Oletko kotona helteellä aivan alasti vain viikunanlehden kanssa

Anonyymi

Oleiletko kotona näillä helteillä alasti silläkin uhalla, että joku ulkona liikkuja näkisi sinut ikkunasta sisällä keikuilevan alastomana ja kohta olisi poliisi oven takana pidättämässä sinut epäsiveellisenä esiintymisestä.
Saihan eräs suomalainen mies sakot siitä, että oli oleskellut alastomana omassa kodissaan ja joku ulkona liikkunut oli mielensä pahoittanut.
Eipä ulkonaliikkujaa syytetty tirkistelystä, jolloin voidaan päätellä, että liikkuja on ollut nainen ja omassa kodissaa alastomana oleskellut mies on tietämättään seksuaalisesti pahoinpidellyt ulkona liikkuneen naisen visuaalisella tasolla ja sai siitä sakkotuomion.

12

66

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Täällä ainakaan mikään helle ole. On melkeinpä vähän vilu, vaikka ei tuuletukseen ole kuin raollaan oleva ikkuna ja tietokoneen tuuletin.

   En tykkää muutenkaan liikkua täysin alasti, vaan meikäkarzanilla on aina vähintään lannevaate tai kalsarit. Yläosattomissa saatan kulkea, mutta en sitäkään työpisteellä, koska kamera on periaatteessa koko ajan osoittamassa kohti. Ulkoa tänne ei näe, mutta lähistön rakennuksista sopivasta kohtaa mahdollisesti.

  • Anonyymi

   Olen pelkät boxerit jalassa kotona. Mutta kaupassa aina erittäin hyvin pukeutuneena kengätkin kiillotettuina :)

  • Anonyymi

   Erittäin hyvin pukeutunut ei ole pukumies, vaan bootsit ja farkut sekä kaupuspaita.
   On tyylitöntä jos pitäisi pukua aina kaupassa :D

  • Anonyymi

   Kotonaan saa sisällä heilua alastomana vain laki suojanaan. Kodin ikkunoista sisään katselija saattaa olla se rangaistukselle alttiimpi osapuoli, jos poliisilta kysytään.

  • Anonyymi

   mitänyt saunan jälkeen hetki ulkona vetää happea nakuna,

  • Tyhmä kysymys. Tottakai munasillaan ja helikopteria leikkien.

  • Anonyymi

   Musta täysi alastomuus on helteellä se kaikkein epämiellyttävin vaihtoehto. Ohkanen ja väljä vaatetus on kaikkein vilpoisin. Sitäpaitsi, en omista viikunapuuta.

   • Anonyymi

    Ja ennen kuin joku keksii olla näsäviisas niin tuossa aiemmassa musta = minusta.


  • Anonyymi

   Karvaturri, Resupekka ja Tuulihousu-Tohtori.

   Oikeasti Tuulihousu-Tohtori, onkin oikea lempinimi eräälle opettajalle opetti fysiikkaa yliopoistosta juuri valmistunut tohtori opetti fysiikkaa Ammattikorkeassa meille, keksimme hänelle lempinimen koska hän pukeutui aina tuulipukuun.

   Sittemmin hän antoi ryhmällemme laser-optiikan kurssista parhaan mahdollisen eli 5, joskus :)

  • Anonyymi

   Hyvä kysymys, onko vaatteilla yksikseen funktiota? Ehkä jossain ruuanlaitossa essun laittas eteen. Ja tietenki vaatteet on helpompi pestä, ku sohvanpäällykset, lakanat. Hikoileehan sitä. No entä robinsonadi, jos autiolla saarella, miksei korpimökilläki, olisko vaatteille käyttöä, jos ei tarttis muiden esteettisestä elämyksestä välittää.

  • Anonyymi

   Hyvä paita oli itsellä tänään tuollainen... aivaqn vitivalkoinen t-paita joka menee farkkujen päälle, oikein huomiotaherävvätän tosivalkoinen hah, ja tyylikkäästi alla tietysti tumma pikkupaita siinäkin V-halkio, musta :D

   Mutta niin oikeasti, kyllähän miehen pitää itse pystyä pitämään huolta vaatteistaan jotta ei näytä aina resupekalle...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   150
   5061
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   4354
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   75
   3094
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   340
   2614
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   2510
  Aihe