Mitä mieltä kannattaako ALD Vaihtoleasingin

Anonyymi

Onko edullista sitten..
https://www.is.fi/mainos/ald-vaihtoleasing/art-2000008024064.html

Jos vaikka 5 vuotta vuokraat autoa tuolla 400 euroa/kk niin siitä
tulee 24 000 euroa. Huomioitavaahan on että jos maksat osamaksua 5 vuoden ajankin niin on sillä autolla arvoa silloin kun menet sitä vaihtamaan. Tosin 400 ei riitä kuukausierään, tarvitaan noin 600 euroa/kk jos ei käsirahaa ole missään muodossa. Mutta tuon jälkeen autolla on arvoa jäljellä esimerkiksi vaikka 10 000 vielä.

Riskejähän on aina, uudessa on takuu, uudehkokaan tuskin hajoaa, viat tuskin kovin suuri kustanteisia yleensä yms. Jos autolla ajetaan todella paljon niin meneehän niitä renkaita mutta jos teet jonkun vuokrasopimuksen suurille kilometrimäärille niin ei se samalla hinnalla enää sekään mene silloin, ilmaisia lounaita kun ei ole.

Helppous on auton hankkimisessa on aina ollut kallein vaihtoehto, yleensä erittäin kallista, mitä helpompaa sitä kalliimpaa. Mitä enemmän palveluita niin sitä kalliimpaa. Ei tässä mikään ole muuttunut.

Yleensä huoltoihin menee hyvin vähän rahaa, vaihdetaan öljyt, suodattimet siinä se on. Sitten kuluvien osien kustannuksiin vaikuttaa todella paljon se mitä osia käyttää.

4

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän nuo tee bisnestään tappiokseen, jotainhan liisauksesta on jäätävä viivan alle firmallekin.

  • Anonyymi

   Kyllä tuossa pidemmän päälle ottaa aikalailla takkiin ja paljon.
   Itselle maksettu auto hyöty vs tuo leasing alkaa alkaa tuottaa etua erityisesti sitten kun olet yhden auton maksanut ja sulla on siis se maksettu auto sitten käsirahana seuraavaan.

   Kun esimerkin jamppa makselee sitä 400e/kk vuodesta toiseen niin.
   Omaksi maksettu jamppa taasen käyttää autoaan sitten vaikka vasta 5 vuoden päästäkin käsirahana seuraavaan, sitten ei kuukausierä ole enää paljon mitään.
   Se on silloin luokkaa 100€/kk vs tuo lesing jamppa 400€/kk että onpa helppoa.. :)

   Eikä siinäkään mikään ole muuttunut että mikä on se kaikkein halvin malli ajella hyvällä autolla. Ostaa vähän käytetyn yksityiseltä, joka taas aikanaan myydään itse jollekkin toisella yksityiselle. Toki nyt vähän käytettyjä yksityisellä on todella heikosti tarjolla, se lähinnä että rajoittaa aikalaila sitä että mitä on tarjolla, ainahan jotain on tietenkin. Tämä vaatii malttia malttia malttia, pitää itse markkinoida.
   Hyötynä tässä saa todella paljon säästöä koska ei ole ketään vetämässä välistä, samaa mieltä että helppous maksaa aina näissä hommissa.

   Jatketaanko, jos ostaa käteisellä niin auto on omissa nimissä ja taas ropisee säästöjä jos niin haluaa, eli voit paljon vapaammin valita miten vakuuttaa autoaan, isokin säästö kyseessä tässä kohtaa! Ei oma auto pitää vakuuttaa aina vähintään täyskaskolla. Asia joka muuten monestikaan lue suoraan kun markkinoidaan jotain osamaksu autoa, lukee siellä sitten että tarvitaan lisäksi vakuutus. 300€ kk hinta nouseekin sitten jopa satasella/kk lisää.

   • Anonyymi

    Paras diili syntyy siinä että säästää omalle pankkitililleen kuukausittain maksuerän suuruisen summan. Kun koossa on riittävä väliraha uuteen autoon vaihtamiseen, lähtee autokaupoille. Käteismaksajan on helppoa kilpailuttaa autoliikkeitä ja tehdä kaupat siellä mistä saa pienimmällä välirahalla. Kun auton vaihtaa uuteen 3-4 vuoden välein, huoltokulut ovat pieniä, eikä tarvitse murehtia katsastustakaan. Alla aina kohtuullisen tuore OMA auto.


  • Anonyymi

   Vähän suhteellista, jos pitää samaan autoa pitkään niin omistaminen tulee varmasti edullisimmaksi.

   Toisaalta tuo vaihtoleasing antaa mahdollisuuden vaihtaa autoa esim. 6kk -12kk välein poimimalla aina kulloinkin edullisin tarjous. Vastaavan vaihtorumban pyörittäminen autoliikkeen kautta maksaa sekin kun huomioi että jokaisesta kaupasta autoliikkeen pitää saada oma siivunsa. Ja ainakin mielikuvatasolla onhan leasing turvallinen kun kaikki huollot, korjaukset, renkaat yms. kuuluu hintaan eikä ole riskiä auton jälleenmyyntiarvosta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   34
   1145
  2. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1056
  3. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   66
   1013
  4. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   989
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   756
  Aihe