Pastan muoto ( ei palstan)

Minkäs muotoista pastaa suositte? Sitähän löytyy vaikka mitä..
vai onko mitään väliä?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähäsen riippuu minkä kanssa sitä vetelee... Jotenkin tykkään eniten kierremallista, niin siihen "tarttuu" kastike paremmin, sekä se ei karkaa haarukan alta.

      Ja se simpukkamalli taas jää jotenkin aina "mätkäkkeeksi".

      Lukitsen kierremallisen....

    • Putkimallinen on suosikki, mutta spagettikin tai joku muu nauhapasta on hyvä.

    • Anonyymi

      Hyvä kun ei pastillin koostumus.

    • Mitä mä puhuin toisessa ketjussa siitä mun väärin lukemisesta. 🙄

      Luin seuraavaa: Paras muoto? Mikä on paras muoto... Sit luin dissen vastauksesta (siinä vastauksessa ei ole mitään vikaa, kuten ei aloituksessakaan ole) että kierremuoto, kun kastike tarttuu paremmin...haarukkaan... Olin et wtf? Mistä hemmetin muodoista te oikein puhutte, ja miks kastike ja haarukka mainitaan?
      Päätin kuitenkin lukea aloituksen uudelleen ja rauhallisemmin. Ou nou.. 🙈🙉🙊😂🤣😂

    • Anonyymi

      En syö pastaa koskaan.

    • Makaronia suosin eniten. Lasagne on syytä tehdä niistä levyistä, jos yrittää jonkinlaisen kerrosrakenteen säilyttää. Spagettia en ymmärrä. Hankalia keittää ja sitten mikään soosikaan kunnolla takerru siihen, ainakaan enää siinä vaiheessa kun on käärittynä sellainen mytty, jonka saa suuhun ilman että puolet roikkuu suupielistä. Ainoastaan jos haluaa leikkiä Kaunotarta ja Kulkuria, niin sitten spagettia.

      • Spagetti on kai tehty niistä makaronien rei'istä..

        Minäpä söin simpukan muotoisia pastanpaloja, jotka oli jopa erivärisiä..ja ihan kuin erimakuisiakin..Ainakin parempia kuin ne tavalliset.


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Spagetti on kai tehty niistä makaronien rei'istä..

        Minäpä söin simpukan muotoisia pastanpaloja, jotka oli jopa erivärisiä..ja ihan kuin erimakuisiakin..Ainakin parempia kuin ne tavalliset.

        Mä en enää usko tuota reikäjuttua. Uskoin vähän aikaa kakarana, mutta sitten hoksasin, että spagetti ei voisi olla suora, koska makaronit mutkaisia. Toinen minkä uskoin vähän pidempään oli se, että hieno sokeri jauhetaan jossain myllyssä sokeripaloista. Sanoisin, että mulla on ollut lähdekritiikkiin kannustava kasvuympäristö.


    • Anonyymi

      Karamellin muoto ratkaisee sen maun.

    • Anonyymi

      Napalm-Nalle: tuoksuu tavalliselle nallekarkille mutta maku on erilainen.

      Näin voimme todeta että tuoksu eikä ulkonäkö takaa lopputulosta missään asiassakaan.

    • Anonyymi

      Kaikki muut pastat käy, paitsi ne kaupassa myynnissä olevat valmiiksi täytetyt raviolit.
      Työlästähän niiden tekeminen on, mutt maussa kyllä voittavat "eines raviolit", eikä niitä nyt niin usein tarvitse valmistaa.

      Arkiruokana nauhapastaa ja sieni/jauhelihakastikkeella tai makaroonilaatikkoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Rekkakolari

      Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
      Pyhäjärvi
      57
      2238
    2. Eriksenin hypetys mennyt yli

      Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
      Maailman menoa
      48
      1945
    3. Steppulin mummun synttärit

      Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1808
    4. Hannu Pikkaraisen työ

      Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      185
      1708
    5. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

      Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1546
    Aihe