Voi tsiisus, nyt EU aikoo säätää lain, minkä mukaan Suomenkin on jatkossa elettävä!

Anonyymi

Metsiä ei saisi ilman EU:n lupaa hakata, ei sellua tai vaneria tehdä. Turpeen käytön jo taisi kieltää. (siis suomalaisten soiden käytön) Toki ulkomailta saataisiin sitä vapaasti tuoda maahamme, jos lattiakanalat sitä niin kipeästi nyt tarvitsevat. (siirtymä ajan)

Puun polttaminen tulee seuraavaksi kiellon alle, ei edes ns. jätepuuta saa käyttää, eli risusavotan jätteet jätettävä metsiin; takaa luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen. Mäntypistiäiset kiittää + muut tuholaiset.

On se ihme ettei tuosta liittovaltion alusta päästetä irti, eihän siitä ole kuin haittaa meille. Odottakaas kun EU:ssa päästetään verottamaan, meitä malli kansalaisiaan.
Toiset valtiot helpottavat verotustaan, elpyyttääkseen valtionsa taloudellista tilaa.
Täällä sitä verotusta kiristetään, jotta rahat riittäisi laiskojen eteläisten valtioiden rahoitukseen.

Menkää äänestämään, mutt älkää äänestäkö hallituspuolueita... tai Kokoomusta; sillä heidän edudtajiensa pitää pidättäytyä äänestämästä EU:ta vastaan.
Varsinainen kaksnaamainen kettu on Orpon Petturi.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hit ler sai tahtonsa läpi viel kuolemansa jälkeenkin. Kyllä eu-maat on tyhmiä!

   • Anonyymi

    Ei tämä EU ole natsismia vaan kommunismia ;)
    Ennemminki Stalinin perintöä tässä jatketaan.


  • Anonyymi

   Turpeen käytöstä luovutaan koska:

   "Turpeen energiakäyttö aiheuttaa ilmastovaikutuksia, kuten kaikkien muidenkin polttoaineiden käyttö. Turvetta poltettaessa vapautuu hiilidioksidia 106,0 grammaa jokaista poltettua megajoulea (MJ) kohti. Se on enemmän kuin esimerkiksi maakaasun (56,1 g) tai raskaan polttoöljyn (77,4 g) poltto aiheuttaa ja määrä on jopa vähän enemmän kuin syntyy kivihiiltä poltettaessa (94,6 g)."

   Metsien hakkuista/käytöstä:
   "Kevättalvella 68 suomalaista alan tutkijaa julkaisi yhdessä kannanoton Suomen metsien käyttösuunnitelmista. Tutkijat esittivät vakavan varoituksen siitä, että toteutuessaan hakkuiden ja puunkäytön lisääminen heikentää luonnon monimuotoisuutta ja kiihdyttää ilmastonmuutosta."
   Suomalaiset alan tutkijat siis sanoivat.

   Suomen lisäksi paljon metsää on ainakin Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa joten älähän hikeenny nyt EUsta. Muissakin maissa on metsää ja ilmastonmuutoshaasteensa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   7054
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   186
   6102
  3. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   3443
  4. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3085
  5. Äänestysaktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä - demokratia kärsii

   Äänestys­aktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä: ”Alkaa olla demokratian kannalta kriisitasolla”, sanoo tutkija. https://www.hs.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   195
   2205
  Aihe