Jokainen rokottamaton sairastuu koronaan

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpsistä. Ei sairastu. Ei ole tähänkään mennessä kaikki rokottamattomat sairastuneet koronaan, vaikka olisivat altistuneet tartunnalle. Tyyppi taitaa saada lahjuksia joltain lääkefirmalta.

  • Anonyymi

   Höh. Varmaan usea jo monesti sairastanut koronanuhan. Yleensä rinovirus aiheuttaa nuhan, mutta voi olla myös koronavirus. Ja se on ollut jo paljon ennen tätä hysteriaa, missä lanseerattiin yleiseen tietoon tuo sana "korona". Varmaan vielä keksivät jonkun ryntäyksen ihmisten päälle rokotteelle menemisesksi. Osa saa suolaliuoksen ja ensi syksynä on kaikille rokotetuille varattuna sitten kaupankäynnin väline, jolla sysätään pois rokottamattomat ihmiset kaupoista. Jos joku rokottamaton sinne eksyy, niin kimppuun vaan käyvät. Jo nyt käy sen verran suuret kierrokset, että tätä skenaariota ei ole vaikea nähdä.

  • Anonyymi

   Teoriaa uudesta koronaviruksesta, joka vuotaa Wuhan-viruslaboratoriosta Kiinassa, pidetään yhä vakavammin. Jälkikäteen entinen presidentti Donald Trump ja monet hänen avustajansa näyttävät kuitenkin olleen oikeassa sanoessaan, että COVID-pandemian aiheuttava virus on ihmisen aiheuttama.

   Vaikka Trump oli virassa, monet tiedotusvälineet pilkkasivat ja kritisoivat häntä, kun hän käytti termejä "Kiinan virus", "Kung-flunssa", "Wuhan-virus" viittaamaan Kiinan tappavaan virukseen. He väittivät, että viruksen nimeäminen siihen, mihin se on peräisin, on rasistista. 

   Samaan aikaan samat tiedotusvälineet raportoivat "Intian viruksen muunnoksesta" tai "Ison-Britannian viruksen muunnoksesta", eikä näytä olevan ongelma siinä.

   Kun virologi Yan Limeng, todistaja Hongkongista, väitti, että koronavirus on ihmisen tekemää, monet valtavirran mediat jättävät silti sen huomiotta.

   Asiat alkoivat muuttua, kun ihmiset näkivät videotallenteen monista Wuhanin virologian instituutin (WIV) henkilökunnan jäsenistä, jotka olivat veressä, lepakoiden puremina ja joilla ei ollut asianmukaista suojavarustusta joutuessaan kosketuksiin eläinten kanssa. Lisäksi kolme WIV-työntekijää sairastui COVID-tyyppisiin oireisiin marraskuussa 2019.

   Jopa tohtori Anthony Fauci, joka vastusti Wuhan-viruksen teoriaa, on ihmisen tekemä, on muuttanut mielipiteitään.

   Wuhan-viruksen hypoteesin havaintojen muutos heijastuu myös sarjaan Bidenin hallintoja ja Facebook-liikkeitä.

   Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeri Xavier Becerra kannusti 25. toukokuuta Maailman terveysjärjestöä tutkimaan seuraavalla kierroksella "läpinäkyvä" tutkimus KKP-viruksen (COVID-19) alkuperästä.

   WHO: n järjestämässä Maailman terveyskokouksen konferenssissa Becerra sanoi, että ulkomaisten asiantuntijoiden tulisi olla valtuutettuja arvioimaan koronaviruksen alkuperää BBC: n mukaan. 

   "COVID-19-pandemia ei vain varastanut elämäämme vuotta, vaan myös miljoonia ihmishenkiä", Becerra sanoi.

   "COVID-alkuperätutkimuksen toinen vaihe on aloitettava läpinäkyvillä, tieteellisiin perusteisiin perustuvilla tehtävillä, jotka antavat kansainvälisille asiantuntijoille itsenäisyyden arvioida viruksen lähde ja taudinpurkauksen alkuvaiheet", hän jatkoi.

   Valkoinen talo ilmoitti tiistaina, että se odottaa WHO: n suorittavan asiantuntijavetoisen tutkimuksen pandemian alkuperästä, ilman poliittista puuttumista.

   Presidentti Biden totesi lausunnossaan 26. toukokuuta, että virkaan tulonsa jälkeen hän pyysi raporttia COVID-19: n alkuperästä, "mukaan lukien se, johtuiko se ihmisten kosketuksesta tartunnan saaneen eläimen kanssa vai laboratorio-onnettomuudesta", BBC kertoi.

   Facebook on poistanut kuukausia vanhemman kiellon viesteistä, joiden mukaan ihmiset ovat kehittäneet koronaviruksen.

   Mediaiten lainanneen tämän viikon show'n videon mukaan ABC Newsin Jon Karl myönsi, että Wuhanin laboratorion vuototeorian yli kasvoilla on monilla ihmisillä muna, ja lisäsi, että jotkut asiat voivat olla totta, vaikka Trump sanoi niitä.

   Karl sanoi, että "emme vieläkään tiedä" COVID-19: n alkuperää, "mutta nyt vakavat ihmiset sanovat, että se tarvitsee vakavan tutkimuksen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   12269
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   83
   2081
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1393
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1130
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1044
  Aihe