Ovatko naiset oikeasti avuttomia?

Anonyymi

Aika monta kertaa minulta (mies) on pyydetty naispuolisen ihmisen taholta apua kaikenlaiseen pikkuremppaan. Esim. viimeksi tänään naapurirapun yh. äiti soitti ovikelloa ja pyysi josko voisin tulla katsomaan miksi hänellä ovenkahvan "pelti" helisee. Ok. autoin toki. Ruuvi löystynyt. Pari kierrosta ruuvimeisselillä ja homma tehty. Ei helise enää. Olen säätänyt fillareitten satulaa, kiristänyt pesualtaan lemppuavaa hanaa, vaihtanut loisteputkia, voidellut kitiseviä saranoita, kantanut "tosi painavia" tavaroita varastoon, vaihtanut renkaita ja lisäillyt moottoriöljyä, kertonut että missä se vika on kun pissapojasta ei ruiskuakaan mitään. Perkele. Jokainen osaa ko. juttuja tehdä jos vaan on viitseliäisyyttä, vaan onhan se niin mukava pyytää mieheltä apua kun " Enhän minä naisena noista mitään ymmärrä". Varmasti ymmärrät, mutta et vaan viitsi, koska meitä avuliaita miehiä aina löytyy.

12

123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet liian kiltti.

   Naapurissamme asui joskus perhe, jossa isäntä itse oli yhtä avuton. Olivat apua pyytämässä milloin mihinkin hommaan. Kerrankin naapurin rouva haki meidän isännän uutta sänkyä heille kokoamaan.

  • Anonyymi

   Oletko mies joka ei osannut sanoa EI?

   • Anonyymi

    Minä osasin kun huomasin alkuvaiheessa jo että ruuvit hänellä löysät on ja edelleen ovat 😂👌😂


  • Anonyymi

   Sen verran vanhanaikainen voi olla, että odottaa miehen osaavan laittaa lampun kattoon ynnämuuta, enemmän tuntuu tuo avuliaisuus olevan katoava kansanperinne. Minä ainakin olen rehellisesti avuton kun ei ne kerran vaivaudu opettamaan, että miten ne hommat tehdään.

  • Anonyymi

   Ovat avuttomia, mut harvemmin nykyään savuttomia? Huonompi juttu.

   • Anonyymi

    No voi ei.


  • Anonyymi

   Kiva juttu, että olet auttanut ja toivottavasti myös neuvonut, miten niitä pikkukorjauksia tehdään. Kiitos.

   • Anonyymi

    Niinpä, kun ei ne neuvo.


  • Anonyymi

   Ei tullut mieleen että munaa se oli oikeesti vailla

  • Anonyymi

   Kaipa sitä ollaan. Ei kyllä tullut sinkkuna mieleen mennä naapurin miehiltä apua kysymään. Mutta isälle tuli aina soitettua miten tämä tehdään. Nykyisin vaikka on oma mies saatan kysyä ennemmin isältä.

  • Tässäkin se on yksilökohtaista. Jotkut eivät osaa vaihtaa edes polttimoa kattolamppuun, mutta toisilta taas sujuu jopa täyspäisesti isommatkin rempat.

   Pääosin pyrin itse ensin yrittämään, ja sitten vasta soitan isäni apuun, jos ei asia yrityksestä huolimatta onnistu. Harvemmin isää tarvii pyytää apuun, kun suurimman osan fixauksista osaan itse hoitaa. Lähinnä ne hommat on parin kattolampun, joihin en itse yletä, polttimon vaihtoa, ja fyysistä voimaa vaativia juttuja. Itse pääosin kokoan tai puran omat huonekalut, vaihdan suurimman osan asunnon polttimoista, osaan vaihtaa sulakkeen jne. Ehkä siksi mulla ei ole täysin peukalo keskellä kämmentä, koska olen seurannut pienestä pitäen isäni tekemisiä, ja opetellut sitä mukaa itse tekemään. Olisin varmaan tapetoinnutkin muutama vuosi sitten oman makkarini, jos selkäni olisi sitä hommaa kestänyt.

  • Anonyymi

   Naisten pikkuremppataidot ovat nykyään erittäin puutteelliset. Olen ihmetellyt samaa. Hyvä kun osaavat tankata oikeanlaista bensaa automaatilta kysymättä että dieseliähän se tais ollakin.
   Eräs daami ei ole saanut tankata perheen autoa vuosiin, ei kyllä haluakaan miehen sanaryöpytyksen jälkeen.
   Nainen on juuri niin avuton, ettei oo mitään rajaa, niin halutessaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2419
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2090
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1158
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   23
   1126
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   999
  Aihe