Mikä perussuomalaisia vaivaa?

Anonyymi

102

1054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehdottomasti tutustumisen arvoinen linkki! [Enkä ole aloittaja!]

      • Anonyymi

        4min jälkeen aloittajan, hehe... "enkä ole aloittaja" ehkä et mutta ihmisellä jolla asia on oikea tai edes uskoo asiaansa ja argumenteihinsä ei tosiaan tarvitse kirjoittaa " en ole aloittaja" tekstiinsä vaan kykenee kirjoittamaan siitä muutakin kuin peukku ylös ja että kannattaa lukea. Silloin olisit hitusen uskottavampi, tämän kirjoitan sellaisella kokemuksella idästä josta kannattaa ottaa vaari kiinni.


    • Anonyymi

      Varmasti oikeita johtopäätöksiä. Itseäni on aina kiehtonut, mikä yhdistävä tekijä Qanon-porukan, äärioikeiston, konservatiivien ym. perussuomalaisiin kuuluvan aineksen välillä on.

      Toisaalta jäin pohtimaan myös sosiaalisen paineen merkitystä sille, että kuuluu perussuomalaisiin. Tämä pätee lähinnä pienemmille paikkakunnille ja kyliin, jossa on varmasti hankalampi erottua hallitsevasta poliittisesta ilmapiiristä.

      • Anonyymi

        Q-Anot on nykyään Anoissa :)


      • Anonyymi

        Pienissä kylissä kuuluis olla keoulaisia, perinteet velvoittaa


    • Anonyymi

      "Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia Mutta myös, miksi heillä ei ole omaa tietoteoriaa tai mitään sosiologian kaltaista laajaa yhteiskunnallista analyysiä, jossa otetaan huomioon yhteiskunnan rakenteet, hegemonian tai superstruktuurin. Sen sijaan äärioikeistolla on kokoelma myyttisiä kaavoja noudattavia tarinoita maailmasta. Esimerkiksi äärioikeisto ei usko rakenteelliseen rasismiin, koska sen itsensä mukaan, jos ei ole olemassa lakeja, joitta virallinen tarkoitus on sortaa etnisiä vähemmistöjä, niin rasismi ei voi olla rakenteellinen. Äärioikeistolle on käsittämätöntä, että merkittävän määrän ihmisten asenteita, ennakkoluuloja ja historiallisia jäänteitä lainsäädännössä voisi kollektiivisesti määritellä rakenteiksi. Tämän vuoksi äärioikeiston yhteiskunnalliset analyysit rajoittuvat salaliittoteorioihin, joissa pieni ryhmä hallitsee kaikkia maailman tapahtumia. Heidän hierakkinen maailmankuvansa ei siedä selitystä, jossa ei ole joku ylhäältä alaspäin oleva tietoinen ohjaus."

    • Anonyymi

      Mitä etkö ole valtion virassa ja hyvällä palkalla ???

    • Anonyymi

      "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos. Se pyrkii aidosti ja empaattisesti ymmärtämään perussuomalaisten vaikuttimia. Kirjan lopussa onkin ohjeita, miten saada perussuomalaiset joko luopumaan aatteestaan tai ainakin maltillistumaan. Siihen kuuluu kuuntelu, koska perussuomalaiset kokevat, ettei heidän huoliaan oteta vakavasti. Asiaan vaikuttaa juuri se, etteivät he osaa kommunikoida huoliaan hyvin, jolloin he päättyvät sanomaan kaikkea älytöntä. Ei pitäisi provosoitua, vaan yrittää purkaa persun puheet ja päästä itse huolen ytimeen, josta voidaan päästä rakentavaan keskusteluun. Ohjeet ovat hyödyllisiä, vaikkakin eivät mitenkään uniikkeja. Mutta tällaiseen kannattaa vain rivipersujen kanssa, koska trollit ja muut ammattiaktivistit ovat liian sitoutuneet aatteeseensa kuunnellakseen järkipuhetta."

      Täytynee kokeilla. Olen itse syyllistynyt siihen, etten ole ymmärtänyt persujen pelkoja tarpeeksi hyvin. Ajattelin aina, että he ovat vain pahansuopia. Seuraavalla kerralla pyrin lisäämään heidän tietoisuuttaan asioista, jolloin ne eivät ehkä tunnu heistä niin pelottavalta.

      • Anonyymi

        Meidän omien perussuomalaisiemme pelkotilojen purkamiseen olisikin panostettava rahaa paljon nykyistä enemmän, vaan mitä tekee vihervasemmistohallituksen tytöt? Lapioivat ahkerien suomalaisien veronmaksajien verorahat toismaalaisten terroristien kotiuttamiseen ja älykännyköihin.
        Nekin sadattuhannet miljardit jotka nyt käytetään toismaalaisten terroristien ja heidän perheittensä hyväksi, auttaisivat monta kotimaalaista perussuomalaista ulos heitä ahdistavista pelkotiloistansa, ja sitten he voisivatkin alkaa viettämään samanlaista mukavaa ja harmoonista elämää kuin valtaväestömme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän omien perussuomalaisiemme pelkotilojen purkamiseen olisikin panostettava rahaa paljon nykyistä enemmän, vaan mitä tekee vihervasemmistohallituksen tytöt? Lapioivat ahkerien suomalaisien veronmaksajien verorahat toismaalaisten terroristien kotiuttamiseen ja älykännyköihin.
        Nekin sadattuhannet miljardit jotka nyt käytetään toismaalaisten terroristien ja heidän perheittensä hyväksi, auttaisivat monta kotimaalaista perussuomalaista ulos heitä ahdistavista pelkotiloistansa, ja sitten he voisivatkin alkaa viettämään samanlaista mukavaa ja harmoonista elämää kuin valtaväestömme.

        Voihan itku. Miksi perussuomalaiset eivät tee aloitetta määrärahan myöntämiseksi heidän kuntouttamisekseen pelkotiloistaan? Kyllä se varmaan hyväksyttäisiin seuraavassa lisäbudjetissa. Luulen, että jopa ilomielin. Monikohan persujen kansanedustjan lähtisi terapiaan? Vai oliko tuo sarjaa vitsi-vitsi?


    • Anonyymi

      Niin, se eloonjäämisvietti. Varhaisempien tutkimusten mukaan se on auttanut ihmiskuntaa selviämään vaikeuksista. Näköjään kaikki entinen ja käytännössä toimivaksi koettu onkin ollut harhaa?

    • Anonyymi

      Monesti olen itsekseni pohtinut sitä miksi meitä halveksutaan ja poikodoitaan, ihmisijähän mekin ollaan !!!

    • Anonyymi

      Jahas, ajattelit sitten banaani vaihteeksi linkittää suuresti äärivasemmistoa ihailevan elitistinen natsijahtaajan hengellisen tuotoksen missä ao kykeni jopa niinkin suureen aivoponnistukseen kuin kutsumaan persuja 500 kertaa tyhmiksi ja rasistinatseiksi kuinkas muutenkaan?

      Aina yhtä viihdyttäviä nämä rotuopin julistajien vastustajat heidän julistaessa omaa rotuoppiaan sitä koskaan ymmärtämättä. Kouluttamattomat, tyhmät persut vs. me, koulutetut fiksut ihmiset eli parempirotuiset ihmiset.

      • Anonyymi

        "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa...yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen...sattumalta törmäsin Jussi Marttisen tänä vuonna julkaistuun ”Mikä perussuomalaisia vaivaa?” tietokirjaan....yhteisiä nimittäjiä...perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista...kulttuurirasistinen radikaalioikeistolainen puolue...etteivät rasistit ja äärioikeistolaiset ole kovin älykkäitä...äärioikeistolaisia pidetään tyhmänä...Ei voi olla niin että äärioikeistolaisuus selittyy puhtaasti sillä, että he ovat tyhmiä. Se olisi liian helppo vastaus, eikä selitä oikein mitään, koska eivät kaikki tyhmät ihmiset ole äärioikeistolaisia...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...työttömät ja pienyrittäjät ovat sekä oikeistopopulististen, että äärioikeistolaisten liikkeitten tyypillistä kannattajakuntaa...äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen ja kiusaamiseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset...He eivät vain vihaa ulkomaalaisia ja vähemmistöjä, vaan muita ihmisiä yleisesti...perussuomalaiset ovat puolue, jossa löytyi eniten ymmärrystä äärioikeistolaista terrorismia kohtaan...Jos halveksii sekä muukalaisia, että omaa kansaansa, niin mihin muuhun voikaan päätyä kuin äärioikealle?...alhainen älykkyys ja empatian puute selittäisi jonkin verran äärioikeiston väkivaltaa mässäilevän puhetavan...alhainen älykkyys selittäisi, miksi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan epämääräisyyden...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...suurin osa perussuomalaisten kannattajista on matalasti koulutettuja työttömiä...perussuomalaisten heikko älykkyys...äärioikeistoa leimaa tietämättömyys ja kiinnostuksen puute tutkia asioita....Siinä, missä äärivasemmisto on tutkinut akateemisesti omaan liikkeensä ja äärioikeiston historiaa...Kun ihminen on jo lähtökohtaisesti älyllisesti heikkolahjaisempi, eikä häntä muutenkaan kiinnosta tutkia ympäröivää maailmaa ja esimerkiksi kyseenalaistaa omia uskomuksiaan, hän omaksuu rasistisen yhteiskunnan rasistiset myytit sellaisenaan, pitäen niitä faktoina....heikko älykkyys ja epäempaattisuus aiheuttavat pelkoa kaikkea erilaista ja uutta kohtaan...Älyllisesti heikkolahjaisemmassa mielessä myytit eivät voi olla väärässä...Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia...perussuomalaiset eivät ole kyynisiä valehtelijoita, vaan he tosissaan uskovat omaan ristiriitaiseen ja tekopyhään propagandaansa...Tyhmyys ja työttömyys itsessään eivät ole lähde äärioikeistolaisuudelle, vaan kombinaatio erilaisia tässäkin kirjoituksessa nostettuja tekijöitä...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa...yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen...sattumalta törmäsin Jussi Marttisen tänä vuonna julkaistuun ”Mikä perussuomalaisia vaivaa?” tietokirjaan....yhteisiä nimittäjiä...perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista...kulttuurirasistinen radikaalioikeistolainen puolue...etteivät rasistit ja äärioikeistolaiset ole kovin älykkäitä...äärioikeistolaisia pidetään tyhmänä...Ei voi olla niin että äärioikeistolaisuus selittyy puhtaasti sillä, että he ovat tyhmiä. Se olisi liian helppo vastaus, eikä selitä oikein mitään, koska eivät kaikki tyhmät ihmiset ole äärioikeistolaisia...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...työttömät ja pienyrittäjät ovat sekä oikeistopopulististen, että äärioikeistolaisten liikkeitten tyypillistä kannattajakuntaa...äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen ja kiusaamiseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset...He eivät vain vihaa ulkomaalaisia ja vähemmistöjä, vaan muita ihmisiä yleisesti...perussuomalaiset ovat puolue, jossa löytyi eniten ymmärrystä äärioikeistolaista terrorismia kohtaan...Jos halveksii sekä muukalaisia, että omaa kansaansa, niin mihin muuhun voikaan päätyä kuin äärioikealle?...alhainen älykkyys ja empatian puute selittäisi jonkin verran äärioikeiston väkivaltaa mässäilevän puhetavan...alhainen älykkyys selittäisi, miksi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan epämääräisyyden...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...suurin osa perussuomalaisten kannattajista on matalasti koulutettuja työttömiä...perussuomalaisten heikko älykkyys...äärioikeistoa leimaa tietämättömyys ja kiinnostuksen puute tutkia asioita....Siinä, missä äärivasemmisto on tutkinut akateemisesti omaan liikkeensä ja äärioikeiston historiaa...Kun ihminen on jo lähtökohtaisesti älyllisesti heikkolahjaisempi, eikä häntä muutenkaan kiinnosta tutkia ympäröivää maailmaa ja esimerkiksi kyseenalaistaa omia uskomuksiaan, hän omaksuu rasistisen yhteiskunnan rasistiset myytit sellaisenaan, pitäen niitä faktoina....heikko älykkyys ja epäempaattisuus aiheuttavat pelkoa kaikkea erilaista ja uutta kohtaan...Älyllisesti heikkolahjaisemmassa mielessä myytit eivät voi olla väärässä...Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia...perussuomalaiset eivät ole kyynisiä valehtelijoita, vaan he tosissaan uskovat omaan ristiriitaiseen ja tekopyhään propagandaansa...Tyhmyys ja työttömyys itsessään eivät ole lähde äärioikeistolaisuudelle, vaan kombinaatio erilaisia tässäkin kirjoituksessa nostettuja tekijöitä...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos"

        "äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset"

        - On se hienoa kuinka äärivasurit ovat niin fiksuja ihmisiä etteivät koskaan syyllistyy vihapuheeseen ja itsensä nostamiseen muiden yläpuolelle minkä tulkitsevat rasismiksi? Mitä nyt sen verran että asetelma on aina vakio, me hierarkian huipulla olevat valioyksilöt ja meidän yliihmisten alapuolellamme olevat työttömät, tyhmät, rasisti persut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa...yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen...sattumalta törmäsin Jussi Marttisen tänä vuonna julkaistuun ”Mikä perussuomalaisia vaivaa?” tietokirjaan....yhteisiä nimittäjiä...perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista...kulttuurirasistinen radikaalioikeistolainen puolue...etteivät rasistit ja äärioikeistolaiset ole kovin älykkäitä...äärioikeistolaisia pidetään tyhmänä...Ei voi olla niin että äärioikeistolaisuus selittyy puhtaasti sillä, että he ovat tyhmiä. Se olisi liian helppo vastaus, eikä selitä oikein mitään, koska eivät kaikki tyhmät ihmiset ole äärioikeistolaisia...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...työttömät ja pienyrittäjät ovat sekä oikeistopopulististen, että äärioikeistolaisten liikkeitten tyypillistä kannattajakuntaa...äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen ja kiusaamiseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset...He eivät vain vihaa ulkomaalaisia ja vähemmistöjä, vaan muita ihmisiä yleisesti...perussuomalaiset ovat puolue, jossa löytyi eniten ymmärrystä äärioikeistolaista terrorismia kohtaan...Jos halveksii sekä muukalaisia, että omaa kansaansa, niin mihin muuhun voikaan päätyä kuin äärioikealle?...alhainen älykkyys ja empatian puute selittäisi jonkin verran äärioikeiston väkivaltaa mässäilevän puhetavan...alhainen älykkyys selittäisi, miksi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan epämääräisyyden...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...suurin osa perussuomalaisten kannattajista on matalasti koulutettuja työttömiä...perussuomalaisten heikko älykkyys...äärioikeistoa leimaa tietämättömyys ja kiinnostuksen puute tutkia asioita....Siinä, missä äärivasemmisto on tutkinut akateemisesti omaan liikkeensä ja äärioikeiston historiaa...Kun ihminen on jo lähtökohtaisesti älyllisesti heikkolahjaisempi, eikä häntä muutenkaan kiinnosta tutkia ympäröivää maailmaa ja esimerkiksi kyseenalaistaa omia uskomuksiaan, hän omaksuu rasistisen yhteiskunnan rasistiset myytit sellaisenaan, pitäen niitä faktoina....heikko älykkyys ja epäempaattisuus aiheuttavat pelkoa kaikkea erilaista ja uutta kohtaan...Älyllisesti heikkolahjaisemmassa mielessä myytit eivät voi olla väärässä...Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia...perussuomalaiset eivät ole kyynisiä valehtelijoita, vaan he tosissaan uskovat omaan ristiriitaiseen ja tekopyhään propagandaansa...Tyhmyys ja työttömyys itsessään eivät ole lähde äärioikeistolaisuudelle, vaan kombinaatio erilaisia tässäkin kirjoituksessa nostettuja tekijöitä...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos"

        white power matskua missä koko ajan luokittelevat persut heitä itseään alempi arvoisiksi ihmisiksi. Vihapuhetta jopa tiedostamatonta rotuopin julistamista jota eivät kykene edes lopettamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        white power matskua missä koko ajan luokittelevat persut heitä itseään alempi arvoisiksi ihmisiksi. Vihapuhetta jopa tiedostamatonta rotuopin julistamista jota eivät kykene edes lopettamaan

        Äärivasureiden kallonmittausta tutkimustuloksineen kuinka persut ovat muita ihmisiä tyhmempiä. Tasan tarkkaan yhtä tyhmää kuin persuista pihalle potkittujen kallonmittaajien toiminta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äärivasureiden kallonmittausta tutkimustuloksineen kuinka persut ovat muita ihmisiä tyhmempiä. Tasan tarkkaan yhtä tyhmää kuin persuista pihalle potkittujen kallonmittaajien toiminta.

        "perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        jne jne..

        "rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset"


      • Anonyymi

        Vasurinatsismia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa...yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen...sattumalta törmäsin Jussi Marttisen tänä vuonna julkaistuun ”Mikä perussuomalaisia vaivaa?” tietokirjaan....yhteisiä nimittäjiä...perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista...kulttuurirasistinen radikaalioikeistolainen puolue...etteivät rasistit ja äärioikeistolaiset ole kovin älykkäitä...äärioikeistolaisia pidetään tyhmänä...Ei voi olla niin että äärioikeistolaisuus selittyy puhtaasti sillä, että he ovat tyhmiä. Se olisi liian helppo vastaus, eikä selitä oikein mitään, koska eivät kaikki tyhmät ihmiset ole äärioikeistolaisia...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...työttömät ja pienyrittäjät ovat sekä oikeistopopulististen, että äärioikeistolaisten liikkeitten tyypillistä kannattajakuntaa...äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen ja kiusaamiseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset...He eivät vain vihaa ulkomaalaisia ja vähemmistöjä, vaan muita ihmisiä yleisesti...perussuomalaiset ovat puolue, jossa löytyi eniten ymmärrystä äärioikeistolaista terrorismia kohtaan...Jos halveksii sekä muukalaisia, että omaa kansaansa, niin mihin muuhun voikaan päätyä kuin äärioikealle?...alhainen älykkyys ja empatian puute selittäisi jonkin verran äärioikeiston väkivaltaa mässäilevän puhetavan...alhainen älykkyys selittäisi, miksi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan epämääräisyyden...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...suurin osa perussuomalaisten kannattajista on matalasti koulutettuja työttömiä...perussuomalaisten heikko älykkyys...äärioikeistoa leimaa tietämättömyys ja kiinnostuksen puute tutkia asioita....Siinä, missä äärivasemmisto on tutkinut akateemisesti omaan liikkeensä ja äärioikeiston historiaa...Kun ihminen on jo lähtökohtaisesti älyllisesti heikkolahjaisempi, eikä häntä muutenkaan kiinnosta tutkia ympäröivää maailmaa ja esimerkiksi kyseenalaistaa omia uskomuksiaan, hän omaksuu rasistisen yhteiskunnan rasistiset myytit sellaisenaan, pitäen niitä faktoina....heikko älykkyys ja epäempaattisuus aiheuttavat pelkoa kaikkea erilaista ja uutta kohtaan...Älyllisesti heikkolahjaisemmassa mielessä myytit eivät voi olla väärässä...Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia...perussuomalaiset eivät ole kyynisiä valehtelijoita, vaan he tosissaan uskovat omaan ristiriitaiseen ja tekopyhään propagandaansa...Tyhmyys ja työttömyys itsessään eivät ole lähde äärioikeistolaisuudelle, vaan kombinaatio erilaisia tässäkin kirjoituksessa nostettuja tekijöitä...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos"

        Anonyymi 09:17 tiivistää hyvin kirjoitukseensa ydinasiat siitä
        Sami Eerolan plokista, joka on linkitetty aloitukseen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äärivasureiden kallonmittausta tutkimustuloksineen kuinka persut ovat muita ihmisiä tyhmempiä. Tasan tarkkaan yhtä tyhmää kuin persuista pihalle potkittujen kallonmittaajien toiminta.

        NEuvostoliitossakin yritettiin pakottaa ihmiset luopumaan aatteistaan stalinismi-kommunismin hyväksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa...yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen...sattumalta törmäsin Jussi Marttisen tänä vuonna julkaistuun ”Mikä perussuomalaisia vaivaa?” tietokirjaan....yhteisiä nimittäjiä...perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäämpi kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista...kulttuurirasistinen radikaalioikeistolainen puolue...etteivät rasistit ja äärioikeistolaiset ole kovin älykkäitä...äärioikeistolaisia pidetään tyhmänä...Ei voi olla niin että äärioikeistolaisuus selittyy puhtaasti sillä, että he ovat tyhmiä. Se olisi liian helppo vastaus, eikä selitä oikein mitään, koska eivät kaikki tyhmät ihmiset ole äärioikeistolaisia...alhaisten kognitiivisten kykyjen vuoksi suurin osa perussuomalaisista on matalasti koulutettuja ja työttömiä...työttömät ja pienyrittäjät ovat sekä oikeistopopulististen, että äärioikeistolaisten liikkeitten tyypillistä kannattajakuntaa...äärioikeistolaiset ja perussuomalaiset syyllistyvät jatkuvasti vihapuheeseen ja kiusaamiseen...rasistinen käytös on nähtävä sosiaalisen hierarkian huipulla olevien tapana osoittaa, että hän on ylempänä kuin hierarkian alemmat ihmiset...He eivät vain vihaa ulkomaalaisia ja vähemmistöjä, vaan muita ihmisiä yleisesti...perussuomalaiset ovat puolue, jossa löytyi eniten ymmärrystä äärioikeistolaista terrorismia kohtaan...Jos halveksii sekä muukalaisia, että omaa kansaansa, niin mihin muuhun voikaan päätyä kuin äärioikealle?...alhainen älykkyys ja empatian puute selittäisi jonkin verran äärioikeiston väkivaltaa mässäilevän puhetavan...alhainen älykkyys selittäisi, miksi perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan epämääräisyyden...tutkimusten mukaan perussuomalaiset ovat tyhmiä ja itsekkäitä rasisteja...suurin osa perussuomalaisten kannattajista on matalasti koulutettuja työttömiä...perussuomalaisten heikko älykkyys...äärioikeistoa leimaa tietämättömyys ja kiinnostuksen puute tutkia asioita....Siinä, missä äärivasemmisto on tutkinut akateemisesti omaan liikkeensä ja äärioikeiston historiaa...Kun ihminen on jo lähtökohtaisesti älyllisesti heikkolahjaisempi, eikä häntä muutenkaan kiinnosta tutkia ympäröivää maailmaa ja esimerkiksi kyseenalaistaa omia uskomuksiaan, hän omaksuu rasistisen yhteiskunnan rasistiset myytit sellaisenaan, pitäen niitä faktoina....heikko älykkyys ja epäempaattisuus aiheuttavat pelkoa kaikkea erilaista ja uutta kohtaan...Älyllisesti heikkolahjaisemmassa mielessä myytit eivät voi olla väärässä...Matalampi älykkyys voi selittää, miksi äärioikeistolaiset ovat niin ristiriitaisia...perussuomalaiset eivät ole kyynisiä valehtelijoita, vaan he tosissaan uskovat omaan ristiriitaiseen ja tekopyhään propagandaansa...Tyhmyys ja työttömyys itsessään eivät ole lähde äärioikeistolaisuudelle, vaan kombinaatio erilaisia tässäkin kirjoituksessa nostettuja tekijöitä...Perussuomalaisten kannattajat koostuvat globalisaation häviäjistä"

        "Marttisen kirja ei ole mustamaalausteos"

        Marttisen kirja on 100%TOTTA!


    • Anonyymi

      kun tietää mitä Oula nettoaa ja mistä niin ei voi kun nauraa veronmaksajille🤣

      • Anonyymi

        Kuka on nähnyt täyspäisen persun??


    • Anonyymi

      Persujen mamu-populismin tasosta kertoo kaiken se, että ovat samoilla linjoilla kuin Tanskan demarit.

      Toisin kuin yleisesti väitetään, persut ei ole rasistinen puolue. Persuissa iso osa 'miehistä' on muukalaisnaisen tai -miehen puoliso. Iso osa persujen 'miehistä' on kasvissyöjiä tai sivareita tai "sateenkaariväkeä".

      Persut eivät myöskään ole vaatineet ei-eurooppalaistaustaisten poistamista Suomesta eikä persuilla ole tavoitteena valkoinen Suomi.

    • Anonyymi

      Suosittelen lukemaan, totuutta.

      • Anonyymi

        Ai kuten "maltilliset siniset" esimerkkinä edelliisistä rotuoppia persuissa ollessaan julistanut Elo?

        Laita nyt vielä linkit varis-sivuille kuten aikaisemminkin niin päästään taas lukemaan "totuutta"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai kuten "maltilliset siniset" esimerkkinä edelliisistä rotuoppia persuissa ollessaan julistanut Elo?

        Laita nyt vielä linkit varis-sivuille kuten aikaisemminkin niin päästään taas lukemaan "totuutta"?

        Onko NYKYpersuissa muitakin kuin rasisteja? Onko joku nähnyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko NYKYpersuissa muitakin kuin rasisteja? Onko joku nähnyt?

        Ei ole nähty. Perussuomalaiset on harhaanjohtava nimi puolueelle,
        olisiko Rasistisuomalaiset osuvampi ?


    • Anonyymi

      Kokoomuksen pitkä-aikaiset gallupit perussuomalaisten ja muidenkin puolueiden kohdalla pettivät pahasti, ovat muka olleet ykköspuolue jo kaksi vuotta ja nyt vaaleissa tuli totuus esille olivatkin koko ajan olleet 4-5 sija, ja demarit, jotka usein olivat kakkospuolue, olivatkin ykkösiä, mutta sitä ei vaan iljetty sanoa gallupeissa, kun kateus on kova kokoomuksessa, hävetkää.
      Ja toisaalta perussuomalaisten puheenjohtaja Halla-aho loukkaantui niin paljon, että häipyi eduskunnasta kokonaan.
      Nyt olisi aika jättää koko galluppien teko kokoomuksesta, eikä niihin ole uskottukaan hyi, hyi, mitä valehtelijoita ovat.

    • Anonyymi

      Sami Eerolan plokin alku jo on hyvin totuudellinen:

      "Olen kuusi vuotta tutkinut äärioikeistoa. Tässä ajassa tietynlainen kuva on muodostunut tästä rikkaasta poliittisesta liikkeestä ja sen kannattajista. Vaikka äärioikeisto on kattonimitys erilaisille autoritaarisille äärinationalistisille liikkeille, niillä on yhteisiä nimittäjiä: rasismi, nationalismi, anti-intellektualismi ja väkivallan ihannoiminen."

      On päivänselvää, että perussuomalaiset pärjäisivät
      suomalaisessa politiikassa paljon paremmin, jos
      heissä ei olisi rasismia ja jos he eivät ihannoisi väkivaltaa.
      Mutta juuri nuo perussuomalaisten laivaa
      upottavat riippakivet ovat heissä niin syvällä, että
      emme valitettavasti tule näkemään sitä päivää,
      jolloin perussuomalaiset pääsisivät noiden
      kahden pahimman ongelmansa yli.

      Mitä fiksumpi elokuussa valittava PS:n uusi
      puoluejohtaja on, sitä enemmän hän tulee
      ahdistumaan.

      • Anonyymi

        "On päivänselvää, että perussuomalaiset pärjäisivät
        suomalaisessa politiikassa paljon paremmin, jos
        heissä ei olisi rasismia ja jos he eivät ihannoisi väkivaltaa"

        No mutta sehän on persujen "politiikan" ydin !
        Ei niillä muuta ole !
        Ei niillä mitään politiikkaa ole.


    • Anonyymi

      Kerrassaan mielenkiintoinen persujen öyhäämisestå

      • Anonyymi

        Tuskin monikaan persu uskaltaa lukea artikkelia. Persut tahtovat elää omassa vihantäyteisessä valhekuplassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin monikaan persu uskaltaa lukea artikkelia. Persut tahtovat elää omassa vihantäyteisessä valhekuplassaan.

        Eiköhän se riitä että sinä vihapuheammattilainen luet sinä noita äärivasurien rotuopin julistuksia jotta vihasi ei laannu.


      • Anonyymi

        Hyvin tuttua vihervasemmistolaista vihapuhetta ja rasismia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin monikaan persu uskaltaa lukea artikkelia. Persut tahtovat elää omassa vihantäyteisessä valhekuplassaan.

        Osaako persu lukea ? Ymmärtääkö lukemaansa ?


    • Anonyymi

      Kirjoitus on rotusyrjintää! Perussuomalaiset ovat jalostuneet omaksi rodukseen.

      • Anonyymi

        Olen tullut itse samaan lopputulemaan. maahanmuuttokriittiset saunassa syntyneet kyttyräselät ovat tosiaan oma rotunsa. Oli siinä ruotsalaisilla 30-luvun kallonmittaajilla oma riemunsa, kun ihmettelivät alkupersujen kalloja; ao. kallot muistuttivat monelta osin ihmisen kalloa, mutta kuitenkin ne olivat lähempänä simpanssia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen tullut itse samaan lopputulemaan. maahanmuuttokriittiset saunassa syntyneet kyttyräselät ovat tosiaan oma rotunsa. Oli siinä ruotsalaisilla 30-luvun kallonmittaajilla oma riemunsa, kun ihmettelivät alkupersujen kalloja; ao. kallot muistuttivat monelta osin ihmisen kalloa, mutta kuitenkin ne olivat lähempänä simpanssia.

        Miten sitten kallon erottaa sitten Homo Sapiens Sapiensin kallosta? Otsa on matalampi ja päälaki littanampi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sitten kallon erottaa sitten Homo Sapiens Sapiensin kallosta? Otsa on matalampi ja päälaki littanampi.

        Katso olmin päätä. Siitä löytyy selitys. Luisu karvaton otsa ja jne. Muu habitus on myös kuin 20-luvun kauhumykkäfilmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso olmin päätä. Siitä löytyy selitys. Luisu karvaton otsa ja jne. Muu habitus on myös kuin 20-luvun kauhumykkäfilmistä.

        Aivan. Olen myös pannut merkille kumaramman kävelyasennon.


    • Anonyymi

      Persujen mielestä Hankamäen Totuus kiihottaa pamfletti on ainoastaan faktatietoa. Siispä he eivät pidä linkin juttua minään.

    • Anonyymi

      Kiitos aloittajalle. Persuus perustuu vihan ideologialle. Se syötetään ihmiselle
      ja ihmisestä tulee persujen kannattaja, uusfasismin kannattaja.
      Ideologioita on helpoin syöttää maaperään, jossa ei mikään ole ennestään
      kasvanut - eli järki.

      • Anonyymi

        Soini onnistui tekemään tempun... eli aktivoimaan kansanosan, jolla ei ole ollut koskaan mitään järjellistä funktiota. Eli kiihoittamaan roskaväen, joka mökeltää milloin missäkin ja huutaa jytkyään. Soini on tehnyt sen pahimman eli aktivoinut sen porukan, jonka jokainen järjissään oleva olisi suonut olevan hiljaa (vrt. natsi-Saksa)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soini onnistui tekemään tempun... eli aktivoimaan kansanosan, jolla ei ole ollut koskaan mitään järjellistä funktiota. Eli kiihoittamaan roskaväen, joka mökeltää milloin missäkin ja huutaa jytkyään. Soini on tehnyt sen pahimman eli aktivoinut sen porukan, jonka jokainen järjissään oleva olisi suonut olevan hiljaa (vrt. natsi-Saksa)

        Kirjaimellisesti tempun. Niin valtava pätemisentarve ja kaipuu valtaan että houkutteli Tony Halmeet ja kumppanit vaaliteltoille kalastamaan ääniä jotta hän, Soini pääsee hillotolpalle. Ja kun sinne "roskaväen" äänillä pääsi käänsi heille heti selkänsä ja eikös perkeleet siitä samasta syystä heivanneet Soinin pihalle joka oli pelkkä paskan jauhaja ja kansankiihottaja. Ei muuta mitään mamukriittinen puolueen olemassa olosta on kiittäminen yksinomaan Soinia ja sekös vituttaa sinunkaltaisia äärivasureita jotka pyhittää elämänsä merkityksettömään paskan jauhamiseen somessa kun oma elämä on päin helvettiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjaimellisesti tempun. Niin valtava pätemisentarve ja kaipuu valtaan että houkutteli Tony Halmeet ja kumppanit vaaliteltoille kalastamaan ääniä jotta hän, Soini pääsee hillotolpalle. Ja kun sinne "roskaväen" äänillä pääsi käänsi heille heti selkänsä ja eikös perkeleet siitä samasta syystä heivanneet Soinin pihalle joka oli pelkkä paskan jauhaja ja kansankiihottaja. Ei muuta mitään mamukriittinen puolueen olemassa olosta on kiittäminen yksinomaan Soinia ja sekös vituttaa sinunkaltaisia äärivasureita jotka pyhittää elämänsä merkityksettömään paskan jauhamiseen somessa kun oma elämä on päin helvettiä.

        Soini oli herrasmies ja työväen puolustaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soini onnistui tekemään tempun... eli aktivoimaan kansanosan, jolla ei ole ollut koskaan mitään järjellistä funktiota. Eli kiihoittamaan roskaväen, joka mökeltää milloin missäkin ja huutaa jytkyään. Soini on tehnyt sen pahimman eli aktivoinut sen porukan, jonka jokainen järjissään oleva olisi suonut olevan hiljaa (vrt. natsi-Saksa)

        Halla on aktivoinut etnonationalistiset äänestäjät, joskaan kaikki eivät edes tajua,
        että he etnonationalismia kannattavat.
        50 % persujen äänestäjistä on eläkeläisiä, jotka kuvittelevat äänestävänsä
        PS:n edeltäjää, Veikko Vennamon SMP:tä, pientalonpoikien puoluetta.

        Halla kaappasi puolueen (uusfasismin työkaluksi)
        Se on toistettu monta kertaa ja niin se on.
        Oletteko tajunnut miten ? Se selviää mm. Simon Elon kirjasta.

        Yllytän asiasta kiinnostuneita lukemaan Holapan kirjan "Minä perustin uusnatsijärjestön". Se on parissa tunnissa luettu, sitä saa kirjastosta ja divarissa se maksaa noin 10 €.
        Se on 1:1:een kuin kertomus "erään puolueen" toimintatavoista ja tavoitteista.
        Jos "leikkaa" tulee laakista valaistuneeksi "erään puolueen mysteeriosta" varsinkin jos on jo lukenut Simon Elon kirjan "Poliittiset mustelmani".

        Holapan kirja on lyhyt elämäntarina, miten tavallisen perheen tavallisesta pojasta tuli ensin skinija millä "metodeilla" loppujen lopuksi uusnatsijärjestön perustaja (omasta mielestään, sekään asia ei ole niin selkeä niinkuin ei moni muukaan asia "värikkäässä" kirjassa)
        mutta selväksi käy natsijärjestön aatteen yhtäläisyys "erääseen puolueeseen".
        Samoja "metodeja" käyttää "eräs puolue".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soini oli herrasmies ja työväen puolustaja.

        Soinikin oli populisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soinikin oli populisti.

        Soini on populisti. Hän on kokenut ja traumaattinen. Hän kokee muiden humantereiden tapaan tuskaa siitä, että maassamme tehdään töitä. Töitä ihmisten toimesta, joiden ihonväri ei toimita perusilosanomaa. Perustollolle on sietämätön julmuus, että ihminen tekee töitä. Töitä, jonka kriitikko noin periaatteessa haluaisi, mutta johon se ei pysty. Ja tähän kyvyttömyyteen liittyy myös se paikka, että harva kriitikko on työkykyinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla on aktivoinut etnonationalistiset äänestäjät, joskaan kaikki eivät edes tajua,
        että he etnonationalismia kannattavat.
        50 % persujen äänestäjistä on eläkeläisiä, jotka kuvittelevat äänestävänsä
        PS:n edeltäjää, Veikko Vennamon SMP:tä, pientalonpoikien puoluetta.

        Halla kaappasi puolueen (uusfasismin työkaluksi)
        Se on toistettu monta kertaa ja niin se on.
        Oletteko tajunnut miten ? Se selviää mm. Simon Elon kirjasta.

        Yllytän asiasta kiinnostuneita lukemaan Holapan kirjan "Minä perustin uusnatsijärjestön". Se on parissa tunnissa luettu, sitä saa kirjastosta ja divarissa se maksaa noin 10 €.
        Se on 1:1:een kuin kertomus "erään puolueen" toimintatavoista ja tavoitteista.
        Jos "leikkaa" tulee laakista valaistuneeksi "erään puolueen mysteeriosta" varsinkin jos on jo lukenut Simon Elon kirjan "Poliittiset mustelmani".

        Holapan kirja on lyhyt elämäntarina, miten tavallisen perheen tavallisesta pojasta tuli ensin skinija millä "metodeilla" loppujen lopuksi uusnatsijärjestön perustaja (omasta mielestään, sekään asia ei ole niin selkeä niinkuin ei moni muukaan asia "värikkäässä" kirjassa)
        mutta selväksi käy natsijärjestön aatteen yhtäläisyys "erääseen puolueeseen".
        Samoja "metodeja" käyttää "eräs puolue".

        Elo oli persuissa yksi kovimpia rotuopin julistajia ja sinä sellaista pelleä kuuntelet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjaimellisesti tempun. Niin valtava pätemisentarve ja kaipuu valtaan että houkutteli Tony Halmeet ja kumppanit vaaliteltoille kalastamaan ääniä jotta hän, Soini pääsee hillotolpalle. Ja kun sinne "roskaväen" äänillä pääsi käänsi heille heti selkänsä ja eikös perkeleet siitä samasta syystä heivanneet Soinin pihalle joka oli pelkkä paskan jauhaja ja kansankiihottaja. Ei muuta mitään mamukriittinen puolueen olemassa olosta on kiittäminen yksinomaan Soinia ja sekös vituttaa sinunkaltaisia äärivasureita jotka pyhittää elämänsä merkityksettömään paskan jauhamiseen somessa kun oma elämä on päin helvettiä.

        Narsisteilla ja psykopaateilla on ihmeellinen taipumus mm. hakeutua politiikkaan ja johtotehtäviin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soinikin oli populisti.

        Soini on yleispopulisti, ei yksipuolinen mamupopulisti kuten Halla-ahon klaani


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjaimellisesti tempun. Niin valtava pätemisentarve ja kaipuu valtaan että houkutteli Tony Halmeet ja kumppanit vaaliteltoille kalastamaan ääniä jotta hän, Soini pääsee hillotolpalle. Ja kun sinne "roskaväen" äänillä pääsi käänsi heille heti selkänsä ja eikös perkeleet siitä samasta syystä heivanneet Soinin pihalle joka oli pelkkä paskan jauhaja ja kansankiihottaja. Ei muuta mitään mamukriittinen puolueen olemassa olosta on kiittäminen yksinomaan Soinia ja sekös vituttaa sinunkaltaisia äärivasureita jotka pyhittää elämänsä merkityksettömään paskan jauhamiseen somessa kun oma elämä on päin helvettiä.

        Halme ei ollut puhdas mamupopulisti, vaikka Halla-ahon klaani ei Halmeesta mamu-populismin lisäksi muuta muista.

        Halmeen mamu-kritiikki erosi Halla-ahon klaanin mamu-kritiikistä aivan olennaisesti. Halme ei perustellut mamu-kritiikkiä tulijoiden kulttuurilla.

        Halme oli armeijan käynyt, lihaa syövä heteromies. Eli Halme on jotain aivan toista kuin Halla-ahon klaani, jotka käyttävät Halmetta omassa propagandassaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elo oli persuissa yksi kovimpia rotuopin julistajia ja sinä sellaista pelleä kuuntelet?

        Elo muutti käsityksensä. Fiksu ihminen voi muuttaa käsityksiään. Nuija ei.
        Elo ei ole persu enää. En ole kuunnellut Eloa missään. Vain kirjan lukenut,
        joka on asiallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elo muutti käsityksensä. Fiksu ihminen voi muuttaa käsityksiään. Nuija ei.
        Elo ei ole persu enää. En ole kuunnellut Eloa missään. Vain kirjan lukenut,
        joka on asiallinen.

        Voi olla, että Halla-ahokin siirtyy Kokoomuksen riveihin. Ennusmerkit ovat ilmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elo muutti käsityksensä. Fiksu ihminen voi muuttaa käsityksiään. Nuija ei.
        Elo ei ole persu enää. En ole kuunnellut Eloa missään. Vain kirjan lukenut,
        joka on asiallinen.

        Joo ihan määrissä että alkoi näkemään persuissa natseja jolla perusteli loikkaamista sinisiin joiden ainoa tehtävä oli säilyttää Soinin salkku. Hällä väliä siitä, että edusti itse niitä rotuopin julistajia persuissa ja sinä valopää kerrot kuinka Elo ei ole enää natsi kun se erosi persuista?

        Toivottavasti viihtyy kokoomuksessa ja miksi ei viihtyisi onhan se jo niin maahanmuuttokriittinen puolue että meinaa persutkin jäädä toiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ihan määrissä että alkoi näkemään persuissa natseja jolla perusteli loikkaamista sinisiin joiden ainoa tehtävä oli säilyttää Soinin salkku. Hällä väliä siitä, että edusti itse niitä rotuopin julistajia persuissa ja sinä valopää kerrot kuinka Elo ei ole enää natsi kun se erosi persuista?

        Toivottavasti viihtyy kokoomuksessa ja miksi ei viihtyisi onhan se jo niin maahanmuuttokriittinen puolue että meinaa persutkin jäädä toiseksi.

        https://www.youtube.com/watch?v=ec1dx5iESXc

        Simon Elo ( "monikultturismista uhkaa tulla tuntemamme ja arvostamamme eurooppalaisen kulttuurin tuho") = Vasurit ovat natseja.

        https://mvlehti.net/2017/06/18/video-uuvattien-huoripukki-simon-elo-haittamaahanmuutosta-vuonna-2015/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ihan määrissä että alkoi näkemään persuissa natseja jolla perusteli loikkaamista sinisiin joiden ainoa tehtävä oli säilyttää Soinin salkku. Hällä väliä siitä, että edusti itse niitä rotuopin julistajia persuissa ja sinä valopää kerrot kuinka Elo ei ole enää natsi kun se erosi persuista?

        Toivottavasti viihtyy kokoomuksessa ja miksi ei viihtyisi onhan se jo niin maahanmuuttokriittinen puolue että meinaa persutkin jäädä toiseksi.

        Viihtyyhänse Elo kokoomuksessa kun on ennenkin elostellut kokoomuslaisten kanssa. Aviorikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=ec1dx5iESXc

        Simon Elo ( "monikultturismista uhkaa tulla tuntemamme ja arvostamamme eurooppalaisen kulttuurin tuho") = Vasurit ovat natseja.

        https://mvlehti.net/2017/06/18/video-uuvattien-huoripukki-simon-elo-haittamaahanmuutosta-vuonna-2015/

        Rotuoppia julistava natsijahtaaja. Selkeästi mielenterveysongelmainen eli mitä soveliainta materiaalia poliitikoksi. Niin kiero tyyppi että toinen sovelias ammatti tuollaiselle olisi korkkiruuvi.

        Hyvin tyypillinen narsisti eli hyvin tyypillinen poliitikko ja pyrkyri politiikassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viihtyyhänse Elo kokoomuksessa kun on ennenkin elostellut kokoomuslaisten kanssa. Aviorikkoja.

        Ei ole sinimustilla hätää jos sinimusta puolue ei saa rekisteröintiä. Ainahan ne voi äänestää kokoomusta Eloineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rotuoppia julistava natsijahtaaja. Selkeästi mielenterveysongelmainen eli mitä soveliainta materiaalia poliitikoksi. Niin kiero tyyppi että toinen sovelias ammatti tuollaiselle olisi korkkiruuvi.

        Hyvin tyypillinen narsisti eli hyvin tyypillinen poliitikko ja pyrkyri politiikassa.

        Siviilissä noin pehmeitä puhuvat ohjataan normaalisti pakkohoitoon politiikassa niille lyödään parhaimmillaan ministerinsalkku käteen.


      • Anonyymi

        Sipilän koko hallitus oli juoksupoika joka hyppäsi joka kerta kun lobbarit käski. Ihan määrissä että loppumetreillä Sipilä yritti saada maakunnille kiintiömäärät yksityisille että pörssipelurit olisivat ihan varmasti saaneet osansa Suomen sotemiljardeista. Kokoomuksen rivit harveni samoihin aikohin kun niitä hyppi yksityisiin rahaa takomaan sen jälkeen kun ajoivat niiden asioita eduskunnasta käsin. Sellaista se politiikka on likaistakin likaisempaa paskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sipilän koko hallitus oli juoksupoika joka hyppäsi joka kerta kun lobbarit käski. Ihan määrissä että loppumetreillä Sipilä yritti saada maakunnille kiintiömäärät yksityisille että pörssipelurit olisivat ihan varmasti saaneet osansa Suomen sotemiljardeista. Kokoomuksen rivit harveni samoihin aikohin kun niitä hyppi yksityisiin rahaa takomaan sen jälkeen kun ajoivat niiden asioita eduskunnasta käsin. Sellaista se politiikka on likaistakin likaisempaa paskaa.

        ei eroa paljoakaan nykyhallitus kepujen lobatessa metsäteollisuutta jopa määrissä että metsästategialuonnoksen jälkeen maalailivat kuvaa EU erosta sen jälkeen kun uhkasivat omiaan sanktioilla jos joku kepulainene erehtyy vastustamaan EU:n elvytyspakettia. KPA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole sinimustilla hätää jos sinimusta puolue ei saa rekisteröintiä. Ainahan ne voi äänestää kokoomusta Eloineen.

        "Poliittisen eliitin mielestä monikulttuurisuus on myös Suomen tie, vaikka siitä uhkaa tulla tuntemamme ja arvostamamme eurooppalaisen kulttuurin tuho." (Simon Elo 2009)

        ”Kokoomus on hänelle luontevin vaihtoehto” (Petteri Orpo 2020)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rotuoppia julistava natsijahtaaja. Selkeästi mielenterveysongelmainen eli mitä soveliainta materiaalia poliitikoksi. Niin kiero tyyppi että toinen sovelias ammatti tuollaiselle olisi korkkiruuvi.

        Hyvin tyypillinen narsisti eli hyvin tyypillinen poliitikko ja pyrkyri politiikassa.

        https://hiki.pedia.ws/wiki/Simon_Elo

        Ei lisättävää. Halla-ahoa suuresti ihaileva rotuopin julistaja joka alkoi näkemään Halla-ahossa sekä hänen kannattajissaan rotuoppia julistavia rasisteja joiden kanssa ei voi olla missään tekemisissä. Sen jälkeen kun tämä rotuopin julistaja ei löytänyt omaa nimeään listalta mihin oli kirjattu persujen puheenjohtajisto Halla-ahon valinnan jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rotuoppia julistava natsijahtaaja. Selkeästi mielenterveysongelmainen eli mitä soveliainta materiaalia poliitikoksi. Niin kiero tyyppi että toinen sovelias ammatti tuollaiselle olisi korkkiruuvi.

        Hyvin tyypillinen narsisti eli hyvin tyypillinen poliitikko ja pyrkyri politiikassa.

        Kyllä siellä monen moni psykiatri päätänsä pyörittelee seuratessaan esim. televisiosta kun jokin ministeri tms. avaa suunsa. Patologisia valehtelijoita, narsisteja yms. persoonallisuushäiriöitä min. joka toisella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Poliittisen eliitin mielestä monikulttuurisuus on myös Suomen tie, vaikka siitä uhkaa tulla tuntemamme ja arvostamamme eurooppalaisen kulttuurin tuho." (Simon Elo 2009)

        ”Kokoomus on hänelle luontevin vaihtoehto” (Petteri Orpo 2020)

        Pääsi televisioon asti mainostamaan kirjaansa missä natsitteli Hallaa vaikka oli itse asianomaisen suurimpa fanittajia eikä ollut edes ainoa sinisiin loikannut joka vaihtoi kallonmittauksen rasistikortin heiluttamiseen. Vieläkin nousee suupielet ylöspäin kun tulee mieleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääsi televisioon asti mainostamaan kirjaansa missä natsitteli Hallaa vaikka oli itse asianomaisen suurimpa fanittajia eikä ollut edes ainoa sinisiin loikannut joka vaihtoi kallonmittauksen rasistikortin heiluttamiseen. Vieläkin nousee suupielet ylöspäin kun tulee mieleen.

        Näitä tyyppejä jotka päivällä heiluttelee natsikorttia persujen suuntaan ja illalla lukittautuu kellariin suljettujen ikkunoiden taakse lukemaan minun taisteluni kirjaa ss-upseerin uniformu päällä saksalaisten marssilaulujen soidessa taustalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=ec1dx5iESXc

        Simon Elo ( "monikultturismista uhkaa tulla tuntemamme ja arvostamamme eurooppalaisen kulttuurin tuho") = Vasurit ovat natseja.

        https://mvlehti.net/2017/06/18/video-uuvattien-huoripukki-simon-elo-haittamaahanmuutosta-vuonna-2015/

        Anderssoni pyörittelee epäuskoisena päätään kun vastassa on aivokuollut määrissä joka saa asianomaisen paitsi pyörittelemään päätään myös hymyilemään voi vittu mikä kuolaava idiootti ilme päällä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anderssoni pyörittelee epäuskoisena päätään kun vastassa on aivokuollut määrissä joka saa asianomaisen paitsi pyörittelemään päätään myös hymyilemään voi vittu mikä kuolaava idiootti ilme päällä .

        tyhmä kuin saapas eli loistava tulevaisuus edessä politiikassa. Rinne, Rehula, Kärnä, Kurvinen osastoa.


    • Anonyymi

      Muistan lapsuudesta sellaista, että tarinoita väriteltiin liioittelemalla ja keksimällä vähän omiakin. Mutta että aikuisoletetut tekee sitä vieläkin ja pakko-oireisesti yhden puolueen kimpussa XD

      Ko. vasemmistolaisen propagandajulkaisun uskottavuus on tasan nolla ja meneekin tragikoomisena turhakkeena, jonka ensimmäisen sivun lukemisen jälkeen tietää loppusivujen sisällön. No, ihan kiva jos persuvastainen propaganda saa hurmahenkisyyttä aikaan, jopa erektionkin ;)

      Että näillä eväillä tuhotaan Perussuomalaiset? XD

    • Anonyymi

      Äärioikeisto-populismia tutkineena totean seuraavaa:

      Persuille kaikki se, mikä ei ole persumaista "ajattelua",
      on "kommunismia"/"vasemmistofasismia" jne.

      Persut pelästyvät aina ja heti, jos joku uskaltaa olla
      eri mieltä persujen kanssa - tai uskaltaa jopa todeta sen
      tosiasian, että persujen "ajattelu" on vain persujen
      huuhaa-propagandaa, joka persuille on faktaa ja
      jumalansanaa.

      Persut vuonna 2021 pelästyvät ja muuttuvat aivan yhtä
      aggressiivisiksi kuin Saksan natsit 1930-luvulla, jos joku
      uskalsi olla heidän kanssaan eri mieltä.

      Kun kysymys kuuluu, mikä perussuomalaisia oikein vaivaa
      niin ytimeen osuvin vastaus on: pelko ja väkivallan ihannointi.

    • Anonyymi

      PS:a uhkaa orastava nk. arvoliberaalius puolueen sisällä. Ja tietysti myös se, että puolueessa on niin paljon Suomen EU-jäsenyyden kannattamista. EU on kovaa vauhtia matkalla käytännössä liittovaltioksi, joten Suomen itsenäisyyden turvaamiseksi Suomen EU-jäsenyyden vastustaminen on ihan yhtä tärkeää kuin mamutuksen vastustaminen.

    • Anonyymi

      Aloittajan linkittämässä Sami Eerolan plogissa "Sami Eerola ja spektaakkeliyhteiskunta" sanotaan mm. näin:

      "Marttinen kokosi yksiin kansiin kaikki kyselytutkimukset, joita on tehty kysymällä perussuomalaisilta erilaisia asioita koko puolueen olemassaolon aikana, löytääkseen niistä yhteisiä nimittäjiä. Tästä valtavasta meta-analyysistä muodostuu selvä kuva: perussuomalaiset ovat muuta väestöä rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäitä kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista."

      Täällä Suomi24:n perussuomalaiset -osiossa huomaa selvästi myös tuon saman. Eli siis sen, että persut ovat "rasistisempia, itsekkäämpiä ja vähemmän älykkäitä kuin suurin osa suomalaisesta väestöstä ja muista puolueista". Siksi tämä ketju tuntuu tosi totuudelliselta. Arvelen kyllä vahvasti, että vain äärimmäisen harva persu tulee syventymään tämän ketjun fiksuimpaan ainekseen. Miksi näin on. Siksi, että - kuten nobel-palkittu Hermann Hessekin totesi - vähemmän älykäs tajuaa viisaan puheesta vain sen minkä voi.

      • Anonyymi

        Vasurien rotuoppia tyhmistä persuista ja hierarkian huipulla olevista yli-ihmisistä eli itse jumalan valituista vasureista.

        Mitäs sitä Tenholle muuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasurien rotuoppia tyhmistä persuista ja hierarkian huipulla olevista yli-ihmisistä eli itse jumalan valituista vasureista.

        Mitäs sitä Tenholle muuta?

        Olet selvästi se palstapersu, joka harhoissaan usein hokee tuota
        "Tenhoa". Olet persupropagandan aivopesemä mutta et huomaa
        sitä itse. Olet luultavasti PS:n palkkaama kopiotrolli mutta
        et varmasti koskaan myönnä sitä - ellet sitten PS-puolueen
        kuoleman jälkeen joskus vuonna 2028, jolloin olet 80-vuotias.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Montako kymmentä kertaa vielä ajattelit saman artikkelin massapostata banaani 50 vai 100 kertaa?


        Ps. Et sattuisi tietämään kuka oli persujen ääniharava pyhäjärvellä ja haapavedellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montako kymmentä kertaa vielä ajattelit saman artikkelin massapostata banaani 50 vai 100 kertaa?


        Ps. Et sattuisi tietämään kuka oli persujen ääniharava pyhäjärvellä ja haapavedellä?

        Olet varmasti persu, kun olet noin pihalla.
        En ole banaani enkä ole Pyhäjärveltä enkä Haapavedeltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet varmasti persu, kun olet noin pihalla.
        En ole banaani enkä ole Pyhäjärveltä enkä Haapavedeltä.

        Sama persuja joka puolella näkevä skitso.

        Kohiseeko koski?


    • Anonyymi

      Halla-ahon nimiin räksytetyt rotuopit on peräisin vasemmistolaisesta propagandasta. Persujen nimiin räksytetty rasismi on sekin peräisin vasemmistolaisesta propagandasta. Siellä lilluu muun saastan joukossa myös vihapuhekopiotuote, sekä intersekoileva feminismi.

      Muuttuuko puolue räksytysten mukaiseksi, kun vain jaksaa räksyttää? Kai räksyt ymmärrätte, että Goebbelsin opit saattoi toimia 40-luvulla. Nyt eletään vuotta 2021 ja ihmiset pärskähtelevät nauramaan teidän mökäämisenne vuoksi XD Tervetuloa vaan rohkeasti nykyaikaan ja puhkaiskaa tuhnuiset kuplanne samalla. Vai tuntuuko se suolikaasujen hengittely niin ihqulta?

      LoLxD

      • Anonyymi

        Uskot siis maalin siirtämiseen.
        Elät uskossasi ypöyksin.


    • "Perussuomalaisia käsittelevä tietokirja" vaikuttaisi olevan tyypillistä liberaalia kansallisvastaista vihervasemmistolaisuutta. Sami Leon Eerolan ploki kirjasta sensijaan on täyttä paskaa.

      Kun liberaalit ihmettelevät tai ovat ihmettelevinään PS:n suosion kasvua niin selitykseksi tarjotaan aina muka-psykologisia ja muka-sosiologisia halventavia luonnekuvia perussuomalaisia kannattavista ihmisistä. Halutessani pystyisin helposti naputtelemaan yhtä halventavia ja ylimielisiä sepustuksia liberaaleista, mutta pysyn kuitenkin mieluummin asiassa. Asiallisiakin perusteita liberaalien arvosteluun löytyy kyllä ihan tarpeeksi. Persuvastaisten liberaalien vihaa tihkuvissa ajatuksissa ei tietenkään viitata mitenkään niihin yhteiskunnallisiin syihin, jotka ovat kasvattaneet perussuomalaisten suosiota kansan keskuudessa. Liberaalit niin oikealla kuin etenkin vasemmalla ovat voimansa tunnossa itse ääriytyneet ja tuloksena on syntynyt liberaali ekstremismi, jota on tuputettu ihmisille silmät ja korvat täyteen. On selvä, että syntyy vastareaktio kun perjhearvot, isänmaallisuus ja jopa yksilön omavastuu itsestään korvataan teennäisellä, tekopyhällä ja tyhjänpäiväisellä abstraktilla ihmisarvohöpinällä ja kaikenlaisilla maailmoja syleilevillä joutavuuksilla. Perussuomalaisuus on tavallisen kansan maltillinen vastareaktio "liberaalille demokratialle", missä kaikkien pitäisi olla liberaaleja ja vain liberaalit saavat käyttää valtaa. On toki myönnettävä, että liberaali ekstremismi on synnyttänyt myös toisen ääripään, ihan oikeaa rasismia ja fasismia, jopa uusnatsismia. Yhdysvalloissa sekalaiset "äärioikeistolaiset" porukat ovat todellinen riesa, Suomessa näin ei ole ja ansio siitä kuuluu ehdottomasti perussuomalaisille, jotka ovat enemmän kuin mikään muu puolue kantaneet vastuuta demokratian säilyttämisestä polarisaation uhkaamassa suomalaisessa yhteiskunnassa.

      • Anonyymi

        Olet aika syvällä persuuden valheellisen propagandan
        suossa mutta et huomaa sitä itse.
        Nuolet persuja ja olet ylimielinen, koska oletat, että
        se tekee vaikutuksen persuihin.


      • >Kun liberaalit ihmettelevät tai ovat ihmettelevinään PS:n suosion kasvua niin

        ...eipä sitä kukaan ole viime aikoina ihmetellyt, kun kuntavaalitkin menivät monta prosenttiyksikköä alle odotusten ja kepun murskaamiselle maan rakoon tuli nolo loppu.


    • Anonyymi

      Mikä perussuomalaisia vaivaa?
      Yksi relevantti vastaus avautuu tässä:

      "Alt-right-liikkeen kannattajat vastustavat etenkin poliittista korrektiutta, feminismiä, islamia ja globalismia, puolustavat sananvapauttaan ja kannattavat osittain myös perinteisiä sukupuolirooleja, valkoista identiteettipolitiikkaa, valkoista nationalismia ja uustaantumuksellisuutta. Liikkeessä on rasistisia, uusnatsistisia, naisvihamielisiä ja väkivaltaisia elementtejä, ja sen piirissä levitetään useita salaliittoteorioita."

      Kuulostaa todella hyvin perussuomalaiselta!

      Kannattaa lukea tarkemmin wikipediasta:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Alt-right

      • Anonyymi

        Wikipedia on huono lähde melkein kaikessa. Jo vuosia, vuosia sitten wikipediasta tuli yhteiskunnallisen propagandan levittämisen väline.

        Mitä taas tulee persuihin, niin persut on aika monimutkainen kokonaisuus ja erilaisten näkemysten kirjo. Esimerkiksi halla-aholaiset (nk. nuivat) vastustavat kyllä maahanmuuttoa mutta toisaalta kannattavat Suomen EU-jäsenyyttä.

        Myös puolueen maahanmuuttokriittisyydessä on monia sävyjä. Osa vastustaa maahanmuuttajia maahanmuuttajien kulttuuritaustan tai rodun takia. Osa taas vastustaa ihan vaan siksi, koska ovat isänmaallisia ja haluavat pitää Suomen suomalaisten maana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Wikipedia on huono lähde melkein kaikessa. Jo vuosia, vuosia sitten wikipediasta tuli yhteiskunnallisen propagandan levittämisen väline.

        Mitä taas tulee persuihin, niin persut on aika monimutkainen kokonaisuus ja erilaisten näkemysten kirjo. Esimerkiksi halla-aholaiset (nk. nuivat) vastustavat kyllä maahanmuuttoa mutta toisaalta kannattavat Suomen EU-jäsenyyttä.

        Myös puolueen maahanmuuttokriittisyydessä on monia sävyjä. Osa vastustaa maahanmuuttajia maahanmuuttajien kulttuuritaustan tai rodun takia. Osa taas vastustaa ihan vaan siksi, koska ovat isänmaallisia ja haluavat pitää Suomen suomalaisten maana.

        Olet varmaankin persu, kun pidät wikipediaa
        propagandistisena valemediana.

        Wikipedian artikkeli Alt-right-liikkeestä on
        erittäin perusteellinen ja pätevä.
        Suosittelen:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Alt-right


    • Perussuomalaisia vaivaa tyhmyys, viha, kauna ja kateus.
      Silmitön usko persupamppujen ja-pamputtarien valeisiin.
      Käsittämätön laittoman väkivallan ihailu ja sen suruton käyttö.

    • Anonyymi

      Persut puolustavat omaa sananvapauttaan - mutta
      eivät ymmärrä antaa sananvapautta esim. fiksuille
      antipersuille.
      Moni persu hourii, että fiksut antipersut muka
      "vihapuhuvat ja maalittavat" silloin kun he
      vain käyttävät omaa sananvapauttaan ja
      esittävät ihan normaalia aiheellista kritiikkiä.
      Sitä, että fiksujen antipersujen esittämä
      aiheellinen kritiikki kohdistuu persuihin,
      eivät persut ole vieläkään oppineet sietämään.

      Miten kukaan voi pitää PS-puoluetta
      henkisesti vahvana puolueena, kun se ei edes
      kestä itseensä kohdistuvaa aiheellista
      normaalia kritiikkiä?
      Niinpä näkökykyiset ja rehelliset suomalaiset
      ovatkin alkaneet äänestää puolueita, jotka
      ovat henkisesti vahvempia.

      Antaa PS:n flopata - sehän on Suomelle vain
      hyvä uutinen!

      • Anonyymi

        Persujen floppaus on nyt menossa.


    • Anonyymi

      Mikä persuja vaivaa?
      Tyhmyys ja tietämättömyys etupäässä. Lisäksi väkivallan ihannointi.
      Väkivaltaa voi persun mielestä kohdistaa ihan lapsiin asti, muistakaa se kahden pienen orpolapsen jahtaaminen lentokentällä. Vauvan tappaminen on persun mielestä pelkkä sulka hattuun, sillä pääse persuissa ihan kuntavaaliehdokkaaksi.
      Että sellaista sakkia!

    • Anonyymi

      Persuja vaivaa ääretön mustavalkoisuus. Heidän maailma jaetaan "meihin hyviin" ja "muihin huonoihin" ja siksi ovat tukkanuottasilla koko muun yhteiskunnan kanssa. Heille kaikki muslimit ovat terroristeja, kaikki ulkomaalaiset loisijoita ja kaikki vihreät kommunisteja. Ja siten politiikastakin tulee melko mahdotonta, koska noita em. ihmisryhimä on mahdoton ottaa vertaisena, kun edustavat jotain pahuuden muotoa.

      Näkemättä jää, että moni persukin raiskaa, moni äärioikeistolainen on terroristi ja moni vihreä kannattaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Eli joka ryhmästä löytyy laaja kirjo niin hyvässä kuin huonossa.

      Itse kirja-arvio oli raflaava, mutta varmaan hyvin totta. Omastanikin mielestä persuja leimaa tietty "tyhmyys". Ei aina älykkyyden puute, vaan uteliaisuuden ja mielenkiinnon puute. Mieluummin kuin että ajatellaan itse, saati selvitetään asioita, hoetaan valmista mantraa, mikä ei anna kovin älykästä kuvaa ihmisestä.

    • Anonyymi

      Tästä ketjusta löytyi tämä, jossa on sanottu suoraan persujen kaksi suurinta ongelmaa:

      "On päivänselvää, että perussuomalaiset pärjäisivät
      suomalaisessa politiikassa paljon paremmin, jos
      heissä ei olisi rasismia ja jos he eivät ihannoisi väkivaltaa.
      Mutta juuri nuo perussuomalaisten laivaa
      upottavat riippakivet ovat heissä niin syvällä, että
      emme valitettavasti tule näkemään sitä päivää,
      jolloin perussuomalaiset pääsisivät noiden
      kahden pahimman ongelmansa yli.
      ...Mitä fiksumpi elokuussa valittava PS:n uusi
      puoluejohtaja on, sitä enemmän hän tulee
      ahdistumaan."

    • Anonyymi

      Uudella pj:llä on kovempi linja kuin entisellä.

      • Anonyymi

        KKK:n oppikirja on Suomen Sisunkin.


    • Anonyymi

      Ku Klux Klan siis ?

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten heikko älykkyys selittäisi tutkimuksissa havaittua perussuomalaisten epäluottamusta kaikkiin virallisiin instituutioihin.

      Kun itse ei kykene ymmärtämään tiedettä ja politiikkaa, yritetään paikata loukattu itsetunto halveksimalla niitä ja luottamalla yksinkertaisempaan ”vastatietoon”.

    • Anonyymi

      Kirja on ajankohtainen edelleen. Analyysi persuista on kirjassa
      oikeansuuntainen. Kirja on aika "hauskakin", tyhmyydelle/tietämättömyydelle
      ei joskus voi olla nauramatta.
      Perussuomalaisten heikko älykkyys selittäisi tutkimuksissa havaittua perussuomalaisten epäluottamusta kaikkiin virallisiin instituutioihin.
      Ainoa mihin perussuomalaiset luottavat on horoskoopit,
      koska niitä ei ole tehnyt mikään virallinen instituutti.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      639
      4774
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3670
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      119
      3653
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3051
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2662
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2424
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2311
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2180
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2097
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      50
      2069
    Aihe