Kyssäri "Raamattuälykölle"

Anonyymi

Luukas 21:25 - 27

Mitä se tarkoittaa selkokielellä?

Miten ihmiset voivat kuolla pelkoon siitä, mikä maanpiiriä kohtaa ilmeisesti just ennen Jeesuksen paluuta. Jeesus palaa yhdessä pyhiensä kanssa. Pyhät ovat pelastuneita kristittyjä. Ovatko Jumalalle USKOLLISINA pysyneet enkelit pyhiä myös?

Tuleeko ylöstempaus kuinka kauan ennen Jeesuksen paluuta pyhineen?

Valtakunnan syytäjän toimintaa voi kutsua pahuudeksi, vainon synnyttämiseksi, vapauden alasajoksi?

Vaadin valtakunnan syyttäjän asettamista virkarikostutkintaan vainosta kristinuskon vapautta vastaan rikkomisesta.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      >>Miten ihmiset voivat kuolla pelkoon siitä, mikä maanpiiriä kohtaa<<

      Sellaisen pelon voi aiheuttaa mm. kolmas maailmansota ja ydinsota. Moni saa siitä sydänkohtauksen ja siten menehtyy.

    • Anonyymi

      >>Tuleeko ylöstempaus kuinka kauan ennen Jeesuksen paluuta pyhineen?<<

      Uskovien tempaaminen seurakuntaansa hakevaa Jeesusta vastaan tulee ahditusten aikojen alussa, mutta helluntailaisia ei temmata ollenkaan. Tempaukseen pääsee vain messiaaniset juutalaiset mm. 144000 sellaista, mistä Ilmestyskirjakin mainitseen. Tempaus vie messiaaniset juutalaiset temppeliin Jerusalemiin. Tämä ohitaa kaikki valtioiden lentokiellot, rajakontrollit ja koronakaranteenit.

      Ahdistusten aikojen puolessa välissä messiaaniset juutalaiset temmataan taivaaseen karitsan häihin juuri ennen Antikristuksen tulemista. Helluntailaisia ei temmata ollenkaan, koska he eivät ole tehneet parannusta laittomuudsta ja siten heidät lasketaan tyhmien neitsyiden joukkoon.

      Kopio Patmoksen blogista, jossa asia on selitetty asia raamatunviittauksin:

      Pääsiäisvaelluksen 2021 hiljaisen viikon opetusvideoissa Pasi Turunen puhui mielenkiintoisesti myös Jeesuksen paluusta liittäen sen Hesekielin kirjan luvussa 43 kuvattuun paluuseen kerubien kantamalla valtaistuimella suuressa kirkkaudessa. Jeesus lentää suoraan temppeliin itäisestä portista sisälle, eikä pysähdy Öljymäellä, vaikka niin yleisesti luullaan. Jeesus kyllä menee Öljymäelle valkoisella hevosella ratsastaen, jossa hän seisoo omilla jaloillaan, mutta vasta 7 vuoden päästä. Väärinkäsitys johtuu tietämättömyydestä, miten lopun aikojen kronologia menee:

      1. Temppeli rakennetaan ehkä jopa kolmessa päivässä ja heti sen jälkeen Jeesus palaa takaisin kerubien kantamana kuten Hes 43 kertoo. Jeesuksen omat temmataan häntä vastaan tuuliin ja pilviin. Herran Jeesuksen tulo on kuin korppikotkat kokoontuisivat raadolle syömään juhla-ateriaa.

      2. Herra Jeesus on temppelissä 3,5 vuotta ja paikalla on 144000 messiaanista juutalaista. Temppelin muurien ulkopuolinen alue on vielä pakanoiden tallattavana. Tämän kauden lopussa Jeesus vie omansa Karitsan häihin taivaallisen Isän kotiin Jumalan valtaistuimen eteen Joh 14:2,3, mihin on viittaus myös Ilm 12:5 ja siihen liittyen Jes 66:7-9. Temppelistä tulee tyhjä talo ja Antikristusta pidättävä tekijä poistuu.

      3. Antikristus näkee tyhjän temppelin ja ryntää heti paikalle. Kautta kestää 3,5 vuotta, mistä kertoo Dan 9:27 ja Ilm 13:5. Antikristuksen aikana Israel viedään vielä kerran pakkosiirtolaiseksi Sak 13:8-14:2 ja sen jälkeen kootaan uudelleen kotimaahansa Miika 2:12,13.

      4. Viimeisen vuosiviikon lopulla Herra Jeesus tulee ensin Petraan, mistä hän ratsastaa valkoisella hevosella Öljymäelle pelastamiensa pyhien kanssa. Lopuksi hän menee Jisreelin laaksoon, missä käydään Harmageddonin sota. Tämä lukee mm. Jes 63:1-6 ja myös viittaamissasi jakeissa Jes 66:15-17, johon Paavali viittaa 2 Tess 1:7,8.

      5. Vasta kaiken tämän jälkeen Herra Jeesus lähettää maan neljälle kulmalle palvelijansa, jotka hakevat jäännöksen Herran luokse, kuten lukee Jesajan luvun 66 lopulla. Tämä on vasta se Herran omien kokoaminen yhteen, mistä Paavalikin puhui mm. 2 Tess 2:1.

    • Anonyymi

      Kun tätä maailmaaa katsoo, niin odotettavissa on iso törmäys. Amerikkalaiset ostavat rynnäkkökiväärejä kuin hullut. Se on jo merkki pelosta, joka lopulta tappaa. Pelko tappaa kahta kautta: 1) elimistö pettää stressin vuoksi ja 2) pää pettää ja tulee ruumiita.

      Mitä tulee tuohon propagandaan, niin länsimaissa - ml. Suomessa - tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet, jotka eivät saa ottaa ohjeita presidentiltä, hallitukselta, eduskunnalta, kansalaisilta tai ulkovalloilta.

      Poliisihallinto ja lakimiesliitto ajavat parhaillaan viranomaisen maalittamisen selkeämpää kriminalisointia. Rikos se kyllä nykyäänkin on , jos täyttää kunnianloukkauksen tai laittoman uhkauksen tunnusmerkit.

    • Anonyymi

      "Vaadin valtakunnan syyttäjän asettamista virkarikostutkintaan vainosta kristinuskon vapautta vastaan rikkomisesta."

      Kukaan täyspäinen ei määrittele vainoksi tai virkarikokseksi sitä, että syyttäjä syyttää rikoslain nojalla syytekynnyksen ylittyessä.:D Uskovaiset nolaavat nyt itsensä pahemman kerran.

      • Anonyymi

        Rikoslaki mahdollistaa siinä tapauksessa kristittyjen vainon ja on jumalattomien lainmuutos, joka on totuuden pitämistä vääryyden vallassa. Kuten Kiinassa, P- Koreassa, Googissa, Islamin maissa, joissa kristittyjä vainotaan lisäverottamalla/ Suomessa sakottamalla, vankilaan laittomasti väääryyden hallitessa Suomessa ei laiteta, mutta se tässä on pyrkimys.

        Rikoslaki on tältä osin rikokseen, vainoon, mahdollistava. Pelkkä syyttäminen itsessään on ymmärrykseni mukaan vainoa.

        Ateistit tekevät oikeita rikoksia ja heidän puheita kristittyjä vastaan rikoslaki ei ole, koska lakeja on muutettu ateistien toimesta, jumalattomat tekevät lähes kaikki rikokset. Vain kristityillä on oikea Jumala, jonka tunnistaa rehellisyydestä. Epäjumalan tunnistaa valehtelusta. Hän neuvoo valehtelemaan muille, mutta valehtelee omilleenkin. Pyhä Jumala ei koskaan valehtele. Epäpyhä epäjumala käyttää valhetta.


    • Anonyymi

      Jes.13:6 Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Jes.13 Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Hes.13:5 Te ette ole nousseet muurin aukoihin ettekä korjanneet muuria Israelin heimon ympärillä, että se kestäisi sodassa Herran päivänä. Hes.22:30-31 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt. Sentähden minä vuodatan heidän yltsensä kiivauteni, hukutan heidät vihani tulella ja annan heidän vaelluksensa tulla heidän päänsä päälle, sanoo Herra, Herra.

    • Anonyymi

      Aam.5:18-21 Voi teitä, jotka toivotte Herran päivän tulemista. Miksi hyväksi on teille Herran päivä? Se on oleva pimeys, eikä valkeus - ikäänkuin jos joku pakenisi leijonaa ja häntä kohtaisi karhu, tahi joku tulisi kotiin ja nojaisi kätensä seinään ja häntä pistäisi käärme. Eikö Herran päivä ole pimeys, eikä valkeus, eikö se ole synkeys, jossa ei valoa ole. Minä vihaan, minä halveksin teidän juhlijanne enkä mielisty teidän juhlakokouksiinne.

    • Anonyymi

      Ob.1:15-16 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teoistasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan. Jer.25:18 Sillä näin sanoo Herra, Israelin Jumala, minulle: Ota tämä vihan viinin malja minun kädestäni ja juota sillä kaikki kansat, joiden tykö minä sinut lähetän. He juovat ja horjuvat ja tulevat mielettömiksi miekan edessä, jonka minä lähetän heidän keskellensä. Ja minä otin maljan Herran kädestä ja juotin kaikkia kansoja, joiden tykö Herra minut lähetti: Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja, sen kuninkaita ja ruhtinaita, tehdäkseni heidät raunioiksi, kauhistukseksi, ivan vihellykseksi ja kiroukseksi, niinkuin tänä päivänä tapahtuu. Jer.49:12 Sillä näin sanoo Herra: Katso, niitäkin, jotka eivät ole vikapäät siitä maljasta juomaan, täytyy siitä juoda; ja sinäkö jäisit rankaisematta? Sinä et jää rankaisematta, vaan sinun täytyy juoda. Val.4:21-22

    • Anonyymi

      Jes.40:2-3 Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä. Huutavan ääni kuuluu: Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää aroille tasaiset polut meidän Jumalallemme. Matt.3:3 Sillä hän on se, josta profeetta Esaias puhuu sanoen: Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaiseksi. Mark.1:2-3 Niikuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan kirjassa: Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi, ja hän valmistava sinun tiesi. Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie tehkää polut hänele tasaisiksi. Luuk.3:4 niinkuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan sanojen kirjassa: Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaiseksi. Joh.1:19-23 Ja tämä on Johanneksen todistus, kun juutalaiset lähettivät hänen luokseen Jerusalemista papeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: Kuka sinä olet? Ja hän tunnusti eikä kieitänyt; ja hän tunnusti: Minä en ole Kristus. Ja he kysyivät häneltä: Mikä sitten? Oltko sinä Elias? Hän sanoi: En ole. Se profettako olet? Hän vastasi: En. Niin he sanoivat hänelle: Kuka olet, että voisimme antaa vastauksen niille, jotka meidät lähettivät? Mitä sanot itsestäsi? Hän sanoi: Minä olen huutavan ääni erämaassa: Tehkää tie tasaiseksi Herralle, niinkuin profeetta Esaias on sanonut.

    • Anonyymi

      Rikollinen syyttää syytöntä? Jumalaton ottanut saatanan avulla vallan ja syyttää vanhurskasta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe