Viron humanitäärinen kriisi, johtuu äärioikeistohallituksesta, ei Suomen itsesuojelusta.

Anonyymi

Venäjältä on Viron kautta, tulossa erittäin vakava ja paha koronapandemia-aalto, kertovat koronatutkijat. On enemmän, kuin syytä pitää rajat kiinni Viron suuntaan jatkossakin ja vaatia, että Viron äärioikeistohallitus hoitaa aiheuttamansa köyhyysongelman ja työttömyyden kotimaassaan, eikä sälytä vastuuta isoista yhteiskunnallisista ja valtiollisista ongelmista, joita äärioikeistolainen veroparatiisi-pörssikeinottelu-politiikka, on Viroon aiheuttanut, Suomelle, joka siihen on syytön.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

On erittäin hyvä asia, ettei Suomen hallitus hätiköi tuossa rajojen avaamis-asiassa. Viron pääministerin Kallaksen, äärioikeisto-politikointi, on ajoitettu Suomen kuntavaaleihin ja saa näkyvyyttä EK-medioissa, eli on äärimmäisen läpinäkyvää ja huonoa naapurisuhteiden hoitoa. Kallas katsokoon peiliin, jos suhteet huononevat, voi syyttää vain itseään ja Viron holtionta äärioikeistopolitiikkaa.

Suomen tehtävä ei ole hoitaa, äärioikeistolaisen Viron veroparatiisi-politiikan ongelmia ja virolaisten sukulaissuhteita. Erottakaa Kallas, niin suhteet Suomeen paranevat ja olot Virossa paranevat, eikä virolaisten tarvitse paeta kotimaastaan Suomeen, töitä etsimään.

23

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heikoissa kantimissa ovat Viron asiat, jos "humanitäärinen kriisi" pamahtaa heti, jos Suomen valtio ei hoida virolaisten työllisyys- ja sukulaissuhde-asioita.

      Kallas on ihan kuutamolla, miten voi Virossa olla tuollainen henkilö pääministerinä, luulisi yhteiskunnallisten ongelmien ratkominen Virossa, työllistävän sikäläistä hallitusta täyspäiväisesti, ettei tarvitsisi Pohjoismaita apuun huutaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

      Rahaa ovat kylväneet veroparatiisi-sotabisneksiin, mutta kansalaiset noin heikoilla, että Suomen itsesuojelu koronpandemialta, romahduttaa kaiken. Miten Viro on päässyt EU:iinkaan, kun ovat Suomen avun varassa edelleen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikä kannata luottaa Viron koronatiedotukseen, se on yhtä huonoissa kantimissa, kuin näköjään yhteiskunnallinen tilanne, äärioikeistohallituksen takia Virossa:

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f1719722-4867-4a3b-b5a4-a0c0d146e3aa

      Tuskin tuosta tilanteesta, on selvitty noin nopeasti, kun työllisyyskin hoidatetaan Suomella. Kannattaa ottaa vakavasti, ulkomaisten tiedotusvälineiden varoitukset, Virosta Venäjän kautta leviävästä, koronapandemian uhasta.

    • Anonyymi

      Suomella sama tilanne edessä, jos koronapandemia päästetään Virosta Suomeen. Suomella on tarpeeksi tekemistä Ruotsin rajan kanssa, ei tarvita enempää ongelmia.

      Äärioikeistosairaudesta kannattaa pyrkiä eroon, myös Suomessa.

      • Anonyymi

        Miks vain äärioikeisto?

        Kuis kukaan ei ole huolissaan äärivasemmistosta, vaikka siihen poliisiraporttiinkin oli lipsahtanu et se on suurimpia uhkia Suomessa, vaikka valtavavalemediat "unohtikin" tyypilliseen tapaansa mainita siitä mitään :) :/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks vain äärioikeisto?

        Kuis kukaan ei ole huolissaan äärivasemmistosta, vaikka siihen poliisiraporttiinkin oli lipsahtanu et se on suurimpia uhkia Suomessa, vaikka valtavavalemediat "unohtikin" tyypilliseen tapaansa mainita siitä mitään :) :/

        Otetaan esimerkiks maat joissa sana on vielä vapaa, eikä mediatkaan ole pelkkää "pravdaa":

        https://m.dw.com/en/after-g20-a-look-at-left-wing-radicalism-in-europe/a-39629507

        Koskas oot viimeks lukenut moisesta Suomalaisista medioista? :) Mutta Saksan äärioikeistosta niissä ulistaan lähes päivittäin.


    • Anonyymi

      Suomessa aina vika. Milloin kassatyttö on väärällä positiolla, höykytetään Suomen Viron suurlähettilästä.
      Ja nyt näillä Ilmasntuvuusluvuilla, tai pikemmin niiden erolla , pitäis avata rajat.
      Miksi Suomen politikot vain hymisevät? Raja kokonaan kiinni Viron suuntaan.
      Aloitetaan kutsumalla suurlähettiläs pois. Ei ole syytä sietää moista kohtelua.

      • Anonyymi

        Niin juuri. Puolustaisivat nyt muutkin äänekkäästi, joilla on valtuuksia vaikuttaa asiaan.


      • Anonyymi

        Kannatetaan. Suomen oikeuteen suojella kansalaisiaan ja päättää itse omista sisäisistä asioistaan ja pitää vieraat vallat loitolla kuntavaaleista, on länsimaista demokratiaa. Viron populistiporvari-äärioikeisto-pm Kallas, toimii Venäjän elkein, kuten Venäjä, puuttumalla Suomen sisäisiin asioihin ja vaatimalla vielä erityiskohtelua, sellaisia etuoikeuksia virolaisille Suomessa, joita ei omilla Suomen kansalaisillamme ole.

        Marinin / Suomen hallituksen pitäisi jo ärähtää.


      • Anonyymi

        Juurikin näin! Suurlähettiläs kotiin ja raja kokonaan kiinni määrättömäksi ajaksi. Törkeää toimintaa Viron pääministeriltä. Pysykööt rosvot Virossa.


    • Anonyymi

      Suomen valtiolla on velvollisuudet, suojella Suomen kansalaisia, siltä todelliselta uhalta, josta ulkomaisissa medioissa, on koko kevään ja kesän varoitettu, eli Venäjältä Viron kautta leviävästä, erittäin vakavasta koronapandemia-aallosta.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f1719722-4867-4a3b-b5a4-a0c0d146e3aa

      Viron populisti-äärioikeisto-pm Kallas, sälyttää omat virheensä, pahat yhteiskunnalliset ongelmat, joita Viron nykyinen äärioikeistohallitus, ei ole kyennyt hoitamaan, vaan pahentamaan, Suomen harteille. Erittäin vastuutonta ja huonoa ulkosuhteiden hoitoa.

      Suomen tehtävä ei ole hoitaa, Viron äärioikeistohallituksen aiheuttamaa, suurtyöttömyyttä Virossa, pahoja yht.kunnallisia ongelmia Virossa, eikä varsinkaan Virolaisten sukulaissuhteita. Suomessa on toista miljoonaa köyhyysrajan alla kärvistelevää omaa kansalaista, jotka ne työpaikat tarvitsevat ja joilla ei ole vuosikymmeniin, ollut monilla varaa, matkustella sukulaisiin Suomessakaan, ei sellaista velvollisuutta, että virolaisten pitäisi päästä sukulaisiin, ole Suomen tehtävä hoitaa. Viron kannattaisi erottaa Kallas, törkeä ylilyönti sikäläiseltä pm:lta.

      Koronapandemia-uhan riski Venäjältä Viron kautta Suomeen - on todellinen ja se pitää ottaa tosissaan, niin Suomen päättäjien, kuin Veroparatiisi-THL:n.

    • Anonyymi

      Saisi rajoitukset jatkua, kun alkoivat loppui työmaalta työkalujen häviäminen...

    • Anonyymi

      Ei helpotuksia, koska Virosta tulevat työntekijät eivät piittaa rajoituksista Suomessa tuon taivaallista. Naureskellaan maskeille ja turvaväleille. Ei tämän maan talous tarvitse virolaista työvoimaa, pärjätään ilmankin.

      • Anonyymi

        Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yht.kunta-luontovastuuseen ja oman kansan työllistämisvelvoite yrityksille.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

        PetosKokPerssinliike-Eilisen Veroparatiisi-äärioikeistolla, näyttää olevan Viron tunnetusti fasistisesta äärioikeistosta, avun hakeminen kuntavaaleihin meneillään, kun tietävät, etteivät Suomen kansalaiset, suostu enää populistiporvareiden jymäytettäviksi.


    • Anonyymi

      Kallas edustaa Kokoomuksen sisarpuoluetta Virossa. Tämä maamme hallituksen arvostelu tuli sopivasti juuri enne kuntavaaleja. Kokoomushan on katsonut parhaaksi vaalitaktiikaksi "vihervasemmisto"-hallituksen arvostelun joka käänteessä. Samaan on tähdätty myös Sinnemäen mustamaalaamisessa. Tilaustöitä nämä.

      • Anonyymi

        On se nyt pirun vaikeaa 2-aivosoluisilta ameeboilta ymmärtää oppositio- ja hallituspuolueiden välistä suhdetta!? :/

        Sionä vaiheessa kun mikä tahansa oppositiopuolue on samaa mieltä hallituksen kanssa, tai hallituspuolue jonkun oppositiopuolueen kanssa, se menettää samantien kyllä mun arvosrukseni koska juuri se on ton homman juoni että heidän pitääkin olla kokoajan eri mieltä asioista että kansalaisilla olis sit varaa valita että kumpi puoli on enemmän samaa mieltä kuin itse on.

        Mut ymmärrän kyllä teitä ameebojakin, jotka haluatte vain että Suuri Johtajanne sanoo että mitä teidän pitää tehdä ja kuuliaisesti teette sen :)


    • Anonyymi

      Eikö niillä muita naapureita ole? Ei tietysti näin typeriä.

      • Anonyymi

        Itse olet typerä.


    • Anonyymi

      EK-medoissa Viron äärioikeisto, syyllistää Suomea "elitistiseksi", vaikka Viron äärioikeisto-hallituksen Veroparatiisipolitiikka, se vasta elitististä onkin. Hoitaisivat ensin omat asiansa kuntoon ja vasta sitten päsmäröintiä ja Suomen asioihin puuttumista.

      Tosiaan erittäin vakava koronapandemia, Venäjällä ja Virossa, sitä kautta se leviää ja sitä ei Suomeen tarvita. Pidetään Viron raja kiinni, vaikka koronan jälkeenkin.

      • Anonyymi

        Suomi on paljon enemmän veroparatiisi kuin Viro koska yritykset saa HUOMATTAVASTI enemmän yritystukia kuin maksavat yhteisöveroja, idiootti! :/


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äläoäs nyt mene kieltämään Jumalasi, Marinin lausuntoja!

      Hänhän ilmoitti että korona johtuu ilmastonmuutoksesta, eikä suinkaan äärioikeistosta!

      Tota menoa oot pian Gulagilla jos et tottele Suurta Johtajaasi! :)

    • Anonyymi

      Vasemmistolaiset jaksaa tätä "äärioikeistoa" hokea. Ihan kuin mitään muuta ei olisi enää kuin vasemmisto ja sen vihollinen "äärioikeisto". Koittakaa nyt hyväisäsentään kasvaa aikuisiksi ja ulos tuosta vihakuplastanne. Sekoilette enemmän kuin laki sallii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      421
      4689
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2334
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1460
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1130
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1015
    Aihe