Naisen paino

Anonyymi

Naisen paino on sosiaalinen konstruktio. Miehet haluavat naisten olevan pieniä ja kevyitä, jotta naiset ovat helposti kontrolloitavissa. Naisen Iso paino ja lihaksikkuus tietää vahvojen naisten vastavirtaa. Onneksi muutos on jo käynnissä. Naiset treenaavat ja herkuttelevat.
Nainen on sosiaalistettu heikkouteen ja nälkään, jatkuvaan laihduttamiseen, saavuttamattoman kehonkuvan, jotta naisen mieli keskittyy epäoleellisiina asioihin ja samaan aikaan mies pyörittää maailmaa ja kauneustuotteiden kassakone käy. Indoktrinoitu on tietysti oikea termi. Onneksi nuoremmat naiset ovat fiksumpia. Tyttärestä polvi paranee.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksei naiset voi olla sopivia ja terveennäköisiä kuten minttu myrphy kaulanen tai lola odusoga taikka johanna tukiaisen vartaloisia eli timmejä typyjä

    • Anonyymi

      Sanoisin, että ulkonäön ympärillä pyörivään bisnekseen kuluttaa nykypäivänä myös miehet älyttömästi rahaa. Pitää käydä kuntosaleilla, hankkia protskuruokia ym. Mutta aikansa kutakin, muotialat tahkoo aina rahaa, mutta fiksu yrittäjä pysyy avoimena yhteiskunnan muutoksille ja pyrkii ennakoimaan ja suuntaamaan toimintaansa tuleville huippualoille.

      • Joku on hullunkurisesti, kun ravintobisnes suoltaa ravintoköyhää moskaa myyntiin juomineen ja sitten saadaan ihmiset isoiksi ja kipeiksi. Sitten toiselta tiskiltä myydään kuntosalikortteja ja ihmeravintoa, jotta kaikki olisi muskelimonstereita tai edes jänteviä kuin jousenvarsi ja kireitä kun viulunkieli, kuitenkaan yksikään urheilija ei tervettä päivää nää. Aina on joku vamma, ylikuntoa, joku paikka rikki ja seli seli. No pullerot pallerot taas lyyhistyy jo kauppreissulla poluvarteen seli seli ja mitsä vielä. No jossain on jotain vikaa.

        Mikä olis se kultainen keskitie?


    • Anonyymi

      Mielummin vaikka painavampi, mutta kiinteä ja lihaksikas nainen, kuin joku laardivartaloinen höllyvä nainen, jonka laardien alle mies hukkuu.

      • Anonyymi

        Varsinkaan mitään laardivalasta, joka ei pääse miehen päältä pois, vaan mies joutuu työntämään naisen sivuun päästäkseen pois sängystä.


    • Ääh. Heikot vinkuu. Itselleni ei naisen koolla ole väliä. Silti panen takaapäin velaksi ja lyön nyrkillä niskaan.

    • Anonyymi

      Kumpi on tärkeämpi: Paino vai Massa?

      • Itsellänihän tuo painovoima vaikuttaa jo siten, että naisia on ajautunut kiertoradalleni.


      • Massa. 😉

        Vetovoimahan ei massaltakaan puutu.


    • Anonyymi

      Mitä korkeammalle vuorellekin kiipeät niin sitä vähemmän painat, massa pysyy tietysti samana paino vähenee mitä korkeammalle menet.

      Jakkarallekin kun kiipeät niin kyllä paino vähänee jo siinäkin huomattavasti.

    • Anonyymi

      Kohta ottavat käyttöön tekniikan kiivetä vaa-an kannassa vaikka jonkun korkean rakennuksen katolle jotta saa paremman punnitustuloksen.

    • Anonyymi

      Entisaikaan oli tapanakin, että naiset laittoivat ruuan, mutta saivat syödä vain jos miehiltä jäi jotain yli. Yleensä naiset antoi lapsilleen senkin vähän. Näistä kertoo useat kulttuurihistorialliset lähteet.

      Näin naiset pidettiin heikkona ja hallittavina. Saatiin päättelyn kehä, eli kun naiset ei saaneet riittäävästi ruokaa, he olivat heikkoja jolloin kaikki muutkin oikeudet vietiin sillä perustella, että naiset on heikkoja. Kuitenkin naiset teki kaikkein raskaimmat työt. Monet hermostolliset vaivat ja oireet johtui vain siitä että rautaa ei saatu tarpeeksi eli naisilla ja lapsilla oli jatkuva anemia ja koska naiset oli jatkuvasti raskaana, he olivat aina heikoilla. Nytkin on todettu, että varastorauta ja sen vähyys ongelmissa on suuremmassa roolissa terveysongelmissa kuin hemoglobiinilukemat.

      Äitini kertoi, että rakennuksilla vielä muutama vuosikymmen sitten naiset kantoi tiilet muurareille. Muurari vain seisoi ja muurasi. Naiset sai kuitenkin heikoimman palkan vaikka teki raskaimmat työt eli kantoi selässään tiilet. Vielä 20 v sitten tapasin tutkimukseni vuoksi iäkkäitä naisia, jotka on näitä rakennustyömaan aputöitä tehneet ja luusto ja selkäranka on pahoin vioittunut kumaraksi näissä töissä.

      Sitten vielä kotona kaikki työt, pyykinpesut käsin rannassa, tai saunassa tai pihalla. Naiset nousi ensimmäisenä aamulla ylös ja menivät nukkumaan viimeisenä. Ei ihme ettei seksi kiinnostanut kuolemanväsyneenä ja tietäen että seksi tarkoittaa taas yhtä suuta ruokittavaksi ja iänikuista raskautta.

      Kyllä me saadaan olla kiitollisia siitä että on pitkä tie isoäitiemme ansiosta ihmisarvoiseen elämään. Ensimmäiset naiset eduskunnassa sai viimein muutoksia aikaan koska miehet ei olleet naisten asioista piitanneet.

    • Anonyymi

      Paljonkohan astronautit painavat kun punnitsevat itsensä kansainvälisellä avaruusasemalla?

    • Anonyymi

      Saa olla kyllä melkoinen atleetti, jos aikoo kontrolloida 150 kiloista hiiva/läskikasaa?

    • Anonyymi

      Liian älykästä tänne, ätmit ei ymmärrä.

      • Anonyymi

        Pahoin pelkään. Menee hilseestä ja kaljusta yli niin että viheltää!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe