Naisen logiikka?

Anonyymi

Miksi joka kerta kun naista haastatellaan hän kertoo aina olevansa vahva taistelija jolla on oma luonne itsenäinen menestynyt? Miksi miehet ei kerro tätä asiaa? Onko naisilla jatkuva alemmuuskompleksi itsensä kanssa? Miksi nainen levittää itseensä ämpäri kaupalla rasvaa ja hukkaa siihen omaisuuksia koska on sen arvoinen? Miksi miesten iho on samanlainen vaikka eivät hoida ihoaan joskus jopa parempi? Miksi naamasta pitää meikkaamalla tehdä täysin erinäköinen eikä mennä kevyellä meikillä sillä omalla naamalla?

6

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisiko vaikka yleisten naisiin kohdistuvien asenteiden takia?? -.-" Ja juurikin tuollaisten kommenttien takia joissa miesten ylivertaisuutta korostetaan ja naista poljetaan maahan samalla? Naiset ei laita rasvaa naamaan yhtään sen enempää kuin miehetkään, naisilla ei ole yhtään sen huonompi iho kuin miehilläkään, naiset ei meikkaa sen enempää kuin miehetkään nykyaikana vuonna 2021 on miehiäkin jotka laittaa rasvaa naamaan, meikkaa ja joilla on ruokavalion takia huono iho.

      Testesterooni on dominoiva hormooni, joka saa ylimielisen asenteen aikaiseksi miehille ja työntää lihasvoimaa elimistöön naisten estrogeeni hormooni sen sijaan työntää lihasvoimaa pois päin ja saa aikaiseksi sen, että naiset on luonnostaan epävarmoja.

      Kaikki ihmiset on yksilöitä ja erillaisia kuin toiset niin jospa heittäisit pois tuollaiset misogyyniset kommentit ja alkaisit elämään vuotta 2021 jolloin nainen on samanarvoinen kuin mies? Se ei ole teiltä miehiltä millään tavalla pois, että nainen on samanarvoinen ihminen kuin mies!

    • Anonyymi

      Öh ... no enpä ole ikinä moista kommenttia naisen suusta kuullut. Yleensä kaikilla on ihan oma luonteensa. Vai Jaana-serkun luonneko sitä muka sitten kaikilla muilla on?

      Hyvin hyvin monet miehetkin käyttävät ihorasvoja ja niillä on jopa todistettu teho. Todella harvoin täysin hoitamaton iho näyttäisi paremmalta. Vaan kallit rasvat eivät ole sen kummosempia kuin halvemmatkaan. Edullisesti saa täysin samaa tehoa. Ihonhoidossa oleellista on säännöllisyys, ei käytetyn tuotteen hinta. Jos nyt ollaan julman rehellisiä ollaan niin monilla on kaapit täynnä kalliita rasvoja, joita ei koskaan käytetä. Sitäkään en tiedä miksi kukaan meikka itsensä erinäköiseksi. Eihän se koskaan edes näytä hyvältä.

      • Anonyymi

        Kenelle tämä kommentti oli osoitettu? Paina kommentoi julkaisua nappia, jos julkaisun kirjoittaneelle henkilölle, koska minun kanssa turha vängätä kun kirjoitin ihan tuota samaa asiaa kuin sinäkin, eri sanavalinnoilla vain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle tämä kommentti oli osoitettu? Paina kommentoi julkaisua nappia, jos julkaisun kirjoittaneelle henkilölle, koska minun kanssa turha vängätä kun kirjoitin ihan tuota samaa asiaa kuin sinäkin, eri sanavalinnoilla vain.

        Aloittajalle, joka ei kirjoittanut kanssani samaa.


    • Anonyymi

      Ei kannata katsoa tai lukea sellaisia haastatteluita, jotka aiheuttaa eksistentiaalista ahdistusta ja/tai kivien vetäytymistä

      • Anonyymi

        Aina ei voi valita sitä, että törmääkö joidenkin toisten ihmisten taholta asiattomiin kommentteihin/huonoon käytökseen, mutta ihmiset voi valita että miten ne käyttäytyy ja huono käytös ei ole mitenkään pakollista vaan se on tietoinen valinta olla inhottava kanssa eläjiä kohtaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe