä se sana, jonka olen teille puhunut, on puhdistanut teidät."


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joku verho repeso. Entä sitten? Ei merkitse mitään.

        Mulla repes lakana viikko sitten, mitähän se merkitsee?


    • Anonyymi

      Alkuseurakunta oli täysin luopiotilassa melko pian sen alkamisen jälkeen. Vain Johannes säilytti terveen ylösnousemususkon, siksi alkuseurakunta karkotti hänet Patmos-nimiselle saarelle.

      Pietari tappoi (mahd.Paavalin avustuksella) erään pariskunnan (Ananias ja Safiira), koska he eivät luovuttaneet heille myymänsä maatilan koko kauppahintaa. Pistivät murhan Pyhän Hengen tiliin.

      • Anonyymi

        Taas tulee tuutin täyreltä skeiraaaa.opi miehen tavoille.Jeesus tekee susta miehisen miehen,ei paskalärviä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taas tulee tuutin täyreltä skeiraaaa.opi miehen tavoille.Jeesus tekee susta miehisen miehen,ei paskalärviä

        Ei onnistu enää Saatanan paskalärvin houkutukset.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Ei onnistu enää Saatanan paskalärvin houkutukset.

        Koko ajanhan sitä puhut.


      • Anonyymi

        Ei kun valehtelivat.


      • Anonyymi

        On sulla vaikeaa . Sinäkö olet se mies. Olet siis ollut Kuopion vankilassa .


    • Anonyymi

      Nokian kirkkoherrakin kun alkoi veljeilemään "karismaattisten" totuudesta vapaiden uskonsuuntien kanssa, niin heti heistä karkasi se paha henki mieheen ja menetti papin virkansakin.

      Raamattu varoittaa ankarasti menemästä hurmahenkien käsien alle ninkään syyn vuoksi ettei tule osalliseksi heidän synneistään.

      1. Tim. 5:22 "Älä ole liian kerkeä panemaan käsiäsi kenenkään päälle, äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana."

      • Anonyymi

        Älä anna koskea päähäsi . Budhan kundaliinihenki siirtyy hindujen munkkien kautta.


    • Anonyymi

      Karta kaikkia valheeseen turvautuvia hurmahenkiä. Harhaoppejaan he joutuvat puolustamaan valheilla, joita on keksittävä aina uusia. Sielunvihollinen valehtelija ja sen isä.

      "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

      "Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)

      • Syntisenä Paavali ja Pietari Roomassa ristille naulittiin.

        Kristuksen Henki ei ole valheen ja vääryyden henki, jota Paavali edusti.


      • Tämä on totta:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

        Tämä Saatanan suloinen valhe:

        "Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)

        Kannustamaan kaikki synnin orjat ikuisesti Saatanan omiksi:

        "Jos kerran Pyhä Paavali valehteli ja vääristeli eikä päässyt irti synnin siteistä.

        Ei Jumala voi meiltäkään muuta vaatia.

        Amen.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Syntisenä Paavali ja Pietari Roomassa ristille naulittiin.

        Kristuksen Henki ei ole valheen ja vääryyden henki, jota Paavali edusti.

        Epäjumalia palvonta on epäuskoa ja mammonan maallisten palvontaa .


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Tämä on totta:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä."

        Tämä Saatanan suloinen valhe:

        "Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan? (Paavali)

        Kannustamaan kaikki synnin orjat ikuisesti Saatanan omiksi:

        "Jos kerran Pyhä Paavali valehteli ja vääristeli eikä päässyt irti synnin siteistä.

        Ei Jumala voi meiltäkään muuta vaatia.

        Amen.

        Miksi jumalasi meni tekemään ihmisiä, jotka eivät pysy totuudessa?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Miksi jumalasi meni tekemään ihmisiä, jotka eivät pysy totuudessa?

        Siksi, jos joku haluaa olla KarlellePoltettu Enkeli, hänet poltetaan jo äitinsä kohdussa sellaiseksi.


    • Anonyymi

      Jeesus ANTOI henkensä vapaaehtoisesti ristillä ja se riisti saatanalta vallan. Ei hänen henkeään kukaan häneltä olisi saanut otetuksi. Hengenlähtö kuului Jumalan omaan suunnitelmaan.

      Saatana myös sai tiedon Jeesuksen tulevasta ristintyöstä, joka tuhoaisi saatanan itsensä, kun Herra sen jo paratiisissa ilmoitti sille:

      1. Moos. 3:15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.

      Jeesus siis polki rikki sielunvihollisen pään, kun hän suostui ristiinnaulittavaksi, lävistettävksi, niin kuin jo 1. Mooseksen kirja ilmoittaa.

      Ennen pidätystään Jeesus julisti:

      Joh. 12:31 Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.

      Joh. 16:7-11 minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän. 8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion: 9 synnin, koska he eivät usko minuun;
      10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
      11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.

      • Anonyymi

        Jaak. 2:20

        Mutta etkö sinä tyhjänpäiväinen ihminen tahdo tietää, että ilman tekoja usko on hyödytön?


      • PUOLUSTAJA TULI TAIVAASTA

        SAATANAN VUODATTAMA VERI JÄI SAATANAN OMISTUKSEEN, PORTON VIHAN VIINIKSI


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jaak. 2:20

        Mutta etkö sinä tyhjänpäiväinen ihminen tahdo tietää, että ilman tekoja usko on hyödytön?

        Minun tekoni on kirjoittaa TOTUUTTA
        Saatanan palvelijoiden teot ovat herjat ja poistaa, koska uskovat tekevänsä pyhää palvelusta jumalalleen.

        Niin kuin tekevätkin.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Minun tekoni on kirjoittaa TOTUUTTA
        Saatanan palvelijoiden teot ovat herjat ja poistaa, koska uskovat tekevänsä pyhää palvelusta jumalalleen.

        Niin kuin tekevätkin.

        suni, aivan kuin itse sanoit: kuulet ääniä aivoissasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        suni, aivan kuin itse sanoit: kuulet ääniä aivoissasi.

        Se, joka on Jumalasta, kuulee mitä Jumala puhuu.

        Sinä et kuule, koska et ole Jumalasta.

        Yksinkertaista - eikö totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        suni, aivan kuin itse sanoit: kuulet ääniä aivoissasi.

        Miettisen väitöskirjan mukaan 80% tutkituista ei kuullut enää mitään ääniä ei päästään eikä sen ulkopuolelta.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        PUOLUSTAJA TULI TAIVAASTA

        SAATANAN VUODATTAMA VERI JÄI SAATANAN OMISTUKSEEN, PORTON VIHAN VIINIKSI

        Saatanan verisistä käsistä ei sitä verta kannata mennä etsimään mihinkää temppeleihin eikä telttoihin.

        Totuuden Henki annetaan suoraan taivaasta, kenelle sitten annetaankaan,

        eikä se tarvi saatanan palvelijoiden verisiä käsiä siihen väliin, kuten he uskottelevat.


        Niin hän siis on armollinen, kenelle tahtoo, ja paaduttaa, kenen tahtoo.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miettisen väitöskirjan mukaan 80% tutkituista ei kuullut enää mitään ääniä ei päästään eikä sen ulkopuolelta.

        Olivatko kaikki tutkitut pappeja.
        Entä ne 20%


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saatanan verisistä käsistä ei sitä verta kannata mennä etsimään mihinkää temppeleihin eikä telttoihin.

        Totuuden Henki annetaan suoraan taivaasta, kenelle sitten annetaankaan,

        eikä se tarvi saatanan palvelijoiden verisiä käsiä siihen väliin, kuten he uskottelevat.


        Niin hän siis on armollinen, kenelle tahtoo, ja paaduttaa, kenen tahtoo.

        Etkö tiedä: Jeesus teki vedestä viiniä.
        Saatana teki viinistä Jeesuksen verta.

        Jumalan lähettämän Rajun Eksytyksen petolliseksi juomaksi: Vihan viiniksi.

        Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla. Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

        "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

        Minä nautin viimeisen vihan viinin Oulun piispan tarjoama Paavolan seurakunnassa 1. adventtina 1992, jonka jälkeen hän lähti kirkkolakia rikkoen pakoon.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Minun tekoni on kirjoittaa TOTUUTTA
        Saatanan palvelijoiden teot ovat herjat ja poistaa, koska uskovat tekevänsä pyhää palvelusta jumalalleen.

        Niin kuin tekevätkin.

        En usko, että kirjoituksesi ovat sen enempää totta kuin Kolme pientä porsastakaan.


      • Ashera12 kirjoitti:

        En usko, että kirjoituksesi ovat sen enempää totta kuin Kolme pientä porsastakaan.

        Minä uskon sinua, koska olet Saatanalta saanut uskon, jolla on sinut omakseen verellä sovittanut.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Etkö tiedä: Jeesus teki vedestä viiniä.
        Saatana teki viinistä Jeesuksen verta.

        Jumalan lähettämän Rajun Eksytyksen petolliseksi juomaksi: Vihan viiniksi.

        Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla. Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

        "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

        Minä nautin viimeisen vihan viinin Oulun piispan tarjoama Paavolan seurakunnassa 1. adventtina 1992, jonka jälkeen hän lähti kirkkolakia rikkoen pakoon.

        Piispa lähti hullua pakoon. Oikein tehty.


      • Anonyymi

        11 tämän maailman. Näkyvän maailman mammona jumala .


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        PUOLUSTAJA TULI TAIVAASTA

        SAATANAN VUODATTAMA VERI JÄI SAATANAN OMISTUKSEEN, PORTON VIHAN VIINIKSI

        Niin portto on Arabiassa se joka palvoo niitä Egyptin jumalia siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        suni, aivan kuin itse sanoit: kuulet ääniä aivoissasi.

        No jos se Kuopion vankilassa ....


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Etkö tiedä: Jeesus teki vedestä viiniä.
        Saatana teki viinistä Jeesuksen verta.

        Jumalan lähettämän Rajun Eksytyksen petolliseksi juomaksi: Vihan viiniksi.

        Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla. Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

        "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

        Minä nautin viimeisen vihan viinin Oulun piispan tarjoama Paavolan seurakunnassa 1. adventtina 1992, jonka jälkeen hän lähti kirkkolakia rikkoen pakoon.

        Tarkoitti aikaa silloin ja kristityt kyllä lähti Israelista .


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Minä uskon sinua, koska olet Saatanalta saanut uskon, jolla on sinut omakseen verellä sovittanut.

        Kenen verellä?
        Olen sanonut useaan otteeseen, että menkoissa on verta riittämiin. "Sovitan itse itseni" joka kuukausi. 🩸


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Minun tekoni on kirjoittaa TOTUUTTA
        Saatanan palvelijoiden teot ovat herjat ja poistaa, koska uskovat tekevänsä pyhää palvelusta jumalalleen.

        Niin kuin tekevätkin.

        Jos huutelet kadunkulmassa että:

        Minä olen hyvä, te olette pahoja!
        Minä olen oikeassa, te olette väärässä!
        Miehet ovat jumalasta, naiset ovat saatanasta!

        ja ihmiset lähtevät luotasi, lähtevätkö he siksi, että puhut "jumalan sanoja" vai siksi, että päästelet suustasi sammakoita?


      • Olen kertonut nämä jo niin monta kertaa, etten enää jaksa.

        Ole onnellinen siitä, että Saatana on antanut sinulle uskon, jolla olet saavuttanut onnellisuuden.


    • Anonyymi

      Teuvo Suni on palstan paras Raamatun tuntija ja hyvä opettaja.

      Kiitos siitä Herralle.

      Jeesus Kristus on Herra!

      • Annoit Saatanalle ilkuttavaa:

        Tämä Anonyymi on Teuvo puskassa.

        Ilkkukoot, sinä tiedät ettei kirjoittaja ole Teuvo ja minä tiedän saman. Sitä kyllä suuresti ihmettelen miten harvassa ovat ne, jotka tämän ymmärtävät:

        "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen."

        Silloin, kun Pyhä Henki minulle tämän tehtävän antoi olin lukemassa kolmatta kertaa Hesekielin kirjaa ja pysähdyin tähän, kun olin kolme vuotta saanut kokea ihmisten vihaa.

        "Kuulkoot tai olkoot kuulematta -- he ovat uppiniskaista kansaa -- he tulevat kuitenkin tietämään, että heidän keskellään on ollut profeetta.

        Älä sinä, ihminen, pelkää heitä, älä kauhistu heidän sanojaan, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa ja skorpionien seassa.

        Älä pelkää heidän puheitaan, älä säiky heitä -- he ovat uppiniskaista kansaa.

        Sinun tulee puhua minun sanani heille, kuulkoot tai olkoot kuulematta -- he ovat uppiniskaisia."

        Kysyin, mistä ja milloin tämä kansa saa tietää, että olen oikea profeetta?

        "IHMISTEN VIHASTA SINÄ JO SEN TIEDÄT" oli Pyhän Hengen vastaus.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Annoit Saatanalle ilkuttavaa:

        Tämä Anonyymi on Teuvo puskassa.

        Ilkkukoot, sinä tiedät ettei kirjoittaja ole Teuvo ja minä tiedän saman. Sitä kyllä suuresti ihmettelen miten harvassa ovat ne, jotka tämän ymmärtävät:

        "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen."

        Silloin, kun Pyhä Henki minulle tämän tehtävän antoi olin lukemassa kolmatta kertaa Hesekielin kirjaa ja pysähdyin tähän, kun olin kolme vuotta saanut kokea ihmisten vihaa.

        "Kuulkoot tai olkoot kuulematta -- he ovat uppiniskaista kansaa -- he tulevat kuitenkin tietämään, että heidän keskellään on ollut profeetta.

        Älä sinä, ihminen, pelkää heitä, älä kauhistu heidän sanojaan, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa ja skorpionien seassa.

        Älä pelkää heidän puheitaan, älä säiky heitä -- he ovat uppiniskaista kansaa.

        Sinun tulee puhua minun sanani heille, kuulkoot tai olkoot kuulematta -- he ovat uppiniskaisia."

        Kysyin, mistä ja milloin tämä kansa saa tietää, että olen oikea profeetta?

        "IHMISTEN VIHASTA SINÄ JO SEN TIEDÄT" oli Pyhän Hengen vastaus.

        Joku ehkä jankuttaa rististä ja verestä, mutta sinä jankutat marttyyrikuolemasta.


    • Anonyymi

      teuvo suni, olet toistanut: Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta ja tätä Sana paikkaa pohjana käyttäen olet tehnyt Paavalista sinun oman herrasi saatanan palvelijan.
      Mutta voitko sanoa: Kun joku puhuu Jumalan totuutta, valehteleeko hän vai puhuuko hän Jumalan Totuutta?

      • Kyllä, jos sellaisen joskus tapaan.

        Nämä keskustelupalstat ovat täynnä
        Saatanan kirjanoppineita, raamatunlausekoteloiden kantajia.


    • Miksi Paavali jäi synnin siteisiin?

      Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, kun erehtyi pitämään Saatanan erinomaisia ilmestyksiä Jumalan antamina,
      vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

      "Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

      "Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?
      Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?
      Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut:
      -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

      Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

      Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

      Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:
      "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

      Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuunsa asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

      "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?
      Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää.
      Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
      Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.
      Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

      Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan vääryyden ihmisenä, joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

      Paavalin ensimmäinen lähetysmatka alkoi vuonna 47. Silloin alkoi Jumalan lähettämä raju eksytys maailman valloituksen.
      Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

      "Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.
      En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

      Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

      "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."
      Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

      "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.
      Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.
      Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.
      Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."
      Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

      Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

      "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

      Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

      "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi.
      Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä.
      Mutta hän on vastannut minulle: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa."
      Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

      Tämä hänen herransa oli Saatana ja hänen valheen armonsa.

      Näin Paavalista tuli lopunajan väärä profeetta, koko ihmiskunnan eksyttäjä.

      • Paavalin liha oli hänen siittimensä - ei sydämensä.

        "Ympärileikatkaa siis sydämenne -- taipukaa kuuliaisiksi Herralle älkääkä enää niskoitelko."

        Tämä siksi.

        "Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu".


      • Paavali kertoo, että pistin, josta hän puhuu on vaino, minkä hän on saanut osakseen Kristuksen nimen tähden.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Paavali kertoo, että pistin, josta hän puhuu on vaino, minkä hän on saanut osakseen Kristuksen nimen tähden.

        Niinhän se Saatana Paavalille sanoi, kun pisti piikillä hänen lihaansa.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Paavalin liha oli hänen siittimensä - ei sydämensä.

        "Ympärileikatkaa siis sydämenne -- taipukaa kuuliaisiksi Herralle älkääkä enää niskoitelko."

        Tämä siksi.

        "Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu".

        Sekaisin olet kuin vanha seinäkello.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Paavalin liha oli hänen siittimensä - ei sydämensä.

        "Ympärileikatkaa siis sydämenne -- taipukaa kuuliaisiksi Herralle älkääkä enää niskoitelko."

        Tämä siksi.

        "Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu".

        Tottakai siitin on lihaa, vai mitä oikein horiset?
        Luuletko, että miehen sydän roikkuu jalkojen välissä?


    • Pyhä Henki päivitti tämän Paavalin Saatanalta saaman eriomaisen ilmestyksen sanoman ensimmäiseksi rajun eksytyksen johtotähdeksi:

      "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

      Tämä on todella tehokas, koska se kertaheitolla mitätöi kaikki Jeesuksen opetukset ihmisen pelastumisesta.

      Eikä tälle löydy pohjaa myöskään Vanhan liiton pelastusohjeista. Vaan se on noudattaa
      Vanhan liiton väärien profeettojen sanomaa:
      "Totisesti, tämä on kapinallinen kansa! He ovat vilpillisiä lapsia, he eivät tahdo kuulla Herran lakia. He sanovat näkijöille:

      "Älkää tosia ennustako. Puhukaa sellaista, mikä on meille mieleen, nähkää meille kauniita unia. Älkää kulkeko suoraa tietä, kääntykää pois polulta, toimittakaa pois näkyvistämme Israelin Pyhä."

      "Jos joku syöttäisi teille tuulta ja tyhjää ja sanoisi:
      "Saatte nähdä, tulee aika, jolloin teillä on virtanaan
      viiniä ja olutta", niin te ihastelisitte: "Tässäpä on oikea profeetta!"

      Ja juuri tuollaisella Saatanan antamalla einomaisella katteettomalla lupauksella Paavalille, hän teki tästä miehestä kaikille totuuden tien hylänneille sen ainoan oikean profeetan. Ja sai kaikki ihmiseen, Paavaliin, uskovat heti alusta lähtien Jumalan vihan alle:

      "Näin sanoo Herra: - Kirottu on se mies (ja nainenkin), joka turvaa ihmisiin, katoavaisten ihmisten voimaan, mies (ja nainenkin), jonka sydän luopuu Herrasta.

      Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa, suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."

      Toisenlainen tie avautuu niille, jotka panevat turvansa Jeesuksn Kristuksen opetuksiin:

      "Siunattu on se mies (ja nainenkin), joka luottaa Herraa ja panee turvansa häneen! Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen. Ei se pelkää helteen tuloa, sen lehvät pysyvät aina vihreinä. Vaikka tulee kuiva vuosi, ei sillä ole mitään hätää, silloinkin se kantaa hedelmää.

      Petollinen on ihmissydän, paha ja parantumaton vailla vertaa! Kuka sen tuntee? Minä, Herra, tutkin sydämet, tiedän salaisimmatkin ajatukset. Minä annan kullekin sen mukaan, miten hän elää ja millaisia ovat hänen tekojensa hedelmät."

      Eivät opetuslapset helluntaina Pyhä Hengen saatuaan alkaneet hyppiä ilosta tasajalkaa, ja hokea armosta pelastumistaan, vaan kertoivat heti totuuden:

      "Me olemme kaiken tämän todistajat - samoin Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelevat."

      Tätä Uutta liittoa hallitsevat Jeesuksen Kristuksen käskyt, joista kaksi tärkeintä todellisen armon omistajaksi pääsemiseksi ovat tässä:

      "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen."

      "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se kadotukseen.

      Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!

      Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.

      Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona ja huudatte: 'Herra, avaa meille!', hän vastaa: 'Keitä te olette? En tunne teitä.'

      Silloin te alatte selittää: 'Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi ja sinä opetit meidän kaduillamme.' Mutta hän sanoo: 'Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät'."

    • 2. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Tiedättehän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää.
      Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.
      En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo.
      Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti. Huomaan siis, että minua hallitsee tällainen laki: haluan tehdä hyvää, mutta en pääse irti pahasta."

      Tämä on yhtä erinomainen rajun eksytyksen perusta kuin mitä on tuo armo-oppikin.
      Hän ei todellakaan päässyt irti synnistä, eli pahasta, koska Jeesus Kristus ei edes neljän vuoden aikana löytänyt hänestä totuutta. Ja niin hän koko loppuelämänsä sai nautiskella näistä Saatanan erinomaisista ilmestyksistä. Kuten tästäkin, minkä hän tietäjähengen vaikutuksesta profetoi efesolaisille omasta itsestään:

      "Minä tiedän, että lähtöni jälkeen teidän joukkoonne tulee julmia susia, jotka eivät laumaa säästä. Teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka julistavat totuuden vastaisia oppeja vetääkseen opetuslapset mukaansa."

      Ja kun tämä eksytys lähtee opetuslasten joukosta, niin siksi sen kaikki perustukset ovat Raamattuun kirjoitettu, kuten olen monta kertaa todistanut. Niin kuin tämäkin synnissä elämisen hyväksyminen:

      "Kun kerran pyhä Paavalikaan ei päässyt irti synnistä, niin eihän Jumala niin julma ole, että meidän suomalaisten uskovien pitäisi siitä irti päästä."

      Ja siinä se on - Saatanan vahva vastaisku Jeesuksen totuudelle:

      "Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun."

      "Te olette lähtöisin alhaalta, minä ylhäältä. Te kuulutte tähän maailmaan, mutta minä en tähän maailmaan kuulu. Siksi sanoin teille, että te kuolette synteihinne. Ellette usko, että minä olen se joka olen, te kuolette synteihinne."

      "Jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. Orja ei pysy talossa ikuisesti, mutta Poika pysyy. Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita."

      "Joka tietää, mitä on tehtävä, mutta ei tee, se luetaan hänelle synniksi." Joten ei se mikään ihme ole, että Paavali joutui koko loppuelämäkseen Saatanan kuritettavaksi.

      • Anonyymi

        Mitä kirjaa luet? Se, lähde, josta poimit juttujasi, ei ole Raamattu. Vai puhuuko henki suoraan aivoihisi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä kirjaa luet? Se, lähde, josta poimit juttujasi, ei ole Raamattu. Vai puhuuko henki suoraan aivoihisi?

        Kaikki Saatanan Paavalille antamat erinomaiset Pyhän Hengen herjauksen on Saatana puhunut hänen aivoihinsa, ja ovat Raamatussa, joka on painettu 1993.

        Jehovien Raamatusta en mitään tiedä, muuta kuin sen, että heidän Jeesus köytettiin köysilla ristiin, koska he pelkäävät verta.

        Olisivat voineet hänet myös hirttää, kun Golgatalla ilmemeisiti oli myös köysiä.

        Mutta miksi eivät hirttäneet, sitä en tiedä.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki Saatanan Paavalille antamat erinomaiset Pyhän Hengen herjauksen on Saatana puhunut hänen aivoihinsa, ja ovat Raamatussa, joka on painettu 1993.

        Jehovien Raamatusta en mitään tiedä, muuta kuin sen, että heidän Jeesus köytettiin köysilla ristiin, koska he pelkäävät verta.

        Olisivat voineet hänet myös hirttää, kun Golgatalla ilmemeisiti oli myös köysiä.

        Mutta miksi eivät hirttäneet, sitä en tiedä.

        Se olet sinä teuvo, jonka aivoihin saatana puhuu. Itse kerroit hengen puhuvan korviesi ohi suoraan aivoihisi.
        Koska ja milloin Paavali, niin kuin sinä rienaaja, väität, perusti saatanan synagoogia?
        Esimerkiksi Paavalin viimeisestä käynnistä Efesossa on todistettu: kunhan vain täytän juoksuni ja sen viran, jonka minä Herralta Jeesukselta olen saanut: Jumalan armon evankeliumin todistamisen... Sillä minä en ole vetäytynyt pois julistamasta teille kaikkea Jumalan tahtoa. Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan Herran seurakuntaa, jonka hän omalla verellänsä on itselleen ansainnut.
        Puhuiko Paavali jotain saatanasta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se olet sinä teuvo, jonka aivoihin saatana puhuu. Itse kerroit hengen puhuvan korviesi ohi suoraan aivoihisi.
        Koska ja milloin Paavali, niin kuin sinä rienaaja, väität, perusti saatanan synagoogia?
        Esimerkiksi Paavalin viimeisestä käynnistä Efesossa on todistettu: kunhan vain täytän juoksuni ja sen viran, jonka minä Herralta Jeesukselta olen saanut: Jumalan armon evankeliumin todistamisen... Sillä minä en ole vetäytynyt pois julistamasta teille kaikkea Jumalan tahtoa. Ottakaa siis itsestänne vaari ja kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät pannut kaitsijoiksi, paimentamaan Herran seurakuntaa, jonka hän omalla verellänsä on itselleen ansainnut.
        Puhuiko Paavali jotain saatanasta?

        Hyvin vähän puhui, koska ei halunnut turhaan lausua jumalansa nimeäö.
        Vaikka Saatana koko ajan työnteli piikkejä hänen lihaansa,,

        Jos oikein muista niin hänen kirjeissään on vain 3 kertaa: Saatana, Paholaista ei kertaakaan.

        Evankeliumeissa se mainitaan lähes 20 kertaa.


    • Anonyymi

      Se tuli raamatun väärennöksenä niinkuin "älä tee aviorikosta" laittomuuden Laki joka ollenee nyt poistettu raamatun internetti versioista...

      • Ei se Jumalan lähettämää Rajua eksytystä mihinkään muuta.
        Sillä onhan tämäkin laittomuuden laki:

        Uskonrauhan rikkominen

        Kenen etuja turvaamaan tähän maahan on säädetty laki, jossa sanotaan:
        "Joka julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa ja häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, voi oikeus tuomita teosta sakkoa tai vankeutta enintään kuusi kuukautta."

        Kun tässä mainitaan Jumalan nimi, on heti syytä tutkia hänen antamansa ilmoitukset tästä samasta asiasta. Onko hän todella sanonut, että kaikki se, mikä ihmisten mielestä on pyhää, on hänestä lähtöisin? Jeesus sanoo:

        "Te tekopyhät! Oikein Jesaja teistä ennusti, kun hän sanoi: - Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta sen sydän on kaukana minusta. Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä."

        Jeesus sanoi heille: "Ihmisten edessä te olette olevinanne hurskaita, mutta Jumala tuntee teidän sydämenne. Se, mikä on ihmisten silmissä arvokasta, on Jumalalle iljetys."

        Voiko tätä selvemmin sanoa: "Se, mikä on ihmisten silmissä arvokasta, on Jumalalle iljetys."

        Näin on itsestään selvää, ettei tätä lakia ole laadittu Jumalan, vaan hänen vastustajansa, tämän maailman jumalan, Saatanan ja hänen Antikristus-poikansa tahdon mukaan, varmistamaan sen, ettei hänen hallitsemassa maailmassa kukaan voisi julistaa totuutta ilman rangaistusta. Tällä lailla se on tehnyt perustuksen myöskin sille, että kuka tahansa, joka sen antaman unen, näyn tai ilmestyksen perusteella oman kirkkokunnan tai lahkon perustaa - kuten niitä tämäkin maa on jo täyteen perustettu - saa heti lainvoiman totuutta vastaan. Kun taas ne, jotka puhuvat totta, ovat tässä maailmassa jääneet tällaista lainsuojaa vaille, kuten ilmoitettu on:

        "Voi teitä, jotka teette lainkäytöstä katkeraa koiruohoa ja jätätte heitteille oikeuden. Te vihaatte sitä, joka kaupunginportin kokouksessa vaatii oikeaa tuomiota, ja inhoatte sitä, joka kertoo totuuden.

        Nykyisin kaupunginportin kokoukset käydään täällä sosiaalisessa mediassa, samanlaisessa vihan ilmapiirissä:

        "Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu."

        Ainoan tähän liittyvän lain on Jumala säätänyt Pyhän Hengen pilkkaamisesta:

        "Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.
        Sen tähden sanon teille: jokainen synti ja herjaus tullaan antamaan ihmisille anteeksi, mutta joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä, eikä tulevassa maailmanajassa."

        Pyhä Henki on Totuuden Henki, ja totuuden pilkkaamisesta on Jumala tämän lain antanut. Eikä hän ole sen täytäntöönpanoa luovuttanut yhdellekään maalliselle oikeusistuimelle, vaan toteuttaa sen itse meistään viimeisellä tuomiolla.

        Mikäli Totuuden Hengen saanut ihminen saa haasteen oikeuteen totuuden julistamisesta, käynnistyy varsin ihmeellinen oikeusprosessi, jossa syyttäjä itse syyllistyy Pyhän Hengen pilkkaan. Kristuksen valittu ei oikeuteen joutuessaan tarvitse lakimiestä häntä puolustamaan, sillä senkin asian on Jumala jo ennalta näin valmistanut:

        "Mutta kun teidät luovutetaan viranomaisten käsiin, älkää olko huolissanne siitä, miten tai mitä puhuisitte, sillä teille annetaan tuona hetkenä sanat, jotka teidän tulee puhua. Te ette puhu itse, teissä puhuu Isänne Henki."

        Joka ainut jumalanpalvelus tai mikä muu hartaustilaisuus ihmiskäsin tehdyissä jumalan huoneissa on Pyhän Hengen herjausta.


    • Anonyymi

      Paavali ei ole antanut lupaa vaihtaa näitä joten kristittyjen on tyydyttävä laittomuuden oppeihin:
      2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
      Ja kristittyjen Barjeesus:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"

      • Jätän sinut oman onneesi rauhaan, koska sinulla
        ei ole mitään muuta kuin oma jumalasi Barjeesus


    • He löivät puiset päänsä yhteen ja vanhapoika Paavali kirosi naiset, koska ei ollut koskaan onnistunut sellaista saamaan.

      • Ilmeisesti niin teki Jumalakin:

        "Minä etsin heidän joukostaan miestä, joka vahvistaisi muurin, seisoisi lujana sen aukossa ja torjuisi maataan uhkaavan tuhon, mutta sitä miestä en löytänyt. 

        Tuhannen joukosta minä löysin yhden, mutta koko määrästä en ainoatakaan naista." 

        Minkä porton helmassa sinäkin olet elämäsi elänyt, kun ei ole sinuakaan nähnyt missään?


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Ilmeisesti niin teki Jumalakin:

        "Minä etsin heidän joukostaan miestä, joka vahvistaisi muurin, seisoisi lujana sen aukossa ja torjuisi maataan uhkaavan tuhon, mutta sitä miestä en löytänyt. 

        Tuhannen joukosta minä löysin yhden, mutta koko määrästä en ainoatakaan naista." 

        Minkä porton helmassa sinäkin olet elämäsi elänyt, kun ei ole sinuakaan nähnyt missään?

        Raamatussa heijastuu tuon ajan kulttuuri ja aika.
        Naiset olivat esineen tasolla, eikä heitä huolittu korkeisiin asemiin.
        Adamillekin oli luotava uusi vaimo, kun maan tomusta tehty Lilith ei antautunut määräiltäväksi. Tälläkertaa vaimo tehtiin Adamin kyljestä, jotta se suostuisi varmasti olemaan alamainen.


    • Anonyymi

      Miksi pakotat pakanat elämään kuin lain alaiset juutalaiset mooses. Ei ne itsekään pysty lakia pitämään. Osaatko lukea tästä tämän kohdan . Rakas veljemme Paavali .

    • Anonyymi

      Rakas veljemme ( monikossa) Paavali. Meneekö aivoissasi kaikki joten väärinpäin ?????

    • Anonyymi

      Jutun loppu osassa. Ryövärien luola . Juutalaiset oli tehnyt moorian vuoren Siinain vuoren temppelistä myyntikojun sitä Jeesus kutsui ryövörien luolaksi myyntikojujen takia. Kaikki ymmärtää että ruokoushuoneella ei pidetä myyntipöytiä eikö niin.

    • Anonyymi

      Taas mustamaalataan oikeata uskoa. Halvennetaan Jeesuksen työtä. eksytys on suureksi tullut.
      kirjoitukset alkaa sataa niskaan.
      Kiitos jo etukäteen.

    • Anonyymi

      Kiroukset sataa

    • Anonyymi

      Otetaanpa uusiksi . Temppelivuorta vuori Israelissa oli juutalaisten ahneudesta tehty myyntipöydiksi eli ryövärien luolaksi . Sillä ei ole mitään tekemistä kristittyjen kanssa . Temppelivuorella on tänään muslimit .

    • Anonyymi

      7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
      7:16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
      7:17 Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
      7:18 Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
      7:19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
      7:20 Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.

      Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.

      • Minäkö olen tullut luoksenne rakastettavana lampaana, kaikkien paijattavaksi.

        Ihmiskäsin rakennetuissa jumalanhuoneissa teidän rakkaat lampaat juhlapusuissa alttarin karsinoissa määkivät.

        Näin on heistä ilmoitettu:

        "Ne ovat kuin linnunpelättimet kurkkumaalla, eivät ne osaa puhua."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Minäkö olen tullut luoksenne rakastettavana lampaana, kaikkien paijattavaksi.

        Ihmiskäsin rakennetuissa jumalanhuoneissa teidän rakkaat lampaat juhlapusuissa alttarin karsinoissa määkivät.

        Näin on heistä ilmoitettu:

        "Ne ovat kuin linnunpelättimet kurkkumaalla, eivät ne osaa puhua."

        - Juuri äsken valitit, että olet vihattu ja nyt kerrot olevasi "kaikkien paijattavana".
        - En kutsuisi keskustelusivua juhlahuoneeksi ja epäilen, että tavallisissa vetimissä ihmiset täällä ovat.
        - Kyllä minä ainakin saan selvää kirjoituksista.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        - Juuri äsken valitit, että olet vihattu ja nyt kerrot olevasi "kaikkien paijattavana".
        - En kutsuisi keskustelusivua juhlahuoneeksi ja epäilen, että tavallisissa vetimissä ihmiset täällä ovat.
        - Kyllä minä ainakin saan selvää kirjoituksista.

        Mistä sinä olet karannut?

        Minäkö olen tullut luoksenne rakastettavana lampaana, kaikkien paijattavaksi?

        Sillä kaikki teidän uskonne johtajat teille ihania lampaita, vaikka ovat lampaiden taljassa kulkevia raateleveia susia.

        Tämä selviää teille vasta viimeisellä tuomiolla.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Mistä sinä olet karannut?

        Minäkö olen tullut luoksenne rakastettavana lampaana, kaikkien paijattavaksi?

        Sillä kaikki teidän uskonne johtajat teille ihania lampaita, vaikka ovat lampaiden taljassa kulkevia raateleveia susia.

        Tämä selviää teille vasta viimeisellä tuomiolla.

        - Minä en ole karannut mistään.

        - Et sinä ole muitten paijattavana.

        - Minulla ei ole tapana käydä kirkoissa tai kokoontumisissa.

        - En usko viimeiseen tuomioon.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        - Minä en ole karannut mistään.

        - Et sinä ole muitten paijattavana.

        - Minulla ei ole tapana käydä kirkoissa tai kokoontumisissa.

        - En usko viimeiseen tuomioon.

        joillakin on varaa olla Saatanan yksityisoppilaana.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        joillakin on varaa olla Saatanan yksityisoppilaana.

        Kukaan ei voi olla olemattoman oppilas.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Kukaan ei voi olla olemattoman oppilas.

        Mikä olematon se on, joka jo äitisi kohdusta asti on asunut sinun lihassasi:

        "Väärämieliset ovat harhateillä syntymästään saakka, äitinsä kohdusta asti ovat valehtelijat eksyksissä.

        He haihtuvat ilmaan kuin savu. Niin kuin vaha sulaa tulen hohteessa, niin tuhoutuvat väärämieliset Jumalan edessä."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Mikä olematon se on, joka jo äitisi kohdusta asti on asunut sinun lihassasi:

        "Väärämieliset ovat harhateillä syntymästään saakka, äitinsä kohdusta asti ovat valehtelijat eksyksissä.

        He haihtuvat ilmaan kuin savu. Niin kuin vaha sulaa tulen hohteessa, niin tuhoutuvat väärämieliset Jumalan edessä."

        Minä olin jumalan valtakunnassa jo silloin kun lepäsin äitini kohdussa.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Minä olin jumalan valtakunnassa jo silloin kun lepäsin äitini kohdussa.

        Hyvää yötä!

        Kyllä on Saatana sinut perusteelisesti karrelle polttanut jo silloin, kun olit äitisi kohdussa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Hyvää yötä!

        Kyllä on Saatana sinut perusteelisesti karrelle polttanut jo silloin, kun olit äitisi kohdussa.

        Ajattele toki niin jos se rauhoittaa.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Ajattele toki niin jos se rauhoittaa.

        Ajattelu helpotti: Karrelle palanut enkeli on mustan murhaajan, Saatanan, enkeli, joka on jo äidin kohdussa poltettu karrelle, mustaksi enkeliksi.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Ajattelu helpotti: Karrelle palanut enkeli on mustan murhaajan, Saatanan, enkeli, joka on jo äidin kohdussa poltettu karrelle, mustaksi enkeliksi.

        Eikös saatana kuvata useimmiten punaisena eikä mustana?


    • Anonyymi

      Mistä on ilkeä mieli kotoisin?
      Miksi ylenkatsoa hengellisesti köyhiä, ovatko he Rakastavan Isän lapsia?

      • Kaikki kirkot ja jumalanhuoneet ovat hengellisesti täysin köyhiä.

        Sen olen kuullut monen piispan ja papin suusta kuullut.

        Ei kukaan meistä voi tietää totuutta.

        Ensimmäisen kerran maaliskuussa 1989. silloisessa Paavolan seurakunnassa, josta minut yritettiin toimittaa mielisairaalaan. Kirkkoherran puolison, uskonnon lehtori Sinikka Junttilan diagnoosin perusteella, jota kannattivat myöskin kirkkoherra ja oma vaimoni.

        "Kuinka Jumala voi muka sinulle puhua, kun ei se puhu meidän Reijollekaan, JOKA SENTÄÄN ON PAPPI?"


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki kirkot ja jumalanhuoneet ovat hengellisesti täysin köyhiä.

        Sen olen kuullut monen piispan ja papin suusta kuullut.

        Ei kukaan meistä voi tietää totuutta.

        Ensimmäisen kerran maaliskuussa 1989. silloisessa Paavolan seurakunnassa, josta minut yritettiin toimittaa mielisairaalaan. Kirkkoherran puolison, uskonnon lehtori Sinikka Junttilan diagnoosin perusteella, jota kannattivat myöskin kirkkoherra ja oma vaimoni.

        "Kuinka Jumala voi muka sinulle puhua, kun ei se puhu meidän Reijollekaan, JOKA SENTÄÄN ON PAPPI?"

        Kaikki kirkot ja jumalanhuoneet ovat hengellisesti täysin köyhiä. siksi he tarvitsevat Jeesusta. Jeesus on tie, totuus ja elämä, Jeesus näyttää valoa mitä kulkea.
        Jeesu anta valtuudet tulla Jumalan lapseksi, ja antaa synnit anteeksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki kirkot ja jumalanhuoneet ovat hengellisesti täysin köyhiä. siksi he tarvitsevat Jeesusta. Jeesus on tie, totuus ja elämä, Jeesus näyttää valoa mitä kulkea.
        Jeesu anta valtuudet tulla Jumalan lapseksi, ja antaa synnit anteeksi.

        Juuri tuolla tavalla Herjataan Pyhää Henkeä. Jeesuksen nimellä ja verellä.

        Kai sinä osaat tämän ulkoa, viimeistä tuomiota varten:

        "Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra!
        Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.'

        Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!'

        Enkä yhtään ihmettele, kun monet näkevät Jeesuksen nimessä minussakin Saatanan.

        Kuten näkivät jo silloin, kun Jeesus työnsä aloitti ja sen takia tuli tapetuksi 33 vuotiaana.

        Kun tuli nimittelemään ihmisiä Saatanan halujen tyydyttäjiksi.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kaikki kirkot ja jumalanhuoneet ovat hengellisesti täysin köyhiä.

        Sen olen kuullut monen piispan ja papin suusta kuullut.

        Ei kukaan meistä voi tietää totuutta.

        Ensimmäisen kerran maaliskuussa 1989. silloisessa Paavolan seurakunnassa, josta minut yritettiin toimittaa mielisairaalaan. Kirkkoherran puolison, uskonnon lehtori Sinikka Junttilan diagnoosin perusteella, jota kannattivat myöskin kirkkoherra ja oma vaimoni.

        "Kuinka Jumala voi muka sinulle puhua, kun ei se puhu meidän Reijollekaan, JOKA SENTÄÄN ON PAPPI?"

        "Ei kukaan meistä voi tietää totuutta".
        Hyvä että myönnät olevasi puutteellinen.


    • 3. 4. ja 5. Erinomainen ilmestys ja opetus

      3.
      "Hän antoi seurakunnalle sekä apostolit että profeetat ja evankeliumin julistajat, sekä paimenet että opettajat, varustaakseen kaikki seurakunnan jäsenet palvelutyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen."

      4.
      "Hän antaa Hengen ilmetä kussakin erityisellä tavalla, yhteiseksi hyödyksi. Yhden ja saman Hengen voimasta toinen saa kyvyn jakaa viisautta, toinen kyvyn jakaa tietoa, toiselle sama Henki suo uskon voiman, toiselle parantamisen lahjan, joku saa voiman tehdä ihmeitä, joku profetoimisen lahjan, joku kyvyn erottaa henget toisistaan, joku kielillä puhumisen lahjan, joku taas kyvyn tulkita tällaista puhetta. Kaiken tämän saa aikaan yksi ja sama Henki, joka jakaa kullekin omat lahjansa niin kuin tahtoo."

      5.
      "Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti.
      Ensinhän luotiin Aadam ja sitten Eeva, eikä petetyksi joutunut Aadam, vaan nainen antoi pettää itsensä ja rikkoi käskyn. Lasten synnyttäjänä hän on kuitenkin pelastuva, jos vain pysyy uskossa ja rakkaudessa ja viettää hillittyä, Jumalalle pyhitettyä elämää."

      Sen neljän vuoden aikana, jonka Saul Pyhän Hengen koulutettavana oli, hän sai varmasti tietää, ettei Jumalalla enää tässä lopun ajassa tule olemaan maan päällä ainuttakaan pappien johdossa olevaa seurakuntaa, kun Jeesuksen kuolinhetkellä temppelin esirippu repesi kahtia, päättyi siihen pappien osuus Jumalan palvelijoina. Hän tiesi myös varmasti tämän Hesekielin ennustuksen:

      "Minun laumani on hajonnut, kun se on jäänyt paimenetta, ja minun lampaani ovat joutuneet petojen suihin, kun ne ovat joutuneet erilleen laumastaan. Minun lampaani harhailevat pitkin vuoria, pitkin korkeita kukkuloita, ne ovat hajaantuneet joka puolelle maata, eikä kukaan kaipaa ja etsi niitä. Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.

      Näin sanoo Herra Jumala: Minun lampaani ovat joutuneet petojen saaliiksi. Minun lampaani ovat joutuneet kaikenlaisten petojen suihin, koska kukaan ei ole niitä kainnut, koska paimenet eivät ole tunteneet murhetta niistä. Paimenet ovat pitäneet huolta vain itsestään, minun laumastani he eivät ole huolehtineet. Sen tähden paimenet, kuulkaa Herran sana.

      Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenina, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan. Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen.

      Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen. Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minäkin huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet."

      Mutta sitten kun Saatana erinomaisten ilmestysten kautta antoi Paavalille omat näkynsä hänen haltuunsa tulevista kirkkojen ja temppelien loistosta - kuten antoi Jeesuksellekin - Paavali rakensi vahvan perustuksen Saatanan haltuun tuleville jumalanhuoneille, vaikka tiesi nämäkin:

      "Kristus ei mennytkään ihmiskäsin tehtyyn pyhäkköön, joka on vain todellisen pyhäkön kuva, vaan itse taivaaseen ollakseen nyt Jumalan edessä puhumassa meidän puolestamme." "Ensimmäisellä liitolla oli siis jumalanpalvelusta koskevat säädöksensä ja pyhäkkö maan päällä."

      Mutta ei enää Uudella liitolla. kun Jerusalemin temppeli vuonna 70 tuhotottiin

      "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä." Siksi papit tänäkin päivänä rakentavat Kristuksen kuollutta ruumista, eivätkä eläväksi tekevää Henkeä. Malakia, joka oli viimeinen Jumalan lähettämä profeetta, antoi pappien tulevasta kohtalosta näin erinomaisen lausunnon:

      "Minä teen teidän sukunne kelvottomaksi papin tehtävään. Minä paiskaan uhrieläintenne suolet sontineen teidän silmillenne, viskaan juhlienne jätteet kasvoillenne, ja teidät itsennekin heitetään tuohon samaan tunkioon."

      Golgatalla se tapahtui, kun Jumala vihassaan heitti kaikki papit Saatanalle, kostoksi
      Rakkaan Poikansa tappamisesta.

    • Anonyymi

      5:3 "Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.
      5:4 Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen.
      5:5 Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.
      5:6 Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.
      5:7 Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden.
      5:8 Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan.
      5:9 Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.
      5:10 Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta.
      5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
      5:12 Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.


      5:3 "Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Ymmärrätkö mitä tarkoitetaan?
      Laki on kuollut se ei pelasta, se näyttää synnin. Jeesus on elävä pelastaja.

      • Te kyllä tutkitte kirjoituksia, koska luulette niistä löytävänne ikuisen elämän -- ja nehän juuri todistavat minusta. '
        Mutta te ette tahdo tulla minun luokseni, että saisitte elämän.
         "En minä ole ihmisten kiitoksen tarpeessa. 
         Minä tunnen teidät: teissä ei ole rakkautta Jumalaan.
         Minä olen tullut Isäni nimissä, ettekä te ota minua vastaan.
        Mutta jos joku toinen tulee omissa nimissään, silloin te kyllä olette vastaanottavaisia."

        Juuri kun kirjoitin:

        "Se sana, jonka olen puhut teille, se sana on teidät puhdistanut."

        Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Te kyllä tutkitte kirjoituksia, koska luulette niistä löytävänne ikuisen elämän -- ja nehän juuri todistavat minusta. '
        Mutta te ette tahdo tulla minun luokseni, että saisitte elämän.
         "En minä ole ihmisten kiitoksen tarpeessa. 
         Minä tunnen teidät: teissä ei ole rakkautta Jumalaan.
         Minä olen tullut Isäni nimissä, ettekä te ota minua vastaan.
        Mutta jos joku toinen tulee omissa nimissään, silloin te kyllä olette vastaanottavaisia."

        Juuri kun kirjoitin:

        "Se sana, jonka olen puhut teille, se sana on teidät puhdistanut."

        Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,

        Itsehän sinä kirjoituksia tänne kopioit yhtenään. Luulet kai niistä löytäväsi ikuisen elämän?


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Te kyllä tutkitte kirjoituksia, koska luulette niistä löytävänne ikuisen elämän -- ja nehän juuri todistavat minusta. '
        Mutta te ette tahdo tulla minun luokseni, että saisitte elämän.
         "En minä ole ihmisten kiitoksen tarpeessa. 
         Minä tunnen teidät: teissä ei ole rakkautta Jumalaan.
         Minä olen tullut Isäni nimissä, ettekä te ota minua vastaan.
        Mutta jos joku toinen tulee omissa nimissään, silloin te kyllä olette vastaanottavaisia."

        Juuri kun kirjoitin:

        "Se sana, jonka olen puhut teille, se sana on teidät puhdistanut."

        Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,

        "Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,"

        Törkeästi Teuvo herjaa, muttei ymmärrä, ettei ihmisiä voi käskeä uskomaan niinkuin armeijassa käsketään. Se ei toimi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,"

        Törkeästi Teuvo herjaa, muttei ymmärrä, ettei ihmisiä voi käskeä uskomaan niinkuin armeijassa käsketään. Se ei toimi.

        Milloin olen ketään, edes nimellä tunnettua, puhumattakaan Anonyymeistä, käskenyt uskomaan Saatanaan?

        Montako kertaa tämä on edelleen toistettava:

        Minun kohtaloni on sidottu lähettäjääni:

        "Muistakaa, mitä teille sanoin: ei palvelija ole herraansa suurempi. Jos minua on vainottu, vainotaan teitäkin. Jos minun sanaani on kuultu, kuullaan myös teidän sanaanne.

        "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

        "Minä olen ilmoittanut sinun nimesi niille ihmisille, jotka valitsit maailmasta ja annoit minulle.
        He olivat sinun, ja sinä uskoit heidät minulle.
        He ovat ottaneet omakseen sinun sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.
        Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus.

        "Joka kuulee teitä, kuulee minua, ja joka hylkää teidät, hylkää minut. Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."

        Joka kuulee, hän siirtyy lähettäjäni vastuulle:
        "Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle.

        Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun."

        Joka kuulee - vaikka olisi siihen asti eletyn elämän  hengellisiä haluja tyydyttänyt minkä tahansa porton perässä kulkien.
        Huomaa itsessään, että hän alkaa päivä päivältä yhä enemmän ymmärtää totuutta.
        Jumala kuitenkin häntä edelleen koettelee, oletko vain hetken huumassa, vaiko aidosti  totuutta rakastava. 
        Jos pyrit aidosti totuuteen, saat jonakin päivänä kokea tämän
        "Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

        Minua hän koetteli peräti 40 vuotta, ennen kuin antoi Pojalleen käskyn ilmestyä ja ottaa opetuslapsekseen.
        Eikä sekään riittänyt. Vielä tarvittiin kolme vuotta ja kuolemantuomio
        .Ennen kuin tie taivaan kansalaisuuteen ja ihmisten vihaa oli auki.
         "Eräällä miehellä oli viinitarhassaan kasvamassa viikunapuu. Hän meni etsimään siitä hedelmiä, mutta ei löytänyt.[

        Silloin hän sanoi puutarhurille: 'Jo kolmena vuotena olen käynyt etsimässä hedelmiä tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Kaada se, sehän vain vie voiman maasta.'

        Mutta puutarhuri vastasi: 'Herra, anna sen olla vielä yksi vuosi. Minä muokkaan ja lannoitan maan sen ympäriltä.

        Jospa se ensi vuonna tekee hedelmää. Jollei niin käy, käske sitten kaataa se.'"

        JOKA HYLKÄÄ, on hylkäyksen tehnyt jo paljon ennen, kuin Pyhä Henki minut tämän kansan keskelle lähetti.

        He ovat saaneet Golgatalta Saatanan veripesun, joka on antanut heille laumasuojan totuutta vastaan. Eikä edes Jumala saa heitä enää totuuden tielle:

        Ei heitä voi toistamiseen johdattaa kääntymykseen - niitä, jotka nyt itse ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja nostavat hänet kaikkien pilkattavaksi.
        Heidän tärkein tehtävä on Pyhän Hengen herjaaminen, koska sillä Saatana sitoo heidät ikuisesti omakseen:

         Totisesti: Kaikki tullaan antamaan ihmisille anteeksi, kaikki synnit ja herjaukset, miten he sitten herjaavatkin. 
        Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Milloin olen ketään, edes nimellä tunnettua, puhumattakaan Anonyymeistä, käskenyt uskomaan Saatanaan?

        Montako kertaa tämä on edelleen toistettava:

        Minun kohtaloni on sidottu lähettäjääni:

        "Muistakaa, mitä teille sanoin: ei palvelija ole herraansa suurempi. Jos minua on vainottu, vainotaan teitäkin. Jos minun sanaani on kuultu, kuullaan myös teidän sanaanne.

        "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

        "Minä olen ilmoittanut sinun nimesi niille ihmisille, jotka valitsit maailmasta ja annoit minulle.
        He olivat sinun, ja sinä uskoit heidät minulle.
        He ovat ottaneet omakseen sinun sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.
        Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus.

        "Joka kuulee teitä, kuulee minua, ja joka hylkää teidät, hylkää minut. Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."

        Joka kuulee, hän siirtyy lähettäjäni vastuulle:
        "Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle.

        Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun."

        Joka kuulee - vaikka olisi siihen asti eletyn elämän  hengellisiä haluja tyydyttänyt minkä tahansa porton perässä kulkien.
        Huomaa itsessään, että hän alkaa päivä päivältä yhä enemmän ymmärtää totuutta.
        Jumala kuitenkin häntä edelleen koettelee, oletko vain hetken huumassa, vaiko aidosti  totuutta rakastava. 
        Jos pyrit aidosti totuuteen, saat jonakin päivänä kokea tämän
        "Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

        Minua hän koetteli peräti 40 vuotta, ennen kuin antoi Pojalleen käskyn ilmestyä ja ottaa opetuslapsekseen.
        Eikä sekään riittänyt. Vielä tarvittiin kolme vuotta ja kuolemantuomio
        .Ennen kuin tie taivaan kansalaisuuteen ja ihmisten vihaa oli auki.
         "Eräällä miehellä oli viinitarhassaan kasvamassa viikunapuu. Hän meni etsimään siitä hedelmiä, mutta ei löytänyt.[

        Silloin hän sanoi puutarhurille: 'Jo kolmena vuotena olen käynyt etsimässä hedelmiä tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Kaada se, sehän vain vie voiman maasta.'

        Mutta puutarhuri vastasi: 'Herra, anna sen olla vielä yksi vuosi. Minä muokkaan ja lannoitan maan sen ympäriltä.

        Jospa se ensi vuonna tekee hedelmää. Jollei niin käy, käske sitten kaataa se.'"

        JOKA HYLKÄÄ, on hylkäyksen tehnyt jo paljon ennen, kuin Pyhä Henki minut tämän kansan keskelle lähetti.

        He ovat saaneet Golgatalta Saatanan veripesun, joka on antanut heille laumasuojan totuutta vastaan. Eikä edes Jumala saa heitä enää totuuden tielle:

        Ei heitä voi toistamiseen johdattaa kääntymykseen - niitä, jotka nyt itse ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja nostavat hänet kaikkien pilkattavaksi.
        Heidän tärkein tehtävä on Pyhän Hengen herjaaminen, koska sillä Saatana sitoo heidät ikuisesti omakseen:

         Totisesti: Kaikki tullaan antamaan ihmisille anteeksi, kaikki synnit ja herjaukset, miten he sitten herjaavatkin. 
        Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin.

        Älä Teuvo vaahtoa. Kukaan ei ole sanonut että yrität käskeä uskomaan Saatanaan. Kyse on siitä, ettet voi käskeä ketään uskomaan Jumalaan, Jeesukseen etkä edes Pyhään henkeen. Etkä saa käskemällä ihmisiä uskomaan itseesikään. Armeijameininki ei vaan toimi. Jos joku ei usko, niin ei usko.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Älä Teuvo vaahtoa. Kukaan ei ole sanonut että yrität käskeä uskomaan Saatanaan. Kyse on siitä, ettet voi käskeä ketään uskomaan Jumalaan, Jeesukseen etkä edes Pyhään henkeen. Etkä saa käskemällä ihmisiä uskomaan itseesikään. Armeijameininki ei vaan toimi. Jos joku ei usko, niin ei usko.

        Kyllä minä sen tiedän, että uskostasi huolimatta armeijameininki toimii myös Taivasten valtakunnan asioissa.

        Miksi johdatit minut sotilaaksi?

        "Jotta tietäisit,
        mitä merkitsee esimiehen käsky.
        osaisit tehdä sotasuunnitelmia.
        ja sinulla olisi turvattu toimeentulo."
        Vastasi Pyhä Henki,
        joka erään Saatanalle heityn mukaan on aivopierua.

        Siksi sotilasmestarista oli lopulta helppo tehdä Mestarin sotilas.

        Varsinkin, kun Hän ensin seurasi, miten minä 25 vuoden ajan hoidin tämän näkyvän taivaan valvontaa. Ja vasta sitten koulutti Taivasten taivaiden valvojaksi. Tälläkin ohjeella:

        "Kun minä sanon jumalattomalle, että hänen on kuoltava, asetan sinut vastuuseen hänestä.
        Ellet sinä puhu hänelle, ellet varoita häntä hänen jumalattomuudestaan pelastaaksesi hänet, hän kuolee syntiensä tähden -- ja hänen kuolemastaan minä vaadin tilille sinut."

        Siksi en halua tulla sinne, minne sinäkin olet matkalla.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kyllä minä sen tiedän, että uskostasi huolimatta armeijameininki toimii myös Taivasten valtakunnan asioissa.

        Miksi johdatit minut sotilaaksi?

        "Jotta tietäisit,
        mitä merkitsee esimiehen käsky.
        osaisit tehdä sotasuunnitelmia.
        ja sinulla olisi turvattu toimeentulo."
        Vastasi Pyhä Henki,
        joka erään Saatanalle heityn mukaan on aivopierua.

        Siksi sotilasmestarista oli lopulta helppo tehdä Mestarin sotilas.

        Varsinkin, kun Hän ensin seurasi, miten minä 25 vuoden ajan hoidin tämän näkyvän taivaan valvontaa. Ja vasta sitten koulutti Taivasten taivaiden valvojaksi. Tälläkin ohjeella:

        "Kun minä sanon jumalattomalle, että hänen on kuoltava, asetan sinut vastuuseen hänestä.
        Ellet sinä puhu hänelle, ellet varoita häntä hänen jumalattomuudestaan pelastaaksesi hänet, hän kuolee syntiensä tähden -- ja hänen kuolemastaan minä vaadin tilille sinut."

        Siksi en halua tulla sinne, minne sinäkin olet matkalla.

        Luulenpa, että Teuvo on ottanut varaslähdön eikä ole kuunnellut mitä Sofia/Maria haluaa hänen oikeasti sanovan.
        "Mihin sinulla on kiire!"


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kyllä minä sen tiedän, että uskostasi huolimatta armeijameininki toimii myös Taivasten valtakunnan asioissa.

        Miksi johdatit minut sotilaaksi?

        "Jotta tietäisit,
        mitä merkitsee esimiehen käsky.
        osaisit tehdä sotasuunnitelmia.
        ja sinulla olisi turvattu toimeentulo."
        Vastasi Pyhä Henki,
        joka erään Saatanalle heityn mukaan on aivopierua.

        Siksi sotilasmestarista oli lopulta helppo tehdä Mestarin sotilas.

        Varsinkin, kun Hän ensin seurasi, miten minä 25 vuoden ajan hoidin tämän näkyvän taivaan valvontaa. Ja vasta sitten koulutti Taivasten taivaiden valvojaksi. Tälläkin ohjeella:

        "Kun minä sanon jumalattomalle, että hänen on kuoltava, asetan sinut vastuuseen hänestä.
        Ellet sinä puhu hänelle, ellet varoita häntä hänen jumalattomuudestaan pelastaaksesi hänet, hän kuolee syntiensä tähden -- ja hänen kuolemastaan minä vaadin tilille sinut."

        Siksi en halua tulla sinne, minne sinäkin olet matkalla.

        Paitsi käskeminen ja armeijameininki, myöskään kuolemalla tai helvetillä tai viimeisellä tuomiolla uhkailu ei toimi. Jos joku ei niihin usko, niin ei usko, etkä sinä voi sille mitään, vaan joudut häpeään.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Te kyllä tutkitte kirjoituksia, koska luulette niistä löytävänne ikuisen elämän -- ja nehän juuri todistavat minusta. '
        Mutta te ette tahdo tulla minun luokseni, että saisitte elämän.
         "En minä ole ihmisten kiitoksen tarpeessa. 
         Minä tunnen teidät: teissä ei ole rakkautta Jumalaan.
         Minä olen tullut Isäni nimissä, ettekä te ota minua vastaan.
        Mutta jos joku toinen tulee omissa nimissään, silloin te kyllä olette vastaanottavaisia."

        Juuri kun kirjoitin:

        "Se sana, jonka olen puhut teille, se sana on teidät puhdistanut."

        Tulee Saatanan anonyymi raamatunlausekotelonsa kanssa,

        Ettäkö Raamattu todistaa Teuvosta? Jotain rajaa noihin väitteisiin!
        Sinä olet tavallinen tallaaja, etkä voi elämää antaa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kyllä minä sen tiedän, että uskostasi huolimatta armeijameininki toimii myös Taivasten valtakunnan asioissa.

        Miksi johdatit minut sotilaaksi?

        "Jotta tietäisit,
        mitä merkitsee esimiehen käsky.
        osaisit tehdä sotasuunnitelmia.
        ja sinulla olisi turvattu toimeentulo."
        Vastasi Pyhä Henki,
        joka erään Saatanalle heityn mukaan on aivopierua.

        Siksi sotilasmestarista oli lopulta helppo tehdä Mestarin sotilas.

        Varsinkin, kun Hän ensin seurasi, miten minä 25 vuoden ajan hoidin tämän näkyvän taivaan valvontaa. Ja vasta sitten koulutti Taivasten taivaiden valvojaksi. Tälläkin ohjeella:

        "Kun minä sanon jumalattomalle, että hänen on kuoltava, asetan sinut vastuuseen hänestä.
        Ellet sinä puhu hänelle, ellet varoita häntä hänen jumalattomuudestaan pelastaaksesi hänet, hän kuolee syntiensä tähden -- ja hänen kuolemastaan minä vaadin tilille sinut."

        Siksi en halua tulla sinne, minne sinäkin olet matkalla.

        Maria on siis kenraali!

        Vasen, vasen, vasen, kaks kolme, vasen, vasen, vasen, kaks kolme!


    • 6. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa."

      Jeesuksen maallisen elämän aikana esivaltaa Israelissa edusti Rooman keisari Augustus. Jeesuksen ainut opetus esivallalle ja Jumalalle kuuluvista tehtävistä selviää tästä hänen ja fariseuten välisestä keskustelusta:

      "Silloin fariseukset menivät neuvottelemaan keskenään, miten saisivat Jeesuksen sanoistaan ansaan. He lähettivät hänen luokseen opetuslapsiaan yhdessä Herodeksen kannattajien kanssa. Nämä sanoivat:

      "Opettaja, me tiedämme, että sinä puhut totta ja opetat Jumalan tietä totuuden mukaisesti. Sinä olet ihmisistä riippumaton etkä tee eroa heidän välillään. Sano siis meille, mitä mieltä olet: onko oikein maksaa keisarille veroa vai ei?"

      Mutta Jeesus huomasi heidän kieroutensa ja sanoi:

      "Te teeskentelijät! Miksi te yritätte saada minut ansaan? Näyttäkää sitä rahaa, jolla maksatte veronne."

      He ottivat esiin denaarin. Jeesus kysyi heiltä: "Kenen kuva ja nimi siinä on?"

      Silloin Jeesus sanoi heille: "Antakaa siis keisarille mikä keisarille kuuluu ja Jumalalle, mikä Jumalalle kuuluu."

      Kuullessaan tämän he hämmästyivät. He jättivät Jeesuksen rauhaan ja lähtivät pois."

      Tällä ilmoituksella Jeesus teki selväksi maallisen esivallan ja Jumalan valtakunnan vallan väliset tehtävät.

      Esivalta hoitakoon oikeuslaitoksen, puolustuslaitoksen, pelastuslaitoksen, sairaanhoitolaitoksen, ja monet muut laitokset, ilmailulaitos mukaan lukien, mutta ei enää kirkkolaitosta. Sillä Jumala itse hoitaa oman pelastuslaitoksen, taivasten taivaiden henkilökunnan kutsunnat, koulutuksen ja tehtävät:

      "Minun laumani on hajonnut, kun se on jäänyt paimenetta,ja minun lampaani ovat joutuneet petojen suihin, kun ne ovat joutuneet erilleen laumastaan. Minun lampaani harhailevat pitkin vuoria, pitkin korkeita kukkuloita, ne ovat hajaantuneet joka puolelle maata, eikä kukaan kaipaa ja etsi niitä.

      Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana. Näin sanoo Herra Jumala: Minun lampaani ovat joutuneet petojen saaliiksi. Minun lampaani ovat joutuneet kaikenlaisten petojen suihin, koska kukaan ei ole niitä kainnut, koska paimenet eivät ole tunteneet murhetta niistä. Paimenet ovat pitäneet huolta vain itsestään, minun laumastani he eivät ole huolehtineet.

      Sen tähden paimenet, kuulkaa Herran sana. Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenina, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan.

      Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen.

      Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen. Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minäkin huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet."

      Mutta Saatanapa teki ovelan tempun antaessaan Paavalille tuon eriomaisen ilmestyksen, jonka johdosta se sai osan esivallalle kuuluvista rahoista oman pohjattoman kirstunsa ja temppeliensä loiston ylläpitoon. Ja säätämään lakeja yli Jumalan ilmoitusten. Kaiken huippuna laki uskonrauhan rikkomisesta.

      Tämä saatanallinen oppi paljastuu - kenelle paljastuu - tästä Johanneksen saamasta ilmoituksesta, jossa Pyhä Henki kutsuu kaikki omansa pois näistä Paavalin junailemista opeista:

      "Sen porton (näiden lopun ajan seurakuntien) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat (siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

      Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

    • 7. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Veljet, jotta ette olisi oman viisautenne varassa, teidän tulee tuntea tämä salaisuus: paatumus, joka on kohdannut osaa Israelin kansasta, kestää siihen asti kun muista kansoista koottava määrä on tullut täyteen. Sen tapahduttua koko Israel on pelastuva."

      Tämäkin Paavalin saama Saatanan antama erinomainen ilmestys on mainio esimerkki siitä, miten helposti Paavali heitti totuuden roskiin, kun pääsi oikein sydämensä innolla mielistelemään juutalaisia veljiään.

      Hän tiesi kyllä sen saman, minkä Pyhä Henki ilmoitti Johannekselle Patmos-saaren vankeudessa:

      "Vaikka Israelin kansa olisi lukuisa kuin merenrannan hiekka, siitä pelastuu vain rippeet. Äkkiä ja lopullisesti on Herra toteuttava sanansa maan päällä. Jesaja on myös ennustanut:

      Ellei Herra Sebaot olisi säästänyt meistä siementä, meidän olisi käynyt kuin Sodoman, me olisimme Gomoran kaltaiset."

      Ja nuo rippeet ovat ne 144 000. Ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää.

      Paavali tiesi myös Jumalan Hoosealle antaman ennustuksen siitä, että lopun ajan Jumalan pelastamat israelilaiset, eivät enää olekaan alkuperäisiä israelilaisia:

      "Sellaisiksi hän on kutsunut meidät, olimmepa juutalaisia tai emme. Hoosean kirjassa hän sanoo: - Minä olen sanova kansakseni sitä, joka ei kansaani ollut, ja rakastetukseni sitä, jota en rakastanut. Ja samassa paikassa, jossa heille sanottiin: " Te ette ole minun kansaani", heitä tullaan sanomaan elävän jumalan lapsiksi."

      Hän tiesi myös sen, että Jumala oli lopullisesti tuon kansansa paaduttanut. Ja silti meni Saatanan ansaan joka sai tuon perusteella kaikki maailman tekopyhittämänsä kristityt astumaan Jumalan varpaille ja tukemaan tuota Saatanan tahtoa noudattavaa kansaa. Kuten Jeesus sanoi:

      "Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?

      Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää.
      Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
      Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

      Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

      "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te suljette taivasten valtakunnan ovet ihmisten edestä. Itse ette mene sisälle, että päästä niitäkään, jotka menisivät.

      Jatkakaa toki isienne tapaan, kunnes mitta on täysi! Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt!
      Miten te voisitte välttää kadotustuomion?"

      "Ettekö ole koskaan kirjoituksista lukeneet: - Kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on nyt kulmakivi. Herralta se on tullut, ja se on ihmeellinen meidän silmissämme.

      Tämän takia sanon teille, että Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.

      Joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, ja jonka päälle tämä kivi kaatuu, sen se murskaa."

      Tämän vertauksen kuultuaan ylipapit ja fariseukset ymmärsivät, että Jeesus puhui heistä.
      He olisivat halunneet ottaa hänet kiinni mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana."

      Niin on tänä päivänä koko ihmiskunta ajautunut tuohon samaan paatumuksen tilaan, jonka merkkeinä ovat nuo Saatanan heille rakennuttamansa jumalanhuoneet, joissa he hengettöminä uskovat palvelevansa Jumalaa, vaikka todellisuudessa palvelevat lihansa voimalla Saatanaa ja hänen poikaansa Antikristusta.

      Kuten aikaisemmin olen jo ilmoittanut:

      "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

    • 8. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Rakkaus ohjatkoon elämäänne, onhan Kristuskin rakastanut meitä ja antanut meidän tähtemme itsensä lahjaksi, hyvältä tuoksuvaksi uhriksi Jumalalle."

      Tällä ilmestyksellään Saatana sai uskoteltua Paavalille, että Jeesuksen uhraus oli samanlainen toimenpide Jumalan tahdon noudattamiseksi, kuin mitä olivat Vanhan liiton eläinuhritkin:

      "Tuokaa kaksi nuorta sonni, yksi pässi ja seitsemän karitsaa, joiden on oltava vuoden ikäisiä, ja antakaa ne tuoksuvaksi polttouhriksi, joka on Herralle mieluisa."

      "Uhratkaa Herralle mieluisaksi, tuoksuvaksi polttouhriksi nuori sonni, pässi ja seitsemän karitsaa, joiden on oltava vuoden ikäisiä. Kaikkien eläinten tulee olla virheettömiä."

      "Juhlan ensimmäisenä päivänä teidän tulee tuoda polttouhriksi, tuoksuvaksi tuliuhriksi, joka on Herralle mieluisa, kolmetoista nuorta sonnia, kaksi pässiä ja neljätoista vuodenikäistä karitsaa. Kaikkien eläinten on oltava virheettömiä."

      Koska kaikkien uhrattavien eläinten piti olla virheettömiä, junaili Paavali Jeesuksesta eläinten kaltaisen virheettömän uhrin Jumalalle:

      "Jos jo pukkien ja härkien veri ja saastuneiden päälle vihmottava hiehon tuhka puhdistaa ihmisen ulkonaisiin menoihin kelvolliseksi, kuinka paljon paremmin puhdistaakaan Kristuksen veri?

      Ikuisen henkensä voimalla hän on antanut itsensä virheettömänä uhrina Jumalalle, ja hänen verensä puhdistaa meidän omatuntomme kuoleman teoista, niin että voimme palvella elävää Jumalaa."

      Tällä erinomaisella ilmestyksellä Paavalille, Saatana uskoi pystyneensä hävittämään ikiajoiksi kaikki jäljet siitä, että hänen palvelijansa Jeesuksen hänelle uhrasivat, eivätkä suinkaan Jumalalle. Sillä jos hänet olisi Jumalalle uhrattu, se olisi tehty Jerusalemin temppelissä, eikä rikollisten mestauspaikalla.

      Pitkään on Jumalakin pitänyt tätä uhrausta salassa, mutta nyt se on tälle kansalle ja tämän sukupolven keskellä paljastettu. Jumala olisi tietenkin voinut tämän estää, mutta ei estänyt, koska oli tämän jo profeettojensa kautta ennalta ennustanut. Sillä verellä, jonka Saatana sai Golgatalla vuotamaan, Jeesus pystyy kaikki valittunsa Saatanan synnin vankilasta vapaaksi ostamaan. Juuri niin kuin hän minutkin, ahtaan portin tuskan jälkeen, tuli vapaaksi ostamaan, ja silloinkin taivaassa laulettiin:

      "He lauloivat uuden laulun: -- Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinut on teurastettu, olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmisiä kaikista heimoista, kaikista kielistä, kansoista ja maista."

      Mutta kaikki ne, jotka eivät Jeesuksen tahtoa noudattaen, ole ahtaasta portista Kristuksen puhdistettavaksi ja hänen Henkensä omistajaksi päässeet. Ne tänäkin päivänä kaikkialla maailmassa -Saatanan heille rakennuttamissaan jumalan huoneissa - palvovat Saatanan tunnustuksia: kuoleman ristiä, Jeesusta ristillä; kuvissa ja patsaissa

      . Ja se on Saatanan vankilaan jääneille ihana valhe, että Jumala olisi todella nauttinut taivaassa Jeesuksen veren hyvästä tuoksusta, hänen kärsimyksistään ja tuskanhuudostaan:

      "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit!" Toistan vielä: Jeesuksen veri oli lunastusmaksu Saatanalle, ei Jumalalle. Sillä ei Jumala ole ketään synnin vankilan kahleisiin johdattanut. Eikä tämä Jeesuksen vuodattama veri tule perimään taivasten valtakuntaa, vaikka kaikki tekopyhitetyt, Jumalan paaduttamat, niin uskovat ja laulavat:

      "Golgatan veressä voima on....." Vaikka Paavalikaan ei siihen uskonut:

      "Sen sanon, veljet, ettei liha ja veri voi saada omakseen Jumalan valtakuntaa ja ettei katoava voi saada omakseen katoamattomuutta."

      "Kenellä ei ole Jeesuksen Henkeä, ei ole hänen omansa."

    • 9. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Olen saanut Herralta tiedoksi tämän, minkä olen myös opettanut teille: Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän, kiitti Jumalaa, mursi leivän ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini,
      joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni."

      Samoin hän otti aterian jälkeen maljan ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni. Niin usein kuin te siitä juotte, tehkää se minun muistokseni."

      Niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tästä maljasta, te siis julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kun hän tulee."

      Tämän ensimmäinen kappale on saatu Pyhän Hengen kautta Herralta Jeesukselta Kristukselta, mutta nämä kaksi tämän maailman herralta, Saatanalta:

      Samoin hän otti aterian jälkeen maljan ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni. Niin usein kuin te siitä juotte, tehkää se minun muistokseni."

      Niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tästä maljasta, te siis julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kun hän tulee."

      Matteuksen mukaan tuon aterian päätti Jeesus näihin sanoihin:

      "Ja minä sanon teille: tästedes en maista viiniköynnöksen antia ennen kuin sinä päivänä, jona juon uutta viiniä teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."

      Markuksen mukaan:

      "Totisesti: minä en enää maista viiniköynnöksen antia ennen kuin sinä päivänä, jona juon uutta viiniä Jumalan valtakunnassa."

      Luukkaan mukaan:

      "Aterian jälkeen hän samalla tavoin otti maljan ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka vuodatetaan teidän puolestanne.

      Mutta tälle samalle pöydälle ojentaa yhdessä minun kanssani kätensä myös minun kavaltajani. Ihmisen Poika lähtee täältä juuri niin kuin hänen on määrä lähteä, mutta voi sitä, josta tulee hänen kavaltajana!"

      Erittäin tärkeää on huomata, että Jeesuksen rakkain opetuslapsi kertoo tuosta ateriasta vain tämän:

      "He olivat kokoontuneet aterialle, ja Paholainen oli jo pannut Juudaksen, Simon Iskariotin pojan, sydämeen ajatuksen, että tämä kavaltaisi Jeesuksen."

      Johannes tiesi ja uskoi, että tuo ateria oli vain Jeesuksen ja heidän kahdentoista yhteinen ateria, josta ei tarvinnut jälkipolville jäädä tämän tarkempaa tietoa.

      Mutta Saatanapa oli ovela antaessaan Paavalille tuon erinomaisen ilmestyksensä, jolla se sinetöi oman vihan viininsä ääreen ihmiskunnan tuhoon saakka kaikki totuudesta luopuneet. Eikä heitä hetkahduta pätkääkään tämä Jeesuksen ilmoitus Johannekselle, vuonna 96.

      Siis vain 32 vuotta Paavalin kuoleman jälkeen, oli tuon Saatanan erinomaisen ehtoollisilmestyksen Jeesus muuttanut taivaasta käsin porton viiniksi:

      "Sen porton (näiden lopun ajan seurakuntien) viiniä, vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat (siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään."

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen
      pahoja tekojaan."

      Ja näihin porttopaimenten ihaniin valheen sanoihin, ei Saatana tarvinnut kaveriksi Paavalia eikä Raamattua, koska pystyi itse ilmoittamaan ne jokaiselle porttopaimenelleen:

      "Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis ja veri kätkeköön teidän ruumiinne ja sielunne iankaikkiseen elämään. Menkää Herran rauhaan!"

      Eikä yksikään Jumalan paaduttama tiedä minkä herran rauhaan he ovat matkalla, ennen kuin vasta sitten, kun matka on jo päättynyt, ja viimeinen tuomio alkaa. Eikä paluuta totuuteen enää ole.

      Muistutan vielä, että tämäkin rituaali on täydellistä Pyhän Hengen pilkkaa.

      • Anonyymi

        Onko tuo Suni niin tyhmä, että ei tajua, että tämä on keskustelupalsta. Saanatautia voi purkaa muualla. Tuskin kukaan viitsii lukea noita pitkiä vuodatuksia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuo Suni niin tyhmä, että ei tajua, että tämä on keskustelupalsta. Saanatautia voi purkaa muualla. Tuskin kukaan viitsii lukea noita pitkiä vuodatuksia.

        Kyllä ymmärtää, koska käsky kuuluu: ALOITA KESKUSTELU

        Kun aloitan, sinäkin tulet keskustelemaan, etkä malttanut pitää suutasi kiinni?

        Mikä on ihan ok. Kun toit sydämesi aarteen yhteiseen keskustelukekoon.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Kyllä ymmärtää, koska käsky kuuluu: ALOITA KESKUSTELU

        Kun aloitan, sinäkin tulet keskustelemaan, etkä malttanut pitää suutasi kiinni?

        Mikä on ihan ok. Kun toit sydämesi aarteen yhteiseen keskustelukekoon.

        Puheen tasolla tämä olisi ennemminkin sinun monologinen puheesi kuin keskustelu, jossa vaihdetaan mielipiteitä ja vastataan kysymyksiin.


      • "Orinemainen jalmestys ia japetus"


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Puheen tasolla tämä olisi ennemminkin sinun monologinen puheesi kuin keskustelu, jossa vaihdetaan mielipiteitä ja vastataan kysymyksiin.

        Ei Suni vaihda mielipiteitä. Hän sanelee ja kaikkien on uskottava hänen sepustuksensa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suni vaihda mielipiteitä. Hän sanelee ja kaikkien on uskottava hänen sepustuksensa.

        Siksi tämä muistuttaakin monologista puhetta.
        Toiset lopettivat kuuntelun ehkä jo aikoja sitten, mutta puhuja jatkaa päpättämistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suni vaihda mielipiteitä. Hän sanelee ja kaikkien on uskottava hänen sepustuksensa.

        Saatana sinulle tuonkin sanelee.

        Montako sataa kertaa tämä on sanottava:

        "Joka kuulee teitä, kuulee minua, ja joka hylkää teidät, hylkää minut. Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."

        Joka kuulee, hän siirtyy lähettäjäni vastuulle:
        "Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle.

        Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun."

        Joka kuulee - vaikka olisi siihen asti eletyn elämän  hengellisiä haluja tyydyttänyt minkä tahansa porton perässä kulkien.
        Huomaa itsessään, että hän alkaa päivä päivältä yhä enemmän ymmärtää totuutta.
        Jumala kuitenkin häntä edelleen koettelee, oletko vain hetken huumassa, vaiko aidosti  totuutta rakastava. 
        Jos pyrit aidosti totuuteen, saat jonakin päivänä kokea tämän
        "Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

        Minua hän koetteli peräti 40 vuotta, ennen kuin antoi Pojalleen käskyn ilmestyä ja ottaa opetuslapsekseen.
        Eikä sekään riittänyt. Vielä tarvittiin kolme vuotta ja kuolemantuomio.Ennen kuin tie taivaan kansalaisuuteen ja ihmisten vihaa oli auki.
         "Eräällä miehellä oli viinitarhassaan kasvamassa viikunapuu. Hän meni etsimään siitä hedelmiä, mutta ei löytänyt.[

        Silloin hän sanoi puutarhurille: 'Jo kolmena vuotena olen käynyt etsimässä hedelmiä tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Kaada se, sehän vain vie voiman maasta.'

        Mutta puutarhuri vastasi: 'Herra, anna sen olla vielä yksi vuosi. Minä muokkaan ja lannoitan maan sen ympäriltä.

        Jospa se ensi vuonna tekee hedelmää. Jollei niin käy, käske sitten kaataa se.'"

        JOKA HYLKÄÄ, on hylkäyksen tehnyt jo paljon ennen, kuin Pyhä Henki minut tämän kansan keskelle lähetti.

        He ovat saaneet Golgatalta Saatanan veripesun, joka on antanut heille laumasuojan totuutta vastaan. Eikä edes Jumala saa heitä enää totuuden tielle:
        Ei heitä voi toistamiseen johdattaa kääntymykseen - niitä, jotka nyt itse ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja nostavat hänet kaikkien pilkattavaksi.
        Heidän tärkein tehtävä on Pyhän Hengen herjaaminen, koska sillä Saatana sitoo heidät ikuisesti omakseen:

         "Totisesti: Kaikki tullaan antamaan ihmisille anteeksi, kaikki synnit ja herjaukset, miten he sitten herjaavatkin. Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin."

        Minä en sellainen, joka sanoo:

        Sinä joka tulit tänne Herran huoneeseen, vaikka et aikonutkaan tulla.
        Tule vaan rohkeasti tänne alttarille siunattavaksi, niin pääset heti Jeesuksen omaksi.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Saatana sinulle tuonkin sanelee.

        Montako sataa kertaa tämä on sanottava:

        "Joka kuulee teitä, kuulee minua, ja joka hylkää teidät, hylkää minut. Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."Mutta joka hylkää minut, hylkää sen, joka on minut lähettänyt."

        Joka kuulee, hän siirtyy lähettäjäni vastuulle:
        "Minä rukoilen heidän puolestaan. Maailman puolesta minä en rukoile, vaan niiden, jotka sinä olet minulle antanut, koska he kuuluvat sinulle.

        Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun."

        Joka kuulee - vaikka olisi siihen asti eletyn elämän  hengellisiä haluja tyydyttänyt minkä tahansa porton perässä kulkien.
        Huomaa itsessään, että hän alkaa päivä päivältä yhä enemmän ymmärtää totuutta.
        Jumala kuitenkin häntä edelleen koettelee, oletko vain hetken huumassa, vaiko aidosti  totuutta rakastava. 
        Jos pyrit aidosti totuuteen, saat jonakin päivänä kokea tämän
        "Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

        Minua hän koetteli peräti 40 vuotta, ennen kuin antoi Pojalleen käskyn ilmestyä ja ottaa opetuslapsekseen.
        Eikä sekään riittänyt. Vielä tarvittiin kolme vuotta ja kuolemantuomio.Ennen kuin tie taivaan kansalaisuuteen ja ihmisten vihaa oli auki.
         "Eräällä miehellä oli viinitarhassaan kasvamassa viikunapuu. Hän meni etsimään siitä hedelmiä, mutta ei löytänyt.[

        Silloin hän sanoi puutarhurille: 'Jo kolmena vuotena olen käynyt etsimässä hedelmiä tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Kaada se, sehän vain vie voiman maasta.'

        Mutta puutarhuri vastasi: 'Herra, anna sen olla vielä yksi vuosi. Minä muokkaan ja lannoitan maan sen ympäriltä.

        Jospa se ensi vuonna tekee hedelmää. Jollei niin käy, käske sitten kaataa se.'"

        JOKA HYLKÄÄ, on hylkäyksen tehnyt jo paljon ennen, kuin Pyhä Henki minut tämän kansan keskelle lähetti.

        He ovat saaneet Golgatalta Saatanan veripesun, joka on antanut heille laumasuojan totuutta vastaan. Eikä edes Jumala saa heitä enää totuuden tielle:
        Ei heitä voi toistamiseen johdattaa kääntymykseen - niitä, jotka nyt itse ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja nostavat hänet kaikkien pilkattavaksi.
        Heidän tärkein tehtävä on Pyhän Hengen herjaaminen, koska sillä Saatana sitoo heidät ikuisesti omakseen:

         "Totisesti: Kaikki tullaan antamaan ihmisille anteeksi, kaikki synnit ja herjaukset, miten he sitten herjaavatkin. Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin."

        Minä en sellainen, joka sanoo:

        Sinä joka tulit tänne Herran huoneeseen, vaikka et aikonutkaan tulla.
        Tule vaan rohkeasti tänne alttarille siunattavaksi, niin pääset heti Jeesuksen omaksi.

        Miksi ihmisiä on koeteltava jos jokaisen kohtalo on jo sinetillä lukittu?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Miksi ihmisiä on koeteltava jos jokaisen kohtalo on jo sinetillä lukittu?

        Näin on Jumala sen päättänyt, koska kaikki maailmaan syntyneet ihmiset ovat syntyneet Saatanan hallintavallan alle.

        Siksi Jumala koettelee ovatko he todella valmiit noudattamaan opetuslapseksi ottamisen tärkeintä ja EHDOTONTA käskyä:

        "Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Näin on Jumala sen päättänyt, koska kaikki maailmaan syntyneet ihmiset ovat syntyneet Saatanan hallintavallan alle.

        Siksi Jumala koettelee ovatko he todella valmiit noudattamaan opetuslapseksi ottamisen tärkeintä ja EHDOTONTA käskyä:

        "Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

        Miksi jumala loi saatanan?

        Jos kohtalomme ovat jo valmiiksi kirjoitetut, niin mitä koettelu auttaa?

        Jeesus sanoi ettei yksikään lintu putoa maahan jumalan tahtomatta/huomaamatta.
        Lankeaako joku väärään opetukseen jumalan tahtomatta/huomaamatta?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Miksi jumala loi saatanan?

        Jos kohtalomme ovat jo valmiiksi kirjoitetut, niin mitä koettelu auttaa?

        Jeesus sanoi ettei yksikään lintu putoa maahan jumalan tahtomatta/huomaamatta.
        Lankeaako joku väärään opetukseen jumalan tahtomatta/huomaamatta?

        Miksi suuressa talossa tarvitaan talossa tarvitaan talonmies?

        Saatana syöstiin taivaasta tähän maailmaan, Babyloniaan, talonmieheksi hoitamaan kaikki likaiset työt:

        "Sinä, Babylonia, olet vasarani ja sota-aseeni. Sinulla minä murskaan kansat ja hävitän valtakunnat.


        Minä murskaan sinulla ratsut ja ratsastajat, isken vaunuja ja niiden ajajia.


        Minä murskaan sinulla miehet ja naiset, isken vanhoja ja nuoria, lyön poikia ja tyttöjä.


        Minä murskaan sinulla paimenet ja heidän laumansa, isken kyntäjiä ja heidän juhtiaan, lyön käskynhaltijoita ja maaherroja."

        Siksi:

        "Iloitkaa siis, taivaat ja te taivaiden asukkaat!
        Mutta voi maata ja merta -- Saatana on laskeutunut teidän luoksenne!
        Se on raivon vallassa, sillä se tietää, että sen aika on lyhyt."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Miksi suuressa talossa tarvitaan talossa tarvitaan talonmies?

        Saatana syöstiin taivaasta tähän maailmaan, Babyloniaan, talonmieheksi hoitamaan kaikki likaiset työt:

        "Sinä, Babylonia, olet vasarani ja sota-aseeni. Sinulla minä murskaan kansat ja hävitän valtakunnat.


        Minä murskaan sinulla ratsut ja ratsastajat, isken vaunuja ja niiden ajajia.


        Minä murskaan sinulla miehet ja naiset, isken vanhoja ja nuoria, lyön poikia ja tyttöjä.


        Minä murskaan sinulla paimenet ja heidän laumansa, isken kyntäjiä ja heidän juhtiaan, lyön käskynhaltijoita ja maaherroja."

        Siksi:

        "Iloitkaa siis, taivaat ja te taivaiden asukkaat!
        Mutta voi maata ja merta -- Saatana on laskeutunut teidän luoksenne!
        Se on raivon vallassa, sillä se tietää, että sen aika on lyhyt."

        Eikö olisi ollut parempi elää kokonaan ilman sotaa?

        Niin, jos mitään ei tapahdu jumalan tahtomatta, niin saarnaus on turhaa.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Eikö olisi ollut parempi elää kokonaan ilman sotaa?

        Niin, jos mitään ei tapahdu jumalan tahtomatta, niin saarnaus on turhaa.

        Se oli Jumalan tahto, mutta koska Saatana on murhaaja, se Jeesuksen tappamisella varmisti, että hänen valtakunnassaan veri lentää, kun kristittyjen joukot saadaan valmiiksi,

        Ja niin tapahtui:

        "Paavi Urbanus II aloitti ristiretket kutsumalla Clermontin kaupunkiin Keski-Ranskaan kirkolliskokouksen keskustelemaan Jerusalemin vapauttamiseksi.

         Sinne ei tullut ainoastaan kirkon miehiä, vaan myös ritareita ja vasalleja, niin etteivät läheskään kaikki mahtuneet kaupunkiin, vaan monet asuivat ympärillä olevissa kylissä, teltoissa tai paljaantaivaan alla. 

        Siellä paavi selosti kristittyjen osaksi tulleita kärsimyksiä Palestiinassa ja kehoitti kaikkia lähtemänään sotaan Pyhän maan vapauttamiseksi: 

        Sellainen yritys olisi itse Jumalan tahto, ja itsekukin saisi syntien anteeksiantamuksen ja iankaikkisen autuuden.

         "Te, jotka olette surmanneet veljenne. niin paavi puhui, "te, jotka olette tarttuneet aseisiin isiänne vastaan, te, jotka olette tehneet salamurhan sekä ryöstäneet toisten omaisuutta, leskien ja orpojenkin, lähtekää nyt vapauttamaan Jerusalemia, jos sielunne on teille rakas, sillä se on Jumalan tahto..."

         "Se on Jumalan tahto, se on Jumalan tahto!" huusi yhteen ääneen monta tuhatta innostunutta henkeä, ja ritarit, vasallit, papit, ylhäiset ja alhaiset tunkeutuivat paavin ympärille saadakseen hänen vihkimänsä, punaisesta villakankaasta tehdyn ristin kiinnitettäväksi vasempaan olkapäähänsä merkiksi siitä, että he ottivat osa retkeen.
         
        Tämän merkin johdosta sanottiin retken osanottajia ristiretkeläisiksi ja itse hanketta ristiretkeksi .Polvilleen langeten ristiretkeläiset lupasivat, etteivät laskisi aseitansa, ennen kuin olivat vapauttaneet Pyhän maan uskottomilta (1095)" (WSOY: Jokamiehen maailmanhistoria)."
         
        30-vuotinen sota
        Tappajat eivät ole koskaan velttoilleet verta vuodattaessaan, kun ovat Raamatusta saaneet käskyn teoilleen:

        "Kirottu olkoon jokainen, joka suorittaa veltosti Herran antaman tehtävän. Kirottu olkoon se, joka ei miekallaan vuodata verta!"

        Tätä noudattivat myös ne esi-isämme, jotka Ruotsin kuninkaan Kustaa II Adolfin johdolla läksivät vuonna 1618 kolmeksikymmeneksi vuodeksi Eurooppaan tappamaan katolilaisia - Jumalan nimeen, tietenkin:

        "Kun kummatkin sotajoukot olivat paikoillaan, ratsasti Kustaa Aadolf keskelle taistelurintamaa. Siellä hän pysähtyi, otti toisella kädellään hatun päästään ja tarttui toisella miekkansa kahvaan, korotti äänensä ja sanoi:

        "Armollinen Jumala, joka pidät voiton ja tappion kädessäsi, käännä kasvosi, meidän, palvelijoittesi puoleen.
        Kaukaisesta maasta ja rauhallisista asunnoista olemme tulleet tänne taistelemaan vapauden, totuuden ja evankeliumin puolesta.
        Anna meille voitto pyhän nimesi tähden, amen!"
        (WSOY: Jokamiehen maailmanhistoria)

        Kun esi-isät olivat päässeet eroon ruotsalaisista ja venäläisistä. alettiin tappaa omia veljiä ja sisaria.

        Tämän takia tämä Jeesuksen käsky on EHDOTON:

        "Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

        Toivon, että opettelet tämä yöllä ulkoa, ettet heti aamulla kysy samaa uudelleen - kuten sinun tapasi on.


      • Anonyymi
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Näin on Jumala sen päättänyt, koska kaikki maailmaan syntyneet ihmiset ovat syntyneet Saatanan hallintavallan alle.

        Siksi Jumala koettelee ovatko he todella valmiit noudattamaan opetuslapseksi ottamisen tärkeintä ja EHDOTONTA käskyä:

        "Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

        Lopettaisit jo näiden samojen fraasien toistamisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Suni vaihda mielipiteitä. Hän sanelee ja kaikkien on uskottava hänen sepustuksensa.

        Suni-paralla on uskonnollinen puheripuli. Enkä ole siitäkään varma, on kyse uskonnollisuudesta vai onko Saatana vallannut Teuvon aivot.


    • 10. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

      Tässä Paavali taas palasi Vanhan liiton käytäntöön, jolloin Jumala antoi jopa omiensa verenkin vuotaa, kun he olivat hänelle tottelemattomia

      Ja tähän vedoten on minua jo 30 vuotta yritetty ajaa täältä pois, jopa tappouhkauksien kera.

      Tämä on todella kaukana Jeesuksen opetuksesta:

      "Mies kylvi peltoonsa hyvää siementä. Mutta kun kaikki nukkuivat, hänen vihamiehensä tuli, kylvi vehnän sekaan rikkaviljaa ja meni pois.

      Kun vilja nousi oraalle ja alkoi tehdä tähkää, rikkaviljakin tuli näkyviin. Työmiehet menivät silloin isäntänsä luo ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö sinä kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen on tullut rikkaviljaa?

      Isäntä sanoi heille: 'Se on vihamieheni työtä.' Miehet kysyivät silloin häneltä: 'Tahdotko, että menemme kitkemään sen pois?' 'En', hän vastasi, 'te voitte rikkaviljaa kootessanne nyhtää sen mukana vehnääkin.

      Antakaa niiden kasvaa yhdessä elonkorjuuseen asti, kun sen aika tulee, minä sanon korjuuväelle: Kootkaa ensin rikkaviljaa ja sitokaa se kimpuiksi, että se poltettaisiin. Mutta vehnä korjatkaa aittaani."

      Joka ainut totuuden hylännyt ja Saatanalta tekopyhityksen saanut on täällä vaatimassa yhden ainoan hyvän siemenen synnyttämän taimenen irtirepimistä, eikä kukaan halua lähteä kitkemään pois rikkaviljaa, vaan huutavat aamenia ja siunauksia niiden kasvattajien perään.

      Sillä sen pahempaa ei Saatanan maailmassa voi olla, kuin mitä on Kristukselta Hengen ja tehtävän saanut ihminen. Kuten oli itse Jeesuskin Jumalan paaduttamille juutalaisille:

      "Tyytyköön opetuslapsi samaan kuin opettaja ja palvelija samaan kuin isäntä. Jos talon isäntää nimitetään Belsebuliksi ( Pahojen henkien päämieheksi), kuinka paljon helpommin sen nimen saa talonväki!

      Älkää siis pelätkö ihmisiä. Ei ole kätköä, joka ei paljastuisi, eikä salaisuutta, joka ei tulisi ilmi. Minkä minä sanon teille pimeässä, se julistakaa päivänvalossa, ja mitä kuulette korvaanne kuiskattavan, se kuuluttakaa julki katoilta.

      Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua. Pelätkää sen sijaan häntä. joka voi sekä ruumiin, että sielun hukuttaa helvettiin."

      Saatana hallitsee ihmisten tappamisen ja heidän sielunsa hoitamisen ihanilla Saatanan Paavalille sanelemilla valheilla.

      • En lue kopioitua kirjaa.

        Jos ristiretket ja kaikki sen uhrit ovat olleet jumalan tahto, niin eikö tunnu väärältä kunnioittaa jotakuta, joka on murhannut ja kiduttanut tuollaisen määrän ihmisiä?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        En lue kopioitua kirjaa.

        Jos ristiretket ja kaikki sen uhrit ovat olleet jumalan tahto, niin eikö tunnu väärältä kunnioittaa jotakuta, joka on murhannut ja kiduttanut tuollaisen määrän ihmisiä?

        Miksi sinä rakastat Saatanaa, joka on murhaaja?
        Saatana on tämän maailman jumala, joka käyttää lomaa erikoisosaamistaan. Ei ykistään tappamalla:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.

        Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Miksi sinä rakastat Saatanaa, joka on murhaaja?
        Saatana on tämän maailman jumala, joka käyttää lomaa erikoisosaamistaan. Ei ykistään tappamalla:

        "Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.

        Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."

        Milloin olen väittänyt rakastavani saatanaa? Onko kyseessä oma keksintösi?

        Sinun jumalasi, joka loi saatanan toteuttamaan ristiretket on oikeastaan pahis tämän takana. Onneksemme saatana on vain vanha taruhahmo aivan niin kuin Jahvekin.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Milloin olen väittänyt rakastavani saatanaa? Onko kyseessä oma keksintösi?

        Sinun jumalasi, joka loi saatanan toteuttamaan ristiretket on oikeastaan pahis tämän takana. Onneksemme saatana on vain vanha taruhahmo aivan niin kuin Jahvekin.

        Silloin, kun ensimmäisen luovuit totuudesta:

        Koska et rakastanut totuutta, joka olisi sinut pelastanut.

        Siksi et vaella valkeudessa, omalla nimelläsi, vaan mustana Karrelle poltettuna enkelinä.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Silloin, kun ensimmäisen luovuit totuudesta:

        Koska et rakastanut totuutta, joka olisi sinut pelastanut.

        Siksi et vaella valkeudessa, omalla nimelläsi, vaan mustana Karrelle poltettuna enkelinä.

        Mistä sinä tiedät mitä minä rakastan?


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät mitä minä rakastan?

        MITÄ SYDÄN ON TÄYNNÄ, SITÄ SUU PUHUU
        ja sormet näppäilevät.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        MITÄ SYDÄN ON TÄYNNÄ, SITÄ SUU PUHUU
        ja sormet näppäilevät.

        Ellen erehdy, niin saatanasta puhut eniten sinä itse ja tuo "sormet näppäilevät" on sinun oma lisäyksesi.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Ellen erehdy, niin saatanasta puhut eniten sinä itse ja tuo "sormet näppäilevät" on sinun oma lisäyksesi.

        Et ole erehtynyt, sillä niin teki lähettäjänikin, koska:

        Te olette lähtöisin Saatanasta. 

        Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. 

        Saatana on ollut murhaaja alusta asti.

        Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
         
        Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. 

        Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden.

        Jatkakaa toki isienne tapaan, kunnes mitta on täysi!

        Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt!

        Miten te voisitte välttää kadotustuomion? 

        Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia.

        Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

        Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.

        Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Et ole erehtynyt, sillä niin teki lähettäjänikin, koska:

        Te olette lähtöisin Saatanasta. 

        Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. 

        Saatana on ollut murhaaja alusta asti.

        Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.
         
        Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. 

        Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden.

        Jatkakaa toki isienne tapaan, kunnes mitta on täysi!

        Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt!

        Miten te voisitte välttää kadotustuomion? 

        Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia.

        Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

        Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.

        Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus."

        En usko, että kukaan voi olla lähtöisin taruolennosta, muuta kuin kuvaannollisesti.

        Minulla on biologinen isä, mutta en seuraa hänenkään jalanjäljissään.

        Taruolento ei voi murhata ketään,

        eikä voi valehdella.

        Jos joku kuulee saatanan puhuvan, niin hän kuulee omiaan.

        Sinua on aika vaikea uskoa tai ottaa todesta.

        Minulla on oma elämä, enkä jatka kenenkään toisen tapaan.

        Ei pahalla, mutta tuo on kulunut sananparsi.

        Jumalan valtakunta on minussa ja siksi minua ei kohtaa minkäänlainen kadotus.

        Älykköjä toki löytyy, mutta Suomessa on Suomen laki, eikä sitä tarvitse muuttaa.

        Ristiinnaulintaa tai ruoskintaa ei täältä löydy.

        En usko, että tuot mukanasi sen aidompaa tietoa ja vaikka toisitkin ei sinua kukaan vihaa.


      • Anonyymi

        Matteus 18:
        Mutta jos veljesi rikkoo sinua vastaan, niin mene ja nuhtele häntä kahdenkesken; jos hän sinua kuulee, niin olet voittanut veljesi.
        Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla'.
        Mutta jos hän ei kuule heitä, niin ilmoita seurakunnalle. Mutta jos hän ei seurakuntaakaan kuule, niin olkoon hän sinulle, niinkuin olisi pakana ja publikaani.

        Kuka mahtaa näin sanoa? Tähän perustuu myös Paavalin opetus.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Milloin olen väittänyt rakastavani saatanaa? Onko kyseessä oma keksintösi?

        Sinun jumalasi, joka loi saatanan toteuttamaan ristiretket on oikeastaan pahis tämän takana. Onneksemme saatana on vain vanha taruhahmo aivan niin kuin Jahvekin.

        Jumala tekee kaltaisekseen.
        Jos jumala on sadisti, niin sillon on myös seuraaja, koska vain mu*kku näkee oikeaksi mu*kun teot.


    • 11. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Tämä Jumalan vanhurskaus tulee uskosta Jeesukseen Kristukseen, ja sen saavat omakseen kaikki, jotka uskovat. Kaikki ovat samassa asemassa, sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat vailla Jumalan kirkkautta, mutta saavat hänen armostaan lahjaksi vanhurskauden, koska Jeesus Kristus on lunastanut heidät vapaaksi."

      Tästä Paavalin ja Silaksen Filippin vankilan pelastusopista, aloitti Saatana Jeesuksen ulkoistamisen:

      "Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi."

      Lieneekö maailmassa yhtään Saatanan rakennuttamaa jumalanhuonetta, jossa ei komeilisi patsaita ja kuvia Paavalinkin rakkauden kohteesta: ristillä riippuvasta Jeesuksesta Kristuksesta:

      "Minä taas en ikinä tahdo kerskailla mistään muusta kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä. Siinä on maailma minulle ristiinnaulittu ja minä maailmalle."

      Tuskin enää edes muisti, mitä Pyhä Henki Saulille ilmoitti:
      "Kenellä ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa."

      Tämä on suoraa jatkoa Saatanan Paavalille antamaan armo-oppiinsa. Tällä se on erinomaisella tavalla pystynyt estämään ihmisten pääsyn Jeesuksen luokse, hänen määräämänsä kilvoittelun, ja Jumalan tahdon noudattamisen kanssa:

      "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen
      Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen."

      "Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.

      Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona ja huudatte: 'Herra, avaa meille!', hän vastaa: 'Keitä te olette? En tunne teitä.' Silloin te alatte selittää:

      'Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi ja sinä opetit meidän kaduillamme.' Mutta hän sanoo: 'Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät'."

      "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen."

      • Anonyymi

        Ihailtavaa seurata, miten lyhyesti Suni osaa kirjoittaa asiansa. Eikä hän edes toista samoja vanhoja fraaseja. "Olen kauhiast hämmästynyt".


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihailtavaa seurata, miten lyhyesti Suni osaa kirjoittaa asiansa. Eikä hän edes toista samoja vanhoja fraaseja. "Olen kauhiast hämmästynyt".

        Älä kuitenkaan vedä itseäsi narun jatkoksi.


    • 12. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Te kaikki olette Jumalan lapsia, kun uskotte Kristukseen Jeesukseen."

      Tämä on jatkotodistus edelliselle Saatanan erinomaiselle ilmestykselle. Todella helppo ja vaivaton tapa saada kilvoitteluun kykenemättömät Saatanan valtaan.

      Siksi viimeisellä tuomiolla käy melkoinen porina, kun väärämieliset puolustelevat tekosiaan:

      "Monet sanovat minulle sinä päivänä: Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.'

      Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät."

      Jos ihmiset todellakin Jeesukseen Kristukseen uskoisivat, silloin joka ainoalla olisi sydämessään hänen Henkensä:

      "Jos te rakastatte minua, te noudatatte minun käskyjäni. Minä käännyn Isä puoleen, ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on kanssanne ikuisesti.

      Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä.

      En minä jätä teitä orvoiksi, vaan tulen luoksenne. Vielä vähän aikaa, eikä maailma enää näe minua, mutta te näette, sillä minä elän, ja tekin tulette elämään. Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässä ja te olette minussa ja minä teissä.

      Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan, ja ilmaisen hänelle itseni."

      Juudas - se toinen, ei Iskariot - sanoi hänelle: "Herra, miksi teet niin? Miksi ilmaiset itsesi vain meille etkä maailmalle?"

      Jeesus vastasi:

      "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen.

      Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani - mutta sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.

      Tämän minä olen puhunut teille nyt, kun vielä olen teidän luonanne. Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä minun nimessäni lähettää, opettaa teille kaiken ja palauttaa mieleenne kaiken, mitä olen teille puhunut.

      Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista, jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.

      Kuulittehan, mitä minä sanoin: minä menen pois, mutta tulen taas teidän luoksenne."

      Ja tämän lupauksensa mukaan hän tuli minunkin luokseni ja nosti luterilaisen porton penkistä kirkkauteensa, puhdisti sydämen ja antoi sinne sinetiksi Totuuden Hengen, ja jo äidin kohdussa minulle suunnittelemansa tehtävän:

      "Jo ollessasi äidin kohdussa minä valitsin sinut tähän tehtävään.
      Se eläketulo, mikä sinulla on, saa sinulle riittää ja loppuelämäsi olet minun palveluksessani.

      Menet, minne minä sinut lähetän ja puhut kaikki, mitä minä käsken sinun puhua.
      Älä ihmisiä pelkää, sillä minä olen kanssasi ja pelastan sinut.

      Äläkä heitä kauhistu, etten minä kauhistuttaisi sinua heidän edessään.
      Ja jos ilman minun tahtoani johonkin ryhdyt, minä panen sen eteen mustan seinän."

    • 13. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Jumala teki ennennäkemättömiä voimatekoja Paavalin kätten kautta.
      Jopa pääliinoja ja muita Paavalin käyttämiä vaatekappaleita vietiin sairaiden päälle, ja taudit kaikkosivat ja pahat henget lähtivät pois.
      Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."

      Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa, mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"

      Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta. Tämä tuli Efesoksessa sekä juutalaisten että kreikkalaisten tietoon, ja pelko valtasi kaikki ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti."

      Tämä on siitä poikkeuksellinen Saatanan hengessä tehty teko, ettei se ainakaan luterilaisen kirkon piirissä ole suosioon päässyt.

      Sen viiden vuoden (1987-1992) aikana, jonka luterilaisessa kirkossa toimin, ei kertaakaan tapahtunut sitä, että kirkkoherran tai kappalaisen vaatteita olisi siunattu ja kiikutettu niitä vanhusten ja sairaiden päälle.

      Saatanan hurmahenkien vallassa olevat on kyllä hikisillä vaatteillaan yrittäneet sairaita parantaa. Onpa paras heistä - tässäkin maassa - mennyt ruumishuoneellekin herättämään kuollutta henkiin. Jostakin syystä ei vainaja herännyt.

      • Sen sijaan, että kopioit kirjan tänne voisit laittaa linkin mistä se löytyy.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Sen sijaan, että kopioit kirjan tänne voisit laittaa linkin mistä se löytyy.

        Montako kertaa? Nyt linkitän viimeisen kerran:

        Jos sydämessäsi on vaikka sinapinsiemenen verran rakkautta totuuteen, rohkaise mielesi ja mene tänne

         https://www.facebook.com/teuvo.suni/

        Se on julkinen profiili, joten kaveriksi ei tarvitse liittyä.
        Aloita helmikuusta 2018, jolloin sinne siirryin.
        Sieltä löydät kaiken tiedon minusta, ja ennen kaikkea tästä Jumalan lähettämästä
        Rajusta eksytyksestä,
        Mitä hän on 33 vuoden aikana käskenyt kirjoittaa.


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Montako kertaa? Nyt linkitän viimeisen kerran:

        Jos sydämessäsi on vaikka sinapinsiemenen verran rakkautta totuuteen, rohkaise mielesi ja mene tänne

         https://www.facebook.com/teuvo.suni/

        Se on julkinen profiili, joten kaveriksi ei tarvitse liittyä.
        Aloita helmikuusta 2018, jolloin sinne siirryin.
        Sieltä löydät kaiken tiedon minusta, ja ennen kaikkea tästä Jumalan lähettämästä
        Rajusta eksytyksestä,
        Mitä hän on 33 vuoden aikana käskenyt kirjoittaa.

        Minä en käy sitä lukemassa, mutta he joita se kiinnostaa löytävät sen nyt sieltä, eikä sitä tarvitse tuoda tänne sanasta sanaan.


      • KarrellePalanutEnkeli kirjoitti:

        Minä en käy sitä lukemassa, mutta he joita se kiinnostaa löytävät sen nyt sieltä, eikä sitä tarvitse tuoda tänne sanasta sanaan.

        Meinasin vastata, mutta en enää vastaa.


    • 14. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, Pyhä Henki tuli heihin ja he puhuivat kielillä ja profetoivat."

      "Joku saa voiman tehdä ihmeitä, joku profetoimisen lahjan, joku kyvyn erottaa eri henget toisistaan, joku kielillä puhumisen lahjan, joku taas tulkita tällaista puhetta."

      "Jumala on seurakunnassaan asettanut ensinnäkin jotkut apostoleiksi, toiseksi jotkut profeetoiksi ja vielä jotkut opettajiksi. Muutamilla on voima tehdä ihmeistä, toisilla parantamisen lahja, toisilla kyky auttaa muita, toimia johtajana tai puhua kielillä."

      "Eihän kaikilla ole parantamisen lahjaa? Eiväthän kaikki puhu kielillä tai tulkitse tällaista puhetta?

      "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vai kumiseva vaski tai helisevä symbaali."

      "Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi."

      "Kielillä puhuva ei näet puhu ihmisille vaan Jumalalle; kukaan ei ymmärrä häntä, Hengen valtaamana hän puhuu salaisuuksia."

      "Kielillä puhuva rakentaa itseään, profetoiva rakentaa seurakuntaa."

      "Toivoisin teidän kaikkien puhuvan kielillä, mutta vielä mieluummin toivoisin teidän profetoivan.
      Profetoiva on arvokkaampi kuin kielillä puhuva, ellei tämä sitten osaa myös tulkita puhettaan, niin että se koituu seurakunnan parhaaksi."

      "Mitä hyötyä minusta on, veljet, jos tulen luoksenne ja vain puhun kielillä enkä välitä mitään ilmestystä tai anna teille tietoa, profetiaa tai opetusta?"

      "Sen joka puhuu kielillä, on siksi rukoiltava itselleen myös tulkitsemisen kykyä."

      "Jos näet rukoilen kielillä, minun henkeni rukoilee, mutta ymmärrykseni jää hyödyttämättömäksi."

      "Minä puhun kielillä enemmän kuin kukaan teistä, ja siitä kiitän Jumalaa."

      "Lain kirjassa sanotaan: -- Oudoilla kielillä ja vieraiden huulilla olen puhuva tälle kansalle, eikä se sittenkään kuuntele minua, sanoo Herra."

      "Jos seurakunnan yhteisessä kokouksessa kaikki puhuisivat kielillä ja sinne tulisi ulkopuolisia tai epäuskoisia, he varmasti sanoisivat, että te olette järjiltänne."

      "Mitä tämä sitten tarkoittaa, veljet? Kun kokoonnumme yhteen, jokaisella on jotakin sanottavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

      "Jos puhutaan kielillä, vain kaksi tai enintään kolme saa puhua, kukin vuorollaan, ja jonkun on tulkittava puhetta."

      "Veljet, tavoitelkaa profetoimisen lahjaa älkääkä estäkö kielillä puhumista:"

      Tällaisen tietopaketin oli Paavali Saatanalta saanut yhdeksi omien seurakuntiensa rituaaliksi. Eikä Paavali, totuudesta luopuneena, edes näin selvää Saatanan puhetta pystynyt enää Saatanan enkelin suojeluksessa tajuamaan Saatanan puheeksi. Vaan piti sitä Pyhän Hengen ilmoituksena.

      Kaikki nämäkin täydellistä Kristuksen Totuuden Hengen herjausta. Eli syntiä, jota ei kukaan koskaan anteeksi saa.

    • 15. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Jumalalta saamani armon mukaan olen taitavan rakentajan tavoin laskenut perustuksen, jolle joku toinen rakentaa. Mutta katsokoon, miten rakentaa. Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus. Muuta perustusta ei kukaan voi laskea.

      Rakennetaanpa tälle perustukselle kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, aikanaan tulee ilmi, mitä kukin on saanut aikaan.

      Tuomiopäivä sen paljastaa: se päivä ilmestyy tulenliekeissä, ja koettelee, millainen itse kunkin aikaansaannos on. Se, jonka rakennus kestää, saa palkan. Se taas, jonka rakennus palaa, kärsii vahingon. Itse hän tosin pelastuu, mutta kuin tulen läpi."

      Tämä Saatanan Paavalille antama erinomainen ilmestys on ensiksikin suuressa ristiriidassa armosta pelastumisen kanssa. Sillä mitä armoa siinä on, kun ihmisen on kuitenkin omilla teoilla itselleen uskonsa rakennettava?

      Kun perustuksen on tehnyt Jeesus Kristus, miksi Paavali kuitenkin kerskaa, että hän on sen laskenut, jolle jokaisen on hyvä rakentaa.

      Ja vaikka hän rakentaisi sen puusta, heinistä tai oljista, jotka varmasti syttyvät palamaan, ei se mitään merkitse, koska Saatana tässä lupaa pelastuksen kaikille.

      Olitpa siis rakentanut uskosi minkä tahansa porttolahkon uskon opeilla, Saatana lupaa jokaiselle pelastuksen, joka tulee tulen läpi. Kun tämä suuri väärämielisten joukko sitten joutuu helvetin lieskojen keskelle, he varmasti uskovat sen heille luvatun pelastuksen tuleksi.

      Joten ei ole ihme, että Saatanan pelastusohje Paavalin kautta on hakannut mennen tullen Jeesuksen ilmoituksen harvojen pelastumisesta.

      Ja tähän Saatanan lupaukseen luottaen Paavali lupasi taata pelastuksen Jumalan paaduttamalle Israelillekin. Lue: 7. Erinomainen ilmestys.
      - - -

      Valittujen kohtalo on toisenlainen. Sillä Jeesus Kristus itse, ahtaan oven takana, pukee heidät taivaan hääpukuun rakentamalla Pyhän Hengen temppelin heidän sydämeensä.

      "Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? "

      Tiesihän Paavalikin tämän, mutta silti tuo Saatanan erinomainen ilmestys sai hänet toisenlaisiin rakennuspuuhiin.

      Tämäkin Jeesuksen ilmoitus on suurelle eksytyksen joukolle vain valhetta:

      "Sen tähden, paimenet, kuulkaa Herran sana.
      Näin sanoo Herra Jumala: Niin totta kuin elän, minä panen paimenet vastaamaan, minä vaadin heidät tilille lampaistani. Enää he eivät saa olla laumani paimenia, enää he eivät saa huolehtia minun laumastani eivätkä omasta hyvinvoinnistaan. Minä pelastan lampaani heidän hampailtaan, enää ne eivät joudu heidän ruoakseen.

      "Näin sanoo Herra Jumala: Minä etsin itse lampaani ja pidän niistä huolen.
      Niin kuin paimen pitää huolta lampaistaan, kun ne ovat hajaantuneet hänen ympäriltään, niin minä huolehdin lampaistani ja haen ne turvaan kaikkialta, minne ne sumuisena ja synkkänä päivänä ovat kaikonneet."

      Minut hän haki turvaansa luterilaisen porton penkistä 11.8.1985.

      Kun kaltaisesi väärämieliset joutuvat näihin helvetin liekkeihin, he ulvovat ilosta, koska uskovat pelastus tulee tulen läpi.

      • Olipa kerran kolme pientä porsasta.


    • Olipa kerran kolme pukkia.

    • Olipa kerran kirjavakana.

    • Olipa kerran hanhi, joka muni kultamunia.

    • Olipa kerran olipa kerran seitsemän pientä kiliä.

    • Anonyymi

      Kristittyjen raamattuun on väärennettyjä tietoja joten arvaahan sen uskovainenkin, että eksytyksen tueksi tarvitaan kaikki keinot kun konstit loppuvat.

    • TÄSTÄ POISTETTIIN 16. Erinomainen ilmestys, joka alkoi:



      "Olen hämmästynyt, kun te näin pian olette luopumassa hänestä, joka on armossaan kutsunut teidät, ja olette siirtymässä toisenlaiseen evankeliumiin.

      Mitään toista evankeliumia ei kuitenkaan ole. Jotkut vain hämmentävät teidän ajatuksianne ja koettavat vääristää Kristuksen evankeliumia.

      Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoi meidän julistamaamme - vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli - hän olkoon kirottu.

      Toistan se, minkä olen ennenkin sanonut, jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu."

      Tästäkin Saatanan Paavalille antamasta erinomaisesta ilmestyksestä voidaan sanoa, että se on yksi parhaimmista Saatanan ilosanomista.

      Kun se on tässäkin maassa tälle suurelle joukolle ensin antanut kullekin oman evankeliuminsa.

      Tässä olivat kaikki 130 lahkoa adventisteista yeshualaisiin.
      Niiden nimiä ei Saatana täällä salli julkaista. Facebookissa ne ovat.

    • 17. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Mikä siis on palkkani? Se, että julistan evankeliumia ilman korvaus, käyttämättä hyväkseni niitä oikeuksia, joita minulla julistajana on.

      Vaikka olen vapaa ja kaikista riippumaton, olen ruvennut kaikkien orjaksi voittaakseni Kristukselle mahdollisimman monia.
      Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen ollut näille kuin juutalainen; voittaakseni lain alaisina eläviä olen näille ollut kuin lain alainen, vaikka en olekaan lain alainen.
      Voittaakseni ilman lakia eläviä olen ollut näille kuin eläisin ilman lakia, vaikka en olekaan Jumalan lakia vailla - onhan minulla Kristuksen laki.
      Voittaakseni heikkoja olen ollut näille heikko. Kaikille olen ollut kaikkea, jota pelastaisin edes muutamia."

      Tämäkin Saatanalta saama erinomainen ilmestys, kaikkien ihmisten miellyttämisestä sai Paavalin unohtamaan Kristuksen Hengeltä saamansa totuuden, vaikka sitä näin mahtipontisesti Saulina julisti:

      "Yritänkö minä tässä vaikuttaa ihmisiin? Tai kukaties Jumalaan?
      Pyrinkö olemaan ihmisille mieliksi? Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija.
      Teen teille selväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmismielen mukainen.
      Enhän minä ole sitä ihmisiltä saanutkaan, vaan sain sen, kun Kristus ilmestyi minulle.

      Olettehan kuulleet, kuinka minä aikoinani, kun elin juutalaisena, vainosin kiihkeästi Jumalan seurakuntaa ja yritin tuhota sen."

      Tässäkin paljastuu se totuus, ettei Paavali koskaan päässyt irti Jumalan paaduttamasta juutalaisuudesta ja sen mukana tuomasta synnistä, vaikka Jeesuksen opetuksen mukaan kyllä tiesi, miten siitä irti päästään:

      "Oikea juutalainen ei ole se, joka on juutalainen ulkonaisesti, eikä oikea ympärileikkaus ole se, joka on ulkonaisesti näkyvänä ruumiissa.

      Oikea juutalainen on se, joka on juutalainen sisimmässään, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus, jota ei saa aikaan laki, vaan henki.

      Tällainen juutalainen saa kiitoksen Jumalalta, ei ihmisiltä." Ja kun Paavalikin oli loppuun asti oikea juutalainen sisimmässään, hän ei päässytkään kokemaan tätä:

      "Häneen teidät on liittänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois." Ja sitä ei Paavalilta koskaan riisuttu:

      "Tiedättehän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää.

      Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

      En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo.

      Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

      Tässä on tämän lopun ajan rajun eksytyksen syvin ihanuus: Kun kerran Pyhä Paavalikaan ei päässyt irti synnistä, miten
      Jumala voi sitä muiltakaan vaatia.

      Tekopyhiteyt korvat eivät enää kuule totuutta:

      "Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista. Syntiä ei tee kukaan, joka hänessä pysyy.

      Ei kukaan, joka tekee syntiä, ole häntä nähnyt eikä tunne häntä. Joka tekee syntiä, on Paholaisesta, sillä Paholainen on tehnyt syntiä alusta asti.

      Juuri sitä varten Jumalan Poika tuli maailmaan, että hän tekisi tyhjäksi Paholaisen teot.

      Yksikään Jumalasta syntynyt ei tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä. Hän ei voi tehdä syntiä, koska on syntynyt Jumalasta."

      Jokainen Jumalan valittu joutuu käymään uuden syntymisen synnytystuskan ahtaassa portissa, joka ei suinkaan ole hautausmaan portti. Eikä ahdas ovi ole kirkon ovi, vaikka pari kirkon eri lahkon pappia niitä tarjosivat, kun heiltä tuota asiaa kysyn.

      En kummaltakaan saanut vastaus kun kysyin: Miten tuo portti voi olla ahdas arkussa makaavalle vainajalle, kun siitä pystyy menemään kaivinkone, traktori ja ruumisautokin?

      Miten kirkon ovi voi olla ahdas arkussa makaavalle vainajalle, kun siitä pystyy menemään sisään ja ulos myös arkun kantajat?

    • 18. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Sitten sanon vielä, en Herran sanana vaan omanani:
      Jos jollakin veljellä on vaimo, joka ei usko, ja tämä suostuu asumaan hänen kanssaan, miehen ei pidä jättää häntä.
      Ja jos uskovalla naisella on aviomies, joka ei usko, ja tämä suostuu asumaan hänen kanssaan, vaimon ei pidä jättää miestään.
      Mies, joka ei usko, on uskovan vaimonsa pyhittämä, ja vaimo, joka ei usko, on uskovan miehensä pyhittämä.
      Muutenhan teidän lapsenne olisivat epäpuhtaita; nyt he kuitenkin ovat pyhiä."

      Kohdat 1 ja 2, ovat Jumalan tahdon mukaisia, joten on mahdotonta ymmärtää, miksi Paavali, juutalaisuuden erinomaisena esikuvana, halusi ottaa tästä Jumalan ilmoituksesta kunnian itselleen:

      "Minä vihaan eroa, sanoo Herra, Israelin Jumala. Joka eroaa, tekee yhtä väärin kuin se, joka tahraa kätensä veriteolla, sanoo Herra Sebaot. Varokaa hylkäämästä vaimoanne!"

      Mutta nuo kaksi viimeistä lausetta ovat Paavalin lihassa asuneen Saatanan enkelin vaikutuksesta kirjoitettu. Tarkoituksena vain ihmisten mielistely. Kun mies voi pyhittää vaimonsa ja vaimo miehensä ja samalla tulevat heidän lapsensa pyhiksi.

      Ei kukaan ihminen tule pyhäksi eli Jumalalle kelpaavaksi, jonkun toisen ihmisen siivellä eläen. Ei puoliso eikä lapset.

      Tällä opetuksella Saatana sai Paavalin herjaamaan tätä Jeesuksen ilmoitusta:

      "Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni."

      Eivätkä myöskään naiset pelastu tällä Paavalin pelastusopilla, vaikka luterilaisella kirkolla on suuri kunnia pitää siipiensä suojassa tällaistakin harhaoppista uskonlahkoa, jossa miehet tekevät vaimostaan pyhiä lasten synnyttämisellä.
      Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena.

      Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti.
      Ensinhän luotiin Aadam ja sitten Eeva, eikä petetyksi joutunut Aadam, vaan nainen antoi pettää itsensä ja rikkoi käskyn.
      Lasten synnyttäjänä hän on kuitenkin pelastuva, jos vain pysyy uskossa ja rakkaudessa ja viettää hillittyä, Jumalalle pyhitettyä elämää."

    • 19. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä.

      Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.
      Emmehän me taistele ihmisiä vastaan, vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan."

      Tässä ilmestyksessään Saatana sai Paavalin erinomaisella tavalla uskomaan todeksi omat valheensa ja Jumalan totuuden.
      Sillä ei yksikään ihminen voi noin vain mennä Jumalan varusvarastoon, ja kaikessa rauhassa pukea siellä yllensä koko Jumalan taisteluvarustuksen.
      Koska tuo varusvarasto sijaitsee suljetulla alueella: ensiksi on edessä ahdas portti, ja sen takana vielä ahdas varusvaraston ovi, josta vain harvat sisälle pääsevät.

      Porttopapit kyllä julistavat, ettei "Jumala enää tässä ajassa voi puhua yhdellekään ihmiselle", mutta kyllä hän voi ja samalla tavalla kuin ennenkin:

      "Minä olen puhunut profeetoille, minä olen antanut heille näkyjä, he ovat puhuneet vertauskuvin ja ilmoittaneet minun tahtoni."

      Jumalan käskystähän Saatana sai luvan Paavalia koetella, ja siksi tuo Saatanan avaruuden henkivaltojen näky lienee ollut samankaltainen, jolla Jumala antoi Saatanan minuakin koetella lauantaina 14. tammikuuta 1995.

      • Anonyymi

        Tuskin saatana omaansa koettelee. Se innostaa vain pilkkaamaan uskovia entistä ponnekkaammin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin saatana omaansa koettelee. Se innostaa vain pilkkaamaan uskovia entistä ponnekkaammin.

        Valehteliko Jeesus sanoessaan

        "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia.
        Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

        "Minä olen ilmoittanut sinun nimesi niille ihmisille, jotka valitsit maailmasta ja annoit minulle. He olivat sinun, ja sinä uskoit heidät minulle. He ovat ottaneet omakseen sinun sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.

        Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus."


    • Tämäkin liittyy Jumalan ilmoitukseen:
      "Minä olen puhunut profeetoille, minä olen antanut heille näkyjä, he ovat puhuneet vertauskuvin ja ilmoittaneet minun tahtoni."

      Avaruuden henkivallat

      Sitä mukaa, kun Pyhä Henki on tuonut esille uusia asioita Raamatun totuudesta, joutuu miettimään tapahtumia, ei yksin Raamatun tiedon pohjalta vaan myös jo maailmanhistoriassa tapahtuneiden asioiden tutkimisen kautta. Kun sitten jonkun asian kohdalla on tullut täysin vakuuttuneeksi siitä, että se onkin tämän asian todellinen totuus, niin silloin varmasti tietää, että asia on todella näin. Sitten vielä, aivan kuin välitodistukseksi Pyhä Henki antaa asian sinetöivän näyn. Näin on se opetusjakso loppuun käsitelty

      1960-luvulla, kun minulla ei ollut harmainta aavistustakaan Raamatun totuudesta, uskoin vahvasti, että ufot ja humanoidit ovat todellisuutta, vaikka työssäni tutka-asemalla sain 25 vuotta seurata maamme ilmatilaa, eikä kertaakaan sellaista kohdetta ilmaantunut, jonka olisi voinut tulkita ufoksi (lentäväksi lautaseksi). Näin tämä asia vähitellen menetti merkityksen ja mielenkiinnon elämässäni.

      Kristuksen ilmestyessä elämääni, tuli tämäkin asia uudelleen tutkittavaksi. Nyt Totuuden Hengen antaman tiedon pohjalta. Asian päätteeksi hän sitten antoi tämän ilmestyksen. Kirjoitin sen muistiin, kuten olen vuoden 1991 alusta lähtien tehnyt, kun Pyhä Henki päiväkirjan pitämiseen kehotuksen antoi.

      En ajatellutkaan saattaa tätä julkisuuteen, koska lehdet eivät kirjoituksiani julkaise. Kävi kuitenkin niin, että parin viikon kuluttua tästä sain tietää erään ruukkilaisen miehen tehneen itsemurhan. Tällaiseen epätoivoiseen tekoon hänet oli johdattanut se, että hän oli kokenut humanoidien uhkailuja.

      Tästä rohkaistuneena lähetin tämän paikallislehti Siikajokilaaksoon, joka SRK:n, vanhoillislestadiolaisten, uhkauksista johtuen ei kirjoituksiani enää julkaissut, mutta siitä huolimatta tämän julkaisi. Ilmeisesti siksi, että nyt voitiin lukijoille osoittaa Teuvo Sunin lopullisesti seonneen

      Lauantai-iltana, 14.1.1995, olin tavanomaisella juoksulenkillä. Tullessani erään peltoaukeaman reunasta kohoavaan loivaan ylämäkeen, kävi ylläni voimakas, pehmeä humahdus, ja tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Juoksin vielä muutaman askeleen ja huomasin, että tie veikin valtavan aluksen sisälle. Jatkoin matkaa edessä olevaa, oikealle kaartuvaa käytävää pitkin. Käytävän seinät oli päällystetty tummilla, neliön muotoisilla laatoilla, joiden yläreunassa, käytävän molemmin puolin oli leveä valovyö.

      Käytävä kaartui alaspäin, enkä osaa sanoa, kuinka kauan sitä pitkin juoksin. Lopulta se päättyi, ja edessäni seisoi kolme pienikokoista humanoidia. Pysähdyin. Nämä lähestyivät minua. käsissään kapeaa valokiilaa lähettävät lamput. En tuntenut minkäänlaista pelkoa, mutta juuri kun he olivat tarttumassa minuun, tuli mieleeni voimakkaasti sanat:

      "Jeesuksen Kristuksen nimessä, häipykää!" En ehtinyt tätä edes ääneen lausua, kun oliot olivat poissa, samoin alus. Jatkoin matkaani turvallisen tunteen vallassa lähes samasta paikasta mistä ilmestys oli alkanut.

      Eivät nämä maailmanhistoriassa mitään uutta ole. Ne vain lisääntyvät lopun lähestyessä, kuten kaikki muutkin eksytykset, joiden perässä jo valittujakin viedään harhaan.

      Koska "Jumala ei enää tässä ajassa voi puhua yhdellekään ihmiselle", kuten Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja Raimo Mäkelä sanoi, kun hänkin totesi minun olevan henkisesti sairas, ja tarvitsevan pappien sielunhoitoa.

      Koska pappien sielut on hoitanut Saatana, ei Jumala.

    • 20. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani."

      Tämän olisi voinut yhtä hyvin kirjata niihin totuuksiin, jotka Paavali Pyhän Hengen 3-4 vuoden koulutusjakson aikana tietoonsa sai. Mutta kun hän ei tuona aikana päässyt irti juutalisuudestaan, isiensä perinnöstä, hän ei omassa elämässään päässyt tähän hetkeen jossa olisi Kristuksen
      Hengen sydämensä asukkaaksi saanut:

      "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen."

      Paavalin hokemana tästäkin tuli Saatanan tekopyhittämille helppo tie taivaaseen, kun Paavalin tavoin uskovat sinne Jeesuksen tähden, täynnä syntiä, pääsevänsä. Vaikka tässä Paavalin ilmoituksessa ei Jeesuksen tahto millään tavalla toteudu:

      "Tiedättehän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää.
      Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

      En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

      Eikä hän tuosta synnistä eroon päässyt, kun sai lihaansa Saatanan enkelin pitämään hänet turvallisesti omana apostolinaan. Ja ainoastaan siitä syystä, että alkoi tuoda Saatanan erinomaisia ilmestyksiä julki Jumalalta saatuina, ja siksi uskoi, että siitä syystä hän Saatanan enkelin kaverikseen sai.

      "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."

      Vaikka varmasti tiesi, kun itsekin siitä kirjoitti, etei Jumalan ilmestyksistä kertominen ketään Jumalan silmissä ylpeäksi tee. Eikä Jumala siitä ketään rankaise, kun siihen itsekin kehottaa:

      "Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.

      Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.

      Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

      Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."

      Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

      Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

      "Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois."

      Jumalan käskystä Saatanan enkeli piti huolen siitä, ettei Paavalista koskaan riisuttu syntistä luontoa pois.

    • 21. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Tämä sana on varma ja vastaanottamisen arvoinen: Kristus Jeesus on tullut maailmaanpelastamaan syntisiä, joista minä olen suurin.

      Mutta minut armahdettiin, jotta Kristus Jeesus juuri minussa osoittaisi, kuinka suuri hänen kärsivällisyytensä on. Näin olisin myös vastedes esimerkkinä niille, jotka uskovat häneen ja saavat ikuisen elämän."

      Jos Paavali olisi todella saanut kokea Jeesuksen Kristuksen armahduksen, hän olisi varmasti päässyt vapaaksi synnin siteistä, eikä olisi loppu elämäkseen saanut Saatanan enkeliä pitämänään hänet synnin siteissä.

      Tämän Saatanan Paavalille antaman "armahduksen" mukaisesti kaikki Saatanan palvelijat tänäkin päivänä tekopyhittävät ja valevanhurskauttavat joka ainoan porttoseurakuntansa jäsenen siihen samaan synnin orjuuteen, johon Paavalikin jäi:

      "Tiedättehän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

      En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

      Ja kun Jumalan paadutus on tällaiset ihmiset kohdannut, he eivät enää millään pysty uskomaan todeksi tätäkään Jeesuksen ilmoitusta, jolla hän välittunsa Saatanan synnin kahleista vapauttaa:

      "Niille juutalaisille, jotka nyt uskoivat häneen, Jeesus sanoi: "Jos te pysytte uskollisina minun sanalleni, te olette todella opetuslapsiani. Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita."

      He vastasivat hänelle: "Me olemme Abrahamin jälkeläisiä, emme me ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka voit sanoa, että meistä tulee vapaita?"

      Jeesus vastasi:

      "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja. Orja ei pysy talossa ikuisesti, mutta Poika pysyy. Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita."

      Saatanan orjuuteen jääneiden esikuvaksi on tietenkin noussut Paavali, kuin myös edesmennyt suosittu lahkojohtaja Voitto Ramu synnin ylistyksellään:

      "Minun sydämestäni ei ainakaan löydy muuta kuin syntiä ja saastaa. Mutta silti saan olla Jeesuksen verellä puhtaaksi pesty syntinen."

      Synnissä eletään, kun uskotaan, että Jeesuksen nimeä ja verta hokemalla i pelastutaan. Tämäkin on täydellistä Kristuksen Hengen herjausta. Ja siksi tällaiset ihmiset turhaan viimeisellä tuomiolla hänen nimeensä vetoavat:

      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon.

      Monet sanovat minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra! Sinun nimessäsihän me profetoimme, sinun nimessäsi me karkotimme pahoja henkiä ja sinun nimessäsi teimme monia voimatekoja.'

      Mutta silloin he saavat minulta vastauksen: 'En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, vääryydentekijät!'

      • Anonyymi

        Eikö Sunin saarnatauti ole vieläkään hellittänyt?
        Eikö hän voisi vaihtaa palstaa välillä? Vaikka sinne lestadiolaisten puolelle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikö Sunin saarnatauti ole vieläkään hellittänyt?
        Eikö hän voisi vaihtaa palstaa välillä? Vaikka sinne lestadiolaisten puolelle.

        Sama on sinun Pyhän Hengen herjaustesi kanssa.

        Se nimittäin on kuolemantauti.


    • 22. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Me emme saa lyödä laimin seurakuntamme yhteisiä kokouksia, niin kuin muutamilla on tapana, vaan meidän tulee rohkaista toisiamme, sitä enemmän mitä lähempänä näette Herran päivän olevan."

      Tällä ilmoituksella Paavalille Saatana sai varmistettua ikiajoiksi, ettei yksikään sen synnin orjuuteen jäänyt häntä jätä vaan pysyy uskollisena viimeiselle tuomiolle saakka.

      Eivätkä he millään usko, että tuokin Paavalin kehotus on tähdätty tämän Pyhän Hengen ilmoituksen herjaamiseen:

      "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

      Tämän todistuksen Pyhä Henki antoi apostoli Johannekselle Patmoksen vankeudessa vuonna 96, jolloin koko maailma oli ollut näillä Paavalin saatanallisilla opetuksilla rajun eksytyksen vallassa jo 6 vuotta.

      • Mutta Pyhän Hengen herjaukset vain paranee.


    • 23. Erinomainen ilmestys ja opetus

      Tämä Paavalin rakkauslaulu Saatanalle onkin varsinainen "kruunun jalokivi" suuressa eksytyksessä, koska tässä pilkataan Jeesuksen Kristuksen todellista olemusta:

      Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani."

      Paavali jatkaa, ei suinkaan näin: Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulta puuttuisi totuus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaan tapansa mukaan valheella ihmisiä miellyttääkseen:

      "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.

      Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.

      Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

      Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

      Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

      Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi.

      Tietämisemme on näet vajavaista ja profetoimisemme on vajavaista, mutta kun täydellinen tulee, vajavainen katoaa.

      (Tässäkin on selvä todistus sille, että yhä vain odotti sitä täydelliseksi tekevää: Totuuden Henkeä)

      Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen.

      Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.

      Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."

      Saatanalle suurin on RAKKAUS.

      Jeesukselle suurin on TOTUUS.

    • 24. Erinomainen ilmestys ja opetus

      "Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi. Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä. Mutta hän on vastannut minulle:

      "Minun armoni tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima. Siksi iloitsen heikkoudesta, loukkauksista, vaikeuksista, vainoista ja ahdingoista, joihin joudun Kristuksen tähden. Juuri heikkona olen voimakas."

      Tässä Saatanan erinomainen selitys Paavalille siitä, miksi hän ei saanut Kristukselta Pyhää eli Totuuden Henkeä. Paavali kertoo tässä valtavista ilmestyksistä monikossa, vaikka Raamattuun on tallennettu häneltä vain se ensimmäinen ilmestys, kun Jeesus Kristus keskeytti Saulin saatanallisen matkan Damaskokseen, pidättämään hänen valittujaan ja toimittamaan heidät Jerusalemiin tapettaviksi.

      Ja tuon yhden ainoan ilmestyksen hän on kertonut eri yhteyksissä neljä kertaa. Joten tässä on tarpeen, kysyä, kuka nuo erinomaiset ilmestykset Paavalille antoi, kun hän niiden takia sai Saatanan piikin ruumiiseensa kurittajaksi?

      Sillä ei Jumala omien ilmestysten perään lähetä Saatanaa rusikoimaan, kun niistä todistuksena ihmisille kertoo, sillä sanoohan Jeesuskin: "Palaa kotiisi ja kerro tästä suuresta teosta, jonka Jumala on sinulle tehnyt." "

      Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka."

      Kun tiedetään Jeesuksen koulutusjakson kestävän korkeintaan neljä vuotta, on heti perään kysyttävä:

      Miksi tuo jakso kesti Paavalilla peräti 14 vuotta? Kolmen vuoden kuluttua hän tosin kävi Jerusalemissa, ja viipyi Pietarin luona kaksi viikkoa. Ja on valitettavaa, ettei hän eikä edes Pietari kerro tuon jakson keskusteluista yhtä ainoaa asiaa.

      Kun Paavali ei vielä yhden ylimääräisen vuodenkaan aikana saanut sydämeensä Kristuksen totuutta, hän jäikin Saatanan koulutettavaksi.

      Joka noiden erinomaisten ilmestysten kautta sai Paavalin kehittämään Kristuksen totuudesta täysin poikkeavan uskonopin: ottamalla siihen mukaan jopa Vanhan liiton
      uhrirituaaleja, vaikka Jumala niistä kaikista Poikansa maailmaan lähettämisen myötä luopui.

      Suurena apuna Saatanan tietäjähenki. Pyhä Henki on yhtä kuin Totuuden Henki, jota Paavali ei vielä opetuslapsi Ananiaksen kodissa saanut.

      Sillä tuossa kastetilaisuudessa hänestä vasta tehtiin Jeesuksen opetuslapsi. jolloin tämä jakso hänen elämässään käynnistyi:

      "Eräällä miehellä oli viikunapuu istutettuna viinitarhassaan: ja hän tuli etsimään hedelmää siitä, mutta ei löytänyt. Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois: mitä varten se vielä maata laihduttaa?`

      ' Mutta tämä vastasi ja sanoi hänelle: 'Herra, anna sen olla vielä tämä vuosi; sillä aikaa minä kuokin ja lannoitan maan sen ympäriltä. Ehkä se ensi vuonna tekee hedelmää: mutta jos ei, niin hakkaa se pois'."

      Ei tehnyt Paavalin valheen puu koskaan totuuden hedelmää, koska Jeesus Kristus oli valinnut hänet lopun ajan vääräksi profeetaksi:

      "Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä.

      Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät.

      Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden."

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      251
      2330
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1569
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      134
      1343
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe