Kysely!!!!

Anonyymi

Oletko pinnallinen materialisti? Pelkkä ulkokuoriko sinulle on tärkeintä? 🤔

4

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En usko, että olen kovin pinnallinen.

  • En mä liioin ole materialisti, mutta tykkään toimivasta elämän helpotuksesta ja sen sellaisesta. Moottoripyörä ei oo tarpeellinen, mutta pitää sitä jotain jännääkin olla. Ehkä ens kesänä jos luoja suo, hommaan vesijetinkin. Jos sais autoon sellaisen kiskoramppissäkän tekaistua, missä sitä vois kuskata. Ois pähee näillä keleillä. 😄👌

  • Anonyymi

   Kunhan naisella on uhkeat utareet 👅

  • Anonyymi

   Olen ollut, varsinkin pinnallinen. Teininä olin hyvinkin ulkonäkökeskeinen, mutta sen annan itselleni anteeksi koska teini on henkisesti ja fyysisesti raakile, eikä voi edellyttää kypsää ajattelua.
   Materialistinen en voi sanoa olleeni koskaan. Minulle ei omistaminen ja raha ole merkinnyt muuta kuin sen että jokapäiväinen leipä on pitänyt pöytään tulla ilman suuria huolia ja kärsimyksiä, samoin katto pään päälle.
   Teininä poikakavereilta vaadittiin että ei silmälaseja (!) ei finnejä, ei ylipainoa, hiusten väri piti olla joku tietty mieluiten jne. Pojan piti myös olla sellainen jota toisetkin olisivat havitelleet.
   Kotini ei ollut köyhä enkä koskaan jänyt vaille mitään. silti en ole oppinut vaatimaan ja edellyttämään. Esim. shoppaile en koskaan. Jos jotain ostan, niin hyvää ja laadukasta ja saa maksaa hieman enenmmän. Näin ei ole tarvetta joka viikko raahata jotain halpiskamaa kotiin joka ensimmäisen pesun jälkeen venyy ja paukkuu. Käyttökelvotonta.
   Viimeisen kuluneen vuoden aikana olen ostanut kahdet kengät, sandaalit ja kesämekon. Ei ole ollut tarvetta koska laadukas vaate kestää.
   En näe vitsiä tuhlata turhaan, mieluummin sitten säästän.
   On kiva kun voi toteuttaa jonkun isomman toiveen ja asian, kuten kolme vuotta sitten ostin asunnon. Nyt kaavailen matkaa kauas, kunhan vain tilanne maailmalla sen sallii. Oma asunto ei mielestäni ole materialismia ja elämyksellisen matkan suominen itselleen on itsestään huolehtimista.
   Olen myös pysyvä lahjoittaja kahdelle eläinten turvakodille sekä lahjoitan myös sitten muille eläinsuojelu- ja luonnonsuojelukohteille.
   Ihmisessä en katso ulkokuorta. Minulle sisin on erittäin tärkeä, sillä olen törmännyt joihinkin kakkuihin päältä kauniisiin ja myrkkyä sisältä. Ei ole mitään järkeä valita kauniin pakkauksen perusteella jos sisus on roskaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9934
  2. 55
   2520
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1385
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1060
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1037
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1001
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   44
   995
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   936
  Aihe