Kyssäri "Raamattuälykölle"

Anonyymi

Luukas 21:25 - 27

Mitä se tarkoittaa selkokielellä?

Miten ihmiset voivat kuolla pelkoon siitä, mikä maanpiiriä kohtaa ilmeisesti just ennen Jeesuksen paluuta. Jeesus palaa yhdessä pyhiensä kanssa. Pyhät ovat pelastuneita kristittyjä. Ovatko Jumalalle USKOLLISINA pysyneet enkelit pyhiä myös?

Tuleeko ylöstempaus kuinka kauan ennen Jeesuksen paluuta pyhineen?

Valtakunnan syytäjän toimintaa voi kutsua pahuudeksi, vainon synnyttämiseksi, vapauden alasajoksi?

Vaadin valtakunnan syyttäjän asettamista virkarikostutkintaan vainosta kristinuskon vapautta vastaan rikkomisesta.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   >>Miten ihmiset voivat kuolla pelkoon siitä, mikä maanpiiriä kohtaa<<

   Sellaisen pelon voi aiheuttaa mm. kolmas maailmansota ja ydinsota. Moni saa siitä sydänkohtauksen ja siten menehtyy.

  • Anonyymi

   >>Tuleeko ylöstempaus kuinka kauan ennen Jeesuksen paluuta pyhineen?<<

   Uskovien tempaaminen seurakuntaansa hakevaa Jeesusta vastaan tulee ahditusten aikojen alussa, mutta helluntailaisia ei temmata ollenkaan. Tempaukseen pääsee vain messiaaniset juutalaiset mm. 144000 sellaista, mistä Ilmestyskirjakin mainitseen. Tempaus vie messiaaniset juutalaiset temppeliin Jerusalemiin. Tämä ohitaa kaikki valtioiden lentokiellot, rajakontrollit ja koronakaranteenit.

   Ahdistusten aikojen puolessa välissä messiaaniset juutalaiset temmataan taivaaseen karitsan häihin juuri ennen Antikristuksen tulemista. Helluntailaisia ei temmata ollenkaan, koska he eivät ole tehneet parannusta laittomuudsta ja siten heidät lasketaan tyhmien neitsyiden joukkoon.

   Kopio Patmoksen blogista, jossa asia on selitetty asia raamatunviittauksin:

   Pääsiäisvaelluksen 2021 hiljaisen viikon opetusvideoissa Pasi Turunen puhui mielenkiintoisesti myös Jeesuksen paluusta liittäen sen Hesekielin kirjan luvussa 43 kuvattuun paluuseen kerubien kantamalla valtaistuimella suuressa kirkkaudessa. Jeesus lentää suoraan temppeliin itäisestä portista sisälle, eikä pysähdy Öljymäellä, vaikka niin yleisesti luullaan. Jeesus kyllä menee Öljymäelle valkoisella hevosella ratsastaen, jossa hän seisoo omilla jaloillaan, mutta vasta 7 vuoden päästä. Väärinkäsitys johtuu tietämättömyydestä, miten lopun aikojen kronologia menee:

   1. Temppeli rakennetaan ehkä jopa kolmessa päivässä ja heti sen jälkeen Jeesus palaa takaisin kerubien kantamana kuten Hes 43 kertoo. Jeesuksen omat temmataan häntä vastaan tuuliin ja pilviin. Herran Jeesuksen tulo on kuin korppikotkat kokoontuisivat raadolle syömään juhla-ateriaa.

   2. Herra Jeesus on temppelissä 3,5 vuotta ja paikalla on 144000 messiaanista juutalaista. Temppelin muurien ulkopuolinen alue on vielä pakanoiden tallattavana. Tämän kauden lopussa Jeesus vie omansa Karitsan häihin taivaallisen Isän kotiin Jumalan valtaistuimen eteen Joh 14:2,3, mihin on viittaus myös Ilm 12:5 ja siihen liittyen Jes 66:7-9. Temppelistä tulee tyhjä talo ja Antikristusta pidättävä tekijä poistuu.

   3. Antikristus näkee tyhjän temppelin ja ryntää heti paikalle. Kautta kestää 3,5 vuotta, mistä kertoo Dan 9:27 ja Ilm 13:5. Antikristuksen aikana Israel viedään vielä kerran pakkosiirtolaiseksi Sak 13:8-14:2 ja sen jälkeen kootaan uudelleen kotimaahansa Miika 2:12,13.

   4. Viimeisen vuosiviikon lopulla Herra Jeesus tulee ensin Petraan, mistä hän ratsastaa valkoisella hevosella Öljymäelle pelastamiensa pyhien kanssa. Lopuksi hän menee Jisreelin laaksoon, missä käydään Harmageddonin sota. Tämä lukee mm. Jes 63:1-6 ja myös viittaamissasi jakeissa Jes 66:15-17, johon Paavali viittaa 2 Tess 1:7,8.

   5. Vasta kaiken tämän jälkeen Herra Jeesus lähettää maan neljälle kulmalle palvelijansa, jotka hakevat jäännöksen Herran luokse, kuten lukee Jesajan luvun 66 lopulla. Tämä on vasta se Herran omien kokoaminen yhteen, mistä Paavalikin puhui mm. 2 Tess 2:1.

  • Anonyymi

   Kun tätä maailmaaa katsoo, niin odotettavissa on iso törmäys. Amerikkalaiset ostavat rynnäkkökiväärejä kuin hullut. Se on jo merkki pelosta, joka lopulta tappaa. Pelko tappaa kahta kautta: 1) elimistö pettää stressin vuoksi ja 2) pää pettää ja tulee ruumiita.

   Mitä tulee tuohon propagandaan, niin länsimaissa - ml. Suomessa - tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet, jotka eivät saa ottaa ohjeita presidentiltä, hallitukselta, eduskunnalta, kansalaisilta tai ulkovalloilta.

   Poliisihallinto ja lakimiesliitto ajavat parhaillaan viranomaisen maalittamisen selkeämpää kriminalisointia. Rikos se kyllä nykyäänkin on , jos täyttää kunnianloukkauksen tai laittoman uhkauksen tunnusmerkit.

  • Anonyymi

   "Vaadin valtakunnan syyttäjän asettamista virkarikostutkintaan vainosta kristinuskon vapautta vastaan rikkomisesta."

   Kukaan täyspäinen ei määrittele vainoksi tai virkarikokseksi sitä, että syyttäjä syyttää rikoslain nojalla syytekynnyksen ylittyessä.:D Uskovaiset nolaavat nyt itsensä pahemman kerran.

   • Anonyymi

    Rikoslaki mahdollistaa siinä tapauksessa kristittyjen vainon ja on jumalattomien lainmuutos, joka on totuuden pitämistä vääryyden vallassa. Kuten Kiinassa, P- Koreassa, Googissa, Islamin maissa, joissa kristittyjä vainotaan lisäverottamalla/ Suomessa sakottamalla, vankilaan laittomasti väääryyden hallitessa Suomessa ei laiteta, mutta se tässä on pyrkimys.

    Rikoslaki on tältä osin rikokseen, vainoon, mahdollistava. Pelkkä syyttäminen itsessään on ymmärrykseni mukaan vainoa.

    Ateistit tekevät oikeita rikoksia ja heidän puheita kristittyjä vastaan rikoslaki ei ole, koska lakeja on muutettu ateistien toimesta, jumalattomat tekevät lähes kaikki rikokset. Vain kristityillä on oikea Jumala, jonka tunnistaa rehellisyydestä. Epäjumalan tunnistaa valehtelusta. Hän neuvoo valehtelemaan muille, mutta valehtelee omilleenkin. Pyhä Jumala ei koskaan valehtele. Epäpyhä epäjumala käyttää valhetta.


  • Anonyymi

   Jes.13:6 Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Jes.13 Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Hes.13:5 Te ette ole nousseet muurin aukoihin ettekä korjanneet muuria Israelin heimon ympärillä, että se kestäisi sodassa Herran päivänä. Hes.22:30-31 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt. Sentähden minä vuodatan heidän yltsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra.

  • Anonyymi

   Aam.5:18-21 Voi teitä, jotka toivotte Herran päivän tulemista. Miksi hyväksi on teille Herran päivä? Se on oleva pimeys, eikä valkeus - ikäänkuin jos joku pakenisi leijonaa ja häntä kohtaisi karhu, tahi joku tulisi kotiin ja nojaisi kätensä seinään ja häntä pistäisi käärme. Eikö Herran päivä ole pimeys, eikä valkeus, eikö se ole synkeys, jossa ei valoa ole. Minä vihaan, minä halveksin teidän juhlijanne enkä mielisty teidän juhlakokouksiinne.

  • Anonyymi

   Ob.1:15-16 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teoistasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan. Jer.25:18 Sillä näin sanoo Herra, Israelin Jumala, minulle: Ota tämä vihan viinin malja minun kädestäni ja juota sillä kaikki kansat, joiden tykö minä sinut lähetän. He juovat ja horjuvat ja tulevat mielettömiksi miekan edessä, jonka minä lähetän heidän keskellensä. Ja minä otin maljan Herran kädestä ja juotin kaikkia kansoja, joiden tykö Herra minut lähetti: Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja, sen kuninkaita ja ruhtinaita, tehdäkseni heidät raunioiksi, kauhistukseksi, ivan vihellykseksi ja kiroukseksi, niinkuin tänä päivänä tapahtuu. Jer.49:12 Sillä näin sanoo Herra: Katso, niitäkin, jotka eivät ole vikapäät siitä maljasta juomaan, täytyy siitä juoda; ja sinäkö jäisit rankaisematta? Sinä et jää rankaisematta, vaan sinun täytyy juoda. Val.4:21-22

  • Anonyymi

   Jes.40:2-3 Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä. Huutavan ääni kuuluu: Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää aroille tasaiset polut meidän Jumalallemme. Matt.3:3 Sillä hän on se, josta profeetta Esaias puhuu sanoen: Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaiseksi. Mark.1:2-3 Niikuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan kirjassa: Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi, ja hän valmistava sinun tiesi. Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie tehkää polut hänele tasaisiksi. Luuk.3:4 niinkuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan sanojen kirjassa: Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaiseksi. Joh.1:19-23 Ja tämä on Johanneksen todistus, kun juutalaiset lähettivät hänen luokseen Jerusalemista papeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: Kuka sinä olet? Ja hän tunnusti eikä kieitänyt; ja hän tunnusti: Minä en ole Kristus. Ja he kysyivät häneltä: Mikä sitten? Oltko sinä Elias? Hän sanoi: En ole. Se profettako olet? Hän vastasi: En. Niin he sanoivat hänelle: Kuka olet, että voisimme antaa vastauksen niille, jotka meidät lähettivät? Mitä sanot itsestäsi? Hän sanoi: Minä olen huutavan ääni erämaassa: Tehkää tie tasaiseksi Herralle, niinkuin profeetta Esaias on sanonut.

  • Anonyymi

   Rikollinen syyttää syytöntä? Jumalaton ottanut saatanan avulla vallan ja syyttää vanhurskasta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6102
  2. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   192
   5976
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3700
  4. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   39
   2457
  5. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   2195
  6. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   84
   2071
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   130
   1958
  8. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1737
  9. Suomen suurin rotta

   Ah rakkaus, kaiken se kestää! https://aijaa.com/7sLjSd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1633
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1578
  Aihe