Iso viimeinen erä

Anonyymi

Nykyään saat 30 k auton alle kun otat 60 kk maksua ja ison viimeisen erän ja pari tonttua vaan käsirahaa riittää.
Mielestäni ihan hullua tämmöinen

6

212

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan se hullua. Auto ostetaan sillä rahalla, jonka saa höylättyä kortilta. Paha keksiä huonompaa sijoituskohdetta velkarahalle.

  • Anonyymi

   So what? Itse ostin justi Skoda Enyaq täyssähköauto, maksoi just alle 50 tonnin. Osarilla siten että käsirahana 4000 eur, loput 6 v maksuajalle ja viimeinen suuri erä 13.000 eur. Täyssähköauto pitää arvonsa tulevaisuudessa eli saan varmaan jotain 25 tonnia vielä 6 v päästä.

   • Anonyymi

    6 vuoden päästä nyt Enyaqia vastaava sähköauto maksaa uutena luokkaa 40 tonnia. 6 vuotta vanhasta käytetystä ei silloin saa lähellekään 25 tonnia, vaan arvo on lähempänä tuota osamaksun viimeistä erää.


  • Anonyymi

   Viimeisen suuren erän voi neuvotella uusiksi osarieriksi, jos on hoitanut ne edelliset erät ajallaan pois. Eli voi esim. neuvotella niin, että maksaa niitä osarieriä n. 3 vuotta eteenpäin ja ei tarvitse maksaa mitään isoa erää ollenkaan. Neuvottelun voi tehdä siinä vaiheessa kun se iso viimeinen erä on tulossa maksuun. Ainakin OP-rahoituksesta on itselläni kokemusta tämän suhteen.

  • Minulla on ollut mahdollista rahoittaa hankintani - siis myös muut - kuin autot pankkilainalla, koska on ollut tarjota vakuutta.
   Myönnän, että joskus on käynyt niin, että on syystä tai toisesta halunnut muuttaa takasinmaksusuunnitelmia.
   Neuvottelut pankin kanssa ovat kuitenkin aina onnistuneet.
   Neuvottelut on käytävä ennen erän erääntymistä, eikä vasta sen jälkeen.
   Tässä on nyt puhuttu uudesta kalliinpuoleisesta autosta. On myös huomattava, että esim. kuuden vuoden aikana autonostajan oma elämäntilanne voi merkittävästi muuttua. Sopimusta ja kenties autoakin olisi tarpeen vaihtaa vaikkapa vain työpaikan muuttumisen vuoksi.
   Siitä tulee usein päänvaivaa.
   Suurimmat ongelmat rahoittajataholle tulevat siitä, ettei lyhennyksiä hoideta sopimksenmukaisesti, jolloin auto yleensä haetaan pois, ellei muuhun sopimukseen päästä.

  • Anonyymi

   Osta sellaisesta liikkeestä, josta saat 0.9% -kororlla auton ilman käsirahaa. Turha tuollaisia paskatarjouksia on katsella, kun on parempiakin tarjolla.

   Saka, Kamux ja Rinta-jouppi. Siinä on kolme yritystä, joilla osamaksukorko jää n. 16000€ autoissa n. 6-10%. (autot ovat tietysti heidän ja höynäytettyjen mielestä 10-15% halvempia kuin muualla)

   Epäonniset myyntitililiikkeet joutuvat taas ottamaan riviinsä kaikenlaista paskaa.

   Saapa nähdä mitä autoliikkeille käy, jos tämä hybridi-sähkö -kiima jatkaa kasvuaan. kamxu, Saka ja Rinta-jouppi ovat vielä kusessa varastojensa kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oulun mellakoitsijat matuja? Kaasuakin tarvittiin

   Kantaväestö harvoin parveilee seurueittain. https://yle.fi/uutiset/3-12042173 "Poliisi: Väkijoukko vastusti aggressiivisesti miehen kiinniottoa Oulu
   Maailman menoa
   131
   3511
  2. Sofia ja Stefu onnellisesti festareilla.

   En halua juoruta enemmän kun on pakko mutta ihana oli nähdä kaunis Sofia ja komea Stefu festareilla Karjaalla.Ihan eri meno kun Martinan kanssa.Stefu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   2524
  3. Ässillä on taas vauhti päällä

   Somehiljaisuus ostosten kuvaamisen jälkeen ja viime yönä on taas Stefun instassa kerrottu totuuksia https://aijaa.com/DvaDp0
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1749
  4. Mikä on jäänyt parhaiten mieleen kaivatustasi?

   Laita vielä loppuun onko mies vai nainen. Älkää laittako negatiivisia juttuja.
   Ikävä
   60
   1177
  5. En vain pidä Martinasta.

   En tiedä mikä siinä on..en tiedä mitä on totta, mitä valetta enkä tunne Martinaa ollenkaan ihmisenä. Silti hän vain vaikuttaa kaikin tavoin niin kylm
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1061
  6. 83
   1047
  7. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   126
   989
  8. YLEkin ihmettelee Päivin paniikkia

   Ylen haastattelemat oikeusoppineet ihmettelevät Päivin aktiivista rikossyytteistään kirjoittelua ennen oikeudenkäyntejä. Pyrkiikö heikentämään oikeud
   Luterilaisuus
   427
   919
  9. Mä tiiän, et oon ilkee

   Mutta, rakastan sinua! ❤️.. Niin kuin oikeasti! se on vähän niin kuin kielletty rakkaus ja sitähän se on, yrität taistella tunnetta vastaan, mutta taa
   Ikävä
   91
   882
  Aihe