Koronavirusrokotteen sivuvaikutus salailu?

Anonyymi

Keskustellut päivittäin työssä käyvän henkilön kanssa joka saanut jo toisen koronavirusrokotteen, kertonut jo ensimmäisen rokotteen aiheuttavan väsymystä. Nyt toisen koronavirusrokotuksen jälkeen on vielä väsyneempi, ehdotin henkilölle kertovan siitä jonnekin. Henkilö ei halua kertoa.

Ajatelkaapa kuinka monilla työntekijällä on hyvä syy salailla sivuvaikutuksia, sellaisia ammatti ihmisiä voi olla jo kymmeniätuhansia eri ammateissa (???)esimerkiksi vaativissa tehtävissä lentäjiä, veturinkuljettajia, muu kuljetus?

Kaiken lisäksi työnantajat voivat pitää heikkoutena työntekijää, jos työntekijä valittelee väsymyksestä? Kuten tiedämme monilla aloilla on jo muutenki ikäsyrjintää (niin kuullut), joten kun kuulemma kuitenki vielä vähäinen koronavirusrokotteiden vaikutuksista ilmenneet/todetut tapaukset todettu pieniksi määrältään, voi ehkä vaikuttaa merkittävästi sivuvaikutuksista kertomiseen leimaantumis riskin vuoksi?

Voi vain ihmetellä jos tuolla liikenteessä kävelee, rullalautailee, pyöräilee, aja autoilla, lentää ihmisiä ajoittain kuin pienessä humalatilassa kun ovat tavallista väsyneempiä?

Kun-jos joku sitten tekee väsymyksen vuoksi virheliikkeen liikkuessaan niin löytyykö tilanteeseen vaikuttavia tekijöitä, joista rokotettulle ei ole kerrottu riittävällä tarkkuudella (jos siis rokotteella on ollut vaikutusta liikkumiseen, suorituskykyyn, aivojen toimintaan)?

7

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei minkäännäköisiä sivuvaikutuksia toisenkaan rokoteannoksen jälkeen (saatu jo yli kuukausi sitten). Rokotuskohta oli kummallakin kerralla puoli päivää vähän kosketusarka ja siinä kaikki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Piikkihaittoja joudutaan hoitamaan sairaaloissa yhä enemmän. Alla videolinkki, jossa eräs mRNA-injektion saanut kertoo piikin haittavaikutuksista, ja kuinka niitä hoidettiin Espoossa Jorvin sairaalassa:

      https://rapsodia.fi/sairaalat-tayttyvat-rokotevaurio-potilaista-2/
      Maria otti 27.4.2021 Pfizerin rokotteen, jonka seurauksena hänellä on ollut todella kovaa hermosärkyä. Vointi oli välillä jo parempi, kunnes se palasi nyt jälleen yhtä pahana takaisin. Maria joutuu kulkemaan sairaalassa rollaattorilla eikä hän kykene myöskään istumaan. Lääkärit kiistävät ihan täysillä kaikki rokotehaitat. Neurologi ei suostunut enää sen jälkeen puhumaan Marian kanssa, kun hän oli kertonut epäilevänsä rokotehaittaa ongelmien syyksi.

    • Anonyymi

      Työskentelen terveydenhoito alalla.Olen itsekin ihmetellyt yhtä asiaa. Koronarokotteesta jääviä tyhjiä ampullipulloja ei saa laittaa samaan roskakoriin.Esim : Varivax rokotteen tyhjien ampullien kanssa yms.... muiden rokote roskien kanssa . Herää kysymys miksi. Mitä salailtavaa on tyhjän koronarokote ampullin sisällössä. Että miettikääpä tätä. Olisi hyvä jos nämä Lääketehtaiden TROLLIT kertoisivat,jotka täällä keskustelupalstoilla niin kovin meuhkaavat k- piikin puolesta, Mitä niissä piikeissä on sisällä . Kun tälläinen salailu päällä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe