Miksi ei arvosteta aitoutta

Anonyymi

Olen ihminen, joka ei jaksa mitään suhdepelejä. Haluan, että voin sanoa, jos välitän jostain ihmisestä ja että kaikista asioista voidaan keskustella. Miksi tämä on niin vaikea asia? Eikö oikeasti ole hyvä, että pyrkii selvittämään asiat puhumalla ja voi oikeasti välittää ihmisestä ja tuoda tämän esiin. Olen varmaankin liian herkkä ihminen, kun haluan, että miehenä voin naiselle kertoa, kuinka hän on minulle tärkeä. Onko utopiaa, että oikeasti löytäisin ihmisen, jonka kanssa voisimme rehellisesti puhua aivan kaikista asioista? Luulin jo löytäneeni sellaisen ja nyt taisin siinäkin pettyä.

Tämä rikkoo minua todella paljon, koska halusin vielä uskoa, että tässä oli se ihminen, jonka kanssa voisin olla aidosti mitä olen. Tietenkin hyväksyin hänen kaikki taustansa, mutta ei se varmaankaan sitten ollut riittävästi. Ehkä hän ei halua ketään elämäänsä tai sitten hän ei hyväksy jotain asioita minussa. En voi tietää, koska en saa vastausta.

11

1527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan olette jutelleet kasvotusten ja tiedätte toisistanne paljon?

    • Anonyymi

      Ei ole utoopiista. Väärä nainen vain oli kiikarissa.

      • Anonyymi

        Voi olla. Mä vain uskon, että tässä oli mahdollisuus siihen, mitä kumpikin etsi. Hän ei tainnutkaan olla valmis suhteeseen.


    • Anonyymi

      Ollaan juteltu kasvotusten ja juteltu varsin syvällisistä asioista. Tiedän tästä ihmisestä aika paljon nimenomaan vaikeita asioita ja siksi ajattelin, että tässä olisi jotain syvempää. Varmaankin olin väärässä.

    • Anonyymi

      Aivan kuin omasta kynästä, paitsi olen nainen. Harvassa tuntuu olevan aitoon ja rauhalliseen asioista keskustelemaan kykenevät ja haluavat.

      • Anonyymi

        Taitaa näin valitettavasti olla. Itse uskon, että kaikenlaisista asioista voi selvitä puhumalla. En kuitenkaan osaa lukea ajatuksia ja haluan, että jos toinen tarvitsee aikaa ajatella jotain tai ei halua jostain aiheesta siinä kohtaa puhua, tällaisistakin voi sanoa. Pieniä, mutta niin isoja asioita, jotka helpottaisivat kommunikointia.


    • Anonyymi

      Jos vastaanotto on "ei oikein kolahtanut", tottakai nainen vetäytyy. Sinun pitäisi nyt avata suusi.

      • Anonyymi

        Tässä nyt kävi niin, että hän ymmärsi erään asian väärin ja nyt hän haluaa paeta tilanteesta, joka alkujaan puolin ja toisin vaikutti kuitenkin potentiaalisesti sellaiselta, että voisimme rakentaa vakavan ja pitkäaikaisen suhteen. Hän ei halua uskoa omien aiempien huonojen kokemustensa vuoksi mitään, mitä hänelle sanon, eikä myöskään sitä, että hän ymmärsi väärin sen, mitä tarkoitin sanoessani erään asian. Vaikutti jo siltä, että hän olisi valmis keskustelemaan asian läpi ja selvittämään, miten voisimme jatkaa eteenpäin, mutta hän päätti, että olen paska ihminen. En todellakaan tiedä, mitä tehdä. Olen aivan rikki.


    • Anonyymi

      Aito ihminen on monen mielestä tylsä koska kokevat ettei aidossa ja suorassa ihmisessä ole mitään mystiikkaa tai twistiä. Samalla kun toinen paljastaa tunteensa toiselle niin se kutkuttava piirileikki ja draama loppuu. Myös, kun fiiliksensä avaa toiselle niin tälle tulee väistämättäkin olo että pallo/ vastuu on nyt hänellä.

      Tää on jotenkin kierahtanut asia muutenkin sillä toisaalta valitetaan siitä, ettei kukaan enää puhu avoimesti tunteistaan tai halua osoittaa läheisyyttä. Eli siis kun niitä tunteita osoittaa niin on liian ennalta arvattava ja tylsä. Kun taas ottaa etäisyyttä niin silloin on kylmä tai estynyt josta ei ota selvää...

      Tulin ite siihen lopputulokseen että kun en halua suhdepelejä niin vietän elämäni sitten yksin. Viihdyn muutenkin etupäässä itekseni, parhaat kaverit on ja nähdään sillon kun jaksetaan, muuten voi ihan hyvin kuunnella omien korvien huminaa. Mielummin ainakin kun joutuisi pelaamaan noita suhde/tinderpelejä ja kuuntelemaan jatkuvaa kauniit ja rohkeat tositeeveetä, kuka on missäkin porukassa puukottanut ketäkin selkään tai mikäkin ei ole milloin hyvin....

      • Anonyymi

        Niin minäkin - ennemmin yksin.


    • Anonyymi

      Nämä suoraakin suoremmat ihmiset voivat joskus olla suoruudessaan liiankin suoria. Eli tahdittomia. Ovat antaneet itselleen luvan aukoa päätään milloin mistäkin asiasta. Sitten ihmettelevät kun ei kukaan heistä tykkää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe