Naisen paino

Anonyymi

Naisen paino on sosiaalinen konstruktio. Miehet haluavat naisten olevan pieniä ja kevyitä, jotta naiset ovat helposti kontrolloitavissa. Naisen Iso paino ja lihaksikkuus tietää vahvojen naisten vastavirtaa. Onneksi muutos on jo käynnissä. Naiset treenaavat ja herkuttelevat.
Nainen on sosiaalistettu heikkouteen ja nälkään, jatkuvaan laihduttamiseen, saavuttamattoman kehonkuvan, jotta naisen mieli keskittyy epäoleellisiina asioihin ja samaan aikaan mies pyörittää maailmaa ja kauneustuotteiden kassakone käy. Indoktrinoitu on tietysti oikea termi. Onneksi nuoremmat naiset ovat fiksumpia. Tyttärestä polvi paranee.

16

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksei naiset voi olla sopivia ja terveennäköisiä kuten minttu myrphy kaulanen tai lola odusoga taikka johanna tukiaisen vartaloisia eli timmejä typyjä

  • Anonyymi

   Sanoisin, että ulkonäön ympärillä pyörivään bisnekseen kuluttaa nykypäivänä myös miehet älyttömästi rahaa. Pitää käydä kuntosaleilla, hankkia protskuruokia ym. Mutta aikansa kutakin, muotialat tahkoo aina rahaa, mutta fiksu yrittäjä pysyy avoimena yhteiskunnan muutoksille ja pyrkii ennakoimaan ja suuntaamaan toimintaansa tuleville huippualoille.

   • J-a-n

    Joku on hullunkurisesti, kun ravintobisnes suoltaa ravintoköyhää moskaa myyntiin juomineen ja sitten saadaan ihmiset isoiksi ja kipeiksi. Sitten toiselta tiskiltä myydään kuntosalikortteja ja ihmeravintoa, jotta kaikki olisi muskelimonstereita tai edes jänteviä kuin jousenvarsi ja kireitä kun viulunkieli, kuitenkaan yksikään urheilija ei tervettä päivää nää. Aina on joku vamma, ylikuntoa, joku paikka rikki ja seli seli. No pullerot pallerot taas lyyhistyy jo kauppreissulla poluvarteen seli seli ja mitsä vielä. No jossain on jotain vikaa.

    Mikä olis se kultainen keskitie?


  • Anonyymi

   Mielummin vaikka painavampi, mutta kiinteä ja lihaksikas nainen, kuin joku laardivartaloinen höllyvä nainen, jonka laardien alle mies hukkuu.

   • Anonyymi

    Varsinkaan mitään laardivalasta, joka ei pääse miehen päältä pois, vaan mies joutuu työntämään naisen sivuun päästäkseen pois sängystä.


  • Ääh. Heikot vinkuu. Itselleni ei naisen koolla ole väliä. Silti panen takaapäin velaksi ja lyön nyrkillä niskaan.

  • Anonyymi

   Kumpi on tärkeämpi: Paino vai Massa?

   • Itsellänihän tuo painovoima vaikuttaa jo siten, että naisia on ajautunut kiertoradalleni.


   • J-a-n

    Massa. 😉

    Vetovoimahan ei massaltakaan puutu.


  • Anonyymi

   Mitä korkeammalle vuorellekin kiipeät niin sitä vähemmän painat, massa pysyy tietysti samana paino vähenee mitä korkeammalle menet.

   Jakkarallekin kun kiipeät niin kyllä paino vähänee jo siinäkin huomattavasti.

  • Anonyymi

   Kohta ottavat käyttöön tekniikan kiivetä vaa-an kannassa vaikka jonkun korkean rakennuksen katolle jotta saa paremman punnitustuloksen.

  • Anonyymi

   Entisaikaan oli tapanakin, että naiset laittoivat ruuan, mutta saivat syödä vain jos miehiltä jäi jotain yli. Yleensä naiset antoi lapsilleen senkin vähän. Näistä kertoo useat kulttuurihistorialliset lähteet.

   Näin naiset pidettiin heikkona ja hallittavina. Saatiin päättelyn kehä, eli kun naiset ei saaneet riittäävästi ruokaa, he olivat heikkoja jolloin kaikki muutkin oikeudet vietiin sillä perustella, että naiset on heikkoja. Kuitenkin naiset teki kaikkein raskaimmat työt. Monet hermostolliset vaivat ja oireet johtui vain siitä että rautaa ei saatu tarpeeksi eli naisilla ja lapsilla oli jatkuva anemia ja koska naiset oli jatkuvasti raskaana, he olivat aina heikoilla. Nytkin on todettu, että varastorauta ja sen vähyys ongelmissa on suuremmassa roolissa terveysongelmissa kuin hemoglobiinilukemat.

   Äitini kertoi, että rakennuksilla vielä muutama vuosikymmen sitten naiset kantoi tiilet muurareille. Muurari vain seisoi ja muurasi. Naiset sai kuitenkin heikoimman palkan vaikka teki raskaimmat työt eli kantoi selässään tiilet. Vielä 20 v sitten tapasin tutkimukseni vuoksi iäkkäitä naisia, jotka on näitä rakennustyömaan aputöitä tehneet ja luusto ja selkäranka on pahoin vioittunut kumaraksi näissä töissä.

   Sitten vielä kotona kaikki työt, pyykinpesut käsin rannassa, tai saunassa tai pihalla. Naiset nousi ensimmäisenä aamulla ylös ja menivät nukkumaan viimeisenä. Ei ihme ettei seksi kiinnostanut kuolemanväsyneenä ja tietäen että seksi tarkoittaa taas yhtä suuta ruokittavaksi ja iänikuista raskautta.

   Kyllä me saadaan olla kiitollisia siitä että on pitkä tie isoäitiemme ansiosta ihmisarvoiseen elämään. Ensimmäiset naiset eduskunnassa sai viimein muutoksia aikaan koska miehet ei olleet naisten asioista piitanneet.

  • Anonyymi

   Paljonkohan astronautit painavat kun punnitsevat itsensä kansainvälisellä avaruusasemalla?

  • Anonyymi

   Saa olla kyllä melkoinen atleetti, jos aikoo kontrolloida 150 kiloista hiiva/läskikasaa?

  • Anonyymi

   Liian älykästä tänne, ätmit ei ymmärrä.

   • Anonyymi

    Pahoin pelkään. Menee hilseestä ja kaljusta yli niin että viheltää!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   12125
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   82
   2028
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1375
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1106
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1037
  Aihe