Naiset miksi näin.

Anonyymi

Olen nyt deittaillut eron jälkeen joitain naisia ja kaikkien kanssa näyttää olevan sama ongelma. Kukaan heistä ei panosta parisuhteeseen vaikka haluavat kumppanin. Näyttää myös olevan sellainen ongelma että kaikki naiset ajattelee että mies tulee heidän elämäänsä asemaan viimeiselle sijalle johon kukaan täysjärkinen mies ei suostu. Kyllä teidän naiset pitää olla valmis tekemään tilaa sinne kärkipaikoille ja perumaan muita juttuja jos jotain täytyy perua ja tekemään sen suhteen eteen jotain. Ei voi olla niin että mies on asemassa lapsien lemmikin kavereiden jonkun random tyyppien naapureiden ja kaikkien elämänne tapahtumien jälkeen jos jää aikaa. Kyllä miehen pitää sijoittua tuonne lapsien ja lemmikkien vierelle. Suhde on muutenkin lyhyt jos mies on ainoa joka sitä yrittää viedä eteenpäin. Toiselle ei käy mikään ei tavata ei ole aikaa Jonna tulee silloin sitten Erkki tulee kylään ymym kuitenkin sitten jos sanot että no en taida mahtua siihen kuvioosi niin sitten ihmetellään. Olen joskus ihmetellyt miten viehättäviä naisia on vuosikausia yksin ehkä koko loppu ikänsä mutta en ihmettele enää. Sellaiset miehet suostuu tuollaiseen kuvioon joiden mielessä ei ole kuin seksi. Ne käy painamassa ja häipyy ja ihmettelette sitä. Tehkää sille suhteelle ja suhteen alulle jotain panostakaa siihen tehkää tilaa ja toimikaa muuten jäätte yksin näiden melan heiluttajien kanssa loppu iäksenne. Millään muulla tavalla ette saa parisuhdetta. Selailin tinderiäkin aikani. Ei saakeli mitä porukkaa siellä on. Joko toistensa kopioita tai muuten outoja. Nättejä kyllä osa mutta se ei riitä. Jos haet parisuhdetta ja se alkaa sanoilla ettet välttämättä tarvitse ketään eikä ole aikaa niin mitä v...a teet siellä?

10

705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos mies ei ole kiinnostava sittenhän päästäisitte sen menemään mutta näyttää siltä että vaikka olisi kiinnostava ette suostu tekemään asian eteen mitään. Kaivataan seuraa vierelle ja erotiikkaa mutta sitten kun niitä olisi mahdollisuus saada ja yritetään tehdä asialle jotain niin se ei käy. Hyvin ristiriitaista käytöstä. Kiusataan puhelimessa mutta sitten ei tehdä mitään. Halutaan vierelle mutta sitten kun olisi mahdollisuus leikitään kuollutta. En tiedä mitä helvetin touhua se on. Alan kypsyä tähän toimintaan. Onko olemassa naisia jotka panostaa suhteeseen? Luulisi ettei sellaista ole mahdotonta löytää. Kaikki muuttuu jotenkin monimutkaiseksi ja vaikeaksi jos siinä on nainen mukana ihan yksinkertaisetkin jutut.
      En ymmärrä.

      • Anonyymi

        Olen suhteeseen panostava enkä ole parisuhteessa ollut vuosiin. En ole treffisovelluksissa, koska olen saanut niistä kovin pinnallisen käsityksen.


    • Anonyymi

      Njaa, otettakoon huomioon se että naisoletettu kuvittelee että miesoletettu on joku helvetin sirkustirehtööri joka toimii ohjelmatoimistona naisoletetulle.

    • Anonyymi

      Kerrohan sitten mikä sinulle olisi parisuhteeseen panostamista? Itselleni kun on tullut pikemmin sellainen tunne tässä elämän varrella, että miehet pitävät sitä ahdistavana. Mullahan ei ole ollut yhtään tuollaista kuvaamasi kaltaista "käyvät vaan panemassa" tyyppiä elämässäni vaan ihan pidempään on yhdessä asuttukin. Vaan siis tosiaan miehet tuntuvat tarvivan valtavasti omaa aikaa. Parisuhde on siellä prioriteeteissa pahnanpohjimmainen. Se alkaa kiinnostaa, vasta kun toinen ilmoittaa olevansa valmis häipymään. Onkohan tässä sitten joku kommunikaatio-ongelma? Onko miehelle "parisuhteeseen panostaminen" eri asia kuin naiselle?

      • Anonyymi

        Njaa, parisuhteeseen panostaminen on minun kohdalla esim. rehellisyys, väkivallattomuus, avuliaisuus, avoimuus, oikeudenmukaisuus, läheisyys, jakaminen. Näillä ei kyllä ilmeisesti pitkälle pötkitä nykypäivänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Njaa, parisuhteeseen panostaminen on minun kohdalla esim. rehellisyys, väkivallattomuus, avuliaisuus, avoimuus, oikeudenmukaisuus, läheisyys, jakaminen. Näillä ei kyllä ilmeisesti pitkälle pötkitä nykypäivänä.

        Ok ja miten noiden puute sitten ilmenee tässä aloituksen kontekstissa? Naiset ovat väkivaltaisia, eivät ikinä auta, sulkeutuneita, epäoikeudenmukaisia, etäisiä, eivät jaa mitään, niinkö? Ja millaisissa tilanteissa tuo "parisuhteeseen panostamattomuus" noissa mainitsemissasi asioissa käy ilmi?


    • Anonyymi

      eiks ne naiset ole olleet sulle rehellisiä: niillä on ollut jo sovitut menot jonkun muun kanssa kuin sun. Sun mielestä naisen pitäis heittää koko muu, jo olemassa oleva elämä ja ihmiset sivuun ja keskittyä vaan suhun. Ei se maailma pyöri pelkästään sun navan ympärillä.

      Mitä niitten pitäs pimpsan lisäks sulle jakaa? Ei sitä olemassa olevaa elämää voi hylätä kokonaan uuden miehen takii, ei vaikka kuinka miestä panettais, mies tartteis avoimmuutta ja laatuaikaa kaksin naisen kanssa.

      Monilla naisilla on kädet täynnä velvollisuuksia lapsiani, vanhempiaan ja vielä iäkkäämpiä isovanhempia kohtaan. Lähes kaikilla naisilla on myös työ, jos ei siellä käy säännöllisesti sovittuna aikana, niin kohta ei maksa laskujakaan, eikä asu missään. Harrastaakin on kiva, harrastus nollaa päätä, samaten ulkoilu ja liikunta. Silleen pysyy terveempänä. Monet naiset myös siivoo ja laittaa ruokaa, pesee pyykit jne. Naisillaki on kavereita, (ihan niinku sullaki, vai onko sulla?) ei niitäkään voi jättää huomioimatta kovin pitkäks aikaa tai ne on entisii kavereita.

      Ei nainen kaikkee voi hylätä tuosta noin vaan uuden tuttavuuden takia vaikka kuinka haluis romantiikkaa ja laatuaikaa kahden kesken miehen kanssa. Järki sanoo, että sen minkä taakseen jättää sen edestään kuiteski löytää viimestään seuraavana päivänä.

    • Anonyymi

      Paraskin puhuja

    • Anonyymi

      Jos ei aikaa liikene alussa, miten sitä olisi myöhemminkään? Parempi jättää väliin jos ei aikaa eli kiinnostusta löydy

    • Anonyymi

      Olen nainen ja huomannut saman, siellä on kiireisiä miehiä tarjolla mutta skippaan heti tälläiset mahdottomuudet! Mikset sinäkin skippaa heti ja etsi nainen jolla on aikaa? Älä edes kokeile mitään kiire liisojen kanssa.. Olen listannut myös varoitusmerkit jotka heti skippaan ja vältyn samalla monelta pahalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      137
      1380
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      163
      872
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      152
      746
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      604
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe