Valemedian etiikkaa: oululainen Kaleva

Anonyymi

Kirjoitus tästä aiheesta Asylin sivustolla on pidempi. Lainasin tähän vain alkutekstiä. Lukekaa linkin takaa koko kirjoitus.

http://aitosuomalainen.blogspot.com/ :

>>Kaupallinen media voi vapaasti suosia ja syrjiä ehdokkaita ja puolueita vaalien alla - yksityisinä toimijoina heillä ei yhdenvertaiseen kohteluun ole velvollisuutta.

Medialta on kuitenkin oikeutettua odottaa rehellisyyttä tämän suhteen: jos julkaisu ryhtyy osapuoleksi vaaleissa syrjimällä tai suosimalla ehdokkaita, tämä olisi syytä sanoa suoraan. Lukijalla on oikeus tietää, lukeeko hän puolueettoman mediaan tuotantoa vai vaaleissa puolensa valinneen julkaisun kampanjointia ja mitä tämä kampanjointi on: ketkä ovat lehden suosiossa ja keitä vastaan kampanjoidaan. Vihervasemmistolainen valtamedia pelaa omaa poliittista peliään, emmekä ryhdy siitä uhriutumaan, että he niin tekevät: "toimittajat" ovat aktivisteja, joten tietysti he käyttävät valtaansa poliittiseen vaikuttamiseen. Meille on tärkeää vain saada mahdollisimman moni lukija tiedostamaan, että he eivät lue journalismia vaan aktivistien mielipidekirjoituksia.<<
...

Kaleva ei vaan muutu, vieläkään edes yritä teeskennellä vapaata mediaa. Siellä edelleen vaan mennään täysin vanhan rautaesiripun ja stalinismin keinoin. Valheissa porskutellen.

Mikä hemmetin kepukommunistinen lestadiolais-islamistinen peräkylä se Oulu oikein on? Kommunistinen papistoko siellä johtaa kaupunkia? Joku mustaliperinen heppu, körttihattu syvällä korvissa? Siellä ei selvästi päde samat lait ja hyvät tavat kuin jossain sivistyneemmissä kansankehdoissa. Enkä varmasti tarkoita tällä ylikoppavien hurumykkien Hölmölää, nimeltä Ruotsi.

Sanan ja mielipiteen vapautta medioissa ja rehellisiä vaaleja ei ole missään, missä vasemmisto on päässyt vallankahvaan. Ja se Oulun kaupunginvaltuusto... Kävelevät kesken istunnon sormiojossa uhkailemaan, estämään rauhallisen ja asiallisen suomenmielisen toisinajattelevia mielipiteitä.

Eivät kunnioita Suomen omia alkuperäiskansoja, aitosuomalaisia ja saamelaisia, mutta tukevat kyllä muka "maahanmuuttajina" meille vihamielisiä, vieraita, väkivaltaisia miehittäjiä. Lastensa raiskaajia. Hmmm. No, jotain yhteistäkin heillä tässä selvästi löytyy.

Oottakaahan koska jossain oululaisessa hoitolaitoksessa joku vieraskielinen "hoitaja" paljastuu esim. halvaantuneiden vanhusten sarjaraiskaajaksi. Ehkä näin on jo tapahtunutkin, mutta ... nää rautaesirippumediat, nää ei kerro.

Junes on kertonut, tuonut paljon esiin vasemmiston suosimien ulkommaankavereiden viharikoksia ja siksi Kalevankin rautaesirippu on naristen läjähtänyt kiinni. Suvakit vihaavat totuutta.

Aamen.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totuus ei ole itsestäänselvä oikeutemme, se täytyy etsiä.

  • Anonyymi

   Junesta ahistaa pahasti tänään ;DDDDD

  • Anonyymi

   Kaleva on kyllä oksettavaa sontaa täynnä, joka lehdessä mamuylistysjuttu, VHM haukkumisjuttu ja verojennostojuttu ja ilmastorankaisujuttu autoilijoille yms.

  • Anonyymi

   Tuolla sivustolla Junes kertoo itsestään: mm. puhuu 7 eri kieltä, asunut eri maissa ja maanosissa.

   Kertoo Oulun poliittisesta tilanteesta... Johan onkin! Oululaisethan ovat oman kotikaupunkinsa valtuustohuijareiden rikosuhreja!

   Tarttis tehrä jotai. Ja kyllä kansa tietää, mitä.
   Äänestää oikein: Asylia, Junesta ja Tiinaa.

   Tämä sivun alin, loppulause on hieno ja kuvaava:

   >>Minua on muun valtuuston taholta kutsuttu häiriköksi ja yhteistyökyvyttömäksi, ja kannan nämä nimittelyt ylpeydellä: kun olet häiriöksi suhmuroinnille, salailulle ja kaupungille tuhoisan politiikan tekemiselle, olet tehnyt ainakin jotain oikein.<<

   ✨🌳🇫🇮

  • Anonyymi

   Itsekin äänestäisin lestamafian harmiksi juneslokkaa mutta en ole oululainen.

   • Anonyymi

    No, eurovaaleissa me muukin Suomi saamme taas häntä äänestää.

    Valhemediat eivät kertoneet, että Junes oli viime eurovaalien todellinen voittaja: ohitti 7 vanhaa puoluetta, mm. kommunistit aivan kepeästi.

    Sapettaahan tämä Kalevaa ja muita vasemmiston valhemedioita. Junekselle ei tuolloinkaan annettu demokraattista oikeutta medioissa, ei kutsuttu paneeleihin, silti Junes oli ja on todellinen kansansuosikki.

    Kaikki nämä tosiasiat on tarkistettavissa myös netissä.


  • Anonyymi

   Junes Lokka teki uskomattoman suorituksen ja tuli valittua kaupunginvaltuustoon omalta listaltaan. Toivottavasti Lokka tekee saman uudelleen keskustan lestadiolaismafian, kokoomuksen vapaamuurariveljeskunnan ja viherpunikkien kauhuksi.

   Junes Lokka 671

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   9212
  2. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   864
  3. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   44
   847
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   824
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   60
   710
  Aihe