En suosittele SH Esthetics

Anonyymi

Ei voi suositella paikkaa !! Oma kokemukseni asiasta.
Älkää menkö saatte huonoa palvelua

37

3809

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerrotko lisää, millaista palvelua sait? Harkitsen nimittäin itse juuri tätä paikkaa, ja ennen ajanvarausta kuulisin mielelläni sinun kokemuksista.

      • Anonyymi

        Kuule ihan itse aiheuttaa palautetta on epämielyttävä henkilö


      • Anonyymi

        En näe ainuttakaan rumaa, ankkamaista tai muhkuraista kuvaa. Kaunista jälkeä näyttää olevan ja samaa mieltä näyttää olevan muutkin.


      • Anonyymi

        Oman kokemuksen saa kirjoittaa.
        😜 Asiakas on aina oikeassa


    • Anonyymi

      Huonon kokemuksen saa aina kertoa. En ollut tyytyväinen palveluun.
      Kävin huhtikuussa asiakkaana. Täyteaineet eivät pysyneet

      • Anonyymi

        Et taida tietää oikein nuista asioista… aina tietty osa poistuu varsinki ekoilla kerroilla joten ihan normaalia. Ja kaikki ei sovi kaikille et sitten voi vaihtaa merkkiä jos tuntuu et ei pysy. Ei ole siis aineen laittajasta kiinni 🤷🏼‍♀️

        Olen itse käynyt jo pitkään tässä kyseisessä paikassa kuten moni kaverikin eikä koskaan ole ollut mitään moitittavaa. Oikea ammattilainen joka tekee hyvää jälkeä ja lisäksi on mukava ihminen.

        Mun huulia on ”rakennettu” pikkuhiljaa omasta toiveesta ja lähtökohta oli että ylähuulta ei ollut ollenkaan. Nyt mulla on huulet joihin oon tyytyväinen ja riittää ku ylläpitää tätä tulosta.


    • Anonyymi

      Tämä on ihan täyttä paskaa. Kuka näitä lukee edes ?

    • Anonyymi

      🤡 suositellaan ei suositella siinä pulma .

      • Anonyymi

        Elinkeinon harjoittajan on siedettävä kovaakin toimintaansa kohdistuvaa kritiikkiä.

        On täällä ollut bileet 😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elinkeinon harjoittajan on siedettävä kovaakin toimintaansa kohdistuvaa kritiikkiä.

        On täällä ollut bileet 😆

        Totta tosiaan, paitsi eihän tää ole ollut alun alkaenkaan mitään kritiikkiä vaan yhden ihmisen pahantahtoista sekoilua joka ei näytä käyneen ees asiakkaana😂


    • Anonyymi

      Profiloinnin perusteella vainoaja taitaa olla itse entinen kauneudenalan yrittäjä. Yrittäjäaika ei ole mennyt putkeen ja työnjälki on ollut huonoa. On joutunut lopettamaan yrityksen lukuisten epäonnistumisten vuoksi.

      Nyt sitten tilanne on se, että pahaolo purkautuu näin ja itse ei edes välttämättä ymmärrä mitä pää pistää tekemään. Sekin on joissain tapauksissa yleistä ettei ymmärrä sitä mitä ulos suoltaa. Tässä tapauksessa pahankirjoittaja mahtaa olla oikeasti päästään täys luumu

      • Anonyymi

        SH tekee hyvää työtä.
        Suosittelen


      • Anonyymi

        Minä käyn asiakkaana Sari Säilyn paikassa.
        Huippu kosmetologi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä käyn asiakkaana Sari Säilyn paikassa.
        Huippu kosmetologi

        Kosmetologisissa asioissa varmaan hyvä mutta jos pistostöistä puhutaan niin en suosittele. Injektiohoidoissa kun tarvitaan vaativaa anatomian tuntemusta, hermojen ja verisuonten paikkojen tietämystä ja kosmetologin koulutus ei niiden asioiden opiskelua sisällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä käyn asiakkaana Sari Säilyn paikassa.
        Huippu kosmetologi

        Onko Sari Säilyn paikka edelleen Helsingissä?


    • Anonyymi

      Hupskeikkaa!

      Tulipas tälle päivää surffailtua netissä lähes koko päivä. Tuli katseltua Youtubesta videoita, tuli lueskeltua lukuisia foorumeita ja tulipahan selattua Pohjois-Pohjanmaan edellisen kierroksen kuntavaaliehdokkaatkin läpi ja nyt sitten törmäsin tällaseen keskusteluun jossa yrittäjää yhden henkilön toimesta yritetään kaikinkeinoin lynkata!? Mitä ihmettä tällasella henkilöllä liikkuu päässä joka haukkuu ja valehtelee silmätkin päästä? Nyt kun tämän keskustelun luin alusta loppuun ja vähän googletin lisää, niin tämä touhuhan on jatkunut jo toista vuotta???

      Mustamaalaaminen näyttää olevan täynnä sekavia valheita ja selittelyjä. Jossain välissä kertoo käyneensä asiakkaana , mutta toisessa kohtaan myöntää vain katselleensa kuvia? Mikä pointti tälle kaikelle oikeen on?

      Itse olen työni puolesta oppinut ihmisen kehonkieltä ja kasvojen ilmeitä aika paljon. Ihmisen kasvoilta ja kehon liikehdinnästä voi aistia ja ennakoida hyvin paljon. Ihmisen ei tarvitse välttämättä sanoa sanaakaan, mutta esim ilme kasvoilla on sellainen, että tilanne voi johtaa väkivaltaan jos ei tilannetta ota ns. haltuun.

      Uskosin tämän mustamaalaajan katseen olevan hyvin psykoottinen ja jos tähän vähän huuomoria heittää mukaan, niin lainatekseni vanhaa sketisarjaa Bulttipois, mustamaalaajan kasvoille puhekuplaksi sopii hyvin tekstiksi APUA, APUVA, AAPUUVA!

    • Anonyymi

      Suosittelen Sari Säilyä kauneushoidoissa

      • Anonyymi

        Juu mutta tosiaan ei missään nimessä kosmarille jos haluaa medikaalitason hoitoja tai injektioita. Heillä ei ole missään nimessä tarvittavaa koulutusta ja tietämystä niihin asioihin. Lisäksi jos jotain sattuu kosmarin tekemässä pistostyössä niin mikään ei korvaa sitä asiakkaalle ja tätä ei moni asiakas varmasti edes tiedä.

        Asiansa osaavat maahantuojat ja kouluttajathan eivät nykyisin edes kouluta muita kuin terveydenhuollon asiantuntijoita eivätkä myöskään myy tuotteitaan kosmareille.


    • Anonyymi

      Oon pitkään pohtinut tänne huulitäyttöön menemistä ja kävin alkuvuodesta konsultaatiossa. Jäi jotenkin omituinen kuva ja nyt kun tuli uudelleen tämä täyttöön meneminen mieleen josko uskaltaisin aikaa varata, päätin googlettaa ja tämä tuli vastaan. Onko tämä vain mustamaalaamista vai onko oikeasti huonoa kokemusta täältä? Vaistoni huutaa, että täällä menee rahat hukkaan.

    • Anonyymi

      No siis, itse kävin Sarilla ensimmäisessä huulten täytössä. Olin varannut ajan ja toivoin huuliin 1ml, mutta hänen suosituksestaan, päädyimme laittamaan 0,5ml. Maksoin tuosta 300e. Heti laitoin jälkeen näin muka jotain muutosta (osaltaan varmasti jo pelkästään piikityksestä ärtymisen vuoksi), kk kuluttua ei mitään. Harmitti kovasti ja tuntui, että rahat meni ihan hukkaan. Ymmärrän, että mieluummin vähän kerralla kuin överit, mutta jos maksat 300e, olisi jokin muutos toivottavaa. Mietin, että tekeekö tarkoituksella noin, jotta asiakas palaisi ”hakemaan lisää”. Ja valitettavasti samoja kokemuksia olen kuullut muiltakin.

      • Anonyymi

        Minulla samantyyppinen kokemus, suositteli toista hoitoa (kalliimpaa) kuin mitä olisin halunnut, kun sen olisi pitänyt olla minulle parempi ja tietysti uskoin häntä, kun luotin, että tietää mitä kannattaa tehdä. Ei ollut parempi, itseasiassa en huomannut mitään muutosta, eli meni monta sataa hukkaan ja kun tästä sanoin, niin en oikein saanut minkäänlaista vastausta.


      • Anonyymi

        Täysin sama kokemus. Alkuun luvattiin, että ensimmäiseksi tehdään molemmat huulet toistensa kanssa symmetrisiksi ja sen jälkeen aletaan täyttämään. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut ja tietysti luulin, että tähän samaan, järkyttävän isoon hintaan tehtäisiin hoito uudelleen, koska aiempi symmetrisyyslupauskaan ei toteutunut. Eipä tehty, vaan jouduin jälleen maksamaan summan uudelleen, mutta en _vieläkään_ saanut luvattua symmetrisyyttä. Pulittanut tuonne siis jo noin 600€ täysin turhaan, eikä minkäännäköistä hyvitystä tai ymmärrystä ole tullut Sarin suunnasta. En voi missään nimessä siis suositella, enkä ole astumassa tähän puljuun enää jalallanikaan.


    • Anonyymi

      Mielestäni asiakaspalvelu ja pistotekniikka on hyvä. Valitettavsti minulla ei myöskään tulos pysynyt, muutosta en huomannut, kun turvotus lähti. Voi olla, et tosiaan tuote ei niin hyvää, mitä muualla aiemmin laitettu.

    • Anonyymi

      Kävin eilen kyseissä paikassa. Itse hoito onnistui kai ok tai lopullinen tulos näkyy 1-2 kk sisällä.

      Itse hoito alkoi 0,5 tuntia myöhässä ja mitään selitystä ei sille annettu. Kosmetologi laittoi pikaisesti puudutusaineen ja sanoi että sen pitää vaikuttaa 15 minsaa. No se tuli 40 minsan päästä ja selitti että pyörä piti hakea huollosta.

      Siis kesken asiakkaan hoidon…

    • Anonyymi

      Palvelu on hyvää Anuliinalla, eipä juuri muilla

    • Anonyymi

      Myöskin sama kokemus täyteainehoidosta, ei mitään muutosta entiseen ja kun asiasta kysyy loppuu ystävällisyys/suositellaan lisäannosta.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe