Itsemurha kun on köyhästä perheestä

Anonyymi

Kannattaako tappaa vaan ittesä kun on köyhästä perheestä, kunnan vuokra luukku, vanha kottero, iskän dokaaminen, mulla kirppis vaatteet, ei ikinä rahaa, ruokaa toki on. Mutta koulussa nauretaan mulle, kiusataan mun taustoista, ei oo ikinä mitä vois hankkia. Mulla on nokia 105 puhelin koittakaa mennä sellasella kouluun. En voi ymmärtää että kukaan vähässä järjissään oleva aikuinen haluaa tuoda lapsen tälläiseen "raha" maailmaan jos ei ole edes lapselle tarjota muuta kun perintönä köyhyyden.

9

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla on valinnan mahdollisuus.
      Keskityt parantamaan elämän laatuasi tässä ja nyt.
      Opiskelet kunnon ammatin, menet töihin, tienaat paremmin, pääset pois köyhyysloukusta. Valinta on täysin sinun. Joko jäät ruikuttamaan köyhyyttäsi tai teet asialle jotain.
      Itsemurha on helppo tapa. Pääset pois, sun ei tarvitse nähdä vaivaa oman hyvinvointisi eteen. Mutta et myöskään koe mitään hyvää. Heität hukkaan kaikki mahdollisuutesi kokea hyviä asioita. Maailmassa on paljon positiivisia, täysin ilmaisia juttuja.

      • Anonyymi

        Vastasit itsellesi kun yli tuntiin et saanut vastausta provoosi.

        Ruikutat, ettei sinulla ole mitään. Kyllä on. On maksettu talo ja ennenkaikkea vaimo, joka on paaponut sinua 50v.
        En vaan ymmärrä tollasia valepukkeja.
        On lapsia ja lapsenlapsia. Voisit ns. KD-uskovaisena valehella vähemmän.


    • Anonyymi

      meet puhelimella kouluun älä ny mee vaikka jalan.

    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tänne! Jos haluat jutella tilanteestasi ja ajatuksistasi jonkun turvallisen aikuisen kanssa, niin tässä tiedoksesi mahdollisia paikkoja:

      https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      Myös Tukinetissä on monenlaisia palveluita, joita voit halutessasi käyttää. Tukinet -tukipisteesi netissä, https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa itseään mietityttävästä aiheesta. Tukinetissä on monia tukisuhdepalveluia, joista esim. Mieli Tukisuhde https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/ tai Etsivan nettityön tukisuhde voisivat sopia sinulle https://tukinet.net/teemat/etsivan-nettityon-tukisuhde/tukisuhteet/.

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja ryhmächattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Käynnissä olevat ja seuraavaksi tulevat ryhmächatit näkyvät heti etusivun ylälaidassa.

      Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tukinetin kaikki palvelut saa maksutta käyttöönsä, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut sivuille. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Mun tuttu tappo ittesä kun se oli vähävaraisesta perheestä. Porukka kiusas sitä aika paljon koulussa just sen taustan takia sitten syyskuussa kerran 17vuotiaana päätti päivänsä.

    • Anonyymi

      Itse olen aikuinen ja mulla on nokian peruskänny jolla voi soittaa ja lähettää tekstareita ja se ei tee musta yhtään sen huonompaa ihmistä.Puhelin ei sais määrittää sua millanen ihminen sä oot.Vaikka mä voittaisin lotossa niin en ostaisi älypuhelinta.

      • Anonyymi

        En ole minäkään ostanut, mutta oudoksuttaa nuo itsemurha ajatusten syyt. Henkilöhän voi pudottaa vanhan taakan pois, ja jatkaa uusilla eväillä mm. muuton kautta.


    • Anonyymi

      Moni joka on köyhistä perheistä niin ei sieltä niin vaan ponnistella pois, helppohan se on rikkaasta perheestä toimia, ja tehdä. Koska kaikki mitä sä teet tai tarvitset parantaa elämän laatua niin siihen tarvii rahaa ja jos sitä ei ole niin siitä ei pitkälle pötkitä.

      • Anonyymi

        Ei sieltä köyhyydestä varmasti yhdessä päivässä rikkauteen ponnisteta, paitsi jos voittaa lotossa.

        Minä kerron sinulle köyhyydestä ja vauraudesta. Minun äitini lähetettiin sukulaisperheeseen 8-vuotiaana lapsena kotoa pois syömästä. Elää vielä yli 90-vuotiaana ja paljon nähneenä itsenäisesti omistamassaan hyvässä asunnossa. Kesämökkikin on ja kaikkea muuta. Tavallisella työnteolla saatu. Mistään tarpeellisesta ei tarvitse tinkiä.

        Itse lähdin maailmalle kaikki tavarani ja vaatteeni yhdessä kassissa. Kotiinpaluuta varten ei annettu rahaa. Siitä sitä oppi ponnistamaan pois köyhyydestä. Hankin hyvän koulutuksen pienipalkkaisen työn ohessa ja pääsin sitten hyväpalkkaiseen työhön. Tänä päivänä nostan parempaa eläkettä kuin puolet työikäisistä palkkaa, kaikkea on yllin kyllin ja maailmaa nähty. Lapset kasvatettu ja koulutettu hyviin ammatteihin.

        Ei köyhän tarvitse köyhäksi jäädä. Kyllä köyhyydestä pääsee, jos halua on. Eikä tarvita lottovoittoja. Itsestä se on kiinni.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      416
      4351
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      138
      2889
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1998
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1380
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      76
      1351
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1288
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1272
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1251
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      54
      1071
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      298
      997
    Aihe