Mitä tehdä, jos haluan elää sinkkuelämää?!

Anonyymi

Eli siis mä oon ollut parisuhteessa muutaman vuoden (olen 17). Meillä menee kyllä ihan hyvin eikä suuria ongelmia ole. Hän on ihana ja välitän hänestä todella paljon. Meillä molemmilla on omat harrastukset ja kaverit ym. eli on omat elämät.

Mutta ongelmana on se, että haluaisin elää sinkkuelämää, mutta kuitenkaan en voisi kuvitella, että erosimme. Välillä elämä tuntuu olevan jopa liian tasaista ja kaipaisin jotain jännitystä. Sinkkuna saisin tehdä kaikkea hyvällä omalla tunnolla.

Kertokaa mielipiteitä tilanteesta ja antakaa vinkkejä mitä pitäis tehdä :)

2

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensinnäkin joo, parasta mielestäni olisi elää ensin sinkkuelämää ja vasta sitten aloittaa seurustelu, ettei juurikin jossakin vaiheessa tule sellainen kokeilunhalu ja pahimmassa tapauksessa särje kumppanin sydämen, jos hän ei ajattele samalla tavalla.

      Mutta tähän tilanteeseen, niin mieti tarkkaan, haluatko sitä todella. Oletko valmis pahimmassa tapauksessa jopa luopumaan rakkaastasi sen vuoksi? Häntä saattaa loukata tieto, että haluaisit tavata muitakin. Se voi laukaista hänessä tunteen, että hän ei riitä sinulle. Haluatko todella ottaa sen riskin?

      Jos haluat koittaa pitää hänet kokeilustasi huolimatta, niin voisit aloittaa kertomalla, kuinka paljon häntä rakastat. Että et missään nimessä halua satuttaa häntä, mutta että sinulle on herännyt kokeilunhalu. Sitten voisit kysyä, että mitä ajatuksia ja tuntemuksia hänelle herää, jos ryhtyisitte avoimeen suhteeseen. Että et haluaisi menettää häntä, mutta samaan aikaan koet, että haluaisit kokeilla myös tavata muita. Kerro, että hänen mielipiteellään on kuitenkin väliä, että et halua ryhtyä siihen, jos hän ei halua.
      Toinen mahdollisuus on, että laittaisitte suhteen "tauolle", tai eroaisitte väliaikaisesti. Saisitte molemmat tehdä mitä haluatte, kunnes saatte tarpeeksenne ja haluatte palata yhteen. Tässä tietenkin riskinä, että eron aikana löytää jonkun toisen, eikä sitten enää haluakaan palata yhteen.

      Itse aloin myös seurustelemaan nuorena ja kokemattomana. Meillä oli kuitenkin mennyt huonosti jo pidemmän aikaa, joten päätin erota. Eron jälkeen pääsin vapaasti tapailemaan useampaa ja elin hetken "uutta nuoruutta", kunnes sitten tapasin ihanan miehen, eikä muut enää kiinnostaneet.

      Toivottavasti kumppanisi olisi myötämielinen asian suhteen eikä loukkaantuisi. Ja arvostaisi sitä, että haluat kokeilunhalustasi huolimatta pitää hänet, etkä halua pettää salaa. Voihan sekin olla, että hänkin on miettinyt samaa, mutta ei ole vielä uskaltanut kysyä sinulta. Jos siis päätät, että olet varma kokeilunhalustasi ja haluat ottaa riskin, niin koita keskustella siitä hyvin hienovaraisesti, tehdä asia mahdollisimman helposti käsiteltäväksi kumppanillesi ja pitäkää toisenne kartalla tuntemuksistanne, jotta pienetkin negatiiviset tunteet saadaan käsiteltyä avoimesti ja luottamuksellisesti yhdessä toisianne tukien. Paljon onnea teille!

    • Anonyymi

      Ehkä kannattaa nyt vaan alkaa tekemään lapsia, niissä riittää työtä muutamaksi vuodeksi, suhteenne jotenkin kuulostaa tulleen jo tuohon vaiheeseen. Ehdit sitten siinä kolmikymppisenä ettii sen intohimoisemman suhteen, kun kypsytki tuosta vähän, seksuaalisesti. Tämänhetkiseen elämänvaiheeseesi lapset sopivat aivan hyvin, ja saat ne alta pois tehtyä kuitenkin ihan kunnollisen kumppanin kanssa. Parikymppinen on hyvä äiti, silloin mielessä ei ole vielä juurikaan muuta ajateltavaa, joka sekoittaisi päätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe