Miten se Wincapita-keissi meni?

Anonyymi

Onko tultu loppuun siinä prosessissa? Kailajärveä näin jossakin blogissa mainostetun "väärinymmärretyksi neroksi",,, noinkohan?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vieläkö Lapualaisen ladon takana rupluutetaan ropoottia?

  • Anonyymi

   Sä taisit vaan väärinymmärtää ton, koska se vaan siis väärinymmärrettiin neroksi, eli ei siis ole olkenkaan nero, vaan oikeasti aika typerä rikollinen.

   • Anonyymi

    Hmmm...-->

    JormaUski

    torstai, 7. tammikuu 2010
    Suuri kupla puhkesi

    WinCapitan pääepäiltäny pidetyn Hannu Kailajärven veli on toimittanut oma-aloitteisesti poliisille puolitoista vuotta sitten saamansa sähköpostiviestin, jossa HK tunnusti WinCapitan suureksi kuplaksi, jota hän ei kyennyt lopettamaan; valuuttakauppaohjelmaa ei saanut toimimaan, eikä asiakkaitten rahoilla käyty valuuttakauppaa.

    Onneksi tuon jutun toinen katastrofi ei toteutunut: Kailajärven puolustusasianajaja Petteri Kavonius ei tullut valituksi eduskunnan oikeusasiamiehen virkaan. Sitä se vielä olisi puuttunut, että EOA olisi kytkeytynyt tuohon puhallukseen. EOK:n liittohallituksen puheenjohtajanakin toimiva Kavonius ei ollut pelkkä puolustusasianajaja, vaan hän ryhtyi yhdessä EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntusen kanssa WinCapitan ylimmiksi äänitorviksi; "väärinymmärretty nero" piti kuulemma saada pian vapaaksi kehittämään valuuttakauppaohjelmansa loppuun.

    Kavoniuksen ja Juntusen asema on muodostunut oikeusturvajärjestö EOK:lle niin suureksi rasitteeksi, että heidän pitäisi pikimmiten erota yhdistyksen luottamustoimista. Sellainen hanke oli vireilläkin, tosin toisesta syystä, kun liittovaltuusto kutsuttiin ylimääräiseen kokoukseen Rovaniemelle runsas viikko sitten. Kokouksesta bloggasin edellisessä kirjoituksessani 4.1.10.
    Vahvasti juntatussa kokouksessa se ei onnistunut, joten nyt on myös muilla liittohallituksen jäsenillä "sosiaalinen tilaus" arvioida omaa asemaansa.
    Mielellään tehdä myös tarvittavat johtopäätökset.

    https://jormauski.vuodatus.net/lue/2010/01/suuri-kupla-puhkesi


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   14217
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1767
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   73
   1488
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1208
  Aihe