Veenus kuumempi kuin merkurius.

Miksi näin vaikka merkurius on lähempänä aurinkoa kuin veenus? Näin olen kuullut ehkä pitäisi lukea jos olen sittenkin väärässä? no mutta keskustelupastalla kun ollaan niin miten on?
miksi veenus on kuumempi kuin merkurius? Venus on muuten naapuriplanettaamme toisellapuolella mutta kaikki haluavat vaan Marsiin. Mikä sen selittää? Venus on kuuma leidi? Simpukassa merestä tullu mutta silti kuuma.

ja miksi nää kikkailee näinttein kaljaprossien kanssa? miksi ei voi kolmonen oll 4,5 tai 4,7 miksi 4,3 tai 4,3? voi lässynlää..

8

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Matteus, Markus , Merkurius, Luukas, Veenus, Johannes. Muistaaksesni näin. Juu...

   Epäilen vahvasti syyksi Golf- virtaa, josta lämpö ulottuu myös Veenukseen. Tai sitten tulee mieleen värssy Koperniukselta:
   "Sun tunnen mä kuumentuneen
   Näin vallassas kaiken nyt mä teen
   Pian teet se sinäkin kun tätä tahtoo kumpikin
   Nyt syöksyy sukkula veenukseen."

   Tossa huomasin, että joku oli matkannut Amerikan halki 12:ssa tunnissa, Google Street View:n avulla: https://www.youtube.com/watch?v=a_X6Dh5lfRU&t=37425s
   Siitä sain idean, että aloitan tutkimusmatkailun ja käyn paikoissa, joissa kukaan ei ole vielä käynyt, käyttäen hyväksi kyseistä ohjelmaa. Ensiksi menen halki lävitsetunkemattoman viidakon, Papua- Uuden- Guinean ihmissyöjäheimoja ja Guinean Sikoja katsomaan.

   PS. Jos aiotte rantaradalla matkustaa junalla tänä kesäni, niin turha toivo. Näin, kun kiskoja rullattiin pois ja jäljelle jäi pelkkä ratapenkere. "Kiskot vietiin etelään..." vai kuinka se menikään ja nyt ne varmaan on matkalla ulkomaille.

   • Lentää kekkuli veenukseen. I wish. Golfvirta hiipuu. Luvassa tundraa, koleita säitä ja alavilla mailla hallanvaara. Myös ankeriaal lieriäiset ei tuu enää tänne. Ei enää tanskanlautoilla hyviä ankeriaspaloja? koskahan pääsisi taas finlinessilla gdanskiin?


   • pervokki kirjoitti:

    Lentää kekkuli veenukseen. I wish. Golfvirta hiipuu. Luvassa tundraa, koleita säitä ja alavilla mailla hallanvaara. Myös ankeriaal lieriäiset ei tuu enää tänne. Ei enää tanskanlautoilla hyviä ankeriaspaloja? koskahan pääsisi taas finlinessilla gdanskiin?

    Lisäys kolme buhvettia ja viiniä. Menomatkalal. SUOSITTELEN.


  • Homoille on omat miedot juomansa; Gay Joe ja Rainbow Lager. Miehet juovat A- olutta tai siitä jäykempää!

   • EI oLE VARAA..kun lasitoin akikki hinanttomiin rahastoihin.


  • Anonyymi

   Venuksella on kasvihuoneilmiö lähtenyt täysin hanskasta. Hiilididioksidia riittää. Paikalliset örkit tykkäävät poltella suuritehoisissa avaruusmopoissansa naftaa ja huristella ympäri kuumana hehkuvaa palloansa.

   • Täytyykin lukee mauri kunnaksen avaruuskirjaa jos vielä sattuu löytyy muistojen arkistoista elikä kirjastohuoneesta.


  • Anonyymi

   Venäläiset kävivät Venuksessa tai sen lähellä vaan. Soittivat tukikohtaansa, että turhan kuuma toistaseks. Poikkeen tulivat. Ei enää kesäaikaan, kertoivat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   3827
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3558
  3. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   55
   2063
  4. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1823
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1797
  Aihe