En pidä naisia kauniina

Anonyymi

Kauneus ja ulkonäkö ei kiinnosta ollenkaan naisissa. Naiset ei arvosta miesten luonnetta ollenkaan.

8

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpö höpö. Arvostaapa.

  • Anonyymi

   Naisen kauneus näkyy katsojan silmissä. Eli toiselle kaunis nainen ei välttämättä ole sitä toiselle. Toisen ruma voi olla toiselle myös kaunis. Naisen hyvä luonne voi lisätä hänen kauneutta huomattavasti.

  • Sit sun pitää katella vaikka miehiä, vaikken mä kyllä ymmärrä mitä katsomista miehissä vois olla.

  • Anonyymi

   No enpä kyllä voi sanoa että kovinkaan usein törmäisin ihmiseen jota voisin sanoa kauniiksi. Ihan noin kasvonpiirteitten ja olemuksen kannalta.
   Kerran näin todella kauniin naisen Oslossa Gardermoenissa kun odotimme lentoa Helsinkiin.
   Siis todella kaunis nainen, noin kolmekymppinen, jostain Intiasta tai Pakistanista tai sieltä päin. Silmään pisti kyllä monelle.
   Todella eksoottisen kauniit kasvot, hiukset, hoikka vartalo ja vaatteista näki että hyvällä maulla ja rahalla hankittu. Kaikki harkittua kenkiä myöten.
   Hävetä sai kun eräs suomalainen "herrasmies "yritti huonolla englannilla sönköttää tälle naiselle ja kun nainen ei kiinnostunut alkoi irvistellä että eikö mies anna puhua toisten miesten kanssa ja tuleeko kotona turpaan. Tyypillistä mutta todella hävettävää.

   Ihan tavallisen arkisen kauneuden näen kauniina käytöksenä, hyvästä luonteesta josta se säteilee. Huomioon ottamisena, aidosta välittämisestä lähimmäisistä jne. Ja tämä pätee on sitten mies tai nainen.
   Sellainen ihminen vetää puoleensa.

   En tosin ymmärrä miten pitkälle pelkällä kauniilla kuorella parisuhteessa mennään jos mitään muuta ei ole? Tietysti jos haluaa pelkän näyttelyesineen jolla leveillä. Kuinkahan kauan se sitten jaksaa ketään kiinnostaa.
   Kyllä ainakin omalla kohdallani ihmisessä täytyy olla kauneutta ja hyvyyttä joka tulee sisältä, teoista ja ajatuksista. En voisi ajatella ikinä eläväni ihmisen kanssa joka on jumalaisen kaunis mutta pelkkä tyhjä kuori, ei lämpöä eikä inhimillisyyttä.
   Jos mies sitten on komea noitten hyvien ominaisuuksien lisäksi, on se tietysti ihan kiva. Pelkäksi kriteeriksi ei omalla kohdallani kuitenkaan riitä parisuhdetta ajatellessa, leikkikaluksi tietysti hetkeksi aikaa.
   Tyhjäpäähän kyllä kyllästyisin hyvin nopeasti...

  • Anonyymi

   Pidän naisia rumina ja sanon siitä myös heille. Joku kerran kysyi nainen että onko se nätti, vastsin suoraan ettei ole ja se loukkaantui. Yritti heittää mua pullolla.

  • Anonyymi

   Se on oikein se, sillä pitää tuntea vain mitä oikeasti tuntee.

  • Anonyymi

   Miehen luonne voi olla 💩

  • Anonyymi

   Älä selitä. Valetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   8792
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   206
   6471
  3. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   4085
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   3987
  5. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   247
   2382
  Aihe