Viron humanitäärinen kriisi, johtuu äärioikeistohallituksesta, ei Suomen itsesuojelusta.

Anonyymi

Venäjältä on Viron kautta, tulossa erittäin vakava ja paha koronapandemia-aalto, kertovat koronatutkijat. On enemmän, kuin syytä pitää rajat kiinni Viron suuntaan jatkossakin ja vaatia, että Viron äärioikeistohallitus hoitaa aiheuttamansa köyhyysongelman ja työttömyyden kotimaassaan, eikä sälytä vastuuta isoista yhteiskunnallisista ja valtiollisista ongelmista, joita äärioikeistolainen veroparatiisi-pörssikeinottelu-politiikka, on Viroon aiheuttanut, Suomelle, joka siihen on syytön.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

On erittäin hyvä asia, ettei Suomen hallitus hätiköi tuossa rajojen avaamis-asiassa. Viron pääministerin Kallaksen, äärioikeisto-politikointi, on ajoitettu Suomen kuntavaaleihin ja saa näkyvyyttä EK-medioissa, eli on äärimmäisen läpinäkyvää ja huonoa naapurisuhteiden hoitoa. Kallas katsokoon peiliin, jos suhteet huononevat, voi syyttää vain itseään ja Viron holtionta äärioikeistopolitiikkaa.

Suomen tehtävä ei ole hoitaa, äärioikeistolaisen Viron veroparatiisi-politiikan ongelmia ja virolaisten sukulaissuhteita. Erottakaa Kallas, niin suhteet Suomeen paranevat ja olot Virossa paranevat, eikä virolaisten tarvitse paeta kotimaastaan Suomeen, töitä etsimään.

23

130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heikoissa kantimissa ovat Viron asiat, jos "humanitäärinen kriisi" pamahtaa heti, jos Suomen valtio ei hoida virolaisten työllisyys- ja sukulaissuhde-asioita.

   Kallas on ihan kuutamolla, miten voi Virossa olla tuollainen henkilö pääministerinä, luulisi yhteiskunnallisten ongelmien ratkominen Virossa, työllistävän sikäläistä hallitusta täyspäiväisesti, ettei tarvitsisi Pohjoismaita apuun huutaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

   Rahaa ovat kylväneet veroparatiisi-sotabisneksiin, mutta kansalaiset noin heikoilla, että Suomen itsesuojelu koronpandemialta, romahduttaa kaiken. Miten Viro on päässyt EU:iinkaan, kun ovat Suomen avun varassa edelleen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eikä kannata luottaa Viron koronatiedotukseen, se on yhtä huonoissa kantimissa, kuin näköjään yhteiskunnallinen tilanne, äärioikeistohallituksen takia Virossa:

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f1719722-4867-4a3b-b5a4-a0c0d146e3aa

   Tuskin tuosta tilanteesta, on selvitty noin nopeasti, kun työllisyyskin hoidatetaan Suomella. Kannattaa ottaa vakavasti, ulkomaisten tiedotusvälineiden varoitukset, Virosta Venäjän kautta leviävästä, koronapandemian uhasta.

  • Anonyymi

   Suomella sama tilanne edessä, jos koronapandemia päästetään Virosta Suomeen. Suomella on tarpeeksi tekemistä Ruotsin rajan kanssa, ei tarvita enempää ongelmia.

   Äärioikeistosairaudesta kannattaa pyrkiä eroon, myös Suomessa.

   • Anonyymi

    Miks vain äärioikeisto?

    Kuis kukaan ei ole huolissaan äärivasemmistosta, vaikka siihen poliisiraporttiinkin oli lipsahtanu et se on suurimpia uhkia Suomessa, vaikka valtavavalemediat "unohtikin" tyypilliseen tapaansa mainita siitä mitään :) :/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miks vain äärioikeisto?

    Kuis kukaan ei ole huolissaan äärivasemmistosta, vaikka siihen poliisiraporttiinkin oli lipsahtanu et se on suurimpia uhkia Suomessa, vaikka valtavavalemediat "unohtikin" tyypilliseen tapaansa mainita siitä mitään :) :/

    Otetaan esimerkiks maat joissa sana on vielä vapaa, eikä mediatkaan ole pelkkää "pravdaa":

    https://m.dw.com/en/after-g20-a-look-at-left-wing-radicalism-in-europe/a-39629507

    Koskas oot viimeks lukenut moisesta Suomalaisista medioista? :) Mutta Saksan äärioikeistosta niissä ulistaan lähes päivittäin.


  • Anonyymi

   Suomessa aina vika. Milloin kassatyttö on väärällä positiolla, höykytetään Suomen Viron suurlähettilästä.
   Ja nyt näillä Ilmasntuvuusluvuilla, tai pikemmin niiden erolla , pitäis avata rajat.
   Miksi Suomen politikot vain hymisevät? Raja kokonaan kiinni Viron suuntaan.
   Aloitetaan kutsumalla suurlähettiläs pois. Ei ole syytä sietää moista kohtelua.

   • Anonyymi

    Niin juuri. Puolustaisivat nyt muutkin äänekkäästi, joilla on valtuuksia vaikuttaa asiaan.


   • Anonyymi

    Kannatetaan. Suomen oikeuteen suojella kansalaisiaan ja päättää itse omista sisäisistä asioistaan ja pitää vieraat vallat loitolla kuntavaaleista, on länsimaista demokratiaa. Viron populistiporvari-äärioikeisto-pm Kallas, toimii Venäjän elkein, kuten Venäjä, puuttumalla Suomen sisäisiin asioihin ja vaatimalla vielä erityiskohtelua, sellaisia etuoikeuksia virolaisille Suomessa, joita ei omilla Suomen kansalaisillamme ole.

    Marinin / Suomen hallituksen pitäisi jo ärähtää.


   • Anonyymi

    Juurikin näin! Suurlähettiläs kotiin ja raja kokonaan kiinni määrättömäksi ajaksi. Törkeää toimintaa Viron pääministeriltä. Pysykööt rosvot Virossa.


  • Anonyymi

   Suomen valtiolla on velvollisuudet, suojella Suomen kansalaisia, siltä todelliselta uhalta, josta ulkomaisissa medioissa, on koko kevään ja kesän varoitettu, eli Venäjältä Viron kautta leviävästä, erittäin vakavasta koronapandemia-aallosta.

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f1719722-4867-4a3b-b5a4-a0c0d146e3aa

   Viron populisti-äärioikeisto-pm Kallas, sälyttää omat virheensä, pahat yhteiskunnalliset ongelmat, joita Viron nykyinen äärioikeistohallitus, ei ole kyennyt hoitamaan, vaan pahentamaan, Suomen harteille. Erittäin vastuutonta ja huonoa ulkosuhteiden hoitoa.

   Suomen tehtävä ei ole hoitaa, Viron äärioikeistohallituksen aiheuttamaa, suurtyöttömyyttä Virossa, pahoja yht.kunnallisia ongelmia Virossa, eikä varsinkaan Virolaisten sukulaissuhteita. Suomessa on toista miljoonaa köyhyysrajan alla kärvistelevää omaa kansalaista, jotka ne työpaikat tarvitsevat ja joilla ei ole vuosikymmeniin, ollut monilla varaa, matkustella sukulaisiin Suomessakaan, ei sellaista velvollisuutta, että virolaisten pitäisi päästä sukulaisiin, ole Suomen tehtävä hoitaa. Viron kannattaisi erottaa Kallas, törkeä ylilyönti sikäläiseltä pm:lta.

   Koronapandemia-uhan riski Venäjältä Viron kautta Suomeen - on todellinen ja se pitää ottaa tosissaan, niin Suomen päättäjien, kuin Veroparatiisi-THL:n.

  • Anonyymi

   Saisi rajoitukset jatkua, kun alkoivat loppui työmaalta työkalujen häviäminen...

  • Anonyymi

   Ei helpotuksia, koska Virosta tulevat työntekijät eivät piittaa rajoituksista Suomessa tuon taivaallista. Naureskellaan maskeille ja turvaväleille. Ei tämän maan talous tarvitse virolaista työvoimaa, pärjätään ilmankin.

  • Anonyymi

   Kallas edustaa Kokoomuksen sisarpuoluetta Virossa. Tämä maamme hallituksen arvostelu tuli sopivasti juuri enne kuntavaaleja. Kokoomushan on katsonut parhaaksi vaalitaktiikaksi "vihervasemmisto"-hallituksen arvostelun joka käänteessä. Samaan on tähdätty myös Sinnemäen mustamaalaamisessa. Tilaustöitä nämä.

   • Anonyymi

    On se nyt pirun vaikeaa 2-aivosoluisilta ameeboilta ymmärtää oppositio- ja hallituspuolueiden välistä suhdetta!? :/

    Sionä vaiheessa kun mikä tahansa oppositiopuolue on samaa mieltä hallituksen kanssa, tai hallituspuolue jonkun oppositiopuolueen kanssa, se menettää samantien kyllä mun arvosrukseni koska juuri se on ton homman juoni että heidän pitääkin olla kokoajan eri mieltä asioista että kansalaisilla olis sit varaa valita että kumpi puoli on enemmän samaa mieltä kuin itse on.

    Mut ymmärrän kyllä teitä ameebojakin, jotka haluatte vain että Suuri Johtajanne sanoo että mitä teidän pitää tehdä ja kuuliaisesti teette sen :)


  • Anonyymi

   Eikö niillä muita naapureita ole? Ei tietysti näin typeriä.

   • Anonyymi

    Itse olet typerä.


  • Anonyymi

   EK-medoissa Viron äärioikeisto, syyllistää Suomea "elitistiseksi", vaikka Viron äärioikeisto-hallituksen Veroparatiisipolitiikka, se vasta elitististä onkin. Hoitaisivat ensin omat asiansa kuntoon ja vasta sitten päsmäröintiä ja Suomen asioihin puuttumista.

   Tosiaan erittäin vakava koronapandemia, Venäjällä ja Virossa, sitä kautta se leviää ja sitä ei Suomeen tarvita. Pidetään Viron raja kiinni, vaikka koronan jälkeenkin.

   • Anonyymi

    Suomi on paljon enemmän veroparatiisi kuin Viro koska yritykset saa HUOMATTAVASTI enemmän yritystukia kuin maksavat yhteisöveroja, idiootti! :/


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äläoäs nyt mene kieltämään Jumalasi, Marinin lausuntoja!

   Hänhän ilmoitti että korona johtuu ilmastonmuutoksesta, eikä suinkaan äärioikeistosta!

   Tota menoa oot pian Gulagilla jos et tottele Suurta Johtajaasi! :)

  • Anonyymi

   Vasemmistolaiset jaksaa tätä "äärioikeistoa" hokea. Ihan kuin mitään muuta ei olisi enää kuin vasemmisto ja sen vihollinen "äärioikeisto". Koittakaa nyt hyväisäsentään kasvaa aikuisiksi ja ulos tuosta vihakuplastanne. Sekoilette enemmän kuin laki sallii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   5922
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   5047
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   3079
  4. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   123
   2434
  5. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1595
  6. Romanit osoitteli pistoolilla nuoria La iltana

   Nonii. 15-16v poikia oli osoiteltu pistoolilla ohiajavasta sinisestä Fordista? Onneksi pojat olivat yhdessä soittaneet poliisille ja ilmoittaneet r
   Kannus
   32
   944
  7. Semmonen rakas kuin sinä

   Mistähän sellaisen saisi? :)
   Ikävä
   97
   853
  8. Uskomattomia törkykommentteja

   Miten ihmeessä ihmisistä saa kirjoitella näin järkyttäviä kommentteja? Miltä tuntuisi kirjoittajasta, jos häntä jatkuvasti solvattaisiin samalla taval
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   841
  9. Martinan live, ääää, öööööö

   Kuka pystyi katsomaan loppuun, ihan kamalaa kuunneltavaa, ja toi ylimielisen ällöttävä olemus. Mulle riitti siihen saakka, kun sanoi, "on vielä muutam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   840
  Aihe