Eksyttäjän Harhat (osa 11) Raamatun Sanojen vääristelyä!

Anonyymi

Eksyttäjän Harhat (osa 11) Raamatun Sanojen vääristelyä!

Tämä on osa 11, koskien tunnetun Eksyttäjän vääristelyitä Raamatun Sanasta.

Väärät profeetat Jumalan totuuden likaajina!
----------------------------------------------------

Kuten jokainen hengellinen ihminen, Raamattua tunteva tietää, on olemassa selkeä ja ehdoton ero Jumalan lähettämien ja valtuuttamien palvelijoiden ja paholaisen valheagenttien välillä! Joskus ”väärä raha” on niin erehdyttävän oikean näköinen, että tunnistaminen vaatii tarkkuutta!
Herramme Jeesus otti tiukkaa kantaa ”vääriin profeettoihin” lopunaikoja koskevassa puheessaan. ( Matteus 24., Markus 13, ja Luukas 21 luvut!) Kannattaa huolella lukea!! Em:n puheen 1. lause oli
• ”Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä...”

On näet kaikkein kavalinta eksytystä se, että siteeraa Raamatun jakeitakin, mutta sotkee sekaan ”villejä visioita” korviensä välistä, ja jopa sairauden asteisia harhoja ja paholaisen annoksia!

Väärä Profeetta – Eksyttäjä!
---------------------------------------

Mitä tulee tämän julkisen Eksyttäjän tapaukseen, on todettava hänet (hänen omien julkisten kirjoitustensa todisteilla!) Raamatan Sanan vastaiseksi Eksyttäjäksi. Nimeä ei edes tarvitse enää mainita? Jumalan hylkäämä eksyttäjä? Joka Omin Sanoin on Luopunut Kristuksen Opista?
• 26.04.2021 19:23
” Minulle hän ei ole tuota käskyä antanut, koska lähes kaikki hänen opetuksensa menettivät merkityksen, kun Temppelin väliverho repesi, ja papit heitettiin Saatanalle.”

Kun Jumala hylkää sellaisen, joka ei TOTTELE eikä kunnioita Hänen Sanaansa, hänet kirjoitetaan ”tomuun”. Ja ”Tomussa” nimi katoaa.. ( Jeremia 17:13)
• ”Kaikki, jotka sinut hylkäävät, joutuvat häpeään.
• "Jotka minusta luopuvat, ne kirjoitetaan tomuun.
• Sillä he ovat hyljänneet elävän veden lähteen, Herran."

Eksyttäjän saasteiset ”annokset” ovat niin ”överiä” lajia, että jälleen kerran totean tämän
- En ole KOSKAAN liki 50 vuoden uskontielläni, seuratessani (laajasti!) kristillisiä kuvioita - - - en ole törmännyt niin hirvittäviin RIENAUKSIIN; joita tämä Eksyttäjä oksentaa julkisuuteen!

Hän vääntää härskisti kieroon Raamatun opetuksia. Sitten jankuttaa (lähes joka päivä) samoja ikivanhoja kokemuksiaaan, hapatusta siit! Ja sen nojalla koettaa uskotella, että on ”valittu”, Jumalan ”Erikoislähettiläs”. No, oma todistus itsestä ei alkuukaan ole pätevä ja legaali. (2 Kor 10:17-18)
• ”Mutta joka kerskaa, hänen kerskauksenaan olkoon Herra.
• ”Sillä ei se ole koetuksen kestävä, joka itse itseään suosittelee, vaan se, jota Herra suosittelee.”

Eksyttäjä on itse itsensä ”vääräksi profeetaksi” - julkisesti todistanut!

JUMALAN profeetta ei näet ryhdy
• valheisiin
• aviorikokseen
• Raamatun Sanan mitätöimiseen
• Jeesuksen Ristin työn häpäisemiseen
• Jeesuksen Pyhän sovintoveren pilkkaamiseen
• Saatanan korottamiseen (joka taholla)
• Riitelyyn ja rienaukseen (julkisesti)
• Jeesuksen opetusten mitätöimiseen
• Raamatun henkilöiden (Paavali, Pietari, jne) pilkkaamiseen
• Kaikkia kristittyjä (maailmanlaajuisestikin) koskevaan herjaukseen ja pilkkaan (portoiksi herjaamiseen)
• Juutalaisia koskeviin, rasistisiin teksteihin ( = antisemitismi)

Kaikkiin em:n synteihin ja hapatuksiin on Eksyttäjä itse ”todistuksensa” antanut. Julkisissa kirjoituksissaan. Ei tarvitse tutustua kaikkiin, liki 40 000 osumaan, joita Eksyttäjä mainostaa mm. Suomi24 sivuilla olevan! Kursorinen katsaus riittää. ”Sydämen kyllyydestä suu puhuu” muistutti Herramme Jeesus!

Eksyttäjän persoona näyttää olevan niin totaalisesti joka lajin pahuuden läpitunkema, ettei sieltä nouse Valoa, ei Kristuksen Rakkautta, ei puhdasta Totuutta, ei laupeutta, ei mitään hyvää! Pahuus ja paholainen on saanut täydellisen otteen miehestä. Jos hän joskus Jumalan valossa pyrähtikin? - hän ilmeisesti sortui samoihin synteihin, joissa oli ollut jopa 40 vuotta! Kaikkein suurin ongelma näyttää olevan
• VIHA!
• Vihaaminen!
• Vihamielisyys!

(Aloitus jatkuu)

9

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   (aloitus jatkuu..)

   Vihan ja vihaamisen vanki! ( osa 11)
   --------------------------------

   Siitä traumasta Eksyttäjä ei näytä päässeen vapauteen. Viime aikojen nettitekstit nimittäin tihkuvat niin karmeaa (saatanallista) vihaa, että KAIKKI voivat sen todeta! Jos siis joskus kauan sitten, jokin Jumalan hyvä lähestyminen tapahtui? - on tapahtunut lankeemus, suistuminen Totuuden Tieltä!

   On ilmeistä, että hän katkeroitui evl kirkon kokemuksiinsa (kertoo niistä). Viha sai uuden otteen.

   Se kauna, katkeruus, anteeksiantamattomuus, ja krooninen VIHA nimittäin näkyy Eksyttäjän kirjoituksissa yhä uudelleen ja uudelleen!

   Hän solvaa ja sättii ihmisiä. Katkeruuden orjana hän jankuttaa yhä uudelleen kauan sitten tapahtuneita konflikteja! Hän on jäänyt pahuuden ja vihan vangiksi. Kun ei ole Sanan mukaan antanut anteeksi! Näin on saatana saanut hänet lopullisiin koukkuihinsa? Tapahtui tämä:

   ”Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa." ( 2 Piet 2:22)

   YHTEENVETOA, Osa 11

   Eksyttäjän omat sanat ja tekstit ”tuomitsevat” hänen tekonsa!

   VIHA, vihaaminen: 25.04.2021 13:14
   • ”Samana kesänä, aloin vihata Jumalaa olin Ylämaan seurakunnan poika leirillä.”

   VALEHTELU:
   • ”Kun Ruukissa tutustuimme uusiin ihmisiin, heille piti valehdella, että vanhempani olivat kuolleet.”

   RAAMATUN henkilöiden pilkkaaminen:
   • ”Varsinkin, kun Pojan tappamisen jälkeen, Jumala heitti kaikki Moosekset ja Aaronit käärmeen valtakuntaan, ja sen johdatettavaksi, niin saivat kaikki uuden maailman ihmiset uuden Mooseksen, Paavalin ja uuden Aaronin, Pietarin, johdattamaan ihmisiä erämassa.”

   JEESUKSEN opetusten mitätöiminen, tottelemattomuus:
   • ” Minulle hän ei ole tuota käskyä antanut, koska lähes kaikki hänen opetuksensa menettivät merkityksen, kun Temppelin väliverho repesi, ja papit heitettiin Saatanalle.” ( 26.04.2021 19:23)

   JEESUKSEEN uskovien pilkkaaminen:
   • ”Jumala ei ole yhdessäkään noissa ihmisten rakentamissa uskonlahkoissa, eikä niihin tule vaikka he huutaisivat aamusta alkaen hänen nimeään.” 23.04.2020 17:47

   AVIORIKOS (tahallinen)
   • = omat todistukset netissä…

   ANTISEMITISMI, juutalaisviha, rasistisuus:
   • ”Ei se ole pilkkaa, vaan totuus, koska tässäkään maassa ei ole edes yhtä uskonlahkoa, joka ei paapoisi Saatanalle heitettyjä juutalaisia. Samasa Rajussa eksytyksessä on koko ihmiskunta:
   ( 25.06.2021 21:12)

   Noihin kaikkiin kauheuksiin Eksyttäjä itse ”todistaa” ryhtyneensä, julkisissa teksteissä! Tässä koosteessa oli vain pieni murto-osa niitä ”todisteita” joissa hän itse itsensä asettaa syypääksi.
   ”Sanojesi mukaan sinut tuomitaan” - sanoi Herramme Jeesus.

   • Anonyymi

    ”Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.”


  • Anonyymi

   Ikävä kyllä näin sen kaikki voivat nähdä..

  • Anonyymi

   Viha on tunnusomaista Teuvolle!

   • Anonyymi

    Hänen toimintavoimansa näkyy hänen teksteissään. Se on VIHA, vihaaminen, jonka hän itse kertoo. Hän alkoi vihata Jumalaa 8-vuotiaana. Ja vaikka hän väittää että olisi kokenut jonkun hurmoksen, jossa pääsi vihasta? Niin hänen tekstinsä näinä aikoina TODISTAVAT, että hän on personoitunut vihalähettiläs! Ilmeisesti 40 vuotta kestänyt vihan varasto ei tyhjentynytkään?
    Ja paholainen sai siitä UUDEN otteen! Ja vie kuin pässiä narusssa...


  • Anonyymi

   Teuvo Suni, jos kuka on väännellyt Raamatun sanoja ja lisäksi ottanut omasta päästään Jumalan sanan tilalle omia päähänpistojaan.

  • Anonyymi

   Nykyisin Raamatun sanoma puhtaimmillaan on tullut tärkeäksi. Vääristelijöitä ja selkeällä sanomalla kikkailijoita, on ilmestynyt käsittämättömän paljon. Koeteltu uskova ei tietenkään lennä ansaan, vaan näkee saatanan ovelan työn monen asian todistamana. Negatiivinen asenne, kiroilu, ruma nimittely, Raamatun vääristely jne.. Heidän kirjoituksista ei hengi Jeesuksen ihana asenne , joka tuottaa rauhaa, iloa ja hyvää hedelmää lukijalleen.

  • Anonyymi

   Eksyttäjä eksyttää ensisijaisesti itsensä, mutta jossain määrin myös muita.

   • Anonyymi

    Huono Paimen keritsee munakarvansa ja vie karitsan häihinsä. Vaimo liekaan syömään ruohoa
    "ei en MÄÄ lammas ole" - sanoo tuleva vaimo!

    MIÄMätiMiä, aina valehtelee Luterilaien karitsa siä
    kaikki ne niin sanoo -sanoo töhöpaimen

    Lisään edelliseeni.

    Kun paimen tulee kotia ruokarukoukseen ja huutaa vaimoaan
    "missä vaimo"
    - MÄÄ!


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesäloman loppuminen ahdistaa

   Töihin paluu huomenna ahdistaa ihan helkutisti vaikka olen etätöissä. Työskentelen insinöörinä ja työt on välillä todella vaikeita ja joutuu tekemään
   Ahdistus
   47
   2133
  2. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   165
   2085
  3. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   1889
  4. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   109
   1704
  5. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1470
  6. Kiitos Seiskalle Sofian nolaamisesta!

   Pitkän aikaa Seiska selkeästi mielisteli pellepariskuntaa. Ei pienintäkään juttua esimerkiksi pellepariskunnan vapun sekoilu- ja riitelybileistä Levi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1364
  7. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1286
  8. Analysoi teidän kohtaamisianne

   Mikä niissä vaikuttaa siltä että tunne on molemminpuolinen?
   Ikävä
   82
   1195
  9. Mara Taas kiitollinen

   Mä en kestä😂.. Mara Taas kiitollisena istuu rannalla, eikö se vois keksiä jo jotain muuta tekstiä. Monta kuvaa taas missä MINÄ, MINÄ. Ja taas mennään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1183
  Aihe