Ajan patinaa

Anonyymi

Olen miettinyt mitä tapahtuu sille rakastuneelle parille ajan myötä.
Tule ensin mieleen, mitä olivatkaan ne odotukset alussa, vai oliko vain seksuaalisuus. Niin mitähän kumpikin odotti.
Seksuaalisuuden osalta olen joutunut pohtimaan asioita paljonkin, sillä mielestäni seksi. Parisuhde on kaikki arkiset ja myös juhlat ja seksi, siis kaikki elämän asiat yhdessä, myös hyvin tärkeä taloudellinen toimeentulo ja yhtenäinen käsitys asioista.

No Seksi tärkeimpänä alkuun, olen vakaasti tullut ajatukseen, että seksi miehelle on paine. Kun mies sanoo, että panettaa, niin itä todella se on. Olen jo sen verran elämää elänyt, että tiedän täysin, että sillä ei taida olla mitään tekemistä naiseen omaan puolisoon kohdistuvaan rakkauteen liittyen. Kun pano on ohi, on sama kuka siinä oli kaverina. Puoliso vian on helppo nakki.
Niin kauan kuin puoliso jaksaa olla tämä helppo nakki, sujuu paremmin. Mutta kun näihinkin asioihin tulee säröjä, tulee sairauksi, jolloin seksi ei ole enää mahdollista, miten säilyttää parisuhde, sillä onhan siinä paljon muita asioita ja varsin tärkeitä asioita.
Koti, mitä se miehelle on ja ymmärtääkö monikaan mies, miten paljon kotona on tehtävä töitä siihen, että kodissa viihdytään, tarvitaan koti jossa taloudellisesti pystytään asumaan, tarvitaan ruokaa, puhtautta niin henkilökohtaisiin vaatteisiin
kuin kodin siisteyteen. Sitten se perhe eli lapset lapsenlapset, kyllä miehen pitäisi osallistua myös kaikkeen tähän, eikä vain ajatella ainaista seksiä. Ero nimittäin ei ole ratkaisu ongelmaan, vastuut jatkuvat entiseen ja mahdollisesti myös uuteen suhteeseen ja nämä vastuut ovat nyt sitten moninkertaiset ja lapset joutuvat aina kärsimään niistä eniten ja kasvamaan sekasortoisessa olotilassa. Jatkuvasti saa lukea, kuinka avioeroperheen lapset ongelmoivat, eli seksi on tuholainen, jos sitä ei osata vastuullisesti ajatella ja ymmärtää, että se ei saa tuhota .

Tämän vuoksi pitäisi rikkoa koko elämä ja erota, jona tuo tulleessaan turvattomuutta ja varmasti laskee taloudellisen pärjäämisen lähes sossuluukulle monelle.

Joten olenkin alkanut ajatella, miten saada miestä autettua niin, että tuo panetus ei särkisi koko hänen elämäänsä. On mielestäni väärin, että viagraa siihen, että potenssi jatkuisi, sillä eihän sen tarvitse ikuisesti jatkua. Elämästä voi nauttia ilman jatkuvaa seksiäkin ja luonnostaan sen pitäisi hiipua.
Mitä ajattelee isä, joka juoksee uusien helmpjen perässä ja näkee lapsiaan pari kertaa kuukaudessa ja silloinkin lapset ovat liikaa.

Ajatelkaapa vanha mies tuon riippansa kanssa, kun ei ajatus juokse, ei jalat kanna ja muutenkin on rapistunut hapitus. Kyllä siinä sääli käy, kun ei löydy rauhaa tuolle asialle.

1

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpöhöpö, taisi olla omakohtainen purkaus tämä. Älä yleistä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   3391
  2. 95
   2765
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   149
   2085
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   25
   1382
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1354
  6. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   55
   989
  7. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   42
   967
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   25
   956
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   862
  Aihe