Juha Ruohosen kultti sai käräjäoikeuden tuomion

Anonyymi

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on antanut tuomionsa tapauksessa, jossa kuusikymppisenä kuolleen syöpäsairaan lohjalaisen yrittäjänaisen 1,4 miljoonan euron jäämistö oli testamentattu 57-vuotiaalle Juha Ruohoselle ja hänen lähipiirilleen.

Oikeusasiakirjojen perusteella mies pyrki luomaan uskonnollista kulttia ja puhutteli naista “Jumalan” tai “Jeesuksen” äänellä ja antoi psyykkisesti ja fyysisesti heikkokuntoiselle naiselle erilaisia käskyjä ja määräyksiä.

Nainen oli allekirjoittanut testamentin kaksi päivää ennen kuolemaansa marraskuussa 2018.

Sittemmin naisen kotoa löytyi runsaasti kysymyksiä herättävää materiaalia, kuten paatoksellisia ääninauhoitteita, ruumisarkku ja vetyperoksidia sisältäneen juoman ohje.

Jäljet johtivat naisen elämässä tiiviisti mukana olleen Paraisilla asuneen perheen luokse.

Naisen kotoa löytyi useita tunteja kestäviä äänitallenteita, joista ainakin osa oli peräisin jo 2000-luvun puolivälistä. Nauhoitteilla jumalhahmoina esiintyvä perheenisä puhutteli naista muun muassa nimillä Ruusu ja Ruusu Raahappi, lateli käskyjä naisen omaisuuden käytöstä, omaisuuden testamenttaamisesta ja jopa naisen liikkumisvapaudesta ja ajankäytöstä.

Kanteen mukaan jumalana esiintynyt mies kertoi kuinka poika eli Jeesus on "persaukinen" ja tarvitsee naiselta heti rahaa suunnitelmiaan varten – ja nainen sitä hänelle antaisi.

Mies puhui nauhoitteilla "Jumalan rahastosta", jonne hän ohjaisi naisen varat.

Omaisten mukaan mies perheineen oli hyväksikäyttänyt naisen pelkoa ja yksinäisyydentunnetta, jotta hänet saatiin alistumaan miehen määräyksiin aivopesunkaltaisin menetelmin.

Tallenteilta ilmeni myös uhkauksia, joita "linnan" eli kultin jättämisestä, epäilemisestä tai hylkäämisestä seuraisi. Ohjeistuksen mukaan kultti tuli pitää salassa ulkopuolisilta, ja niin nainen tekikin.

Nainen oli oikeusasiakirjan mukaan ilmaissut useille tutuilleen, että tahtoisi irtaantua perheen otteesta ja vaikutusvallasta. Hän pelkäsi, että mies piilottaisi hänen unilääkkeensä, jotta hänen vastustuskykynsä nujerrettaisiin ja hän joutuisi psykoosiin.

Peloistaan nainen avautui myös päiväkirjamerkinnöissään. Sivut täyttyivät pahan olon ja ahdingon kuvauksista. Lääkäreille hän oli kertonut olleensa pakotettuna mukana miehen teknologia-alan firman hallituksessa, vaikkei kyennyt enää hoitamaan edes oman firmansa asioita.

Miehen firma on yrityspalvelutietojen mukaan edelleen pystyssä ja aktiivinen.

– Minua yritetään koeponnistaa, kiusata tuntikaupalla, että voiko sinut jättää yksin, nainen oli kirjoittanut päiväkirjaansa.

– Pelko täysin käsittämättömistä ja milloin vain tulevista laskuista, jotka ovat tosi-isoja. On vain kyselemättä pakko maksaa. Lainataan rahaa ja rahoja ei makseta takaisin.

Nainen oli ennen kuolemaan kertonut työkavereilleen, että häntä oli valvotettu. Muutamaa päivää myöhemmin hän oli allekirjoittanut testamentin, jossa hänen koko omaisuutensa siirtyi kulttiperheen hallintaan. Allekirjoitustilaisuudessa oli mukana perheenisä.

Testamentissa miehelle oli määrätty 140 000 euroa käteistä rahaa. Perukirjassa koko jäämistön arvoksi oli laskettu 1,4 miljoonaa euroa. Vastaajat vetosivat saavansa tästä omaisuudesta vain noin kymmenisen prosenttia ja loppu olisi mennyt säätiön alaisuuteen, ei heidän hyväkseen.

Naisen kotoa löytyneiden saarnatallenteiden mies väitti olleen performanssiesityksiä, joilla ei ollut mitään tekemistä naisen testamentin kanssa. Ruumisarkussa makuuttaminen puolestaan liittyi miehen mukaan vuonna 2006 naisen yrityksen tiloissa pidettyyn valokuvanäyttelyyn.

Käräjäoikeus toteaa tuomiolauselmassaan, ettei oikeudelle pääsääntöisesti syntynyt epäilystä todistajakertomuksien uskottavuudesta. Lisäksi käräjäoikeus katsoi miehen vaikuttaneen naisen testamenttaustahtoon, vähintäänkin taivutelleen häntä tiettyyn päätökseen ja pyrkineen hyötymään naisen varallisuudesta.

Oikeus katsoi, että nainen oli kustantanut perheen elämään ja uskonut miehen profetiaan. Testamentti liitteineen julistettiin pätemättömäksi.

Vastapuoli eli mies läheisineen joutuu korvaamaan lähes 40 000 euroa naisen omaisten asianajokuluja.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hamaraa-kulttia-johtanut-perheenisa-makuutti-uhriaan-ruumisarkussa-ja-painosti-jumalan-rahastolla-kauheudet-paljastuivat-vasta-yrittajanaisen-kuoltua/8161606

59

1507

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Myös Ilta-Sanomat on uutisoinut tästä samasta asiasta:

   Väitteiden mukaan ”Profeetaksi” itseään kutsuva mies oli muun muassa pakottanut naisen kaurapuuroruokintaan ilman peseytymismahdollisuutta, eristänyt hänet työyhteisöstään ja saanut tämän ohjaamaan rahavirtoja omasta yrityksestään miehen tilille.

   OMAISTEN mukaan nainen oli muun muassa määrätty elävänä ruumisarkkuun, jotta hän oppisi maallisesta luopumisesta. Ruumisarkku oli löydetty naisen kotoa tämän kuoleman jälkeen, mutta todisteita pakottamisesta arkkuun ei käräjäoikeudessa esitetty. Vastapuolen mukaan ruumisarkku oli osa ”taide-esitystä”.

   Käräjäoikeuden käsittelyssä esitettiin suuri määrä todisteita 2000-luvun eri vuosilta. Naisen kuoltua hänen asunnostaan oli löydetty myös useita äänitallenteita, joissa mies puhuu vanhahtavaan sävyyn ja mahtipontisesti. ”Näin puhun minä, sinun herrasi” ja ”Näin puhun minä, Jeesus Kristus sinulle” olivat lauseita, joita mies nauhalla toisteli. Hän myös pyysi nauhalla naista keräämään varallisuutta kanssaan.

   Mies antoi nauhalla ”Jeesuksena” ohjeita siitä, miten naisen pitäisi varallisuuttaan käyttää ja että tämän varallisuus liitetään miehen ”valtakuntaan”. Mies antoi naiselle ”Jeesuksena” luvan hakea kotona tavaroitaan, mutta ainoastaan valvonnan alaisena. Äänitteellä nainen myötäili miehen sanoja ja kuulosti nöyrältä.

   Näitä äänitallenteita vastapuoli nimitti käräjäoikeuden käsittelyssä ”performansseiksi”.

   Yksi työntekijä kertoi naisen sanoneen, että hänellä täytyy olla aina käteistä, kun hänet kutsuttiin miehen taloon. Nainen oli ostanut myös firmaan ylimääräistä varastoa, jotta ”tilillä ei olisi niin paljon rahaa”, joihin mies pääsisi käsiksi. Nainen oli ottanut isoja summia yrityksen tililtä mutta ei käyttänyt niitä itseensä.

   Ystävälleen nainen oli kertonut rahan lypsämisestä ja että ”niin pahoja asioita on tapahtunut, ettei voi kertoa”. Hän oli kertonut itkien, ettei halua mitään säätiötä, vaikka mies vaatii sellaista.

   https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008034478.html

   • Anonyymi

    Nyt Iltalehtikin uutisoi asiasta:

    Kun legendaarisen Kasvihuoneilmiön yrittäjä Elisa Palonen kuoli, salattu piina paljastui – sisko kertoo testamenttiriidasta ”profeettaa” vastaan

    Kun Kasvihuoneilmiö-tavaratalon luonut Elisa Palonen kuoli, hänen omaisilleen oli tiedossa järkytys. Vain kaksi päivää ennen kuolemaa laaditun testamentin mukaan Palonen halusi antaa merkittävän osan miljoonaomaisuudestaan miehelle, jonka uskoi puhuvan Jumalan suulla.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/267455d7-4b44-478f-afc1-6555db919d92


  • Anonyymi

   Uhrin omaisten lakimies Jaana Kavonius kertoo:

   Käräjäoikeus on mitätöinyt testamentin, koska Juha Ruohonen oli saanut naisen oman tahdon muurettua valvottamalla, pitämällä nälässä ja eristämällä uhrinsa muista. Nainen luuli, että Ruohonen on profeetta, mutta kyse oli siitä, että Ruohonen halusi naisen perinnön. Tässä blogikirjoituksessa on referoitu oikeuden pöytäkirjoja ja liitteenä on äänitallenteita, kun Ruohonen "profetoi" naiselle. Ruohtonen yritti tuhota todisteita heti naisen kuoleman jäkeen ja myöhemmin saada oikeudenkäynnin salaiseksi, mutta oikeus päätti pitää sen pääosiltaan julkisena.

   https://www.virkamafia.fi/aanitteet-todistavat-juha-ruohosen-rahastavan-uhriaan-jeesuksena-ja-jumalana-esiintyen/

   He alistivat uhriaan pieksimällä häntä, jotta hän luopuisi omasta tahdosta, mihin oli saatu "profeetallinen ohje". Sen lisäksi kultti oli ottanut uhrista alastonkuvia, millä he kiristivät uhria, jos hän ei suostunut antamaan rahaa. Tässä haastattelussa on aivan karmeaa tietoa. Lakimies Jaana Kavonius kertoo tästä asiasta:

   https://youtu.be/6Im19kq5mW4

  • Anonyymi

   Ruohonen ja hänen porukkansa ovat kuulemma pyörineet Turun Elävän sanan seurakunnassa, Uusi elämä -lehden porukoissa, Kaarneet säätiössä ja Piikkiön huviloilla.

   • Anonyymi

    Vaikuttaa siltä, että Ruohonen on ollut äärikarismaattinen helluntailainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaikuttaa siltä, että Ruohonen on ollut äärikarismaattinen helluntailainen.

    Mihin helluntaiseurakuntaan on kuulunut kerro?

    jos et kykene kertomaan, miksi kerrot sellaista mitä kerrot, eli suomeksi puhut pascaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin helluntaiseurakuntaan on kuulunut kerro?

    jos et kykene kertomaan, miksi kerrot sellaista mitä kerrot, eli suomeksi puhut pascaa!

    Tästä samasta aiheesta oli yksi aloitus, joka kuitenkin poistettiin. Siellä joku sieltä suunnalta ollut kertoi, että Ruohonen ja hänen porukkansa ovat kuulemma pyörineet Turun Elävän Sanan seurakunnassa, Uusi elämä -lehden porukoissa, Kaarneet säätiössä ja Piikkiön huviloilla.

    Turun Elävän Sanan seurakunta ja Uusi elämä -lehti (mm. Toivo seurakunta) ovat helluntaikarismattisia seurakuntia. Sen lisäksi Juha Ruohosella kerrotaan olleen oma lahkonsa, jonka jäsenille Ruohonen järjesti työpaikat uhrinsa Elisa Palosen firmasta Kasvihuoneilmiö. Firman vahat työntekijät kaikki irtisanottiin ja tilalle tuli heti uudet työntekijät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä samasta aiheesta oli yksi aloitus, joka kuitenkin poistettiin. Siellä joku sieltä suunnalta ollut kertoi, että Ruohonen ja hänen porukkansa ovat kuulemma pyörineet Turun Elävän Sanan seurakunnassa, Uusi elämä -lehden porukoissa, Kaarneet säätiössä ja Piikkiön huviloilla.

    Turun Elävän Sanan seurakunta ja Uusi elämä -lehti (mm. Toivo seurakunta) ovat helluntaikarismattisia seurakuntia. Sen lisäksi Juha Ruohosella kerrotaan olleen oma lahkonsa, jonka jäsenille Ruohonen järjesti työpaikat uhrinsa Elisa Palosen firmasta Kasvihuoneilmiö. Firman vahat työntekijät kaikki irtisanottiin ja tilalle tuli heti uudet työntekijät.

    Taitaa olla pikemminkin kyse Turun Elämän Sanan -seurakunta.


  • Anonyymi

   Ko. asia kuuluu Turun poliisilaitokselle. Siellä on tehty mitkä ilmeisimmin paljon huonoa tai jopa kyseenalaista työtä. Turun poliisi ei suostunut tutkimaan Juha Ruohosen tekoja, koska he puolustivat yksityisesti Ruohosta.

   Lakimies Jaana Kavonius on ollut tiukkana poliisin kanssa ja tehnyt jotain prosesseja heidän takia. Kavonius on arvostellut Turun poliisilaitosta todella kovilla sanoilla.

   Nyt hänellä on paljon paremmat mahdollisuudet ajaa prosesseja poliisilaitosta vastaan, kun hän voitti kanteensa käräjäoikeudessa ja näyttö vaikuttaa vahvalta. Uskon, että Ruohosesta käynnistyy uudelleen poliisitutkinta ja Turun poliisilaitoksen kaksi poliisia joutuvat joko oikeuskanslerin tai sisäisen tarkastuksen tutkittaviksi ja edesvastuuseen.

   Tässä lakimies Kavonius kertoo kahden poliisin Sulkon ja Kukon laiminlyönneistä ja tahallisista teoista:

   https://youtu.be/6Im19kq5mW4?t=2440

   • Anonyymi

    Turun tauti on maan kuulu turkulaisten vaiva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turun tauti on maan kuulu turkulaisten vaiva.

    Lainaus : Turun tauti on maan kuulu turkulaisten vaiva.

    Jopa poliisilaitoksen väessä, kuulostaa aika ammattitaidottomuudesta poliisikunnasa, kyllä sietäisi tutkia uudelleen asiat ja paremmin. Lisäksi pitää palkata parempaa ainesta poliisikuntaan kuin nyt siellä on tehty......


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lainaus : Turun tauti on maan kuulu turkulaisten vaiva.

    Jopa poliisilaitoksen väessä, kuulostaa aika ammattitaidottomuudesta poliisikunnasa, kyllä sietäisi tutkia uudelleen asiat ja paremmin. Lisäksi pitää palkata parempaa ainesta poliisikuntaan kuin nyt siellä on tehty......

    Kyllä nyt olisi viimeinen heti ottaa ulkopuoliset tutkimaan näiden poliisien toiminnat tässä ko. asiassa ja muutenkin selvittään minkälaisia muita asioita on on tällä miehistöllä hoidettu ??? Kuinpa pätevää henkilöstöä siellä oikein on ????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä nyt olisi viimeinen heti ottaa ulkopuoliset tutkimaan näiden poliisien toiminnat tässä ko. asiassa ja muutenkin selvittään minkälaisia muita asioita on on tällä miehistöllä hoidettu ??? Kuinpa pätevää henkilöstöä siellä oikein on ????

    Muistaakseni ainakin Turun käräjäoikeuden johtaja ja hovioikeuden presidentti ovat olleet vapaamuurareita. Luuletko, että silloin oikeus toteutuu, kun poliisilaitoksellakin puolustetaan lahkojohtajaa???


  • Anonyymi

   Tässä kultissa oli tunnuksena väärinpäin käännetty risti. He alistivat uhriaan pieksimällä häntä, jotta hän luopuisi omasta tahdosta, mihin oli saatu "profeetallinen ohje". Sen lisäksi kultti oli ottanut uhrista alastonkuvia, millä he kiristivät uhria, jos hän ei suostunut antamaan rahaa. Tässä haastattelussa on aivan karmeaa tietoa. Lakimies Jaana Kavonius kertoo tästä asiasta:

   https://youtu.be/6Im19kq5mW4

  • Anonyymi

   Job.9:13 Jumala ei taltu vihastansa; hänen allensa vaipuvat Rahabin autajat. Job.26:12 Voimallansa hän kuohutti meren, ja taidollansa hän ruhjoi Rahabin. Ps.87:4 Minä mainitsen tunnustajikseni Rahabin ja Baabelin; katso, Filisteasta, Tyyröstä ja Etiopiasta minä mainitsen: Sekin on syntynyt sielä. Ps.89:11 Sinä rujoit Rahabin kuin sodassa kaatuneen, väkevällä vkäsivarrella sinä ajoit vihollisesi hajalle. Jes.30:7 Egyptin apu on turha ja tyhjä; sentähden minä annan sille nimen: Rahab, joka ei pääse paikaltasi. Nimi merkitsee: melunpitäjä. Jes.51:9 Heräjä, heräjä, pukeidu voimaan, sinä Herran käsivarsi; heräjä niinkuin muinaisina päivinä, ammoisten sukupolvien aikoina. Etkö sinä ole se, joka löit Rahabin kuoliaaksi, joka lävitsit lohikäärmeen? Jes.27:1. Hes.29:3

   • Anonyymi

    Mitä yrität sanoa?


  • Anonyymi

   Tietääkö kukaan olisi Juha Ruohonen samaa porukkaa äärikarismaattisen Haraisten kodin kanssa? Pekka Heikkilän johtamasta Haraisten kodista kuulee aivan kauheita asioita. Haraisten kodissa profetoitiin pojan kuolevan ulkomaanmatkalla, mutta poika tuli terveenä takaisin. Väärälle profetialle yritettiin antaa sellainen meriselitys, että kun he rukoilivat pojan puolesta, niin ei sitten kuollutkaan. Ja höpön pöpö. Väärä profetia.

   UUT_
   17.11.2017 12:50

   "Olen kuullut tuosta Haraisten kodista, jossa Merikakin kävi. Se on äärikarismaattinen lahko jossa ennustetaan ja profetioidaan vaikka mitä. Eräälle ystävällenikin ennustettiin että hänen poikansa joutuu ulkomaanmatkalla onnettomuuteen ja kuolee. Sitten alettiin rukouskampanja jossa rukoiltiin pojan puolesta ja tulihan tämä terveenä kotiin. Katsottiin että se oli heidän rukouksensa ansiota. Jos tuosta ei sekoa niin ei mistään. Rahaa tietenkin kerätään näille rukoilijoille roppa kaupalla. Mikäli haluaa pitää mielenterveytensä kannattaa pysyä kaukana kyseisestä paikasta."

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15073690/torkeaa-tyosyrjintaa-kirkossa#comment-91856825

   • Anonyymi

    Haraisten kodin hallituksen puheenjohtajana on toiminut Oiva Salli. Kannattaa lukea tämä järkyttävä todistus siitä, mitä Oiva Salli oli tehnyt kummipoikansa vanhemmille:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15411899/oiva-salli-mika-miehiaan#comment-99333569

    Lopulta kävi niin ihmeellisesti, ettei edes Oiva Salli halunnut olla enää Haraisten kodissa, koska hänen mielestä siellä oli kummallista touhua, joten hän jätti Pekka Heikkilän johtaman Haraisten kodin.


  • Anonyymi

   https://www.youtube.com/watch?v=7b1gmfSfs8E&t=1083s

   Elisan 15-vuoden helvetti - Kultti mistä ei puhuttu
   Elisa kuoli 2-vuotta sitten, sen jälkeen läheisille paljastui karmeita asioita. Elisa oli joutunut elämään täysin alistettuna ja sidottuna vuosia. Kultti piti otteessa, rituaaleissa oli ruumisarkussa makaamista, seksi orgioita ja rahaa vietiin useita satoja tuhansia eroja jne jne... Lähetyksessä Elisan läheiset kertovat näistä tapahtumista ja kuulemme aitoja nauhoituksia kultin sairaista rituaaleista ja Elisan päiväkirjasta otteita. Tämä varmasti järkyttää monia, mutta on tärkeää saada asia esiin.

  • Anonyymi

   Nää on näitä helluntailaisuuden hengenhedelmiä. Jos ei suoraan helluntailaisuutta, niin mädältä hedelmältä haisee kuitenkin. Vai lessuja? No , Suomen hellaritkin ovat osin lessujen hengenhedelmää.

   Lohdullista on tietää, että ainakin nuo rikolliset ovat armon ulkopuolella, kadotettuja.

   • Anonyymi

    Juuri niin. Helluntaiseurakunnissa on paljon vääriä profeettoja.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri niin. Helluntaiseurakunnissa on paljon vääriä profeettoja.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    Teet juuri sitä laittomuutta antaessasi väärää todistusta yhä uudelleen vaikka mitään et ymmärrä itse asiasta.

    JOS ymmärtäisit se näkyisi hiljaa olemisena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teet juuri sitä laittomuutta antaessasi väärää todistusta yhä uudelleen vaikka mitään et ymmärrä itse asiasta.

    JOS ymmärtäisit se näkyisi hiljaa olemisena.

    Voin tarvittaessa todistaa, että Suomen helluntaiseurakunnissa on paljon vääriä profeettoja. Tiedän mistä puhun. Nämä jakeet soveltuvat oikein hyvin helluntailaisiin saarnaajiin.

    1 Joh 4:1 Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja.

    5 Moos 18:22 Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    Juha Ruohonen on hyvä esimerkki väärästä profeetasta. Hän hakeutui paikallisiin helluntaiseurakuntiin, missä hän oli kuin syöpä. Sitten hänellä oli oma lahkonsa näiden seurakuntien ulkopuolella. Ylempänä on keskustelua näistä helluntaiseurakunnista: https://keskustelu.suomi24.fi/t/17010564/juha-ruohosen-kultti-sai-karajaoikeuden-tuomion#comment-108681561


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voin tarvittaessa todistaa, että Suomen helluntaiseurakunnissa on paljon vääriä profeettoja. Tiedän mistä puhun. Nämä jakeet soveltuvat oikein hyvin helluntailaisiin saarnaajiin.

    1 Joh 4:1 Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja.

    5 Moos 18:22 Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    Juha Ruohonen on hyvä esimerkki väärästä profeetasta. Hän hakeutui paikallisiin helluntaiseurakuntiin, missä hän oli kuin syöpä. Sitten hänellä oli oma lahkonsa näiden seurakuntien ulkopuolella. Ylempänä on keskustelua näistä helluntaiseurakunnista: https://keskustelu.suomi24.fi/t/17010564/juha-ruohosen-kultti-sai-karajaoikeuden-tuomion#comment-108681561

    mitä tarkoittaa hakeutuu paikallisiin helluntaihin ?

    ei helluntaihin hakeuduta, sinne tullaan jäsenenksi uskon ja kasteen kautta, ei sinne tull ahuutoäänestyksellä.

    en tiedä mitä luulet tietäväsi mutta miksi haluat panetella helluntaita, mieti sitä ensin !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    mitä tarkoittaa hakeutuu paikallisiin helluntaihin ?

    ei helluntaihin hakeuduta, sinne tullaan jäsenenksi uskon ja kasteen kautta, ei sinne tull ahuutoäänestyksellä.

    en tiedä mitä luulet tietäväsi mutta miksi haluat panetella helluntaita, mieti sitä ensin !

    Miksi olet loukkaantunut? Eikö helluntailaisuudella ole todellakin parannuksen teon paikka?

    Helluntailaiset eivät ole todellisessa uskossa. Heillä on harhaoppeihin perustuva usko, minkä takia seurakuntiin on tullut syöpää: vääriä profeettoja, naispappeutta, laittomuutta jne. Yksikään naisevankelista ei puhu seurakunnan edes Herran kutsumana. Jos et tätä ymmärrä, niin et osaa Raamattua sinua väärät profeefat vetävät nenästä kuin pässiä narusta.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi olet loukkaantunut? Eikö helluntailaisuudella ole todellakin parannuksen teon paikka?

    Helluntailaiset eivät ole todellisessa uskossa. Heillä on harhaoppeihin perustuva usko, minkä takia seurakuntiin on tullut syöpää: vääriä profeettoja, naispappeutta, laittomuutta jne. Yksikään naisevankelista ei puhu seurakunnan edes Herran kutsumana. Jos et tätä ymmärrä, niin et osaa Raamattua sinua väärät profeefat vetävät nenästä kuin pässiä narusta.

    Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    Korjaus: Yksikään naisevankelista ei puhu seurakunnan edessä Herran kutsumana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korjaus: Yksikään naisevankelista ei puhu seurakunnan edessä Herran kutsumana.

    1 Kor 14:33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa,
    34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo.
    ---
    37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky.
    38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korjaus: Yksikään naisevankelista ei puhu seurakunnan edessä Herran kutsumana.

    Joskus tuntuu, että täällä on kaikilla pää pipi.:)


  • Anonyymi

   Tässä on Youtube-video, missä väärä profeetta Juha Ruohonen aluksi puhuu kielillä.

   https://youtu.be/nFogP3MbI04

   Kieilillä puhuminen ei ollutkaan merkki pelastuksesta eikä edes siitä, että profetia tulisi Herralta!!!

   Ei se ole mikään ihme, koska mm. itämaisissa uskonnoissa osataan puhua kielillä, mikä ei tule Herrasta. Ei tule afrikkalaisten shamaanien kielillä puhuminenkaan Herrasta.

   Wikipediassa oli mielenkiintoinen tieto siitä, miten helluntailaisuudessa kielillä puhmista pidetään pelastuksen merkkinä, mikä ei vastaa sitä, mitä evankeliumi opettaa:

   "Helluntailaisuudessa vanhurskauden käsite noudattaa suurimmalta osin luterilaista protestanttista näkemystä. Helluntailaisuus kuitenkin korostaa yliaistillisten kokemusten merkitystä sen varmistukseksi, että on saanut vanhurskauden Jumalalta. Opin mukaan kielillä puhumisen lahja antaa pelastusvarmuuden, koska helluntailaisuudessa sitä pidetään sinettinä vanhurskaudesta.[46]

   "Mutta Jumala itse vahvistaa meitä ja teitä uskossamme Kristukseen, Voideltuun, ja on myös antanut meille voitelunsa: hän on painanut meihin sinettinsä ja antanut meidän sydämiimme vakuudeksi Hengen." (2. Kor. 1:21,22)

   Muut kristilliset suuntaukset ovat esittäneet kritiikkiä kielillä puhumisen tuomasta pelastusvarmuudesta sillä argumentilla, että Jeesuksen sanojen mukaan ei kaikki hänen nimessään ihmeitä tehneet pelastu, jos he ovat eläneet laittomuudessa. Jeesus myös kertoi väärien profeettojen kykenevän tekemään yliluonnollisia ihmeitä.[47] Jeesuksen sanojen mukaan vanhurskaus tulee Jumalan tahdon tekemisestä.[48]

   "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'." (Matt. 7:21-23)

   "Ja minä tiedän, että hänen käskynsä on iankaikkinen elämä. Sentähden, minkä minä puhun, sen minä puhun niin, kuin Isä on minulle sanonut." (Joh. 12:50)

   • Anonyymi

    Wikipedian alaviitteet:

    46) 2. Kor. 1:21,22
    47) Matt. 24:24, 2. Kor. 11:3,4
    48) Matt. 7:21-23, Matt. 24:24, 5. Moos. 13:1-6, 2. Kor. 11:4


   • Anonyymi

    Puhut sellaista missä ei ole mitään totuutta miksi?

    se nyt on päivänselvää ettei tuolaiset ruohoset kuulu millään tavalla mihinkään terveeseen oppiin, mutta miksi haluat panetella helluntaita jossa ei taatusti tuollaisia temppuja hyväksytä?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Wikipedian alaviitteet:

    46) 2. Kor. 1:21,22
    47) Matt. 24:24, 2. Kor. 11:3,4
    48) Matt. 7:21-23, Matt. 24:24, 5. Moos. 13:1-6, 2. Kor. 11:4

    ja mitä olet sanomassa noilla raamatunkohdilla ja tuolla sekavalla panettelutekstilläsi jonka osoitat helluntaihin, mikä on tarkoituksesi?


   • Anonyymi

    voi mitä roskaa viitsit lainat a muka helluntain kielilläpuhumisista aaahha ei hyvänen aika, kukaan terveen opin haltija ei viitsi lainata tuollaista lapsellista kirjoitusta wikistä, kuka lie kirjoittanut, oletko se sinä itse, kukaan ei estä sellaist akirjoittamasta sinnekkään !

    kaikkea sitä pitääkin olla huh.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    voi mitä roskaa viitsit lainat a muka helluntain kielilläpuhumisista aaahha ei hyvänen aika, kukaan terveen opin haltija ei viitsi lainata tuollaista lapsellista kirjoitusta wikistä, kuka lie kirjoittanut, oletko se sinä itse, kukaan ei estä sellaist akirjoittamasta sinnekkään !

    kaikkea sitä pitääkin olla huh.

    Wikipedian teksti on täysin Raamatun opetuksen mukainen. Jos tuo teksti loukkaa sinua, niin katso itse peiliisi. Olisiko sinulla parannnuksen paikka?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhut sellaista missä ei ole mitään totuutta miksi?

    se nyt on päivänselvää ettei tuolaiset ruohoset kuulu millään tavalla mihinkään terveeseen oppiin, mutta miksi haluat panetella helluntaita jossa ei taatusti tuollaisia temppuja hyväksytä?!

    Sinä näytät loukkaantuneen siitä, ettei kielillä puhuminen ole merkki pelastuksesta. Se ei ole käytännössä eikä edes Raamatun mukaan, sillä väärät profeetat pystyvät tekemään ihmeitä ja muissakin uskonnoissa osataan puhua kielillä.

    Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.

    Kaikesta huolimatta Ruohonen on varoittava esimerkki siitä syövästä, mitä esiintyy helluntaiseurakunnissa. Helluntailaisuudessa eksytys kanavoituu erityisesti väärien profeettojen kautta. Vain harvat kristityt pääsevät Jeesuksen valtakuntaan.

    Matt 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
    14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
    15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
    16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
    ---
    21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä näytät loukkaantuneen siitä, ettei kielillä puhuminen ole merkki pelastuksesta. Se ei ole käytännössä eikä edes Raamatun mukaan, sillä väärät profeetat pystyvät tekemään ihmeitä ja muissakin uskonnoissa osataan puhua kielillä.

    Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.

    Kaikesta huolimatta Ruohonen on varoittava esimerkki siitä syövästä, mitä esiintyy helluntaiseurakunnissa. Helluntailaisuudessa eksytys kanavoituu erityisesti väärien profeettojen kautta. Vain harvat kristityt pääsevät Jeesuksen valtakuntaan.

    Matt 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
    14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
    15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
    16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
    ---
    21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    "Kielet eivät ole siis merkiksi USKOVILLE, vaan niille, jotka EIVÄT USKO; mutta
    profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan niille jotka uskovat"
    Kor: 14: 22


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kielet eivät ole siis merkiksi USKOVILLE, vaan niille, jotka EIVÄT USKO; mutta
    profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan niille jotka uskovat"
    Kor: 14: 22

    Siitä huolimatta on kielillä puhumista, joka ei tule Herrasta.

    On siis olemassa Herrasta tulevaa kielillä puhista ja sellaista, mikä ei ole Herrasta.

    Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kielet eivät ole siis merkiksi USKOVILLE, vaan niille, jotka EIVÄT USKO; mutta
    profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan niille jotka uskovat"
    Kor: 14: 22

    Siitä huolimatta on kielillä puhumista, joka ei tule Herrasta.

    On siis olemassa Herrasta tulevaa kielillä puhumista ja sellaista, mikä ei ole Herrasta.

    Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kielet eivät ole siis merkiksi USKOVILLE, vaan niille, jotka EIVÄT USKO; mutta
    profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan niille jotka uskovat"
    Kor: 14: 22

    Kannattaako tuolle räyhähengelle edes mitään selittää. On niin täynnä omaa aggressiotaan, että ei sinne päähän mitään mene.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaako tuolle räyhähengelle edes mitään selittää. On niin täynnä omaa aggressiotaan, että ei sinne päähän mitään mene.

    Missä kohtaa Jeesus puhuu raamatussa kielillä puhumisesta missään muodossa?


  • Anonyymi

   Venäjällä on paljon terveempi suhtautuminen vieraisiin uskonlahkoihin. Siellä ymmärretään suojellaa maassa satoja vuosia ollutta kristillistä kirkkoa eli ortodoksisuutta.
   Epämääräisille uskonlahkoille ja "rukouspalveluille" tulisi Suomessa olla taho, joka valvoisi niiden toimintaa, ettei kaikkea voisi kätkeä ja piilotella.

  • Anonyymi

   Moottoripyöräjengiin ja uskonlahkon saarnamieheksi pääsee kunhan on vain vähintään yksi henkirikos. Mitään koulutustasovaatimuksia ei ole ja voi alkaa puoskaroida ihmisten terveydellä.

   • Anonyymi

    Asiassa on jotain outoa. Ei kukaan täysjärkinen usko, jos joku sanoo olevansa profeetta tai Jumala ja maksele mukisematta hänen laskujaan. Ihmetyttää, että naisen ystävät eivät puuttuneet tilanteeseen. Jos minun kaverini olisi haavoittuvassa tilanteessa, niin puhuttelisin profeettaa vähän kovemmalla äänellä. Sanoisin että jos tämä ei lopu, niin virkavalta lopettaa. Nainen olisi voinut kysyä neuvoa juristilta ja tehdä rikosilmoituksen. Nyt se on myöhäistä, kun todistaja ei ole hengissä. Onneksi omaiset saivat sentään riitautettua testamentin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asiassa on jotain outoa. Ei kukaan täysjärkinen usko, jos joku sanoo olevansa profeetta tai Jumala ja maksele mukisematta hänen laskujaan. Ihmetyttää, että naisen ystävät eivät puuttuneet tilanteeseen. Jos minun kaverini olisi haavoittuvassa tilanteessa, niin puhuttelisin profeettaa vähän kovemmalla äänellä. Sanoisin että jos tämä ei lopu, niin virkavalta lopettaa. Nainen olisi voinut kysyä neuvoa juristilta ja tehdä rikosilmoituksen. Nyt se on myöhäistä, kun todistaja ei ole hengissä. Onneksi omaiset saivat sentään riitautettua testamentin.

    Suomessa on noin 10.000 äärikarismaattista uskovaa lähinnä helluntailaisten keskuudessa, jotka uskovat kaiken maailman vääriä profeettoja ja juoksevat epämääräisissä tilaisuuksissa. Monet TV7:n katsojat ja tukijat kuuluvat tähän joukkoon.


  • Anonyymi

   Testamantti tuomittiin pätemättömäksi. Siinä kaikki.

   • Anonyymi

    Testamenttia ei julisteta pätemättömäksi ilman hyvin painavia perusteitä. Juha Ruohosen teot ovat olleet suorastaan ihan kamalia. Käräjäoikeudelle esitettiin suuri määrä todisteita, jotka paljastivat kaiken sen karmeuden, mitä Ruohosen kultissa on ollut. Uskon, että asia jatkuu tämän jälkeen poliisitutkinnalla, kun käräjäoikeus on antanut tuomionsa.

    Tässä blogikirjoituksessa on referoitu oikeuden pöytäkirjoja ja liitteenä on äänitallenteita, kun Ruohonen "profetoi" naiselle. Ruohtonen yritti tuhota todisteita heti naisen kuoleman jäkeen ja myöhemmin saada oikeudenkäynnin salaiseksi, mutta oikeus päätti pitää sen pääosiltaan julkisena.

    https://www.virkamafia.fi/aanitteet-todistavat-juha-ruohosen-rahastavan-uhriaan-jeesuksena-ja-jumalana-esiintyen/

    Kultti alisti uhriaan pieksimällä häntä, jotta hän luopuisi omasta tahdosta, mihin oli saatu "profeetallinen ohje". Sen lisäksi kultti oli ottanut uhrista alastonkuvia, millä he kiristivät uhria, jos hän ei suostunut antamaan rahaa. Tässä haastattelussa on aivan karmeaa tietoa. Lakimies Jaana Kavonius kertoo tästä asiasta:

    https://youtu.be/6Im19kq5mW4


  • Anonyymi

   Niin mikä tarkoitus tällä aloituksella mahtaa olla, katsos kun muutkin lukevat lehtiä j a medioita.

   • Anonyymi

    Eikö tästä saisi keskustella tällä foorumilla? Tämähän on hyvin ajankohtainen aihe.


  • Anonyymi

   Katsoin tuon Youtube-videon joskus talvella jo.

   Kaameaa touhua, en vain ymmärrä miten tämä liittyy helluntailaisuuteen. Joku kristillinen tietämys sillä sekopäällä kyllä on, koska on oppinut puhetavan.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Helluntailaisuus on saatanallinen kulttiuskonto,nämä pastorit ovat repineet,tuhonneet,rahastaneet,sairastuttaneet herkkiä ihmisiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helluntailaisuus on saatanallinen kulttiuskonto,nämä pastorit ovat repineet,tuhonneet,rahastaneet,sairastuttaneet herkkiä ihmisiä.

    Ja niistä herkistä sitten tulee sellaisia jotka kirjoittavat roskaa foorumeille, niinkö siinä käy?

    kävikö sinullekkin sillä tavalla vai kenen puolesta kirjoitat?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helluntailaisuus on saatanallinen kulttiuskonto,nämä pastorit ovat repineet,tuhonneet,rahastaneet,sairastuttaneet herkkiä ihmisiä.

    JOS sinut laitettaisiin oikeuden eteen niin millä todistaisit nuo sanasi "saatanallinen kulttiuskonto" kerro kykeneisitkö siihen vai kävisikö samalla tavalla kuin tämän päähenkilön testamentille?

    mitgäs luulet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Miten se viittaa helluntaihin onko siellä jossain tienviitta vai miten se viittaa, tässä aiheessahan ei ole yhtään kyse mistään helluntaista, miksi sinne yrität kääntää aihetta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja niistä herkistä sitten tulee sellaisia jotka kirjoittavat roskaa foorumeille, niinkö siinä käy?

    kävikö sinullekkin sillä tavalla vai kenen puolesta kirjoitat?

    Entäs sinä sitten kysymykselläsi ????? !!!!!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten se viittaa helluntaihin onko siellä jossain tienviitta vai miten se viittaa, tässä aiheessahan ei ole yhtään kyse mistään helluntaista, miksi sinne yrität kääntää aihetta!

    Ko. piirit ovat helluntailaisia. Ruohonen on äärikarismaattinen helluntailainen.

    Tämä ei ole mitenkään ihme, koska helluntaiseurakunnissa on suuri määrä vääriä profeettoja. En suosittele kenellekään menemistä helluntaiseurakunnan rukouspalveluun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    JOS sinut laitettaisiin oikeuden eteen niin millä todistaisit nuo sanasi "saatanallinen kulttiuskonto" kerro kykeneisitkö siihen vai kävisikö samalla tavalla kuin tämän päähenkilön testamentille?

    mitgäs luulet?

    Todisteita löytyy,olen kuitenkin kiitollinen,että paljastukset ovat olleet rajuja,muuten en olisi herännyt ja paennut näitä lahkolaisia.Tälläkin keskustelupalstalla on raivonnut eräs saarnaaja,jonka toiminta on pimeydestä,samanlainen kuin Ruohonen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja niistä herkistä sitten tulee sellaisia jotka kirjoittavat roskaa foorumeille, niinkö siinä käy?

    kävikö sinullekkin sillä tavalla vai kenen puolesta kirjoitat?

    Tällaisia ovat juuri nämä saatanan lapset,heidän kieroutensa on niin läpinäkyvää,he eivät koskaan tunnusta tehneensä vääryyttä,kuinka paljon on heissä lasten hyväksikäyttäjiä,mutta hyvävelijärjestö kieltää ja salaa kaiken.


  • Anonyymi

   Ihan Sairasta Touhua koko juttu, kaksinkertaisten kaltereiden taakse koko äijä......

  • Anonyymi
   UUSI

   Lohjassa on toimiva saatanen kirkko, heitä suositaam töissä ja vapaa-ajalla. He eivät tee rikoksia.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Some pillastui! Martina Aitolehti ja ero Hannu-rakkaasta kuohuttaa: "Salaavat suhdetta" "Surullista"

   Seiskan uutinen Aitolehden ja Pikkaraisen erosta kuohuttaa. Spekulointia pukkaa ja jotkut jopa epäilevät, ettei pariskunta olisikaan oikeasti eronnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   16308
  2. Niko Saarinen paljastaa julkisuuden rumat kasvot: "Koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä..."

   Reality-tähti Saarinen saa elantonsa julkisuudesta, mutta aina elämä ei ole ruusuista. Kärkkäistä kommenteistaan tuttu mies haluaa nyt kertoa haasteis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   3382
  3. Raiskaussyytteessä oleva Hannu jäi kuin nalli kalliolle!

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Julkkikset
   25
   2974
  4. SHOKKIERO!!! Hannu antoi kenkää Martinalle

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2801
  5. Halla-ahon pää petti

   Halla-aho toistaiseksi sairauslomalla. Taisi pää pettää lopullisesti.
   Maailman menoa
   200
   1320
  6. Hannu asuu Martinan sijoitusasunossa ja ajelee myös hänen autollaan.

   Seiskalehti oli ottanut selvää asunosta ja on sama asunto jonka Martina on ostanut.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1267
  7. Mikä on kaivattusi etunimen alkukirjain?

   Jos ei tule kirjaintani, aion poistua palstalta vähin äänin. Siksi en voi sanoa omaani.
   Ikävä
   98
   1082
  8. Kysymys miehelle

   Onko täysin poissuljettu tai ajatuksenakin mahdottomuus että nähtäisiin vielä? Vastaa niin kuin vastaisit naiselle, jota ehkä vielä joskus ajattelet.
   Tunteet
   53
   870
  9. Onko hän hoksannut

   jotain vai ootko sä kertonut?😘
   Ikävä
   44
   789
  Aihe